Съпругът, убил и натъпкал Евгения в куфар, проговори: Тя ме нападна, после се удари в шкафа

Орлин Владимиров за първи път разказа своята версия за смъртта на 33-годишната си жена пред съда

Обратно в новината

Коментари - Съпругът, убил и натъпкал Евгения в куфар, проговори: Тя ме нападна, после се удари в шкафа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще ни занимават с тази мурва? Да пускат човека и вече да внимава в избора си на жени.

След 45 години тоталитарен строй,и сега управление от синовете на Комунягите......само изроди и получовеци!!!

Имат тренинг гадовете,дедите им са убивали хора по-лагерите на смъртта!

Е за толкова време не свикнахте ли?

Гледам го тоя на снимката и се чудя и се мая. Хубаво, смотан си ама си с пари. Намираш една красива шаврантия, която си хойка, когато и където си иска. Ми бий и два шута и през вратата бе момче. Живота свършва, в деня в който спреш да дишаш. Сега отива на доживот. Това ще е централния софийски. Там е една неописуема смрад и мизерия. Сам най-горе в гълъбарника без допир никакъв с други хора. Че то по-добре смъртна да му изпълнят на този. Хора мислете бе стига с тоя Холивуд. Живота е ваш и сами избирайте как да го живеете за да не се стига до там, че други да решават вместо вас. Дано ВКС набързо гледа делото и да заминава тоя в гълъбарника в централния. Там ще има много да съжалява за това, което е направил. Детото без вина виновно жалка картина

Ма да ве, копеле, веднага му смучеш "истините" от хуя. На бас че жената толкоз му е изневерила, колкото и се е "ударила" в ръба. Хапчетата, ей. Ма много лесно да наречеш жертвата шафрантия и после да лапаш на убиеца хуя. Майка ти съжалява, че не те е махнала прасе недоебано

Ей овньо, а показанията на любовника пред съда? Хем не си информиран хем го раздаваш рицаря спасител на миндили...

Падна, удари се в шкафа....и така 3 пъти...

Как не го е срам. Според експертизата е удушена. Те си имат методи да го установят

Ясно е, че този не е ставал за нищо щом му е изневерила.

Значи се е омъжила по сметка, а щом се е омъжила по сметка не я жаля.

и къде е доказателството, че му е изневерила? Много станахте вече шизофрениците с тая "изневяра".

Чети бе момче, любовникът вече се изказа пред съда. Приятелката на жертвата свидетелства дори задето я предупредила, че видяла колата на мъжа й близо до хотела където се тряскали.

Мислех, че разпитите и обясненията се дават в полицията, а не последните дни от делото, когато вече си решил кви алабализми да къдри. Затуй в ония държави ги предупреждават... не си длъжен да кажеш, каквото и да е, НО...и т н. Ама кога ли ще ги стигнем... хайде, доживотна и да почва да си води дневник с небивалиците, детето ги измисля! Пълна откачалка! Жалко за момичето, направило толкова несполучлив избор!

предполагам после и сама е влезла в куфара...

Пълни глупости говори този, дано има вещи лица - психолози, включени в делото, за да му оборят нелепиците.

Лъже гадтта. Опитва се да го изкара самозащитта. То така се умира веднага като си удариш главата в шкафа. Лъже гадното копеле.

Не, опитва се да го изкара, че е станало под афект, но няма да му се получи. Планирано е предварително, чакал е момента.

И на мен са изневерявали, когато го хванах човека на място, просто полудях. Когато видях девойката да се качва в апартамента, гледайки от паркинга се вмъкнах след нея. Звъннах, а като отвори врата младежа, първо исках да го ударя, но като го видях как се уплаши и се дръпна,аз се отказах. Казах малко умни приказки, и бясно си тръгнах, а на излизане метнах един як шут на врата на колата. Да има, да прави! Истина е, че човек в яроста си прекалява, но да убиеш така и да живеш спокойно с това... Говори че човека е психопат, а и доста пресметлив защото историите със сметките дето излязоха, говори и за финансов мотив.

