Съоснователят на „Нексо”: Ще предявим иск за $1 милиард

Антони Тренчев знаел за някои от даренията към “Да, България”, направени от негови служители, “но не съм изследвал и не съм се вмешателства по никакъв повод в тяхното решение да изразят гражданските си позиции”

Обратно в новината

Коментари - Съоснователят на „Нексо”: Ще предявим иск за $1 милиард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ няма наказателно преследване, а глоба за Нексо за нарушение на регулациите. Тук има атака по НК, без да са нарушени регулации, с презумпция за пране на пари, тероризъм и други. Типична ченгеджийска история на Капо ди тути капи и Ди Каскети.

Призовавам всички, които подкрепят Нексо и леят дитирамби тук,да ги подкрепят и реално като изтеглят левчетата си и ги вложат на ползу роду в компанията! Това е истинската подкрепа! Вземам си пуканки и чакам,да видя колко ви е голяма подкрепата,хах!

Достатъчно е да погледнем гейската му физиономия за да разберем и вътрешния му свят на този недооценен "IT специалист". Те били развивали част от IT сектора!!!! Познавам хора които правят програми за управление на машини, програми за управление на автомобили, на медицински роботи! Ето това са СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ ИТ СЕКТОРА! А този антони тренчев и неговата компания правят неща които облагодетелстват само и лично тях! Къщи, коли , яхти, жени! С баща червен агент и мама достойна красавица за порно филм!!!?? Ами това са хора свръх консуматори! Те само консумират онова което открадват от лековерните хора (крадат го добре) и произвеждат онова което се произвежда във WC- то. Щял да съди БЪЛГАРИЯ !!!??? Но е лапал когато е бил в парламента. Арогантен, безпринципен( извинете, принципът му е : Как да пре ...беш другарчетата си) и безроден бандит. Също като онези двамата в Дубай и братска Сърбия. Ето от тези ИТ специалисти трябва да се пазим. И решил той да ни плаши с американци, пък може скоро и с рашисти да ни плаши! Ако ние не се пазим от от такива мазни и крадливи мутри, и ГОСПОД не може да ни опази! Мислете хора със собствените си глави!!!

Трябва да дойде Бойко да ни спаси от спасителите

Интересно как Асенчо предрече че Нексо ще съди България още преди това изявление, той явно няма нищо общо с това и се изявява като адвокат

По надолу един с име Тодоров много възпитателно е написал посланието си . На някакви банкноти обаче пишеше In god we trust Аз ще напиша - in cash we trust

Тиквата също ги е покровителствал тези измамници, имал е и общ бизнес с бащата на тоя, и бивши на ДС са намесени! В САЩ са ги накарали да върнат парите на всички вложители там и имат 5 години забрана за опериране.

Дали служители не са се облагодетелствували от пирамидата. Не може да си кацата и да не си вземеш от меда

Най-новата кукичка за простия народ е," виж сега тези IT специалисти как ще осъдят "аналоговата" прокуратура и България щяла да плати 1 млрд." . Това е толкова просто,че не знам кой ще повярва. Значи още няма дело,но ние сме заплашени всички от тези измекяри със съд и пари,които уж ще излязат от джоба ни ,но не виртуално като криптовалутата им. Никой не пита къде заминаха 1 млрд. заделен от излишъка на бюджета на правителството на ГЕРБ за автомагистрала "Хемус" . Бедни ми, бедни народе,дълго ще заобикаляш дупките по пътищата.

Ще съди ама от Дубай

Господа, всяко досъдебно производство започва с разпити и събиране на доказателства. Много от доказателствата се намират в паметта на компютри, сим карти и други мемори носители. Те разбира се не са на улицата,а в офисите и къщите на разследваните. Може да се повдигне обвинение след като се съберат,а те се събират с претърсване,изземване,показания и документи. Разбира се,ако този Тренчев е чист,никой няма да го обвини. Но защо се крие,а? Питам аудиторията. Защо плаща глоби в САЩ,аз само питам.

Административно нарушение.Ако ти си без билет в Градския транспорт,ще те глобят .

