Лавров: Кери и Туск опитват да нагнетяват истерия

Руският външен министър Сергей Лавров критикува Джон Кери и Доналд Туск, че се опитват "да нагнетяват истерични нагласи".

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Кери и Туск опитват да нагнетяват истерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато свет-свктува трябва да се молим за Руския народ, че ни е дал свободата,че ни има днес все още като държава.Руските хора не са ни врагове, при нужда само те могат да ни помогнат ! Общата вяра език и култура са в основата на нашите славянски народи.Бъдещето ни е блиско до Русия!!!!Да се поучим от сърбите които никога не са били против бртския руски народ !

Кери и Туск са добри католици и християни.На тях им е крива Русия щото не им играе по свирката,а за убийците на християни в Близкия изток наричани за краткост ИД не са и чували.На тези двамата им желая топло местенце в Ада.

Вече свикнахме с това, че истината е точно обратното от казаното на външно - политическият главен пропагандист на Кремъл - Лавров(Калатаров)

Пияни служители са причинили катастрофата на Внуково, убила президента на "Тотал" Нетрезви служители са причина за катастрофата във Внуково край Москва на самолета "Фалкон", в която на 20 октомври загинаха президентът на френския концерн "Тотал" Кристоф дьо Маржори и тричленният екипаж. Това сочат предварителни данни на техническа комисия, пише руският в. "Комерсант" в четвъртък. Според експертите пътят на излитащия бизнес джет случайно е бил препречен от пиян водач на снегорин, изгубил ориентация. Той междувременно "се изгубил" от погледа на началник-смяната, който би трябвало да наглежда снегорина, но също бил нетрезвен. Излитането на "Фалкона" пък е било ръководено от девойка стажантка, която дори не е подозирала, че и двете писти на летището са заети от специална техника, обобщава вестникът. При излитане от московското летище "Внуково" на 20 октомври самолетът на Кристоф дьо Маржори се блъсна в снегорин, падна на пистата и избухна в пламъци; загинаха четирима, включително шефът на "Тотал". В рамките на наказателното дело за катастрофата бяха арестувани трима души: началник-смяната - главният инженер на координационната служба на летището Владимир Леденьов, отговарял за снегопочистването по време на инцидента, водачът на снегорина Владимир Мартиненко и авиодиспечерът Александър Круглов. Стажантката диспечер Светлана Кривсун и още двама обвиняеми бяха поставени под домашен арест. По данни на комисията, Леденьов и Мартиненко не са били подложени на медицински преглед според установените норми, а само на визуален; пияният водач на снегорина извършвал действия в разрез с всякаква логика; стажантката пък е била обучавана формално, а и не е можела да види маневрите на снегопочистващата техника. Това са само предварителни изводи. Окончателен доклад предстои да изготви Междудържавният комитет по авиация (МАК), а въз основа на документа ще действа федералното следствие, за да повдигне окончателните обвинения по делото, уточнява "Комерсант".

Кери и Туск, какво да очакваш от един военнопрестъпник от Виетнам и от един внук на полски нацист.

Stable

Само страните от БРИКС са 43% от човечеството. Та как целият свят е срещу Русия? А резултатите от последните посещения на Путин в Аржентина, Турция, Египет? А позицията на по-голямата част от ислямския свят /25% от човечеството/, на страните от Африка и Латинска Америка? Мисля че и сам не вярвате на глупостите, които пишете.

Заболяването се среща при 1 до 3 % от българите, имащи право на глас, и обикновено е във връзка със скромни умствени възможности. Негови разновидности са лаврофилията (сексуално влечение към лаври) и шойгуфилията (влечение към министри на отбраната на Руската федерация). Чужденците-путинофили могат лесно да се излекуват, като поживеят няколко месеца в Руската федерация. Най-добри резултати са постигнати във Воркута.

За теб няма спасение. Нито медикаменти има открити за лечение на малоумие, нито и дори да имаше ще могат да повлияят на абсолютно лиспващ орган.

ако русофилията е болестно състояния- да няма открити лекарства. това е по- рождение.

