Отнемат UK гражданството на жената на Асад

Депутати от Великобритания са се обърнали към МВР с молба за отнемане на британското гражданство на съпругата на сирийския президент Башар Асад.

Обратно в новината

Коментари - Отнемат UK гражданството на жената на Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно - от кога UK е република и отнемат или дават гражданство?...

братовчедите на сюлейман паси, които реално управляват от името на братовчедката на евреина симеон/кохари са бесни, че не са в състояние да направят каквото и да е спрямо Асад

Тия мюслита що не си стоят по родните места?! Брей, УК паспорти си извадили....нали ви е много хубаво у вас, защо ви е да имате опция да бягате по-лесно?

чета, гледам , и не вярвам на ушите си! хора които плюят държавата ни че приема бежанци, и искат да изгонят всички не българи, с изключение на русский де, са върло против британците да изгонят една сирийка от британия!?

Да си ги раждат там и да си ги отглеждат.

тия паднаха много ниско ! Защо ли ми се струва че политиците си живеят в някаква тяхна виртуална реалност ? На кой всъшност му дреме какви са гражданствата на някой друг?

юдите които управляват англия не са политици, а изроди приемащи себе си за богоизбрани

Дразни ги, че не носи бурка, или че е красива светска дама??? или, че семейство Асад толерират християните, а не ги обезглавяват ? А тоя депутат - по името и мисленето му... не е читав човек, а зле прикрит ислямски екстремист

Защо пишете че е отнято гражданството , предполагат че трябва да се отнеме ! За такива неверни писания , българина не е съпричастен към журналистите които ги бият и малотретират ! Дори счита че малко ги бият ! Няма такъв закон за отнемане на Британско гражданство на роден в Лондон !

Ще получи руско...

Отнемане на гражданството го правеха някога единствено в Съветския съюз. Пропагандата и здравия разум никога не са имали нещо общо.

Не знам за руската пропаганда но да изперкаш толкова от собствената си простотия че да се фърлиш от високо щото руснаците идвали... ?!?!?! Не го разбирам.

На това му се казва "фалшива новина"! Подвеждащо заглавие, съмнителни източници и доста скромна информативна стойност. Поздравления!

Демокрацията е в опасност и то във Великобритания. Протестъри къде сте?

Безсилието какви ли идиотизми неражда.

Тази"новина",както винаги,отлежава в топ-страницата на Дир.... Кое е ценното в нея!?Каква поука или послание носи,че да е тъй актуална повече от 24ч.?

ми първо я прочети, чак тогава задавай въпростите си. посланието е, че толерастите либерално- евреи ценят всички средства за победа, дори главорезането.

погледнете името на Депутата - Надим Захави. Повече няма и нужда да четете от статията....

погледнете и мислата му "демократична" - " призовава за "преследване на сирийския президент чрез всякакви средства", в т.ч. и натиск върху жена му.". може би отвличането на деца, разстрел на леля му също вършат работа за "толерастите", либерални фашаги...

Браво бе човече!Страхотен комента !Освежи ми деня!

"Асма Асад е родена в Лондон и притежава двойно гражданство. Наличието на второ дава право на съответните органи да отнемат британския й паспорт,.." това значи, че няма лошо да бъде забранено и двойното гражданство в България и други страни на ес. имаме прецедент от страна член на нато.

А на Джихадиста Джон, дето режеше глави, не го отнехте! Значи във Великобритания свободата на словото се забранява. Все пак такъв е могтивът за отнемане на гражданство.

Една красива британска поданичка и те и отнемат позанството!? Има нещо гнило в Англия!

Да и го отнемат . Тя надали ще отдели на този проблем повече от 5 минути. Западняците си въобразяват, че техните гражданства са някъкъв дар божи. Все повече хора не се интересуват от мнението на евро атлантическата общност. За жалост е така.

това са със сигурност шибани чифути! а тя едва ли ще си разплете чорапите от мъка!

Интересно дали децата им учат/живеят в Москва ?

Симпатична и интелигентна дама ... за разлика от повечето англичанки.

Под асмата, хубаво име за жена. Лозинка.

Тъпизма на англосаксите е пословичен ! Като не могат да достигнат целите си с нормални средства започват активно да гадят където и както им попадне !

Британци, какво да очаква човек...

Интересен британски хумор...

не носи жената никраб затова

Та тези съпрузи им е уредено руско гражданство,ако оживеят

Да вземе руско гражданство.

Тия ингилизи стават от ден на ден по смешни с решенията си и те като премиера си.

БОРИС ДЖОНСЪН МОЖЕ ДА И УДАРИ ЕДНА ШПАКЛА :)))

Лицемерие от класа! Те лошите западняци, но искам да съм техен гражданини, нали? Иначе 100 на 100 децата им учат в лошата САЩ по подобие на нашите хайдушки социалисти.