Кат мобик от Хаймърс Също като Черепа и Мустака, други свидни жертви на жълтопаветната декорация Що така?

Втори ден коментари и над 1000. Като за войната в Украйна. Извод накоминягите от герб и ДПС им се вижда краят.

Марк, ти коя статия четеш,май си пребозал нещо?

И тоя като Грозевия отдалеч се репчи, че иначе ще трябва като Навални от някъде другаде да дудне докато си фантазира...

Гешев и Борисов пак са осраха. Ако осъдят България затакава сума Гешев и Борисов отиват на два метра под земята

Просто плаши гарите!

Не само към България, нека предяви претенции и към Израел, че нещо при ареста агенти на МОСАД( по публикации в нета ) поотупали Камен Методиев и той скоропостижно взел да пее срещу сделка за защитен свидетел. Да видим кой-кого.

от къде ще вземе 40 000 000 лв, което е мин. такса към съда?

ще го заведе частично

От опит знам, че щом "държавата" е намесена, това означава, че най-големите централизирани в съда и прокуратурата - а именно "държавното ОПГ, е намесено против НАРОДА!

Много тъпо, ако няма държава ще ни кютечат по всички ъгли. Комунистчетата милионери синковците на ДС - кирета, кокорчета, мравояди, гномове, ще се гаврят с всеки!

Nexo работи в световен мащаб , но са наложени рестрикции там където средата е нерегламентирана ...... това стана съвсем ясно ! Криптовалутите са бъдещите виртуални пари , но в момента те не са приети от световната банкова система , защото са им конкурент ! Криптовалутата е друг свят , където монополите , печатниците на пари нямат власт ! Блокчейн гарантира яснота , независимост , дисктретност , гъвкавост ........ каквото банките не дават ! Банките са инструмент на световният финансов капитал , контролиращ света , създаващ войни , кризи , фалити и ограбване , вирусни пандемии.......... Правителствата са зависими от този финансов капитал в пълна степен , поради това , криптопарите и блокчейн не бива приета , а атакувана ! Един ден и това ще се промени ........ и мога да предвидя кога ................. когато човечеството спре да произвежда оръжия , спре да дели планетата на моя и твоя ! Когато хората спрат да бъдат първични животни , и започнат да се осъзнават като носители на интелекта на Вселената ! Тогава , когато добротата е най-висша ценност , а макиавели е зачеркнат окончателно ! България е превзета държава , днес цялата държава България е носител , притежател и функционира изцяло чрез корупция ! България е фундаментална корупция ! И не е въпросът до прокуратура , политика , икономика , медии само ......... цялата река е отровена и никакви реформи не могат да бъдат ефективни , докато тази водата не се отече ! Тоест , казвам ви ....... в близките поне 10 години .......... е невъзможно нещо да се промени , докато ........ днешните властници в партиите на Статуквото , прокурори , съдии , журналисти ...... не измрат ! Молете се за скорошен край на ПРО СТАКА или поне на ПРЕСТЪПНИКГЕШЕВ ................ ако те са живи ........ България няма да направи и крачка към светлината на цивилизацията !

Перачници!

Хайде почна обработката на лековерните.Всичко юоже да се скрие чрез крипто,не заблуждавай хората.Просто им взимат реалните пари и си ги обират.

Тодоров, ще те перефразирам без заобикалките ти. С две думи блокчейн или крипто или както ви харесва е начина да прехвърлите, откраднете, изперете, завъртите и преперете едни реални пари чрез едни виртуални пари, които после да влязат отново като реални пари, ама в едни други сметки. Тоест криптото е това, срещу което световната банкова система се бори от години - средство за финансови престъпления, злоупотреби и измами.

