Коментари - Съпруга на пребит от прокурорския син: Той размахва среден пръст на българското правосъдие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето ,затова трябваше да си имахме редовна армия две годишна,такива ,като това лечение на 1 седмица ставаха памук.

Така е,а полицията в Перник е гола вода,как тоя мангал ще бие ,полицай и вие ще седите и ще го гледате и се молите да не сте следващите,Ма сложете ми чувал на кратуната и го откарайте на Войниковец и бой,да видиме тате какво ще ни каже!

Правосъдие няма трябва сами да се спасяване да се съберем и да ги линчуваме такива

Дай боже да им се случи на тях че да вземат сериозни мерки от сърце им го пожелавам

защо е бит мъжа на Марияна?

Ах,твойто маменце боклук миризлив. И ти и шибания ти баща. Ваща семка...

не стана ясно. Щото много боклук, много нещо.

А, как е, прокуратурата ? Борите ли се с престъпността с всички средства, начело с Каскета и бащата на това прокурорско изчадие. Кво ще кажете да го заведеме и на море в Кипър с нашите данъци ?!

Какъв каскет бе, съдът го е пуснал.

пуска го щото няма читаво обвинение. На какво основание да го държат в ареста?

Този е Бойко Борисов на 20 години. Или Ценко Чоков. Братя Бегалеви. Братя Илиеви, … В по-изкристализирал съвременен вариант. Кандидат за престижното за Цългапия звание Мутра! И е горд с това, че върви по пътя на успеха в Бългапия! Това е!

А още по-назад във времето от новата на история - това е прототипът на комунисти в Бългапия сред 9 септември 1944 г. (И на фашиста в Германия например).

Къф ум. И на ордата на Чингис Хан, нали?

Прави ри ви впечатление колко много отромета (и близки и поднини) на прокурори, поритици, съдии, шефове в полицията и службите са престъпници? Какво ви говори това?

Мафията си има държава.

И си отглежда поколението…

По скоро българското правосъдие размахва среден пръст на народа и по скоро на потърпевши ,престъпниците са с ппвече права тва е сигурно

Ало, Гешев, кога ще озаптите това леке?

Абе малоумник кво общо има Гешев със съдията който го е освободил

Абе, идиот, как какво общо има главният прокурор в такава посткомунистическа строго йерархична структура като прокуратурата в България! Същият Гешев много охотно се изказваше и дори раздаваше присъди при други случаи - особено срещу силно неудобни на вафията, на ГЕРБ и ДПС хора. Да ти припомням ли? Като няма нищо общо с конкретни дера - както този Каскет сега твърди (когато му изнася), а ми отговори, бе тъпак: Точно вчера хора излязоха на протест, защото съдът е пуснал един от службите който прегази и уци едно дете - момиченце. И - слушай внимателно сега, тъпак - Гешев заяви, че ЛИЧНО ТОЙ ЩЕ ГАПАНТИРА ХОРАТА СА ПОРУЧАТ СПРАВЕДЛИВОСТ и престъпникът да бъде адекватно наказан!!! А сега ти обясни какво общо според теб и простата ти тиква има Гешев, който се изживяваше да “ръката на Господ”, а сега се прави на “само административен ръководител”, тоест на луд, ако му мине и сега номерът сред тъпаци като теб.

Ами нали Гешо се рекламира напоследък като последния стожер на справедливостта. Да нарита подчинената му гешефтура да внесат максимално бързо обвинителния акт ама не както обикновено, когато търсят споразумение срещу определена сума, а малко по-кадърно. Оттам да го осъждат това ла.но и да поема четвъртития в ЦСЗ. След това може да ходи на площад Македония, че ще е овладял най-древната професия, че като го разберат, че е прокурорско синче няма да му простят.

На тати момчето 'убаво и добро. А гадните "престъпници" само се "ебават" с него и затова заслужават да бъдат пребити на улицата....

К'ъв Шенген, к'ви 5 лева.... с това правосъдие най-много в съюз с Конго да влезем... Евала на шимпанзето, което пребива престъпниците, които се "ебават" с него....

Гледах го снощи по телевизията. Нагло, сравнително интелигентно момче, но си личи, че нещо му хлопа дъската.

В цял Перник ли не се намери някой да го сложи това леке на място и него и баща му?

Е, да не мислиш, че баща му е сам. Те са навързани като свински черва.

Това момче няма да живее много дълго. Той и Багата беше бабаит. Има един характерен проблясък в очите на изненада, когато усетиш тънко, но дълго острие да се хлъзва между ребрата ти.