Явно вирусът на русофобията вече ти е разгноил мозъчето. Дори с получените гущери няма да се излекуваш. Съвсем ти е нарушена аритметиката, изчисляваш обратни съотношения с надеждата някой да се хване на тъпата ти манипулация. Явно не са те доучили или (което е по-вероятно) си мно-о-о-оо-го тъп, да мислиш, че някой ще ти повярва.

Maй ce миcлиш зa ocтpoyмен. Пcиxиaтpия!

Защо изведнъж ЕС се сети за Украйна?Толкова страни чакат за членство.САЩ,като какви се мешат в конфликта?Меркел,Оланд,Порошенко и Путин се разбраха за примирие,но САЩ бързаха да пренебрегнат преговорите.Очевадно и кристално ясно е,че САЩ желаят този конфликт за сметка на населението в Украйна.Украйна се явява буферна зона между ЕС и РФ.Нормално и логично е,тя да запази неутралитет.Влизането и в НАТО(особено след метеж),реално би се приело,като подготовка за война срещу Русия.Аналогично Куба е" камъче в обувката на САЩ".Проблема е,че САЩ навлизат брутално в пост съветското пространство.Велика сила като Русия не трябва да позволява до границите и, да се образува обръч на НАТО.Безумие от страна на САЩ е,да смятат,че ще победят Русия.Най много земята да заприлича на Марс.

историята какъв аналитик е изгубила в твое лице - !!! абе веи русофилите наистина растете в мъгла.

УКРАИНЦИТЕ (повечето) искат да са в ЕС и НАТО! Не искат да са в Русия!!!

Stable

Дали това искат 20 милиона етнически руснаци в Украйна? Простичко е.

Поразгледай новините от последните 18 месеца и ще получиш отговор на повечето от въпросите си. За САЩ - те са гарант за теиториалната цялост на Украйна, заедно с Великобритания и Русия, съгласно договор от1994г.

Eгa ти гapaнта мecар.

Не мога да разбера малоумни ли сте, плащат ли ви? Най-вероятно не, защото никой не плаща на малоумници, след като могат да му свършат работата без пари. Да ви припомня в кратко резюме какво се случи: В края на 2013 г. законно избрания президент Виктор Янукович да отложи подписването на споразумението за асоцииране с ЕС. Започнаха протести, които ЦРУ не отрича че е подкрепяло. Непрестанен поток от американски и европейски политици се втурна към Киев, за да подкрепи протестиращите, които призоваха за свалянето на украинското правителство. Няколко такива визити направи и Джон Маккейн и законното правителство беше свалено с тяхна помощ. Когато Източна Украйна отказа да признае новата власт и проведе референдум за отделянето от западната част на страната, Киев изпрати танкове, за да накара Донбас да се подчини. Хиляди мирни жители бяха убити от бомбандировките.

ми кажи професоре след Янукович ( руското мекере ) имаше ли избори или не ?? Брои ли колко руснаци - тесни специалисти имаше в Украйна ??

ни лук яли, ни лук мирисали. Янукович, пък просто решил да поотложи (за колко десетилетия?) докато я вкара в СССР-2? Наистина ли сте малоумни? Колко поколения източноевропейци трябва да страдат от манията за величие на долнопробни криминални престъпници (от 1917 г. все такива управляват СССР и Русия)?

По твоето определение ти веднага трябва да станеш президент на Русия. Напълно отговаряш!

Да припомня и аз накратко, в резюме, какво се случи: В края на 2013г Янукович, ЕДНОЛИЧНО, реши да отложи подписването на споразумението за асоцииране към ЕС. Последваха протести, които скоро се радикализираха. Путин предложи 15 милиарда долара и опрощаване на част от дългам ако Украйна изостави ЕС. Правителството прие специален закон за протестите, при което само за един ден бяха убити над 100 демонстранти. Тогава то подаде оставка, а след няколко дена Янукович, в присъствиетон на чужди посланици и представител на Русия, подписа споразумение с протестиращите за избори, преходно правителство, разследване на убийствата на демонстранти, връщане на старата Конституция, амнистия и т.н. мерки за мирно разрешаване на конфликта и връщане към нормалния живот. След това изчезна за да блокира изпълнението на споразумението, което не можеше да се изпълни без него. Тогава Парламента назначи и.д. Президент, назначи ново правителство и насрочи избори. След това се появиха зелените човечета в Крим , а по-късно и в Донецк и Луганск, където с оръжие в ръка свалиха законната власт и създадоха сепаратистките държави. После започнаха да прииждат наемниците и "отпускарите", заедно с огромни количества оръжие, муниции, горива и т.н. и чат-пат за разнообразие се спускаше някоя група руски десантчици...

