Съпругата на Кирил Петков получи българско гражданство (снимка)

"След повече от 16 години е официално. Мога да гласувам!", написа на английски език Линда Маккензи-Петкова

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Кирил Петков получи българско гражданство (снимка) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, името кога???? От Линда на Лена????

Да и е честито, за разлика от мъжа си се държи доста адекватно.

Че Бандерските изроди ЦРУ ги изнася в САЩ и най-вече в Канада, не бих се учудил кифладжийката да е свързана с тези "демократични" групи дето поканиха в Канадският парламент престъпник Фашист. Идеално ни го набримчиха посолствата тоя път. Енергетиката беше последната сламка на която се крепеше нещо като икономика. Като добавим Давоският план за зануляване и Вангард Груп, които вилнеят през CFR кадъра Кокорчо, нещата логично отиват в ръцете на Падишаха. Никво НАТО няма да ви опази от аскера. НАТО е партенка за точене на парите на балъците. Армия имат Руснаците и Турците. Украинците заминаха към Бандерата. Надеждите във уондървафли са само за безказармените соросминдили от метавръза. Докато пехотинец не стъпи и не сложи флага нищо не става. Тоест конвенционална война с основа на артилерия и безпилотна авиация. Та перемога няма има. Зануляване за Балъкистанците вече тече. ЕССР предстои да се разпадне. Искаха неокон фашистите на ционистка Америка смяна на режима и безредици в Русия и ги получиха в Европа. А мандалото още не е паднало.

WTF???? Навремето сестра ми взе канадски паспорт на третата година и третият месец, след като пристигна в Канада. Явно българският паспорт е много ценен щом се чака толкова за него, при положение, че е настояща жена на бивш Премиер. Гледам хартията е много семпла, толкова ли не можаха да и направят поне елементарен дизайн?

все пак изглежда по добре от документа за канадско гражданство

Няма да станеш никога! Станала сте българска гражданка и нищо повече! Англосакси българи не стават!

си ма пачавро анадолска ибрикчийска.......ОТ ОКОЛОВРЪСТОНОТО ЛИ ТРОЛИШ ДОКАТО КЮРДСКИТЕ ТИРАДЖИИИТЕ ПОРЯТ КАТ СКУМРИЯ

и трите деца с а копелета от епруветки канадската пача е отдавнашна лезбийка...

ако нямате доказателства, това си чиста клевета. Нещо повече макар и извращенците да са покровителствани от правителството не срещат одобрение от хората и не са популярни.

СЪВСЕМ, СЪВСЕМ СКОРО , КОЧИНАТА ЩЕ БЪДЕ *РАЗГРАДЕН ДВОР БУКВАЛНО ...И ЩЕ Е "БЪЛХАРИЯ" САМО КАТО ПОНЯТИЕ ! . ПМНЕТЕ МИ ДУМТА ! . С ТИЯ ХИЛЯДИ БЛЯДОВЕ, УКРИ, ЦИГАНИ, АРАБИ И ДРУГА ПАСМИНА ...КВА "БЪЛГАРИЯ" ХЕ ТОВА ?! . ТАЛАШ ! .. . ИНТРЕСНО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ПОСТСЪВЕТСКИ МАФИОТИ И БАШ "ДРУГАРИ", ПЪРВО СА ИЗБЯГЛИ ИМЕННО В КАНАДА! . И СЕГА СЕ ВРЪЩАТ ....ИЗПРАНИ ..КАТО "ИНВЕСТИТОРИ" !

Ами то целия западен свят е разграден двор, като пуснаха комунистите мафиоти с хиляди, путьо е просто резултата от разгрома на запада.

На колко булгаристанци им подарииха визички и паспортчета, както на стотици хиляди чужденци дистанционно, бг. лична картичка да не споменаваме турчоляци, мангали, македоници, усраинци и т.н.

АКО БЕШЕ ТУРСКА КОСМАТА ХАНЪМА ВСИТЕ ПОМАЧОРИ ДЕПЕСАРСКИ ДРУГИ МААНЕТА ЩЯХТЕ ДА ПЕЕТЕ ВИ ЕЕЕМ У ИБРИКЧИИТЕ ИЗПАДНАЛИ ТРОЛСКОАНАДОЛСКИ

Горката смачкана женица, набедена за съпруга хахахах

Боже, Боже..колко мъка има по този свят...

YCBM

Сега само да си намери кон да я води по парапетите.

Горката смачкана женица

ПАРИ Е СМЪКНАЛА ОТ ГЪРБА НА НАРОДА С ТОРТИ ОТ 200 ЛЕВА ! . ЧЕ КАК НЯМА МАФИЯТА ДА И ДАДЕ "КРАСНОКОЖАЯ ПАСПОРТИНА" ! . СКОРО МУТРОФАНА ШЕ И ДАДЕ И ДРУГАТА ЧЕРВЕНА КНИЖКА - С ДВУГЛАВОТО БРАБЧЕ !

ДВЕТЕ ЧЕРВЕНИ КНИЖКИ ЩЕ СЛЕЯТ ...В ЕДНА - "ЛЪВЧЕ С ДВЕ ГЛАВИ И КРИЛЕ !" . И ЩЕ СЕ БИЕ ТО С ДРУГИ ЗАПАДНИ ВРАЖЕСКИ ОРЛИ !

А кирко си разхожда 4 дъщеря , с лена в мола. Тази горкичката дебелее и носи рога

Тая е гнусната безцветна крава дето живее с луд гей. Отрочетата им са джендъри. Да се пръждосват, тук ги мразим

Ние ги обичаме, пък. Пръждосвай се ти, да не те пръждоасме ние.