Ще си намериш такава като тебе. Не се е свършил света с някаква или някакъв. Живота продължава и слънцето свети пак.

По същия начин залитнала и паднала на парчето на любовника си... По ирония на съдбата сексът, чрез който обикновено се създава живот е довел до смъртта й. И не, не е трябвало да я убива. Но се е случило.

И всичкото заради единия сърбеж.

Заради простотията на откачалника!

Ако не беше му изневерявала той едва ли щеше да изпростее толкова, че да я убие.

Ако всички се трепеха след изневяра, хора нямаше да останат сигурно. Не го подкрепям, но няма как да оправдае убийство. Да се е развел като не е била за него. Психопат е това

То не става при всички ама не е чудно, че сегиз тогиз се случва. Хората се убиват и за по-дребни неща.

а главата и е биа омотана с скоч

Отроче на ДАНС не пада по-далеч от корена си. Следял е жена си, видял че му изневерява и решил проблема...

Разбира, че му изневерява. Мълчи и не го показва. За седмица прехвърля всичко на негово име на родителите си. Остава им общ апартамент. Когато мъжът няма второ жилище, а жената има, то тогава апартаментът по закон се присъжда на него. Да, не е приятно, но е най-добрият вариант според ситуацията. Той пие една студена вода, за това че е позволил тя да го върти на малкия си пръст, тя остава сама, прибира се откъдето е, а любовникът й я зарязва като му омръзне. Никой не печели, но и не се стига до изродщини.

Тези с минусите - каква би трябвало да е нормалната развръзка в този случай според вас?

Прав си, ама като превърти човек от болка и обида и не може да мисли рационално. И тя е можела да го напусне и после да хойка с когото ще ама не издържала на мерака.

Сгащваш я с любовник,а сядаш с жена ти говориш като мъж , право в очи куме ,не ходиш зад гърба й като няква утка да прехвърляш имоти тайно на бабаи на дядовци на съседа, сега вече има възможности за предбрачен договор. В конкретния случай тоя мамин хубавец са имали 90 хиляди общ депозит да закупят жилище, тоя я трепе , тя вече като покойница наследници са той и детето, та той дава пълномощните на майка си тя тегли парите , вместо да ги внесе на детето, ги профуква по защитата на убиеца на внучето си . Затова ти слагат минуси. Щото и в двата случая постъпката е мухльовска - ще се крия аз да прехвърлям тайно..вместо да й заява аре друм, ще се опавяме в съда.

В такъв момент ,когато изведнъж пред очите се разкрива реалната картинка ,тогава вземат връх емоциите. Ако беше тренирано десетки пъти като в казармата ,то тогава нещата се развиват хладнокръвно и обмислено в подробности.Като правило удар в юголарната вена, кърваво и мръсно, но ефикасно.

Любовник на убитата от мъжа си Евгения: Видяхме се, преди да изчезне, за мен беше случка. За мен беше случка. И двамата бяхме наясно, че връзките ни нямат бъдеще. Много добре съм ѝ обяснил нещата. Ако съм имал по-сериозни планове, нямаше да сключа брак. Това сподели в Софийския градски съд.Габриел Димитров, който няколко месеца е поддържал интимни връзки с 33-годишната Евгения Владимирова. На съвещанието в петък беше разпитан любовникът ѝ. Той и Евгения се запознали през лятото на 2021 г. на къмпинг “Градина ”. Постепенно връзките им станали интимни. Габриел същоимал връзка, която на 10 септември 2021 година прераснала в брак. Той и Евгения се виждали един-два пъти седмично в хотел.Срещнали се и в дните към сватбата му. За последно се видели на 12 октомври 2021 година в хотел в кв. “Горубляне ”. На другия ден Евгения изчезва. Съдийката по делото Вера Чочкова на няколко пъти го пита дали връзките му с Евгения са били съществени и давал ли ѝ е очаквания за взаимен живот. “Никога не съм ѝ предложил да живее с мен, мъчно мога да приказвам за усеща ”, изясни очевидецът сбито. Вестта за изгубването на Евгения го заварила на медицински конгрес в Боровец. Там го и разпитали за първи път. Евгения подозирала, че я наблюдават. Веднъж, когато била с Габриел, другарка ѝ се обадила да и каже, е видяла колата на мъжа ѝ в региона на тяхната среща. “Орлин не показва страсти, не се кара, не се ядосва.Е, няма да се хвали

