17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ми се струва че при пожарникаря имаше по-малко пожари?

Природата си го връща тъпкано на всички за отсечени те дървета. 20куб.ще ми се топлят задниците. Сега ще си платят с живота и къщата. Ще има и още такива случай. Супер.

400 лв за ток в апартамент? За един месец? И ти изглежда нормално?

Комунистите са виновни, защото по време на социалистическата Народна Република България, след увеличението на тока от 2ст за киловат/час на цели 3ст за кв/ч се дигаше вой до небесата!!!! Но нощната тарифа остана на 2,2 ст кв/ч. Сега капиталистите яко ви доят, защото овцете трябва да се доят редовно, всеки ден; да се стрижат и накрая да се заколят! По време на "лошите" комунисти сметката ми за парно през най-студените месеци беше 15 лв за кубатурата на двустайния ми апартамент, а токът ми не надвишаваше 6 лв/месец. Заплатата ми беше над 400 лв... На скъп ресторант в центъра на София геройски отивах с жената с не повече от 15-20 лв в джоба си, без да се стискам... Но комунистите са мнооого лоши!!!!

Абе, просто парче такова, този строй мина и замина в цяла Европа. Комунистите са закрили бая интелигенция, да може да ходиш с 15 лева на ресторант с жената. И да те светна, че милееш по тоя строй, защото тогава си бил на 20-30 години, а сега вече не можеш да думнеш 3 пъти жената за една вечер. Комундел

Не ,не е нормално,моята пенсия е толкова,да се топля ли,да ям ли.Аз се чудя защо все ми е студено и все гладна,а сетих се комунизма пак дойде,само ,че сега има стока ,ама не можеш да си я купиш,ама и затова са помислили,,вируса ще ни затрие,,

Два маслени радиатора да бяха ползвали. Сега щяха да са живи и с покъщнина.

Много хубаво топлят маслените радиатори! Излъчват мека топлина, която се разпространява сравнително равномерно из цялата стая. На метър от мен има един TESY с 13 ребра, който всяка зима върши много добра работа, въпреки че под мен не живее никой и две от стените на апартамента са външни. Но не всяка марка маслен радиатор става. TESY го имаме вече от 5 години и не е прокапал, обаче другият - един черен AEG, уж много модерен, със светещ в синьо екран, с не знам си какви екстри, ама започна малко по малко да прокапва още на третата или четвъртата година. Изхвърлихме го, без да се замисляме, нищо че още работеше. Е, от маслените радиатори малко тежки сметки за ток идват. Последната беше почти 400 лв., но по-важно е да сме здрави, да ни е топло и да е безопасно – да не се подпалваме. А и затоплянето не е както при климатика – отгоре топло, на краката – студено. Освен това, климатикът денонощно бръмчи и ручи. Имаме един такъв и го пускам само лятото – да охлажда.

400 лв за ток в апартамент? За един месец? И ти изглежда нормално?