Разследват прокурора по делото САПАРД

Прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу апелативния прокурор Стойчо Ненков, който оттегли протеста срещу оправдателните присъди срещу Марио Николов и Людмил Стойков по делото САПАРД.

Обратно в новината

Коментари - Разследват прокурора по делото САПАРД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Схемата е проста:урежда РУМЕН ПЕТКОВ да гушнат паретата, дават за избора на ГОЦЕ за президент, делкат си милиони, ако ги хванат дават яко на прокурора, ако се провали и той водят дела до дупка,изтича давност, и шапка на тояга, Харчат си паретата ,пък ние драааскаме по форумите.

Нищо не можете да докажете! И паричките, които безспорно е получил ще му останат и той ще бачка, като официален техен адвокат!

Сега с това ли ще ни ИЗМИЕТЕ ОЧИТЕ!?!..... А осъдени, стойков и николов ще влязат ли в затвора като разследвате прокурора, прокурора ще влезе ли в затвора ---- няма нали ама дай да ЗАМАЖЕМ ОЧИТЕ НА ХОРАТА ТЕ СА ОВЦЕ, с това че го разследваме ще симулираме дейност!

За сведение на незнаещите, прокурорите ГИ ЗАДЪЛЖАВАТ да протестират оправдателните присъди! Повтарям ЗАДЪЛЖАВАТ. Ако Стойчо е преценил, че доказателствата по делото са опорочени и поради това делото "не излиза" за осъдителна присъда, постъпката му не е за оплюване, а за адмирации, тъй като се изисква СМЕЛОСТ да се изправиш срещу шефовете си - Кокинов и т.н. А доколкото ми е известно, не той е писал обвинителния акт. Не може да защитаваш нещо, виждайки липсата на нарочно несъбраните доказателства...

са нужни драстични промени в съдебната ни система. Точни и ясни правила, сваляне на имунитети (то всички в съда са като "свещени крави"), както и РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА. Докато има по-равни и по-невинни ще има и пълно недоверие в правосъдието ни. Това води до з-на Око за око....

Оставете хората на мира бе. Дори и да са откраднали нещо, вече го похарчиха по съдии и прокурори. За срамотия - нищо не им остана.

В моята практика се натъквам на подобни схеми и чесно казано де питам,толкова ли много е навлязла КОРУПЦИЯТА в нашите среди.Нима когато положиш клетва за магистрат ,прокурор или следовател ти не си задължен да я спазваш? Май не, защото една видна колежка прокурор от столичния съд не крие ,че срещу заплащане и е по лесно да лобира за и срещу когото и да е било.Начинът и на живот красноречиво говори , че е силно корумпирана.Колегата Кокинов не може да не е забелязъл това.Коя е тя вече всеки адвокат я знае!Аз обаче не се сещам ,защото съмнението ми е за всеки еднакво по сила и закон.

Соц. номерата са безкрайни. Николов и Стойков са спонсори на БСП и участват в работата на партийните им конгреси. Ако бъдат обвинени и осъдени някога от някои все още некорумпирани български прокурори и съдии по всичките възможни инстанции ще бъде невероятен и справедлив успех... Но ако поканим немските прокурори и съдии, които осъдиха техните немски ,,бизнес" - партньори това ще стане за часове. Хората си излежаха присъдите, платиха си глобите и сега живеят на чисто в една бяла държава. А ние всичките сме потънали в червена воня и мръсотия.

Каквато територията такава и "прокуратурата" !!! Дискредитирана институция загубила морал, справедливост, авторитет и доверие сред хората. И тоя на снимката е част от помията. Смрад.

този прокурор е за разстрел

Нещата по кражбата на пари от фондовете от Стойков вонят на подкупи за прокурорите. Раздавали са се милиони. Тоталното пренебрегване на интересите на ЕС и на Европа от някои български гамени и крадци надхвърлят всякакви граници. В Китай за такова нещо разстрелват на стадионите. Тук тези мръсници плюят в лицето на нацията и наричат това дясна демокрация. Жалка държава, жалки хора, деградирала територия.

Значи да си носиш Членската книжка от БКП в ДЕСНИЯ ЗАДЕН джоб на ЗЕЛЕНИЯ панталон, можеш да оглАвиш ДЕСНОТО ?? нЕКАДЕ МОЖЕ ДА МИНЕ, НО ДРУГАДЕ ТАКИВА КАПЕЛИ И ШМЕНТИ НЕ МИНАВАТ ! аПСУРТ!!

Само дето носиме тези книжки на БКП в задните джобове.Оставихме една бедна държава със:заводи произвеждащи запаметяващи устройства ДЗУ Стара загора,Пловдив,София, памети и телеобработка В.Търново,магнитни глави Разлог, печатни платки Русе Търговище,микропроцесорни системи Правец, УКВ-радиостанции Г.Делчев, градивни елемент, София, Перник ,Айтос,Кюстендил Никопол,Сливен,Ботевград,Разлог Военно промишлен комплекс Казнлък Сопот и Карлово и още...и още на link

За него, само "СТРАШНИЯ СЪД" НА ДС-СДС. Там, при Петьо, Соти, и Кабата, нема "шменти и капели"! Ще имат и Неговото рамо !

Трябва да ви кажа, че като чета коментарите ми се струва, че са на деца от забавачката, айде да не са на олигофрени. Всичко е ясно. Делото е изначално внесено неспасяемо и тогава още е платено затова. А сега човекът отказва да се черви и да го загуби и вече е престъпник. А тоя дето е взел парите сега му образува дело, че му бърка далаверата.

с тази разлика,че Кокинов по това време беше градски прокурор,а не шеф на следствието.

Съжалявам, НО разсъждаваш като БЪЛГАРИН.

Съжалявам, НО разсъждаваш като БЪЛГАРИН.

Еди по един протежетата на ГОЦЕ си отиват и ще дойде ВИДЬОВ ден. Не може цял РИМ да знае за МЕСАЛИНА само КЛАВДИЙ не. И децата вече знаят,че всичко е платено.

А на дивите германски племена, които говорят на немски само с конете си... както им го е казал ВОЖД И уЧИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИ НАРОД, преди появата на НАСТОЯЩИЯ, Другаря БОЙКО БОРИСОВ.

Посъдим прокурор?????? Абе ние в Б-я ли сме?? Не повярвах на очите си. Дано сработи най-после тази съдебна с-ма

Ха дано, ама надали....

Този Стойчо явно е бил солидно подплатен (и съответно посъветван), та му дреме на шмайзера , че ще го обвинят в умишлено (а то е такова) възпрепятстване на правосъдието. Тази правосъдна с-ма е напълно излишна. Я да си въведем шерията, та да мирясат всички и да се успокои държавата.

Прокурор подсъдим.Ето това вече е новина.При това хубава.

имунитетаааааааа,да имаш имунитет там е далаверата. защо не ги махнат тези имунитети та да видим какво ще правят миропомазаните

Поздравления за решението! Надявам се, това да не е само медийна изява. Решило прокурорчето, че има безвластие между избора за нов главен прокурор - и бившия прокурор зае принципна позиция и временно-изпълняващия!...

Така е при тия говеда!! Говедо влачи рейс, диря и да има, вече няма!!! Сега ще има малко пушек и после нищо, тоя прокурора не се знае кой му е платил, но със сигурност си опекъл работата, да не могат да го пипнат::)) Лелелеле пак срам!!!