Сарафов: Бях подведен от думите на главния прокурор, че се притеснява за децата си

Шефът на Националната следствена служба напомня на ПП-ДБ, че депутати не могат да искат оставката на магистрати

Обратно в новината

Коментари - Сарафов: Бях подведен от думите на главния прокурор, че се притеснява за децата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много лъжеш момче ,затова ти е пораснал носа

Това лъжливо говно трябва да си ходи в канала.

Там са неправилните хора а послушковците голяма излагация подведоха ме то с подвеждане може да има големи злини за всеки гражданин

Да не провериш фактите които съобщаваш е нормално за някой ненормалник.А тоя е шеф на следствието.Има максима гласяща:никога не реагирай на горещо(да провериш за какво иде дума).А тоя врякна веднага.

За сетен път се убеждавам колко правилна е максимата "мълчанието е злато".

Тоя и Оня приличат на конекрадци...Ахахаха..

Да пусна, отново, каквото дирци изтриха. Дори ии чуждото мнение. Вашата кожа продажна! Подведен от думите на Главния прокурор ли?! Следствието не е ли привикало Гешев за разпит, като пряк участник в "атентата"?! Това е най-нормалното нещо при следствени действия - разпит на свидетелите. И изобщо разпитани ли са свидетели, че досега всеки от тези баламурници си приказва наизуст? Как може Гешев да изнася следствени тайни в медиите толкова пъти, а сега да не става ясно, какво точно се е случило, поне от гледна точка на присъствалите? После, защо не вярваме, че е истински атентат... Щото глупостите, противоречията и абсурдите са на всяка на всяка крачка. За идиотите да не говорим. Този за какви ни взема?

Абе колега, ако човек се позамисли, ами то няма нито едно нещо (съвсем) вярно от всичко, което тези казаха! А да не говорим, че само за няколко дни дори успяха и да се самоопровергаят за няколко от важните неща, които съобщиха, без никой да ги бие през устата … И понеже този филм вече редовно ни го прожектират - и при КТБ, и при Иванчева, и най-големите тъпаци се усетиха, че ги лъгат! Ами виж, че допи и троловете им, техни защитници не се обаждат, може би с изключение на един-двама идиоти:)

Ами не зная, ако трябва да бъда честен. Каквото прочета тук или още на две-три места и то отгоре-отгоре. Не им обръщам почти внимание, защото ако го направя и ме засърбяват ръцете. То бива тъпанари да има, не е, да не се намират, но как може от най-големите да сложат на ключови места. От най-големите. А този бунак, чак от Канада го домъкнаха, горкия, а той две изречения не може да върже. Не просто тъп, а... тук вече математиката трябва да помага. Там нещо експоненти или нещо друго такова, че тъпомера не може да отчете толкова. Но пък е млад и убав, а това е най-важното - едната глава от длуглавата ламя на председателския стол на ПП Та най-големия тъпанар на най-голямото кресло. И слизаш надоло. Ще излезе, че чистачките в МС са най-умни.

Капалиците гербави :)

Тогава идва въпроса! От къде знаят ПП/ДБ, кой е в колата, колко гр/кг е бомбата и т. н.??!! Или и те имат пръст в това??!!

.....за любовницата си......

За такава грешка се подава оставка.

че тоя говори големи глупости, но ме заляха с минуси мнозинството дебили.

Нещата са толкова очевидни, че чак започват да стават очевадни и както би казал Божинката, всеки сам си е виновен за това, за което си е виновен. Вижте кои партии скочиха на секундата да реват срещу чудовищния атентат още преди нищо да не е ясно. Всички партии, скочили срещу "атентата" на секундата, вкупом плюят ПП постоянно. Вчера преговарят ГЕРБ и Възраждане за правителството и по време на преговорите, ни в клин, ни в ръкав, хората на Коцето започват да плюят ПП. След преговорите ГЕРБ отново плюят ПП и им се подиграват. Кафевите медии ПИК, БЛИЦ, Епицентър и т.н., най-големите фенове на прокуратурата и Бойко, плюят само ПП, Кирчо и Кокорчо (от Соня Колтуклиева идва това обръщение, който не е разбрал). Нищо лошо за Възраждане няма да прочетете там. Да сте чули някой от ГЕРБ да каже нещо срещу Възраждане, които, реално погледнато, им стават основни конкуренти за първото място?... Значи, тези, на които програмата им била на 90% идентична с нашата, са чудовища, а онези, които искат да обърнат геополитическата ориентация на България, може да имат различни възгледи от нашите, но ние ги уважаваме и не говорим срещу тях...

