Коментари - Жертвите на репресиите в Сирия са над 4000 | dnes.dir.bg
назад

Жертвите на репресиите в Сирия са над 4000

Най-малко 4000 души са загинали от началото на протестите в Сирия през март, сочат данни на ООН. Външните министри на страните от ЕС одобриха междувременно допълнителни санкции срещу Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на репресиите в Сирия са над 4000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аналогията с Либия е пълна,но не съвсем. Малката разлика се състои в това,че "свободната сирийска армия" няма плацдарм,като в либийското Бенгази,откъдето да започне да настъпва и над което да бъде обявена "зона забранена за полети" (задължителен претекст за започване на демократични бомбардировки!). Но верните пудели на демократизаторите - Турция и Йордания, са готови да се включатв челните редици на агресията,като "създадат" по силов начин в северната и южната част на Сирия две такива зони,откъдето да започне настъплението на командосите...

Не вярвам Турците да постъпят толкова лекомислено ! И без това братушките яко са им напушили , задето кандисаха да инсталират ПРО на Турска територия , и да насочат ракетите срещу Русия ! Още повече , амуджите добре помнят , че няма описан случай , в който да са спечелили война с Русия !

"..Жертвите на репресиите в Сирия са над 4000...". Най-после се поправиха! Защото ето вече повече от половин година броят на тези жертви в западните медии не мърдаше от цифрата 3500!

Стига с тази пропаганда бе ! Вие не разбрахте ли , че в Сирия Военна агресия на НАТО няма да бъде допусната ! Освен , ако алианса ни иска да се пробва директно във война с братушките ! Само , че това НЕ ИМ го препоръчвам , ако и да ги мразя до дъното на душата си ! Вредно е ! Най-вече за тях ( НАТО ) ! Пък и КЪДЕ беше този изпилен мозък Пилай , когато армията на САЩ уби повече от 150 000 цивилни граждани в Ирак ??? Тогава що не говореше за " престъпления срещу човечеството ) ??? Приказките му за " човешки права " КЪДЕ се бяха покрили тогава ??? Ами в Либия ??? Как е възможно да наричаш " лоялни на режима " , гражданите които харесват и подкрепят своите управници ; които са всъщност официалната власт в една Държава ??? В този контекст да попитам : Този изпилен мозък Пилай , лоялен на чий режим е ??? Дори не си помисляйте за война със Сирия , щото като нищо ще ви завият над главите , ъпдейтнатите варианти , на добрите стари " Катюши " ! ( съпроводени с ехо от хармоничка и Калинка моя ) ...

много грешиш, приятелю! НАТО ще нападне Сирия и никой няма да ги спре. Не разчитай на Кремъл, няма да помогне, така както не помогна на никой - от Югославия до Либия. Русия е поробена страна - погледни кои са в Кремъл - до един са юдеи, помисли кои са олигарсите им - до един са юдеи. Русия системно е разорявана, превърната е в суровинен придатък на Запада. Да, етническите руснаци вече се усещат, но ще мине време докато всички разберат това, докато се организират и спасят страната си. А дотогава НАТО ще вилнее навсякъде по света, ще гинат милиони души, а народите един след друг ще падат под колониалното робство на Запада (както е и с нашия народ). Ще има бунтове, режисирини от диверсанти и спецчастите на щатите и сателите им, ще има нежни и цветни "революции", дотогава, докато народите не се организират в съпротива и не смажат агресора. Дори и Кремъл да бъде прочистен, Русия сама не може да направи много. Това не е могъщият Съветски съюз. Искрено съжалявам, че трябва да ти го кажа - НАТО ще нападне Сирия и ще я разруши, за да наложи свое марионетно правителство.

Е, драги, не бъди толкова черноглед. Идват нови времена. Държавата САЩ вече ще е извън сцената, времето й изтече, както и на Израел. А те очевидно вече са нападнали Сирия. Не се знае ще успеят да я разрушат или не. Но дори да успеят, това ще е последното им деяние. А това за евреите в Кремъл, малко ми прилича на силно използвания черен пиар. Русия беше разграден двор преди, при Елцин. Точно тогава Запада и най-вече Англия се опитаха да я превърнат в суровинен придатък. Бяха изгонени, както и еврейските олигарси. Подвизаващи се днес в Лондон. А печалбата от природните ресурси стана държавна. Това е всеизвестно. Освен това, атаката срещу Русия от евреите, изживяващи се като световно правителство на Уолстрийт, станаха по-силни. Пак има завръщане към отношения от времето на Студената война. Това означава, че в Кремъл нямат сънародници. В Русия има ред, а не хаос, както преди, което е изгодно за еврейските типове.

И каква стана тя? Една държава която се е самообявила за най-висшата форма на съд и морал атакува и сваля правителства по света най-безцеремонно. В същото време е очевидно че тази държава изобщо не е толкова морална и справедлива за каквато се представя, но така или иначе никой не може да я контролира. Гражданите и са или икономически зависими, или пълни идиоти. Това си е класическа форма на диктатура, независимо от всякакви изцепки з адемокрация и т.н.

арабчетата и ислямистите и комунистите и неонацистите си отвориха устата!!! ама безполезно!!! сахтен невежи!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Половината от тези жертви са военни и полицаи, убити от "мирните демонстранти"

Да бе, поредните лъжи за да нападна една суверенна държава. И в Афганистан уж търсеха някакъв си терорист в планините, и в Ирак търсеха химическо оръжие. Ако не бъдат спрени терористите от САЩ един ден на бомбардират и България.

американската сган по най нагъл начин завладява арабските държави! Говореики за демокрация и защита на населението САЩ най нагло окупира държава след държава !Сега чрез измислената държава Израел се готвят да нападнат Иран ! И тогава ще стане каквото ще стане защото персите не са египтяни или либийци! Някога се гордеех че България е спасила част от евреите, сега вече съжалявам че Хитлер не си е свършил работата до край....

с икономически и други средства у нас са милиони.

Как лъжат само. Ако се води война, то е между сирийци и "свободната сирийска армия", съставена от спецчасти на сащ, англия и наемници. От там са жертвите. Фактически война наистина се води и е от партизански характер. А поднасяното от западната "свободна и независима преса" са пълни лъжи. Те надминаха и соцмедиите. Такава е истината, поради човешкото недоволство на нормалните страни, войните срещу държавите се водят по един чисто тероростичен начин.