Такива желания нали отчиташ кога и поради защо се появиха - след като Родината не постепенно , но системно се превръщаше в непривлекателно място за живеене , вече над 70 години. В тези процеси се изредиха всякакви индивиди в комфортната среда на всеобщото ни дебилно търпение.

Ти прочете и за какво иде реч?Калпазанин.И не се опитвай да казваш на другите хора какво да правят и как да живеят.Това решение,ако го вземат,бая народ ще пострада покрай жената на Асад.

И е живяла там 25 години. За какво ще и го отнемат?

По данни на руското Министерство на образованието става дума за 1 милион випускници от 160 страни по света. link

една достоина дама, истинска жена с главно ж.

Й

Може и моето да отнемат, защото въпреки че съм евроантлантик, още не съм станал гей.

... твое неотнимаемое, товариш4...

В заглавието пише "отнемат" а в статията казват че било предложение на депутати. Ами като го отнемат тогава да го констатират :) иначе е фейк нюз

...като Daily Mail, The Australian, Israeli Times - потвърждават Факта.

Смелчациии, воювайте с жените за да трупате самочувствие.

Депутатът Надим Захави!Тоя англичанин ли е?Лелеее,Англия вече е ислямска!

Тя (Англия) отдавна е мюсюлманска! Въпрос на време е това да стане официално.

АКО БЕШЕ С ФЕРЕДЖЕ НЯМАШЕ ДА И ГО ОТНЕМАТ.

И сирийското да и отнемат! Ние ще и дадем българско и ще си я интегрираме!

...Отнемат UK гражданството на жената на Асад --------------------- Това, което не могат да отнемат е заслужената вечна омраза на балканските народи към Британската империя. В крайна сметка Балканите ще ликвидидт Британската имперрия и ще основат вечната Балканска Федерация!!!

Пич, натровил си се от яйцата. Пишеш глупости. :)

И как точно ще го направят? Като се обединят всички берачи на ягоди и ще превземат Британската империя??? Баси и промитите, които са в този форум :)) Празник е, но лудите нямат умора.

Боклуци

Разбира се, а на пропагандиста на ИДИЛ във Великобритания - Анджем Чудари - няма да му отнемат гражданството. :)

Първата дама на Сирия Асма Асад е родена в Лондон и притежава двойно гражданство Първата дама на Сирия изглежда много по-добре от която и да е друга дама в английската политика. Сложете до нея Тереза Мей и ще ви се поиска да и отнемете на нея английското гражданство.

Едната е политик, другата я такова и я ползва политик. Почти едно и също е. :) Иначе, потърси снимки в нета. И Мелания има няколко добри. :)) Така и така, явно жена ти не става. :)))

Егати и ганьовските критерии!! :) Значи, по твоята логика, в БГ Десислава трябва да е мин.председател или Анелия? То, бива деградация, но това вече е прекалено.

Сега мурзилажа, който като цяло подкрепя Англия за излизането и от ЕС ще ги освирка както си трябва. Спокойно другари, ще и дадат руско. То е по ценно. Нали? :)) Той и Тръпски е светски човек, ама айде няма нужда, а?

Това ли са ви ценностите бе уродче соросоидно?!Толкова ли си го можете ?

Моите ценности са всички руски подлоги по стълбовете, а семействата ви, понеже не ги долубвам либералните глупости, че те не са същите като вас в Сибир, за всеки случай, за да се радват на рая на земята Русия. А ние да страдаме тука сами. Затова Сорос и ЕС не искат да ми плащат. Викат, че съм същия урод като вас, просто съм бил по погрешка в другия лагер. :)) Да ги таковам и еврогейвете, таковани.

Тя ще се разплаче от мъка,че в Англия има смотаняци!Ако дойде в България ще се скъсат да се снимат с нея,братчеди,като бразилката.Тва ако стане и е за всички те ще останат без граждани

Русофилските безродници ще ходите да се снимате ли... Що ли не се учудвам...

Ето че вече имаме модел на закон - това може да послужи в съда , да се отнеме БГ Гражданството на талибаните от Турция .

Не е евроценностно. Как така ?!

Обърнете внимание на кого искат да отнемат гражданството -на жена със светско възпитание,макар и мюсюлманка по вероизповедание!Жена подкрепяща съпруга си затова ,че не позволява на ислямските радикали да изтребват и притесняват християните и изповядващите други религии в Сирия/Башар Асад разбира се не прощава на терористите!/Подкрепяща съпруга си затова ,да има мир,ред и спокойствие в Сирия и Сирия да бъде светска държава!"Цивилизованите" англичани,при които жените нямаха еднакви избирателни права с мъжете до 1933г!За робите и робовладелците няма да говорим!

Жалка картинка ,''великите'' паднаха до разпрана с една жена.