Какви глупости ги дрънкаш бе

Дааа, възпитаниците на Симеоновската Акадения много лесно се подвеждат! То става така и с арестуваните доказани бандити - някой ги подведе ,те ги арестуват , след това ги пускат защото били подведени от .... и така тоя цикъл се повтаря.

.....после "Чичо" плаща за золумите надробени от некадърниците..... айде на гилотината.....

ОСТАВКА. До си подава ОСТАВКАТА. Ако е професионалист ще си намери работа, ако не в чистотата и строителството търсят хора.

Типичен Жанейро сурат

Шийка Милева е педераст.

Ей така междувпрочем може да се подведе от лъжите на някой прокурор и да застреля някой или да манипулора доказателства по дело и да тикнат с тях невинен човек в ареста. Не е малко и че се осветли доста бързо като слуга на мафията. Тези дрънканици за разделение на властите само доказват колко е затънал във фекалиите

Недопустимо е за човек с такъв ранг в държавата да бъде подведен като малко дете! - просто просто подкрепя шефа си,нали му е заместник!?

.....защото са страхливи.....простаци.....

Подайте си зотставки Всички! Спрете да Лъжете Хората Излезте и Кажете че Гешев Лъже И Спрете да Лъжете Хората ВЪН от България!!! Предатели на България ВЪН Подайте Отставка Всички!!

Тук трябва да си зададен въпроса, Кой докара следствието и прокуратурата до този хал,а в същото време, моля за сравнение....Какъв беше щата на тези професионалисти до 2000г. и какъв е сега? Обратно пропорционален-населението намалява, но щата им се увеличи в пъти, съответно и заплатите им.....

С главния каскет, можеше да пътува и американския президент. С каскетски можеше да пътува и целия български народ. Добре, че не са го направили, иначе щеше да е много, много притеснен.

Досега си мислехме, че само павьорите ни не са на ниво! Нареждаха жълтите павета и все не могат да ги наредят. А то какво се оказа? И прокурорите и следователите ни много много не ги бивало!

То паважа на жълтите павета е по-голям "АТЕНТАТ" щото от някоя дупка може да си удари главата :)

Мааамин златен той! Кой ми те е подвел?! Щом толкова лесно се повеждаш, значи изобщо не ставаш за поста, на който някой те е инсталирал! Оставка! Незабавно!

Стават грешки! И при най-добрите бандити… Човекът малко се е пообъркал - не били компютри, а компоти, и не били изнесени и продадени, а върнати и рекламирани! И така няколко пъти:) Но иначе е голям професионалист и много почтен с безупречна репутация!

Гледам, че някои колеги все още не вярват на Сарафов, че е заложен 3 кг. взрив с насочена вълна от големи професионалисти. И понеже предполагам, че шефът на следствието с безупречната си репутация дълбоко се е засегнал и обидил, аз да то поясня. Взривът наистина е бил много голям - да кажем 30 кг. (Сарафов е изпуснал една нула), и е бил наистина заложен от много големи професионалисти и много добре насича мен. И вижте какво е станало - при активирането му насочената взривна вълна тръгва право и САМО нагоре (30 сантиметра на дупката, ооопс кратера де, не са от насочения взрив - той се е насочил право нагоре и без никаква следа по зевята - дълбочината на дупката е, защото той е бил все пак леко вкопан, нари! На взривът се насочва право нагоре, защото много хитро професионалистите са подбрали мястото / точно на склона под пътя и асфалта. Тръгва взривната върна нагоре, да кажем около 50 см. от мястото на поставянето му, и след това прави насочен рязък завой от 90 градуса точно към и над пътя! В хоризонталното си движение над пътя той хвърля една сачма, която обаче вместо да мине през бронята и да убия Гешев взима, че засяда невредима в десния фар! Тогава на насочената от големите професионалисти и писва (казва си - ей, нищо не става като хората в тази държава), прави нов рязък завой от 90 грасуса и отлита нагоре, решил и той да напусне държавата, като затова не оставя никакви други следи - специално е внимавал да не засегне и асфалта, който чудотворно се е изпарил и изтънял още при полагането му! Така че Сарафов всъщност е абсолютно прав, просто човекът не мога да го обясни добре…