Дааа.. и един шоколад завива мармот в станиол... птички пеят и добри американци освобождават света от лоши извънземни. Виж там да не изпуснеш сериала по босфора.

Както обикновено, се изказваш неподготвен. Не целият свят е против Русия, а само една държава. Да ти дам ли жокер коя е тя?

нали ти писах че папагала ми знае повече думи, научи се и ти, а то само "помия" !!

ли се отнася, та да ти сложа плюсче?

всичките "иванушки" така че слагай повече +++

Странни хора са руснците единия вика, че Крим е техен и затова са го превзели, друг че признава самопровъзгласилите се републики и пита Киев защо не им дава газ, трети че Украйна не си плаща газта, която не са им доставили, четвърти че украинските войски стреляли по къщите на хората, където всъщност се криели смелите сапаратисти, пети че в Украйна няма руски войски, а имало само техни доброволци, шести ....Лъжат по цял ден и после питат защо никой в Европа и по света не им вярва. А малка грешка десетина българи работещи в руски фирми им вярват. Идва края на месеца и хората си защитават заплатите.

Човек, пий някакви хапчета, не се оставяй така.

(и във фолклорите на много страни) казва, че "НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ!" Ама нали комунистите учат само своите "класици", а униформените са били под моста когато дядо Господ раздавал акъл...

Какъв дядо господ раздава акъл... вземи чети някаква сериозна литература като трите прасенца, пепеляшка или маншон полуобувка и мъхеста брада.

Конфликта в Украйна е плод на намесата на САЩ и ЕС Нямаше да го има ако не бяха те. Сега имаме етнически конфликт поради подтискането на руския етнос, който е много по голям от украинския, заради използването на бандеровските фашисти извършили безброй убииства. САЩ не желаят конфликта да спре по много причини за да пречат на Русия, да разединяват тези братски народа, да продават оръжие, да заробят Украйна както заробиха България и т.н.. и т.н. Руското население в Украйна разгроми наказателни войски, и показа завидно бойно майсторство на един широк театър на бойни действия, тов не е случайно ако някои не знае да научи болшинството от тях / и много украинци/ са служили в Червената армия, някои от са запасни офицери, завършили Военни академии. Оръжие имат достатъчно там са военните заводи /не броя трофейте те са 3 пъти повече от наличната техника в нашата армия/. Те имат толкова, че могат да дават и на други. Русия няма нужда да праща войски, но ако се наложи горко им не тези които са против нея!!! А именно поради всички тези лъжи спрямо Русия, неното международно влияние започва да се увеличава и все повече държави я оидкрепят, но това не се отнася за българските власти те са слуги, гои както казват евреите.

Ех тия лоши американци! Накарали Путлер да воюва в Грузия,Чечня,Дегестан,Армения,Украйна, спор за японските острови,Прибалтийска,Арктика спор с Канада.....Ама всички са лоши само Путлер е добър.

Дотук преброих седем (държави). Щатите от 1945 насам са преки подбудители и участници в над 200 конфликта по цял свят, по данни на ООН - с над 18 милиона жертви. Така че, като докараш руските "войни" поне до 100, тогава коментирай. Впрочем можеш да сравниш военните бази на двете държави: САЩ - над 700 (над 300 хиляди войника); Русия - 4 (5 хиляди войника). Та кой, казваш, е лошият?