Но защо трябва да е постепенно? Не можело ли да я наебе веднага и след това бързо да забрави? Като свали следващата му любовница.

И приятелката й също намирала изневярата за нещо нормално. Какви крвенски времена доживяхме...

тя с приятелката ли е изневерявала или с някой бастун, че викш к..урвенски времена доживяхме:))) Май забравяш, че в една изневяра чуждия т...шак има същия процент принос към нея, колкото и к..вата ?

падна и се самонарани и така 27 пъти.......

Това ми звучи като вица за тъщата, която имала 50 прободни рани, защото паднала от стола на земята и така 50 пъти подред!

Орлин е подозирал жена си, че му кръшка. Започнал е да я следи. Проверявал редовно телефона й. Поставил камери в играчките на децата, настроил джипиес проследяване. Дебнел я, за да я хване, и накрая успял. Ден преди извършване на убийството я проследил с автомобила си до хотел в Горубляне, който дава т.нар. стаи за почивка. Там Евгения била с любовника си Габриел Димитров. Мъжът свидетелства, че се запознал с убитата два месеца по-рано, докато била на почивка на къмпинг "Градина“, където изживели първата си сексафера. Ами доста е опасна изневярата, все още не сме достигнали нивото та американогейските ,демократични и неолиберални ценности

Защо спря?

Е, не всеки харесва да бъде безгласен рогоносец ,та понякога ,рогоносеца се сеща ,че е мъж и убива..Някои могат с удоволствие да бъдат куколди ,но други се сещат ,че ножа може да се използува и по друго преднзначение .Е, тук е малко по-различно.Неолиберализма ,все още не е разял до сърцето средностатистическият български мъж.

Защото въображението на плиткия му мозък е стигнало дотам. И не е е състояние да фантазира нещо по-оригинално.

Ти си нагледен пример за това, какви следи може да остави „заставата“ в главата на лабилен психически индивид, негоден за подобни изпитания. Жалко е, че най- вероятно със гордост обясняваш за "мъжеството" придобито по време на казарма и т.н, а всъщност си най- обикновена отрепка, която си е мечтала да застреля "диверсант" и да спечели полагащата и се отпуска, но не и е стискало. Затова сега се възхищаваш на психопата, заклал жена си. Със сигурност подбни случаи има повече в Америка отколкото в Русия, но това е нормално. Броят на отрепките е пропорционален на броя на населението. Може би различното е, че в Русия не изхвърлят труповете, а ги изяждат. Мисля, че най- добрата терапия за болния ти мозък е да те върнат в казармата, но не в заставата,а в някое кашишко поделение. Също така е твърде вероятно да не си имал никога жена до себе си, и заради това да си озлобен, но надали на някой му дреме.

Вземи си агнето и си върни дипломата, и за селски знахар не ставаш. Никой не се възхищава на тоя идиот. Просто гръмнало та ги събрало, шафрантията и психопата и накрая неизбежното се случило. Шокиращо е, че изобщо някой е шокиран. То е като с оная дето бръкнала при леопарда и той я ухапал. Някои ги хапят, други ги разкъсват. Много жени въртят балъците на кутрето си. Тази женица просто е уцелила грешния балък и е платила за грешката си с живота си. А тоя да гние в зандана, такъв и без това ще получи максимума.

