Бременната жена на наш дипломат изгоря в кола край Шумен

37-годишна бременна рускиня изгоря жива при катастрофа край Шумен тази нощ. Жената е съпруга на 44-годишен наш дипломат в мисията ни в Москва, предаде ТАСС.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

законите на физиката важат и за рускините не карай бързо и пристигни жив !

Habakkuk

или алкохол, или прокълнати, или убииство.

Тирири-ри -рам......Тирири-ри -рам......

"Той притежава служебен паспорт, но не се ползва с дипломатически статут." Та дипломат ли е или не е!? Само търсите сензации, мърлячи...

Ужас! Боже, прости женицата и дай сили на майка й! Абе, дипломатът няма да се прави на селски дришльо по пътищата. Понякога на някои коли се случва, преди потегляне да се повреждат я спирачките, я разни тръби по двигателя... знае ли човек?! Дали са рисковете на професията или е друго?

Български дипломат в Москва, този е 100% алкохолик, жалко за жената.

За русофобите, пак Путин е виновен !

Ежедневно ставам свидетел на глупостта на шофьорите, возещи семействата си - дете седи в баща си, който шофира, дете на предната седалка, дете в ръцете на майка си, дете на задната седалка без предпазен колан..... за бременни не знам, защото не се виждат така ясно... винаги съм се чудил с какъв акъл тръгват да шофират така!!! Трябва само да набият спирачка веднъж и детето вече е спомен. Няма да споменавам безразсъдното шофиране. Жалко за жената, жалко и за нероденото дете - густо му беше, като се вживяваше в голямата работа на пътя, сега дали му е густо???? Шофирай внимателно, бе хора! закъснение, дори и с часове, не може да върне човешкия живот! Нищо няма да ви стане, като се влачите след някой камион до място, където можете да изпреарите безопасно, вместо да се навирате между колите с бясна скорост. Да почиват в мир!

Не бих очаквал че Дипломат би бил от Този вид шофьори...ощеПовече с бременната-си съпруга В колата.

Обикновенно плюя ненормалниците, които се изживяват като братя на Шумахер. Но това тук е истински ужас... Какъв дебил трябва да си за да убиеш жената носеща детето ти?! Каква е тая мания да се гони кола сякаш е военен изтребител?! Бил е сам на пътя и е карал със сигурно 150. Не го разбирам и явно няма и да го разбера. Бог да прости жената и детето а на оня малоумник му пожелавам доживот в инвалидна количка и всеки ден да съжалява, че не е умрял при катастрофата!

Ами Ако возилото Е било 'пипнато' ?

Какво значение има вече? Мъртвите не възкръсват. Просто не ми го побира главата - дори да са се скарали за нещо, нима изхода е газ до дупка и в дървото?

Не пожелавай. Случва се, един път се случва.

Такова нещо не се случва от раз. Резултат е от куп малки пренебрегвани случки. Тук превишена скорост, там неправилно ипреварване, тук чашка пък после кой ще ме види и така се натрупва. И крайния резултат е "аз съм голям пич, на мен такова нещо не може да ми се случи". И тогава се случва. Изпитал съм го на гърба си и се отървах само с намачкана кола. Да но кола може да си купиш а живот не. Оттогава вече 16 години не съм си позволил никаква простотия и няма нито едно произшествие.

Има си краш тестове с колан и без колан колкото искаш в ютуба, гледайте няколко и после ако ви влече карайте без колани пак. Умници.

А сега за ползата или вредата от носене на колани.

Ако това от снимката е колата, то водача не просто се е движил с много висока превишена скорост и е нарушавал всички правила за движение по пътищата, ами направо е искал да излети.

Трагедия. Поредната. От началото на година по шосетата ни са загинали повече хора, отколкото в атентатите във Франция и Белгия, взети заедно ... Даже терористи не ни трябват на нас - сами ще се затрием от безумно каране на стари коли, пътуване по нощите, невнимателно, рисково, след употреба на упойващи вещества, и без съобразяване с времето и условията - в случая - жегите, които действат като употреба на алкохол - кръвното пада, човек е замаян, възприятията му са неадекватни, унася се в сън, без да усети ... Лека й пръст на жената, а също и на нероденото бебе ...

Съболезнования на съпруга и близките ! --- Дипломатите - не са ли В специален режим на придвижване/отпуск ? Скоростта ? ...Алкохол ? ... Магнитните бури ? ... Пътя ? ... Техническото състояние на Опела ? ...а Ако е Имал хърмър с Кремъл - ...

Даже едни съболезнования не можеш да изкажеш без да намесиш политическата си неадекватност. Що пък с Кремъл, може нещо да не е бил удобен на Вашингтон?

Защото НямаЗащо. - Сте ли Си имали работа Отблизо С Кремъл ?

Това е проблемът, или карат като за последно или изпреварват за последно! Шофьорите убийци заслужават най-лошото!

ето затова нямат право а те задължават да носиш колан .скапат закон в скапан български плевелски манталитет -тъп и прост но принуждаващ умните да го спазват!

Извода е "Карайте внимателно", а не "Не слагайте колан". Коланите спасяват много повече животи отколото отнемат. Елементарна сметка - 9 от 10 случая е помогнал. В 1 от тези 10 е причина за смъртта. Колко тъп трябва да си, за да заложиш на второто..

Да! Може и да са полезни/коланите/ , но моля Ви ,оставете ме да реша сам кое е по-полезно за мен! Нищо напротив -тези ,които смятат за полезно-да си ги слагат!

