Сарафов: Казусът "Осемте джуджета" беше крит от мен 3 години

Има основания да се счита, че са нарушени и наказателноправни норми, отбеляза министър Славов

Обратно в новината

Коментари - Сарафов: Казусът "Осемте джуджета" беше крит от мен 3 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stanko

Тоя човек лъже като циганин ,че и повече.Цяла България говореше за случая с месеци а сега някой му го бил скрил!

Изпълняващият функцията главен прокурор предлага да бъде създадено Министерство за борба с корупцията. То разбира се ще бъде оглавено от Петьо Еврото.

Що за нагла лъжа! За тоя случай се говори от колко време! Само другарите от прокуратурата, дето могат да имат всякаква информация, се оплакват, че те не знаели НИЩО! Ми кажи де, другарю, КОЙ КРИЕШЕ от теб информация за това?

Тези другари подлеци са ортодоксални комунисти с манталитет и мислене отпреди половин век. И по-приятно им е когато се обръщат към тях с "другарю", а не с "господин".

Двусмислено заглавие! Някой го е крил от него 3 години или той го е крил 3 години??? Само от заглавието - не става ясно!

И Гешев,и Сарафов заедно са участвали в престъпни схеми и мошеничества,с сега взаимно се оплюват.

Гледах днешното заседание. На всеки Дкоментар или въпрос, Сарафов започваше с "благодаря, много правилно, много уместно, много вярно...'", с една дума, вие сте мъдри, безпогрешни, перфектни. На уместният въпрос как така е в системата толкова години, а никога не е заподозрял че нещо нередно се върши в "8-те Джуджета", той каза че е бил НАИВЕН!!!! Честит да ви е наивният гл. прокурор и шеф на следствието.

От теб ли е крит, боклук такъв, ти беше редовен клиент там. Срам и позор, за теб доживотен затвор.

Сарафов лъже като дърт циганин подобно на Гешев-КЕШев. Тези умения са усвоявали още докато заедно са учили в Магнаурската школа за милиционери в Симеоново.

“ За престъпните типове” Кой чел, чел! С там се говори, ме престъпника си личи по физиономията?

уволнявайте го веднага този некадърник дето е втори човек в прокуратурата, а три години нищечко не е знаел за осемте джуджета! явно е и неграмотен, щото ние всички доста четохме по темата!

Пише се нищичко,а не нищечко. А иначе си прав.

Самата му физиономия крещи:Аз съм плужек и искам само да лапам!!!Този е по-отблъскващ даже от Гешев,просто нямам думи....

Пак се е натискал по ъглите с Пепа Еврото и ко. и го е пропуснал това сигурно.

Олелеле, горкичкият! Направо жив да го ожалиш, а вие представяте ли си, ако не го бяха крили какво щеше да стане - малиииии - Петьо Еврото да си направи едно секуро, Бойко Борисов да си направи едно секуро и Делян Пеевски да си направи едно секуро. За тези дето не знаят какво е секуро - да си го преместят от единия крачол в другия ... Наглост до безобразие. Беше заместник главен прокурор и при Цацаров и при Гешев. Бяха в един кюп, докато не осъзна, че Гешев е потъващ кораб. Цялата съдебна власт е като прогнила ябълка. Така излиза. За обикновените хора ... просто да не им се налага да се изправят в съда срещу хора на "богоизбраните".

ЩОТ Е ПРОСТ ЗАЕДНО СЪС СЛУГИНЯТА АТАНАС СЛАВОВ СЕ НАДЕНАХА НА БОЙКОВИЯ…… ПРОСТИ МИЗЕРНИЦИ

А бе смешник, ти къде бачка? Цяла България знае за Петьо Еврото, ти сега ли научи след 3 години.????

Сарафов е чист като сълза,току що е паднал от Луната и разбира се нищо не знае за никакви далавери и престъпни схеми. Освен пространството и времето,безкрайни са и алчността и лицемерието.

И.д.и.о.т Гешев на 2

Гешев не на 2,а на 3-та степен.

Особено след като беше заснет , че се среща с Петьо еврото именно в 8-те джуджета !!!

Ние знаем, че ченгетата не са особено умни, не разбираме защо в България просто ченге може да работи като прокурор, но ето те теб в целия ти блясък, съвсем прясно забравил, че те има сниман и, че всички знаят, че ти си едно от джуджетата. Това, че ти си тъп, не значи, че ние сме.

деветото джудже не знаело ... смех бате смееех .

Аз не знаех! Това ако не е оправдание....

Сириозно ... А стига бе....

Са ти ще го криеш от тях :)

Диванни и клавиатурни войни, надигайте глас по форумите и изкажете недоволството си! Само внимавайте да не си излизате от домовете, че ще изгорите на слънце. Всичко е точно на територията, едни правят каквото си искат, а останалите не смеят да надигнат главица, че да не си загубят мизерийката.

Въй, той милият нищо не знаел ! И сега толкова неща му се изсипаха, че няма как да ги асимилира.

Тя цяла България знае, само той не знае. Свършиха балъмите...