Смъртна присъда трябва да има в БГ, не доживотна! Такива като него на електрическия стол! Защо трябва ние да работим и да го хрантутим до живот, а той с нашите пари да яде, да сере и да търка нара в затвора?!След като си опасен и безполезен за обществото, в което живееш, няма смисъл от твоето съществуване.

Доста съмнително звучи. Ако е било нещастен случай защо не е извикал веднага линейка или да я е закарал в Пирогов. Може да е имало шанс да я спасят, обикновено човек не умира чак толко лесно.

Тоя доста филми е гледал явно хахахахх

Срещу жертвите жени на насилници, които са си го търсели, защото да курви по презумпция.

мръсен изрод ако е в друга държава, досега да са му дали смъртно наказание, но тук нашето "правосъдие" дреме, и лапа кинти

Според мен шкафът е нападнал жената. След това в заговор с раклата са я разфасовали. Пращайте го доживот тоя изрод, не ни трябват такива по улиците.

Тоя най-вероятно лъже. Завършен кретен. НО, хората трябва да проумеят едно нещо: НИКОЙ няма право да посяга на друг човек! Не само мъж на жена, но и жена на мъж, мъж на мъж, жена на жена. Именно разумът е това, което ни отличава от животните. ВСЕКИ, който посегне ПЪРВИ, е НАСИЛНИК. В този ред на мисли, има и много жени насилнички. Всеки който посегне пръв на друг човек си заслужава ответния удар, дори да е жена. А жените посягат първи по-често отколкото си мислите. P.S.: Занимавам се с криминална психология над 30 години. Пол-М

Жена като ти посегне няма да те убие, мъж не е рекъл, не е оставил една жена на място само с един удар. Та изводът е - всеки, който проявява насилие е насилник, просто не го търпете и минута. Няма оправили се. И алп Ви удари жена не отвръщайте, просто си тръгнете.

Мечтай си! В САЩ имаше една, дето от ревност беше заклала приятеля си и след това разчленен из къщата. Полицията намери главата му в кошче в мазата.

Чети с разбиране. И тригодишно може да убие Скалата като го упои примерно. Не иде реч за това тук.

Разбираш от криминална психология колкото абориген от космонавтика. Дори и да излъжеш във форума че си професор по специалността.

Няма да се издирват и подвеждат под наказателна отговорност такива, които подкрепят виртуално едно жестоко убийство? Превантивно, защото и тази отрепка е драскал из дир-а по същия начин. Крачката от едното до другото не е голяма.

Дори един няма, който да подкрепя убийството. Имаш наченки на психопатия.

Искате освен себе си и останалите наоколо да заблудите или не сте чели отвратителните коментари?

За да теглим чертата, копирайте коментар от тук, който да подкрепя убийството. Не развъждането как се е стигнало до тази ситуация, а черно на бяло подкрепа и одобрение за убийството. Чакам.

Без да се търсят цитати.

“ Всеки един конфликт се случва защото на някой мъж му е преминала границата на търпение. не особено интелигентните мъже опитват с простички методи да прекратят този психически тормоз, и често си позволяват да ударят. Е тогава какво става... Гадната провокаторка, вечно недоволната, натякваща, обиждаща и хулеща самоизабравила се жена, изведнъж става "тиха невинна жертвичка" ... "аз нищо не направих... " Айде с другите простащини няма дс се занимавам. Тива е предостатъчно…

Това е разсъждение как се е стигнало до убийството, но не и подкрепа и одобрение. Имам чувството, че съм учител по български език и споря с ученици. Купете си тълковни речници и ходете на курсове за четене с разбиране.

“Значи се е омъжила по сметка, а щом се е омъжила по сметка не я жаля.” Нещо да кажеш?!!!!

Ей глупак, хващай перото! Готов си за автор на гениална антиутопия!

Нали ти самият написа миналия месец в този форум че си гей? Не разбрах обаче защо си отбелязал че се гордееш с този факт. По-скоро би трябвало да се срамуваш. И да се лекуваш.