Коланът в случая не е причина за смъртта. Препдоложението, че без колан би могла да излезе най-вероятно е невярно, и ще се окаже, че журналистът е излъгал за пореден път, тъй като може да си увреди здравето до степен, че да не може да се движи, или пък да загине от излитането. Нали не я е питал.

Хора, не карайте бързо...................... виждате какво става.

в случая е, че точно бременните жени са освободени от поставянето на предпазен колан!Жената по навик, обаче, го е поставила! Но виж, Митко забравил, както обичайно, и оцелял!

движел се без колан иначе щеше умре вътре ако не можеше да излезе.

българина с кола опел .Може ли да се излагаме .Човека си взел рускиня ,поддържа руско -българската дружба , правителството се е осрало с стар опел . брониран автомобил да му бяха дали .Нейски с каква кола се движи ?

С колан,без колан,рускиня....много важно. Поредната нечовешка трагедия-дано да не е била жива,докато е горяла! Пък и бременна...ужас.Аман от подобни"новини",ама,уви са факт. Бог да я прости.

Тоя миндил Борисов нали се прави пътища нищо ли не успя да направи ?Как един герб-ер не умре по тия пътища ?

difor

с колан, без колан... жалко за жената и нероденото... тук дипломатически имунитет нЕма!

За жената, лека й пръст! Но аз винаги съм твърдял, че поставянето на предпазен колан трябва да е личен избор! Или ако е "работа на някого" , който да ме провери за колан, това трябва да е застрахователят ми, или дори работодателят ми-тези , които са засегнати от това, дали аз ще се нараня или пребия... Но не и полицията!Тя няма отношение към МОЯТА безопасност!Защото, понякога, както в случая, това се оказва фатална опасност!Пък и поставянето на колан НЯМА никакво отношение към безопасността на останалите участници в движението...!Той е ЛИЧНО предпазно средство и трябва да е личен избор!

Защото си мислиш, че като названието е Лично предпазно средство, имаш право на избор? Има ЛПС които са задължителни и ако не ги носиш, работодателят ти може да те уволни без последици за него. Примерно видеозапис на работник на който му е предоставен шлемофон но не го използва в среда над 85 dB дори и трудоустрояване не го пази от дисциплинарно уволнение.

Работодателя, бе! Толкова ли не схващате? Ако у дома , като режеш със шлайфа, не си сложиш предпазни очила, кой ще дойде да ти състави акт и на какво основание?!Горе съм писал ясно, КОЙ има отношение към ЛИЧНАТА ти безопасност?

Полицията се управлява от Държавата. Някъде в развитите страни, статистиката е показала, че използването на колан води до по-малко жертви и нараняване при инцидент. Разбира се, коланът може да доведе и до усложнения при напускане на автомобила. Все пак - няма две еднакви катастрофи. Но явно тази статистика все пак отчита рязко намаляване на жертви и щети по хората, когато се ползват колани. И затова Държава налага това със закон. Това е... Може да е ЛПС, но лекуването след това не е само за твоя сметка.

Има значение. Ако ти предизвикаш катастрофа, за теб ще има значение, дали човекът в другата кола е ранен, или загинал, нали ?!?! Най-малкото, ако не заради съвестта ти, то поне заради наказанието би трябвало да има значение.

Ей, няма да ви уврат твърдите глави, докато не си ги счупите. Каквото и правило да има, ще го нарушите ей така, просто напук. После не ревете обаче!

опела е много скапана кола, не купувайте боклуци

Копете си БМВ - там поне никой не оцелява.

Като е от нашите е неустановена причината така ли?

политик да си ще се отчитат 2000 литра вода 30 литра пенообразувател ...

сЯ значи.. изводът е, че е по-добре да си без предпазен колан така ли да го разбирам ??

С колан или без, ако са ти затиснати краката няма мърдане

Рускинята е била с предпазен колан, а краката са й били затиснати от смачканите ламарини и е изгоряла в пламналата кола, пише "Труд". Съпругът й пък е бил без колан и при удара в дървото е изхвърчал през предното стъкло ----------------------------------- Някой да каже нещо за ползата от коланите!!!

Дали колана ще помогне или не зависи строго от ситуацията. Но в масовия случай спасява живота. Сега ти като не искаш, не го носи. Да се надяваме само, че си ялов и не си предал гените си на следващото поколение.

Не става "ако искаш не го носи"?! Не ти дават право на избор - глобяват те ако не го носиш! Има съществена разлика, ако въобще разбираш за какво иде реч?!

Аз колан никога не слагам! Имам документ и причини за това,ама и преди тези причини пак не слагах!А дали съм ялов питай жена си!

Бременната жена на наш дипломат изгоря в кола край Шумен Бог да я прости жената.Много жестока смърт. А ако съпругът и е употребил алкохол, това ще тежи цял живот на неговата съвест.

Знам хора, дето като пийнат и карат много бавно и внимателно. И се получава като с коланите, понякога е по-добре да си пиян, щото тогава караш по-бавно. Всъщност силата на удара зависи на квадрат от скороста, същото важи и за спирачния път и за силата която бута колата настрани в завой. И разликата в спирачния път при 60 и 90кмч, не е 50%, а ми повече от 2 пъти. Та 30кмч отгоре, са по-опасни от чаша водка според мен.

ти голям астро-физик ша се извъдиш тц тц тц ....

Бременна жена на наш дипломат изгоря в кола край Шумен Загиналата жена е била бременна и е съпруга на шофьора, който е дипломат в българското посолство в Москва, съобщи пред Агенция ТАСС вицеконсулът в генералното консулство на Руската федерация във Варна Галина Петровская.

Ужас... днешните новини... АДСКИ МНОГО ме натъжават.