Е ЛУДА ВЕ ! . ДА СИ ВЗЕМЕ ПАСПОРТ ОТ ВАСАЛНАТА КОЧИНА, ДЕТО ВСЕКИ БЯГА ОТ НЕЯ, ЩОТО ВЕДНАГА УКЕЩА, ЧЕ ТУКА Е ВСЕ ЕДНО В МАСКВА !

Влюбени! Защо ли! :)))

Това само в Булгаристан го има, вместо да си оправят собствения сексуален живот, тръгнали да говорят а другите какво правили. ..Всички вече са спали с Линда и Лена. Вземете си намерете нещо за тая вечер или се задомете, че никой не ви иска цървули. Оставете другите да се оправят.

Освен гражданство Линда заслужава и паметник неръкотворен! Не всеки може да издържи наш Киро толкова години! Родата отделно….

Много омраза в тая Българие, ей. Нищо не може да направи човек или да каже и да не се появят разни хейтъри. Що така направила, що иначе не направила. Този бил плешив, оня педераст...Решила да взема паспорт жената, взела. Колко българи взеха други паспорти.

За чий е това българско гражданство? Да гласува? Че мъжлето много се излага. Тая кифла, утре си хваща самолета с паветата и айде. И Киро с нея.

Кифла? Що кифла? Родила 3 деца жената, гледа си семейството. Твоята буля да не е по-хубава?

Ха ... некакво объркано семейство ...

Сега разбирам защо Киро посяга на Лена

Той и на себе си посяга

Щo? Я кажи, ,че ми е люпопитно.

по чугунената глава на теб в къщи ти посяга руската бабушка.

Бактън от български граждани!!!

Тази защо бяга от Канада?! Много ли е студено!:)))

за нищо не става, там ще е чистачка

Тортите ѝ са вкусни.

Като ги гледаш тези на снимката ти се се повръща от тях. Най безочливите,нагли,прости,некадърни ,боклуци и крадци се възпроизвеждат и паразитират над хората живота,трудът им. Мръсни долни същества,

Няма ли кой да обясни на госпожата, че получавайки българско гражданство НЕ става българка, а само гражданин на България. Явно не прави разлика между националност и гражданство.

Тортаджийка може да е, но българка няма как да е - не прави разлика кедърката... Както се разбира - за нея най-важното е да може да гласува. Без коментар! Толкова истински българи в Украйна и Молдова ги търкалят с гражданството, канадката безпроблемна...

Ти пък си голям българин. С вежди между очите, най-вероятно обръсната глава и шкембе.

Млиндо, това че имаш българско гражданство не те прави българка, оставаш си канадска овца. То и мъжът ти изглежда нормален, когато не говори и не се тикосва, ама отвори ли си устата и започне ли да се хили налудничаво, на всички става ясно че е за психиатрията.

Да така е прав, паспортът е юридическа бумага за гражданство, не за етнос. Но Колко злоба, какво чудо, защо , бе Ганьо, толкова ли ти е скапан живота?.. Тя и не твърди , че е българка, сигурно, ако чете тука , и ще отрича и ще се кръсти публично, че не е българка.

Приятна жена с неприятен съпруг. Всъщност, и той можеше да е приятен, ако не беше такъв приятел на лъжата.

Че нали Лена си е БГ гражданка? А, чакай, тя не беше съпруга

Той - с канадско, а тя с българско.

Със сигурност говори български по-добре от Киро

при всички случаи

Мата Хари на Боко какво гражданство има? Барцелонско? Киро внася, а Толупа изнася от България.

Да гласува. Както и да е българка. Да си хваща мъжлето и back to Canada! It's enough!!!!

А прос Киро кога!

Ми да беше изкарала и един курс по български !

Смятай колко им е.а мамата Трюдо, след като канадците стават българи....

И три думи на български не знае ,!!!! Но Киро е Бог!!! Мърша безподобна!!!

А аз давам 5лв, че си завършил трудно основното (и единствено) образование!

Киро и Линда имат "отворен брак". Това го каза самата Линда в едно от гостуванията си по телевизията. Иначе всяка друга да беше напуснала Кики след като натакова Лена Общата пред очите на целия народ.

++++++++++++++++.......

Не само натакова ами тя и хвана от него

Браво, честито да е, благодаря за уважението и отношението към родината ми! Дай Боже, повече канадци да са като Вас!

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво ще го прави това гражданство като Кико я съсипа. Откакто той е политик и се мъкне с онази мустакатата с дебелите глезени, Линдето е напълняла с поне 15 кг отгоре и изглежда супер състарена. Жал ми е за нея, готина жена, но за съжаление не е случила на мъж

Линдето не е казала, не сме я оправили..колко му е. Та Киро не му пука.

Хората чакат с години, тая мангалка я уредиха набързо. "Подмяната" в действие...

Руса мангалка с висше образование и собствен бизнес. Дай боже повече такива у нас.

Киро и Линда имат "отворен брак". Това го каза самата Линда в едно от гостуванията си по телевизията. Иначе всяка друга да беше напуснала Кики след като натакова Лена Общата.

Сборище на малоумни и крадливи "политици"

Тази още ли не е напуснала Киро Лъжеца! Явно и харесва да я унижават с изневери.

Тия няма ли да се махнат от българия , расипаха я .

Това че е получила българско гражданство не значи, че Кико няма пак да плющи Ленчето...

Леле, сега сладкарката ще гласува като Парапета. Не им мърда първото място на ПП.

Още един глас за патологичния лъжец и канадски мошеник. Браво, браво....