Или те си партии и номенклатура и само по заръка си протестират. Кога им се нареди.

се за приемането на Еврото в момента. Интересното е, че Копейката нищо не прави да ги парира!

А ти къ мислиш? По-лесно е да обръща директно копейките в евро, а не през лева.

Възпитаник на прокурорски ценности

Тоягата не е играла, когато требе! Птичето вече е изтървано от кафеза.

Това е България. Партийните хора минават по други правила и никой нищо не може да им каже. Израстнах с двама прокурорски синове, и двамата емигрираха и са алкохолици.

Тоя се изкара по-голем от винкело.

Нормално, като няма кой да го размаха тоя винкел от какво да го е страх. И така му отмина на Перник световната слава.

не е размахвал винкелО за справедливост. Просто си се бият ей така.

Само 5 минути насаме с този келеш и ще се насира цял живот в памперс.

Нормално общество се гради от нормалните хора ..а сега ако бяхме нормално общество Перник трябваше да е блокиран от протести ..а ние какво правим пускаме интервюта на някъв примат и му се наслаждаваме на се гаври със всички институции..както са държавната хранилка..

Нямаше да си сложиш Мадуро за заглавие на писаниците.

Гарантирано от Герб

От преди ГЕРБ.

Толкова ли няма един мъж на място да пребие в тъмното това нагло копеле,такива изроди само от това разбират.

в Перник, които се бият или наемат биячи. Жените са в основата, мъжовите са под чехъл.

Абе тоя ЗАПЪРТЪК що не е тука у СОФЕТО, да го вида аз колко е дупе ... като излиза от тех ще се оглежда като пръднал в тролея

Е това е, в прав текст си признава и държавата нехае. Шокирани има ли? Шенген гоним, сигурност ще гарантираме, па един пиклью върти цял град на малкия си пръст.

Няма свидетели :)))

Рано или късно 9 милиметра ще го спрат завинаги.

Да, но на правилното място. Да се мъчи още 100 години! А не да го отърве от мизерията му.

щеше ЛИЧНО да се заеме със случая!!! Е виждам, заел се е! Освободили са наглото престъпно говно!!! До следващия случай, когато отново ще пребие или убие някого или някой него ще го претрепе! Тъпа държава, тъпо правосъдие!!!

Не Гешев а съда гледа мярката ама кой да чете?

ПИПО

Въз основа на събраните доказателства от прокуратурата.

Е да ама е дете на негов колега, ,,системата,, не позволява да се пропуква !!!

Поредният домашен любимец изтърван на улицата...със тенденция скоро да бъде зареден в парцела със домашни любимци..

В нормална държава само заради държанието и наглостта си щеше отново да е в ареста....

Вие па превърнахте едно момче в масова паника.

Едното момче е показателно какво се случва в момента в "правосъдната" ни система и прокуратурата. Рецидивист пребива хора, пребива полицай, занет е, има десетки свидетели и накрая го пускат под домашен арест, който не спазва. Ако тези 2 институции не си вършат работата да им се отнемат правомощията и да спрем да им плащаме. Оттук ще настъпят законите на Дивия Запад, но дори при тях явно човек има по-голям шанс да оцелее, отколкото в момента ако "правосъдната" ни система защитава престъпниците, смазва жертвите им.

Виж сега законите са измислени от човека за да създадат някаква форма на организация според неговите виждания.Тези закони не са над природните.Винаги хора са се биели има такива побойници изнасилвачи и тн.Трябва да им се намери нрщо да вършат за да не буйстват.

Кой ги ражда тези изроди, какви родители могат да отгледат такова нищожество....

Рожба на ,,правосъдната система на БГ,, :)))

недосегаемост не си спомням да е имало до сега. Все по-нагли стават отрочетата , защото цели родови линии с години се явяват недосегаеми в демонстрацията си на самоуправство . За съжаление, това няма как да се тушира в България, защото тук е на мода простотията!

Дааа... От страна на държавата туй момче едва ли ще си получи подобаващото наказание. И кога, след месеци или години? В тоя смисъл, тати няма да остане безучастен... И, понеже същата тая държава допуска такъв развой на събитията, въпросния герой, след известно затишие, ще продължи да я кара, както си знае. Да се кротне - малка вероятност, такива бавно се променят/след двайсет или повече години/, или въобще не се променят. В някое последващо "изпълнение" може да осакати и дори убие човек, да не дава господ! И при липса на бързо и справедливо наказание от страна на властта в тая държава, в един момент, неизбежно, ще се стигне до саморазправа или самосъд, както искате го наречете! По-лошия вариант не е желателен, защото всеки има право на втори шанс и въпросното лице може и да се осъзнае, може и да има нещо човешко в него... В по-добрия случай, героят ще се срещне с подходящия батко, без особени задръжки и не дотам деликатен, който ще му седне връз главата и ще му заговори истини... Дълго... Вероятно ви звучи банално, но, повярвайте ми, винаги става така! Вече видяно..