Завършен отпадък....?

За да преброим другите негоподобни наоколо. Не виждаш ли колко уроди нападнаха жената, че била курва и затова то така и се положило.

Казвам ти, имаш психически проблем. Много хора отразяват факта, че е била курва, но нито един не е написал - това е заслужавала. Каша ти е в главата, ей.

“ Всеки един конфликт се случва защото на някой мъж му е преминала границата на търпение. не особено интелигентните мъже опитват с простички методи да прекратят този психически тормоз, и често си позволяват да ударят. Е тогава какво става... Гадната провокаторка, вечно недоволната, натякваща, обиждаща и хулеща самоизабравила се жена, изведнъж става "тиха невинна жертвичка" ... "аз нищо не направих...

Е каква е? Щом изневерява на мъжа си каква е бе???

Изрод който е способен да убие, нареже на парчета и изхвърли в куфар човек, няма право на живот! Този е завършен психопат, не изпитва вина и гледа само да отърве кожата. Може да изкара, че и някой друг я е убил. За това и той и татко му в панделата, да изгният там, или най-добре куршум! Да си спестим разноските по издръжката им!

С камъние по бъбреците, както викат борците.

Резил. Ако е в usa доживотна присъда. Тук дансА зн и има връзки.

Залитнала,паднала,ударила се ,после влязла в един куфар и се разчленила на части.Съпругът е невинен.

С каква съвест заспива, знаейки що за стока е този отпадък?

За пари

В един момент тези пари започват да ги дават по болници и са дотам - заради каузата, на която служат.

Очевидно е от цялата история, че и двамата са свикнали да не носят отговорност за действията си и са очаквали винаги да е на тяхното без значение от последствията и цената. През историята такива случаи безброй и ще продължават да се случват. Тарикати, егоисти и сега единият в гроба, другият в затвора. Играй глупави игри, печели глупави награди

Затова се стига до такива битови престъпления от хора с вашите разсъждения.

Значи сега аз съм виновен, че тая ходила да изневерява по хотели, а той я е убил и сложил в куфар?! Майко мила.... Хвала, остави ме безмълвен.

Казаха ти, че си функционално неграмотен и не можеш да четеш с разбиране - къде прочете, че е ходила, бе дегенерат? Дори не разбираш, че си същата отрепка като убиеца.

А то в пещера ли живееш? Десетки статии и репортажи по темата за този случай. Тя е ходила веднъж седмично по хотели да изневерява с друг, който току що се е оженил за друга. В пещерата медии няма, само функционално грамотни темерути. Това, че истината не ти отърва си е твой проблем. Не се оправдавай с другите, за това че явно ти също изневеряваш.

На отрепката роднините са се раздраскали наоколо…

Е то любовникът пред съда свидетелства ти си знаеш роднините, че роднините...

Пуснете човека на свобода както винаги правите в такива случай. Той ще обещае, че повече така няма да прави. Да живее правова бг

Е не толкова потресаващото убийство, а коментарите тук. Деградирала паплач. При това функционално неграмотна.

Да му пръснат халката мангалите в панделата!

Трябва не само да бъде безмилостно ебан в панделката,но и да прави жестоки свирки на мангалите. Които задължително да се съчетават с як пердах.

не е нормално да пие, пуши , кара кола като състезател, цъка телефона , а отзад дете в столче и аз да кажа , че това е жена. кво женско има вече в тия пластмасови мас тии.

Ако това ти е обкръжението, СОПОЛ.

При аутопсия се документират всички травми видими невидими това е сторено и явно рана на главата няма. Доживот за удушвача и татенцето превозил куфара

Баща му го е подкокоросал като бивш служител на ДАНС…как да заличи престъплението.

Този ако някога излезе как да се чувстваме в безопасност ние, неговите съграждани?