Едно от джуджетата се прави на ни чул,ни видял...разбирай българската прокуратура

Всичките, сте за Въжето!;) Това, със заграбването на бизнес и съсипването на стотици човешки съдби не е САМО , чрез 8-те ДЖУДЖЕТА в София , ами в провинцията ...??? Там са Хиляди такива случай на РЕКЕТ и ГРАБЕЖ , чрез властта на прокурори и съдии и ченгета и.т.н ... Страшна МАФИЯ ...да ПОВЪРНЕШ ....ОТВРАТ !!;(

що не са го предупредили, че го смятат от джудетата? Ей не сме хора значи ....

ти казаха да кажеш ...

Е как така пък ще е крит? Че нали има точно негови снимки в тия прословути джуджета бе? Кво ми се прави на ударен?? По-голям мафиот от този в прокуратурата няма.

Е то не че пича е имал интерес да прави нещо свързано с това криене … понякога се учудвам от дебилизма на висши магистрати - в малцинствата ни не се лъже така както по телевизията от разни видни олифофрени

aaa hhahahh, този дето го снимаха с джуджегтата ли беееее, той ли не знаел.. хайде хайде. утре ще се отрече от майка си

Хм, не съм прокурор, но съм чувал доста за случаят "Осемте джуджета", даже и филм имаше за него - как така другарят сарафов ги е пропуснал тези "слухове" и "клипчета" и сега е изненадан и се оправдава, че било скрито от него ? Ами хайде започвай да четеш - сега кой ти пречи, нали си главен ! И що не се оплака преди, че го крият от теб, а го показват на медиите ? Покажи, че си различен от началника ти и няма да пълзиш в краката на мутрите от герП и дпс ! Или грешим ? Давай, не е нужно да лаеш по медиите - свърши си работата и ще си проличи какъв си ! Аз обаче лично нямам абсолютно никакви съмнения, че ще свърши нещо смислено тази поредна калинка ...

Ами като е така, ха сега дай му ход де, или и ти само ще приказваш :)

Очаквал е да го уведомят, че е разследван. Смешник

На Боко хората всички са еднакви, като че ли той ги е правил...

от Сарафов , че му се полага заплата за заеманата длъжност. Дали щеше да се усетш ?

Шило

Да наречем нещата с истинските им имена. В първия епизод на "Осемте джуджета" е изложена версията на Илия Златанов и как килограми злато и пари са изчезнали при обиск на спец прокуратурата. По дело на Франтишек Петров. После, пак при "обиск", те се появяват. По същото дело на Франтишек Петров. Та, кой е Франтишек? Тогава шеф на Спезиализираната прокуратура, под крилото на Гешев. Като се разгоря скандала, Франтишек напусна ръководния си пост. Гешев го командирова в Апелативната специализирана прокуратура и го скри....Дреболии, ама показателни.

Абе разкарай това холандско знаме, откраднато от руснаците и пришит кръст в Самара, натрапено на Българите. Каквото и да правеха тогава руските имперски интереси, не успяха да го наложат като Българско.

Шило

Гешевчета, прочетете материала. Какво се оказва? Проверка от Инспектората е докладвана на Гешев. Реакция- никаква. Идва Сарафов и го вади на бял свят този документ. Да не се окаже после, че совите не са това, което са?

Шило

Не ме дразнят минусите, ама изгледайте първия епизод, чуйте, какво се казва, кои са действащите лица и после проследете събитията. Някои от нещата са в сайта на ВСС. И, няма логика, Сарафов сам, по своя инициятива, ако е в лайната, да вади на бял свят проверката на Инспектората на ВКП, в който се говори дори за престъпления.

Направо пуснах сълза за деветото джудже...

Деветото май ще се окаже Гешев....

Оставка свиньо

Този ни има нас българите за най големите балъци на Балканите. Снимките от "офиса" от който Пепи-еврото е раздавал служби, назначение на висши продажни чиновници, по категоричен начин говорят, че лицето е било постоянен гост и то от висшите гости.

Това беше, всички се изпраха, всички си дадоха имунитета. Няма вече кой да рови и да бута. Никой нищо не знае, нищо не било. Всички се разбраха.

Да бе,как си се налезил и му стискаш ръката на Еврото само където не му правиш нещо друго.между другото Златанов каза че си седял всеки път като "Гюро Михайлов"във единият ъгъл когато е ходил там

Или ти го покриваше 3 години?

Гаден лъжлив плазмодий

Човекът е идиът, ние също.

Момент ся - някой е крил от теб три години, че си корумпиран хемороид!?! Е, бааааси мерзавците се навъдиха напоследък!

и като ходи да се виждаш с пепи еврото не знаеше за този казус?

За казуса не, Само за практиката

"Този казус беше крит три години и от мен, научавах само от медиите какво става, но се надявам той да бъде изяснен..." Бреййй, тоя надмина по гьонсуратлък и бившия си шеф Каскетски и неговия шеф Тикваров... Не знаел нищо за случая!!! Смешник!!!