Разгадаването на крипто-света е в способностите единствено на Сийка и Каскета. Това е сигурно. Друго сигурно е, че докато от банка можеш да изнесеш 32 млн.лв. в чували, то с криптоинструментите не е възможно да се скрие дори и цент. Темата е дълга и сложна, но другото сигурно нещо е че: някой ще бъде одран., яко одран. Същите регулатори, които следят за лицензи и т.н., следят и за умишлено злонамерено влияние върху борсови участници. В последното, като такъв се явява Каскета. Със сигурност американска кантора - не Менко - ще поеме иска и не се знае какъв вид ще е, щото не можеш да осъдиш държава, но обезщетения от този вид са най-сладки за американската адвокатура и за техните стандарти 1 млрд.$ са рутина...... Пестете и събирайте пари, щото нито БНБ ще плаща, нито Каскета.......

Ако са "сачми" на американците- твърде е вероятно, ония пропуск нямат, тогава пак ще плащаме.

Отвратен съм от ръководството на ДБ. Всичките са били на хранилка при крадците. Христо Иванов като червено отроче си е живял като Симеончо по време на социализма а сега се нареди на демократичната трапеза и като капак е получил като подарък апартамент на името на жена си разбира се в Брюксел. Дъщерята на Асен Агов е пиар на крадците. За останалите облажили се "демократи" дори не ми се говори. Никога повече няма да гласувам за тях, особено след като се присламчиха към Харвардските крадци които Радев създаде.

така обикновено говорят само троловете, дето дори не ходят да гласуват, камо ли тези дето са гласували за ПП/ДБ. Тез пропагандни номерца ги знаем. Реално - няма как да докажеш за кого си гласувал на последните избори :D но всичко това няма значение, защото България като страна е обречена независимо за кого гласуваш. За да се оправим ни трябва не "спасител" или нещо подобно, а промяна в народа, който трябва да създаде страната и държавата. Като се промени народа, ще се променят качествено и народните представители.

Аз не съм трол и напълно подкрепям горното мнение на колегата. Какво ми ги хвалите тези измамници. Кирчо, Кокорчо, Ристьо. Айде спрете се, че нещо на секта почва да ми прилича цялата работа. Същата работа като "Пландемията" и войната в Украйна. До преди 1 година 90% от Вас не знаеха изобщо къде се намира тази държава, а днес ми събират капачки за мързеливите и корумпирани укри, които подлудиха целия свят.

Да не си мислят, че безобразията им ще се разминат само с глобата. Това е само началото за нерегламенираната им дейност а следват още куп криминални обвинения като се започне от прането на пари и връзките им терористични организации. Да не се жалват от българската прокуратура, защото инициативата изобщо не е на нея а на Израел и Великобритания. Ако беше нашата правосъдна система отдавна да беше подкупена и всичко потулено. Срамно е политици от която е да е партия да бъдат подхранвани от подобни бандити. За сетен път става ясно, че у нас всички политици са бандити и си отглеждат бандити които им се отблагодаряват с тлъсти суми и подаръци като имоти и каквото се сетите.

изгледай рекламата на Нексо дето се върти в Дир-а... май инициативата не е на Израел ;) Пък и да беше - инструментът господен е доказал, че може да прецака и най-лесното дело. В тоя ред на мисли - по това дело ако им присъдят половината пари то всеки българин ще се бръкне по 33 долара. В това число пеленачетата.

Дневният ред на обществото е да се разследват всички измамници, мошеници, крадливи олигарси и бивши дс доносници и измекяри, а не да се разследва главния прокурор и да му се ограничават правата! Разбрахте ли ,слуги от Да ,България!

А то не разбра ли, че главния е инсталиран там за да пази точно тези, дето трябва да се разследват?

Тия льольо вчера си изпусна нервите, не е на себе си, което говори, че нещата не му вървят добре…

Искът да предявят срещу главният прокурор гешев а не както винаги срещу държавата и ние да плащаме за липсата на професионалност на прокуратурата

А срещу ФАЩ за колко милиарда ше предяви иск тоя пендел?

само да припомня, че благодарение на Гешевото бездарие и определен натиск от тези-които-не-се-споменават тече дело за обезщетение и в арбитраж в САЩ относно КТБ.

Ще предявите на баба Ви фурката хахахаха :-)

От истеричното му говорене личи, че го е страх. Страх го е защото има престъпления.

Предяви иск и към на майка ти п%тката, къдет те е родила !