Накрая гръмна бомбата с ла@ната и порази цялата прокуратура!

Накрая 3-те кило станаха 300 грама .. Не били компютри, а компоти, и не били изнесени, а внесени като рекламирани, тоест върнати… Цялата им работа на тия мошеници и некадърници, на тия безхаберници е такава! Цялата Чудя се откъде се пръкват, откъде ги изнамират такива, че да ги инсталират на толкова ключови постове! Освен на прокурори, управници и едри бизнесмени и на терористи не случихме в нашата държава, бе да му е.а майката:)

И не била бомба, а било пиратка. И не било за сплашване или убиване, а било за отпразнуване.

Кой ми сра у каскета?

Накрая 3те кила до оказаха лайна. Понеже всички са насрани се питат кой сра у Каскета. И са викнали Моше да каже кой изсра лайната.

Не е вярно ,че Мошето е дошло от Израел час по- рано. Мошетата са точни. Нашите глупаци са гръмнали фишека час по- късно и така са изложили заверата.

ВСЕКИ гражданин има правото да поиска оставката на магистрат, а последният трябва и сам да си я подаде тогава, когато се е изложил толкова солидно. Само че в България никой не подава оставка - докато не го принудят с други механизми.

Сарафов е Умен човек! Стига простотии! На приказки е много лесно, само се руши в тази държава под мотото на реформи. Ала бала …

И умно приказва:) И умно ни представи така драматично нелепа инсценировка за опит за убийство от професионалисти! И още по-умно коментира как главният прокурор, с който са авери го цил подвел! Пращи от акъл!

Какво толкова е казал, бе кьорпе! Защо раздувате, той ясно обясни! Баси зомбитата!

И пропусна да обясни как са гръмнали 3 кг експлозив и експлозията така някак си е заобиколила колата, че нито колата е пострадала, нито замята, НО заобикаляла заобикляла експлозията три пъти докато счупи цял един фар.

Вълната от огромния взрив е била така майсторски насочена от големи професионалисти, че да тръгне най-напред и само нагоре, защото заровеният в земята?!?! заряд е на по начало по-ниско от пътя и асфалта, после след 50 сантиметра насоченият взрив е направил рязко завой от 90 градуса и се е насочил хоризонтално на пътя, хвърлил е една сачма към десния фар, за да има какво после да показват като доказателство, че от там е минал насочения взрив, и после е направил пак друг рязък завой на 90 градуса нагоре, за да не нанесе поражения на асфалта, че той и без това е изтънял още при залагането му. И е излетял нагоре към небето! Професионалисти:)

И да де. ясно обясни, че е излъгал. Че шефът му (и авер) Гешев го бил подвел! Само ни разбрах кой го би през устата да ни говори неистини (нова знами лъжи, да ти го преведа, кретин!) и то така драматично, че после ПИГ на Недодялко, Зомбито Слави Трифонов, Сийка и други да се празнят и те драматично по темата.

сарафчо, ти едва изкласи до милиционер в пейсбугската магнаура. от теб нищо не става и не е ставало, освен да прецакваш по- кадърните. скоро си за нои!

