Адвокати заподозряха съдийка в политически ангажимент по делото ”САПАРД”

Адвокати поискаха отвод на съдията от Софийския апелативен съд Красимира Медарова заради съмнения, че е поела политически ангажимент да потвърди присъдата по процеса срещу Марио Николов и Людмил Стойков за пране на пари, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Адвокати заподозряха съдийка в политически ангажимент по делото ”САПАРД” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-жа Медарова изпълнява политически поръчки и всеки,който който има нещастието да е неудобен на правителството и да бъде съден от нея-ще го разбере.

Ами тези неса в затвора,щото в една кабеларка мернах Николов да минава зад Борисов който даваше интервю.Май са били заедно на партито-много ниско ниво г-н.Николов.Егати смешниците колко години съдите хората.Може би тука се разчита престъпника да рухне психически и физически докато го съдят.

Каква е тая българска работа пак,на някакъв мазен адвокат съдията нещо не му е удобен ,иска му отвод и съдията задължително трябва да напусне за да дойде който трябва и присъдата дае каквато трябва т.е. никаква

А дали всъщност Гоце отново не разтваря чадър над своите хора , за да не ги осъдят ?

Комунистите поне вече са се ояли. Ами такива гладни смоци ще ни изпият мозъците

Адвокатът твърди, че Николай Медаров му казал, че съпругата му няма да си направи отвод по делото, защото е поела политически ангажимент да потвърди решението на Градския съд." Алооо, адвокатина, ми то съшито с бели конци , беее - къде е тук поверителността между адвокат и клиент? Или Медаров плаща по-малко отколкото кликичката около Николов-Стойков, а?

Е не може, чак пък всички съдийки да са ваши

Гернамците вече си излежаха и излязоха, а спонсорите на Гоцко още не са у панделата?! Ще вземат да умрат от старост докато им се точи делото!