Не ти ще съдиш, а тебе ще те съдят тепърва клиентите, приятелю. И повярвай ми, ще е за много повече от 1млрд. И помни, че никой не е по-силен от държавата....НИКОЙ! Дори да си падишах или арабски шейх (за какъвто очевидно се имаш). И следващия път когато някой си позволи да нарече тези сополанковци българи, да си спомни че тези хора презират България, те нито живеят тук, нито допринасят за нещо в тази държава. И не г-Сарафов, НЕ трябва да се гордеем с такива "българи"...

Чета коментарите и не мога да повярвам колко нищожен народ сме… от това което чета излиза, че вие разбирате повече и от прокуратурата и от неско… защо е тази цялата тази злоба…. Със злоба и негативизъм ли ще преуспеем като народ. С това отношение ние не заслужаваме нищо по-добро от което получаваме сега.

Не са дали една стинка за България, освен на партията на този калхун, какво искат. Наще господарите им заповядали какво да правят и те изпълняват.

а ти какво искаш? да ти кихат лично по 5 бона на месец ли? те данъци най-вероятно никъде не плащат. Въпросът е, обаче - къде служителите си плащат осигуровките - ако е в България нали се сещаш, че с това се пълнят българските социални фондове!

ами така като гледаш делата на прокуратурата - дали простите коментатори в ДИР-а наистина не разбират повече от тях?

Тонка,стига си дрънкал простотии ! Стегни се малко ! Що не си таковаш майката нанякъде и това е !

Започнат да си държат печалбите в Бг банки а не в други тогава, тогава ще вземе обезщетение. Какви данъци плаща в БГ? Където са им парите те да им плащат, тука имат само офис с маса и столове няма нищо.

Там е работата, че тези са българи, колкото ние сме британски лордове...

Тоя олигофрен се взима за много важен! Едва ли не Господ на крипто! След като е платил 45 милиона глоби в Америка - значи е ВИНОВЕН и е крал пари със измами и фантасмагории от Американци. Иначе и един долар нямаше да плати. Обаче виждаш ли България ще съди! Прокуратурата може да е греши и тн...и да не са свършили работата си, НО защо НЕ Опъне така на Американците тоя Отворен Боклук!!!

Навремето на такива мошеници им викаха "фараони", а на фирмите им - "пирамиди".

Точно!!!

И ако успееш със съдебния иск, кой ще ги плати тези 1 млрд долара? Ами ние данъкоплатците. Олигоффрен нещастен - та ти ще осъдиш всеки българин да ти плати по $150!

Кой ще ги плати ? Кой е избрал циркаджиите които правят всички тези фарсове и то не само с неско… използват прокуратурата, съда и т.н. Както им е удобно….. ние сме ги избрали БЪЛГАРИТЕ “Великите българи” и затова ние ще плащаме защото ние сме си виновни! Дано успеят с иска хората…. Всички дето ги плюете ако се беше случило на Вас щяхте да сте много много по-нагли и нямаше да пишете негативни коментари за вашите намерения!.

Искай си ги от Гешев.Той забърка тази каша.

Е не може 45 млн. за щатската прокуратура, а за нашата - нищо

Педал! Дано му сринат жалката фирмичка

Гешев да ги плати!

Е той де ама след като обере нови два милярда от народа ще им даде един

Тук коментират и гласуват само гешевци и компания.Лошо е за народа ни.Зомбират и крадат каквото им падне.Прос народ сме

Само напълно прост човек би скочил на врата на поредния мисия като кирчо след горчивия опит от предишните месии. От друга страна пък такива като вас навремето скачаха по два пъти и по три пъти че и по четири пъти на пирамидите и след това вечно се оплакваха ама как така са ги измамили.

Склонили на $45млн. глоби за да не ги съдят в САЩ, а тук искове за милиарди ще предявяват, смешници.

Споразумението показва, че ства въпрос за нарушение, а не за престъпление. За съжаление тази глабя ще я платим ние.

Точно!! Абсолютно прав си!! Смешен измамник на Крипто е тоя Педал!!