Мддаааа сама си ударила главата в ръба на шкафа 50 пъти.....после сама се е разчленила и решила да си поиграе на криеница и скочила у куфара........добвяме ФАКТОРА КОРУПЦИЯ И НАКРАЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СЕ Е САМОУБИЛА СКОЧИЛА ПОД НЕКОЙ ВЛАК И ТОЯ ЩЕ ГО ПУСНАТ ДА СИ ВЕЕ БАЙРЯЦИТЕ

И така няколко пъти.

Баси удара чуек. Активирал и е 100% от мозъка, телепатия, телекинеза, светлинна скорост и 5+ левела вдигнала. Шкафа продава ли се?

Свалих си тениската и започнах да бърша с нея и осъзнах, че не искам детето да види всичко това и да се травмира. Започнах да разчиствам. Не знам дали съм изчистил всичко", разказа Орлин Владимиров пред съда. За да не го травмира само я е разчленил.

Мислете си мъже / жени, че когато изневерявате или хойкате с женени, ей това се случва във семействата на хората. Деца живеят без майки и цял живот знаят че бащата е убиец. Пък вие си кръшкайте, ако нямате акъл. Този Орлин не го разбирам, че е пълен комплексар и иде*от си е ясно. Но и тези, които се бъркат в семейства, няма да живеете после нормален живот. Това е ясно. Всяко нещо на този свят се връща. По един или друг начин, но се връща

А знаеш ли, че доста често се случва да не знаеш че си започнал връзка с "женени" ? знаеш ли а ?

Е как, ако си във връзка няма да знаеш, че била омъжена бе, освен ако мъжът ѝ е в затвора до живот:)))) Или когато случайно някоя ти пусне еднократно по някаво незнайно стечение на обстоятелствата ,и ти вече си мислиш , че си във връзка?

Може, да, само ако си на 16 - 17 години, може и да не знаеш че някой е женен и го хванеш в някоя дискотека , за еднократен флирт. Тогава и другия ще е на макс 19 години и твърдо няма да е женен.

Къде прочете, че жената е изневерявала? Имаш ли представа какво е болезнена ревност на психопат към жертвата?! Нямаш. Ако имаше щеше да замълчиш.

Че е изневерявала и с кого, само ти не си разбрал.

Мъжът, с когото се е срещала, даде показания. Доста грозна ситуация. Разбирам, че е била нещастна, мразела е съпруга си, но и доста глупава. Горкото им детенце. Може би сега ще се извините на човека, че го нарекохте ''простак''.

Този индивид не знае ли, че има нещо, което се казва съдебно медицинска експертиза? Явно не знае. Седял в ареста и какво си мислил. Пълен психопат, заслужава доживотна присъда без право на замяна.

Още едно дело, което ще стигне до Страсбург. А там България губи 80% от делата. Това че не знае кога е направена снимката изисква експертиза не отричане.

Е този ще е от 20%, споко.

Доживотна за двамата плюс кръвнина за роднините на убитата плюс плащане на разходите на полицията че е обявена за издирване и полицаите са работили по измамен сигнал

Любовникът лешпер, ни лук ял, ни лук мирисал, още ли е женен? Жена му изхвърли ли го като мръсният пес, който е, или е достатъчно проста да стои още с него?

Ако любовникът е помагал на мухльото и баща му, да яде лук и да мирише, ама не той я е душил и разфасовал, той ѝ е правил само приятни неща...

Гледам го в фейсбука любовника още се подвизава с жена си, така че според мен не е разведен. Даже подозирам, че жена му не знае за цялата история. Най-вероятно е скрил от нея, както е скрил, че изневерява и кой знае още какво.

Иммммма ли жена тука да не е разведена и самотна майка. Мога ли да кажа на някоя , ето това е жена ми .всичките изтрити парцали. То като са свали 100 човека преди мен за кеф , после един чехъл плаща, че и за доведени деца.

Разбира се, че има. Ако се подобри ТИ и обкръжението ти ще се подобри. Лично не познавам самотни майки.

И за да не се мъчи ти я наряза