Дано да го срещне и да си изяде пердаха за такива утайки само тоягата

Доста "симпатичен" и "трогателен" млад човек...Той явно си е давал сметка каква е цената на безнаказаността, своеволието и вдигането на ръка срещу полицай на служба. При мърдане само след спиране от полицай в САЩ просто ще получи няколко 45-калиброви "забележки" в тялото си... Тук освен да лежи до навършване на Христова възраст, от присъдата трябва да "намаже" и покровителя му и то ефективно. Така се слага ред!

Синче на прокурватурата

Толкова ли няма двама здравеняци в Перник, да го хванат това лайно, и да му нагънат малко кокалите?

Само въпрос на време е - убеден съм.

Е защо пък двама???Като го гледам е типичен селски тарикат,който си подбира жертвите.Сигурен съм,че на мен няма да скочи.Но все някога ще сбърка някъде.

кръстника, кръстника и той си има кръстник.

Ами поведението на Борисов, 12 години премиер, на вутрите във властта и политиката - Пеевски, Гешев, Доган, Сарафов,… напълно рехлеткира (като отношение, дори изказ в непублично среда) това на това райно и тези около и с тях им подражават за да се впишат и харесат… Да не припомням конкретни сцени и цитати - всички ги знаем!

Е толкова ли не може някой по-сърцат роднина на някой пострадал да си купи един дълъг остър нож и по тъмно да го срешне някъде? Едва ли къщата на това леке е като крепост с охрана...

Кви ножове бе човек, една туба бензин е предостатъчна. Ама хората ги е страх от пернишкия Батман дето пребивал само криминално проявени.

Може ама тогава ще бъде убииство умишлено при това за което се лежи повече от нанасяне на лека до средна телесна повреда в следствие на няколко тупаника

Аз имам само един въпрос - този удря и рита полицай, и се гаври открито с него! Всички видяхме унизителните кадри! Защо полицаят веднага не го е застрелял като бясно псе? Що за полицай е този? Що за полиция е тази? Що за съдия е този? Що за кметство е това? Що за град е този? Що за хора са тези? Що за държава е тази? В нормалтият свят нямаш право да докоснеш човек (без негово съгласие), камо ли полицай! И това човекоподобно, това лайно говори, че било накърнено неговото достойнство!

Щом "Правосъдието"... не Може...да го вкара в пътя...Някой ще му "пусне" ...ДЕВЯТКА,..в простата кратуна и ще го Вкара в земята и Проблема ще се РЕШИ !! Търпението, СЪЩО си има Граница ...Това и за Баща му го казвам!!;)

Точно казано --------- ест человек ест проблемы, нет человек нет проблемы !

И защо трябва всичко да завършва с убийства!? Много по-леко и елегантно ще е тати да си подаде оставката и да се пенсионира. Изглежда умно момче и ако няма бетонен чадър над главата си, може пък да се вземе в ръце и да оправи живота си.

Таткото вече си е подал оставката и не е в системата. Но това не означава че няма връзки, познати и приятели в системата, които могат да "помагат" на синчето му. Така че по лесно става по другия начин.

Абе защо ни занимавате с тоя келеш. Хормоните му явно бушуват. Споко все някога ще попадне на някой по луд от него, някой от старата генерация мутри, от тези при които нещата не спираха само до побой. А, и сигурен съм че той в Перник е много силен но ако дойде в София или Пловдив или в друг по голям град, ще е кротко агънце. Защото там може не само бой да отнесе ни и е....бън.

Има ги всякакви, и буйни като тоя с татето, и още по-буйни с татета, има и по-буйни без татета. Има и 50-годишни чичаци арматуристи и трактористи с шкембета и с ръце колкото са му на тоя двата крака, на някого от които попадне главата може да му стане доста мека. Особено ако чичакът не работи само с ръце, ами и с гаечен ключ, който си носи за всеки случай в задния джоб на шортите. Така че, свят широк....предстои да видим развръзката на тази поредна пернишка драма. Аз лично, очаквам кофти новини за младежа.

Е човек направо ме разся с твоя коментар, браво евала, оправи ми деня ---- образа на чичката с големия гаечен ключ в задния джоб на шортите е без аналог.