Някой тук попита как така този израелски експерт е цъфнал веднага на мястото на инсценировката (и то при положение, че тези над зели 2.5 часа сред фойерверка не са затворили пътя, както е по протокол?!?) Ами може да е консултирал инсценировката, да не вземат тия идиоти, заложили шашката за да направят фойерверка, да вземат наистина да се наранят. Самият факт, че още от първия момент при веста за инсценировката те драматично и категорично я дцявихо за опит за убийството на Гешев и 100 пъти повториха, че заложилите взрива бири професионалисти - като е очевадно, че и това е лъжа - ме наведе на мисълта, че те говорят за себе си и за свои хора! И вкараха допълнително драма с децата на Гешев, и вижте кои точно подеха тази лъжа - парцалите им, Слави и … протестиращите техни хора - прокурори:) Сийка само как трогателно говореше за децата и семейството но Гешев, и май си вярваше…

Вервайте на масона Дерменджиев, адвокатче хитро и некадьрно! Бях точен с парите… Маша на резидента и комундето Рашков! Милионери от взятки.

…, 3 килограма… и военен дрон….. мошеници…. боклуци….. чистачката да ги измете… манипуланти….,

От целия цирк най -кефи как Мошето дошло да разследва атентата час по- рано. Ама кой да ти гледа часовата разлика.

то туй не било бомба, ами резервна гума на тир. То туй не било главен прокурор в колата, ами двайсегодишната му ботоксова секс кукла. То туй не било атентат, най ми било епизод от филм на Костурица.

направиха цялата държава на "епизод от филм на Костурица", че със Сарафов ли да се церемонят. Истински паши и заптиета.

Е неграмотен Сарафов. Професионалист си е, и още как Беше! Беше в първите редици в апартаментгейм през 2019г , чийто син тогава на 20 г., учеше право в Лондон и без ден трудов стаж притежаваше жилище в полите на Витоша за половин милион лева. За сведение - Сарафов има още 2-3 деца, кръстени от бившия гл. прокурор Борис Велчев.

А защо НЕ ПИШЕТЕ че и ГешеФ, и Горанов (дето живее без пари при Домусите), ИМАТ ВИЛИ в тази местност - "ЯРЕМА"?!?!?

Рашков с 12 кенефа, е чист като сълза, да не говорим за лукса на Чаталджа, ап. на Киро на Оборище и вила на Корал!

След страхотния психотрилър с Иванчева, достоен ако не за Оскар, то поне за Аскеер, не съм очаквал толкова слаб филм от същия екип актьори, режисьори и продуценти ... това дори и Златна малинка не може да вземе.

Е защо?Ми те всички институции са си още техни...ВСИЧКИ!Калинките им са на пост ДЕНОНОЩНО и винаги готови да обслужат Лойко, Сопола, Пеев и ниските им, като тоя, Гешеф и ЯсенчУ!!!Тя държавата ОЩЕ СИ Е ТЯХНА!!!Ти за някой да се разследва да си чувал?

От къде израелския следовател е знаел, че в България ще има "покушение" срещу глав. прокурора, за да кацне в България два часа преди взрива, за да разследва???

Сигурно преди това е бил на врачка.

Ами може да е консултирал инсценировката, да не взеват тия идиоти, заложили шашката за да направят фойерверка да вземат наистина да се наранят. Самият факт, че още от първия момент при веста за инсценировката те драматично и категорично я дцявихо за опит за убийството на Гешев и 100 пъти повториха, че заложилите взрива бири професионалисти - като е очевадно, че и това е лъжа - ме наведе на мисълта, че те говорят за себе си и за свои хора! И вкараха допълнително драма с децата на Гешев, и вижте кои точно подеха тази лъжа - парцалите им, Слави и … протестиращите техни хора - прокурори:) Сийка само как трогателно говореше за децата и семейството но Гешев, и май си вярваше…

Ма той по друга работа е в БГ. Много се литкате по антисемитската теза на пловдивския масон Дерменджиев - адвокат на дявола. Никакъв стаж в МВР.

Джанката, джанката отрязахте ли я? Ибахму и играчите!

бивш човек, дрипа, политическа кенефна изтривалка.

непрофесионално Уотсън непрофесионално.