Гледах го по тв, изглеждаше малко нервен и като че правеше опити да се оправдава и да набърква родната политика в личния си проблем. Всъщност, по едно време каза, че няма лични проблеми с клетата страна България. IT сектора казал ли е какво мисли за ролюбивия патриот Тренчев?

Същ патриот като Кирчовците и ДеБъ.Пази Боже сляпо да прегледа!И трилиони да има,на България и трябват хора,на които им пука за тази държава и искат въпреки трудностите и проблемите,да допринасят за нея.Такива като тези по-добре да си тръгват.

Иво Христов - "Като отчетеш, че 80 процента от населението са дебилни и не могат да се подписват... това работи безупречно." Ами прав е!

Нормално да ламти за голямата лапаница – бил е на народна хранилка, тоест дупетатин.

И кои са незаконните действия на прокуратурата? Както самите те признават-нарушили се законите на други държави. Разбира се пропускат да споменат че освен парите по споразумението, трябва да върнат и парите на всички вложители. Което все още не са направили и вероятно никога няма да направят. Та завеждането на дела и разследванията водени срещу nexo в други държави, с които имаме договори за правна помощ и екстрадиция-не са ли основание за разследване от българска страна?

''"Беше удобен момент звучно да се ударят партии като ПП и ДБ и да се саботира третият мандат", смята той.'' Когато започваш да се забърсваш с политически оправдания говори единствено , че знаеш за какво са те подхванали.. Значи се споразумял със съдебните власто в сащ и ще си плаща глобата, както и с ингилизките, но видите ли България ще съди за милиард????? Защо не врякаше толкова когато две години са се разправяли в сащ за далаверите му а сега вряка, че видите ли взели, че го проверявали защото тези с които се е споразумял са разпоредили и на българските власти да го погнат..

Ако комшията ти удари шамар на жена си, това не дава автоматично право на всеки да отиде и да плесне един. Така ти обяснявам простичко за капацитет като теб.

Всичкото трол на ГЕРБ/ДПС хвърлено да защитава прокуратурата с едни и същи опорки. Поне за разнообразие пишете по нещо различно. Едно си могат хората да рейдърстват и това си правят. С Nexo ще видим дали не се надцениха да лапнат по-голяма хапка от капацитета си. Мафията продължава да си има държава.

Много интересно как вие дето предложихте пеевски за шеф на данс изведнъж започнахте да пришивате дпс към герб?

Ами просто е. Напоследък даже не си крият връзките.

До колкото си спомням дпс гласуваха по различни поводи с абсолютно всички партии в народното събрание. Но разбира се на тебе това нещо не ти влиза в платения норматив нали? Както не ти влиза в норматива фактът че бсп и дпс спят в едно легло откакто съществува дпс. Както не ти влиза в норматива тройната коалиция ндсв дпс и бсп. Както не ти влиза факта документиран в архивите на народното събрание, че дпс и бсп за всичките години на управление на герб са гласували заедно против герб в над 80% от случаите. Но пък интересно-видяхме интересите на подмяната и на пинокио в nexo. Ама нещо не виждам интересите на дпс в nexo.

Втория Божков, който се е скрил в някоя топла страна, като Дубай и от там говори колки е лоша прокуртурата и колко е невинен той. Мошеник от клса, но дно го екстрадиет и да влезе на топло при бай Ставри

Много сте зле със сравненията след като не ви отърва нещо.. Божков никого не е завлякъл , защото балъците сами са си търкали картончета както го правят и сега ама парата отива в друг джоб който си е взел поука че трябва да плаща колкото му кажат. Даже съда на няколко искания от ''честните и почтенни'' властващи им заяви, че нищо не им дължи, защото е действал както изискват законите, но на някой му олеква джоба, че неможе да го рекетира и за това вие едно и също.

Само комунист 4то поколение може да е толково безбожно нагъл!!!! Дано след време го вкарат в някой пандиз и изгние там заедно с всичките дето ги подкрепя!!!

Къв комунист бе, ти си болен! Тоя е точно обратното, само те мигат да измислят подобно нещо