като 18 годишен на един строеж. Там имаше едни багерист, който беше около 1,90, нищо впечатляващо на външен вид, дори приличаше на учителя ми по рисуване. Обаче тоя чевек товареше 200 литрови пълни варели на Ифата. За него найстина важеше майтапа, че има само ключ 36 в кабината, защото до 36 ги затяга на ръка. Тоя чичак веднъж ме потупа прияателски така по гърба, че едвам се задържах на краката. Ей такъв ще удуши тоя като пиле

Защото този вече известен на всички пореден случай много ясно дава диагнозата на България!

За родителите на такива деца - трябва член м НК, затова че са възпитали и толериали такова поведение на сина си, и за тях трябва наказание.

Не ни трябва правосъдна система в България, тука си имаме хора дето сами раздават правосъдие

И какво чакат още? Със същия успех чакай оня горе да го накаже.

Аз окончателно се убеждавам - най-добрият начин да се разруши и унищожи една държава, държавността й е от вътре - чрез деградирала прокуратура и служби, а от там и съдебната система! И това вече е омевадно в България!

Дори и те да не работят пак ще се намери някаква форма на организация както в Латинска Америка наркокартели отмъщения междукланови войни.Природата не търпи вакум и се самоорганизира

И това е вярно! И всъщност вече е очевидно, че точно от това ги е страх най-много управляващите вече 3 десетилетия в България.

Как е, като го гледате това младо българче, син на българска майка юнашка и т.н., гордеете ли се, че сте българи? Хелоуин ли го е направил такъв, гей парада ли, циганите ли?

Баща му с червения байрак.

А така, комунистите са виновни! Нищо, че комунизмът свърши преди 30 години. Пък ти си от онези, които развявахте сините байраци и ни докарахте от 9 милиона до 6.5 и спадаме докато дрогирани полицаи, които вече не са милиционери, демократично прегазват хора всеки ден или осигуряват чадъри на наркодилъри в името на демократичното разпределение на свободния пазар на психотропни вещества, а най-главният ни универститет е под ганайския по равнището на качеството на образованието.

има изроди като тоя. И то огромна бройка. Отдавна няма значение народността. Има просто хора и нехора.

Аз колко пъти през годините напомням, че хора, човеци не могат да живеят и битуват с човекоподобни? Че човекоподобните са взели отдавна властта и изяждат хората в Бългапия, че водят отколешна война с тях и ги изтребват и прогонват? Защото просто това е натурата им. Именно затова в нормалните държави хората държат човекоподобните в отредените им места - изолирани от обществото! Но в България с човекоподобни и техни тлуги във властта и най-вече в прокуратурата човекоподоцните взаимно се пазят, и това ги спасява тези откровени примитиви! Засега! Защо мислите не ни приеват в Шенген! Хората се опасяват, че нашите човекоподобни ще плъзнат и там (и не че вече не са - знаем например за къщата в Барселона), и тогава те ще трябва да се занимават и пряко и с тях.

Парадокс, пореден. За децата на магистратите, правосъдието не важи. Дано това скоро се промени.

Ако е вярно и тия думи наистина ги е казал, го съжалявам. Наистина. Няма оправия за него. Освен, ако не седне в инвслидната количка и няма дъъъълго дъъълго време да си помисли що е сторил. Или пък ако ослепее! Не му го пожелавам, но често такива свършват вградени в някой бетонен фундамент. Когато няма правосъдие, хората го вземат в собствени ръце. 20к евро не са много пари. Казваш на двама украинци какво да направят, а той малкия така или иначе не спазва наложените му ограничения, че и се гордее и се хвали в ефир - та колко му е да излезе и да не се върне. И да видим дали правосъдието тогава ще е пак толкова лежерно.

Не може да се чака на правосъдие все.Държавата е малка всеки всекиго познава винаги има елемент на шуробаджанащина.Освен това зятворите пълни няма място за новоосъдени още повече че нашите затвори са много далеч от европейските изисквания за място за зятворниците и тн.Надзиратели също няма заплащането нене добро а и кандидатите са малко което е предпоставка да бъдат нападнати при евентуален бунт

Украинците са на фронта

Има тскива по буйни младежи просто трябва да им се намери работа за да не бият околните то не че няма и околни дет са за бой примерно някакъв боен спорт в армията да ги пратят специялни сили и тн.Нещо да правят.

Така е - трябва да бачкат до посиняване, че да нямат време да мислят за глупости. После като дойдат жена, дете, вече сами няма да искат. Ама тоя е извън пътя. Не знам дали има сила, която може да го върне обратно!

Има такава сила