Гешев има вила близо до инцидента и често е засичан по местността със гаджето си,носи спортни дрехи,очила и шапка,но го познаваме,момичето е много красиво,не му е дъщеря със сигурност.

Не знам дали сте зацепя дали, но Гешев (и Цацаров) , заедно с началниците им Борисов, Пеевски и Доган от тази мафия твърдо следват едно старо правило в престъпната си дейност и кражбите и рекета. А именно: Че най-лесно се извършват и прикриват онези престъпления, които се извършват пред очите на всички! Но за целта трябва, разбира се, са държиш властта - намело с прокуратурата (следствието), МВР, службите, в медиите! Така направиха и с КТБ, така стана и като сготвиха Иванчева,…, така процедират и с инсценировката на опит да убийство на Гешев! Но май “лошият материал” започна до си (ги) усеща, тази банда разбойници, крадци и негодници!

Физизономията ти те издава, че си кадър на милиционерското училище в Симеоново.АКАДЕМИЯТА!Да ви ... у академиците!

Като вътрешния министър, арестувал Бойко Борисов ли? Рашков ли се казваше? Цялата му кариера беше при милиционеро-социализма!

Заместник главният прокурор Сарафов бил подведен от главния прокурор Гешев, но и двамата били професионалисти и почтени?!? И никой от тези не поема тикаква отговорност за безбройните им лъжи и простотии, и ПРЕСТЪПРЕНИЯ и ЛЪЖИ!!! Да припомня и още една позабранена история, от “кухнята” им, която малко хора знаят.. Когато тази същата шайка решава да проведе акцията срещу КТБ за да бъде добрана от Пеевски, те решават да възложат на Сарафов разследването. Там, в кабинета на главния прокурор Сарафов се опъва и го убеждават, че ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКО БИЛИ ИЗПИХАЛИ! След поредната им зрелищна простотия и куп очевадни лъжи на тия още в началото - тези недоразумения си бяха поръчали и телевизия да ги снима, като атакуваха с маскирани голяма системна банка - 4-та в България, посред бял ден и в центъра на София (за да предизвиках голяма финансова криза - после дори се канеха са затворят всички банки за седмица?!?!) и пак изрязоха с невероятни и очевадни лъжи - че не атакували банката, а … офиси в същата сграда, че Цветан Насирев бил откраднал кредитни досиета за 2.6 милиарда (защото те ги изнесоха, за да скрият кредитните досиета за над 1 милиард на Пеевски, и в бързината са изхвърлени документи и телевизиите показаха намерени от гражданите в кофите за боклук до банката … кредитни досиета на граждани с всички данни), че Цветан Василев обрал себе си, като в късна доба отишъл и откраднал от банката си десетки мириони (мисля 60), с ЧУВАЛИ и БУС?!? Тогава Сарафов е бил страшно ядосан и за тази ИНСЦЕНИРОВКА!!! и дори е искал да си подаде оставката, защото толкова некадърно са го насадили “професионалистште”!! Тези освен некадърници и лъжци са и престъпници! Спомнете си и “8-те джуджета”!…

От с този "Терористичен акт се цели не само физическото му отстраняване, но и разстройване, затрудняване, а и блокиране работата на институцията.." ...До "инцидент"... Накрая излезе, че две костенурки са се трещели и в разгара пукат корубите...и шофьора се е стреснал от пукота...... Няма такава тройка глупаци като тоя, Ясен и ГешеФ, да не могат да запомнят една елементарна лъжа... .....Тия могат да четат САМО ПРЯКА РЕЧ и то на почивки, че им блокира кухото в главата!!!

Пълни нещастници ! Хаотични, дезориентирани...жалка история !!!

Един стар подвиг: 03.11.2008 "Дойдат ли избори, едно снажно ченге става особено активно. Последната мишена в интригите на бившия шеф на НСС ген. Атанас Атанасов се оказа не друг, а покровителят му Иван Костов. Това твърдят притеснени тъмносини депутати. Според тях някогашният провинциален прокурор се е прицелил в мястото на Командира. Атанасов отсега събира агитка, която да поиска главата на Костов."