с платени тролчета (а ти очевидно си от тях) изобщо не ми се спори! Те са като радиоточките от едно време. И е ужасно досадно да се слушат непрекъснато такива глупости, небивалици и алогизми, че да се чудиш това ФСБ без кадри ли остана или заради "българските си контактьори" са останали с впечатлението, че ние българите ядем доматите с колците?

и на тая сволач му плащат каквито са хазаините такива са и подчинените - или просто помияри!!!бегеец и компани са и от третия пол - затова и написаното от тях съвпада с родът

СAЩ водят опaснa игрa нa ръбa нa бръснaчa,искaт дa ескaлирaт конфликтa в Укрaйнa ,дa вкaрaт ЕС и Русия във войнa ,кaто си мислят,че те сa дaлеко и сaмо ще извлекaт дивиденти от тaкaвa войнa ! СAЩ сa готови дa се бият с Русия до последния укрaинец и до последния европеец ! СAЩ въобще не ги е грижa зa укрaинците,те сa сaмо удобнaтa мaшa зa постигaне нa целите им ! СAЩ губят позицитa нa световен лидер,зaтънaли сa в огромндългове ( 20 трлн.д.)

за нанайсти път. Хем не влизам често тук. Тия глупости да не са от "творчеството" на Сидеров?

Те и руснаците не могат да ги търпят, ама си траят, че в тази тоталитарна система... Спомням си на морето една руска бабка каква беше нагла, псувах я (нещо което обикновенно не правя със стари хора) около 5 мин. на руски и тая седи и ме гледа и нищо... Накрая жената и каза, че щела да я прати в Гулаг или нещо такова беше. Оная веднага млъкна и почна да гледа в пода... Такава им е психологията робска... А под робство уж не са били...

От 1917 год. са роби на една от най-жестоките тирании изобщо в човешката история!

Робска психология демонстрира някой друг - и това не е руснаци. По време на война - посрещаха германски войска, По соца - викахте Слава БСП; сега тези същите викат слава НАТО. Преклонена главица - сабя не я сече. Та за робски психологии?

някои преди нас се целуваха с германците, ама карай да върви ..

Гошо Тарабата (Мастиката), Васил Коларов, Вълко Червенков, Антон Югов, Гриша Филипов - това са СЪВЕТСКИ граждани. Имахме и една жестока ДС, филиал (и практически ръководена от) на ВЧК-ОГПУ-НКВД-НКГБ-МГБ-МВД-КГБ, която осторожно следеше кой не скандира КПСС и БКП! И срещу такива имаше сериозни репресии (гонене от училище или ВУЗ, от работа, разрушени съдби и професионални реализации, лишаване от жилище и т.н.). А като падна желязната завеса си избираме всякакви, но не тирани!

Ама това беше през 2012 (може и 2013 да е било) бе. Не преди 30 години. А за българите не се притеснявай...

Украйна започва да изтегля тежкото оръжие над 100мм. Абе не вярвайте на руските бандити, те лъжат!! Не си изтегляйте оръжието.

ще изтегля, я! че иначе ще има още бой по канчето.

кхмери, от нещо друго разбирате ли? Освен да биете, убивате, крадете и рекетирате???

Украйна е банкрутирала държава, но САЩ, не ѝ позволява да излезе от конфликта. И както са тръгнали и от ФАЩ нищо няма да остане. От няколко години правят грешка след грешка и се опитват да замажат грешките с нови такива.

Как Украйна да излезе от конфликта, след като Русия я е нападнала?? Я обясни?? Ако Русия се изтегли и конфликта сам ще се свърши!!

Метжа от американския майдан взе да избива украинското население. Защо, защото говорело руски. Когато украинското население се обедини срещу майданския геноцид, към майданците взеха да пристигат американци (е може би черните и ония от ИД и да не са баш кравари, ама все пак не са и укри). В крайна сметка, в Украйна има само украинци, американци и араби от ИД. Не говоря за българи, щото българите там също са украинци. Само руснаци НЯМА. Как тогава Путин е отговорен според теб? По тая твоя логика мога и теб да обвиня, че си виновен, макар да си виждал Украйна само на картата (което не е много сигурно) А-а! Крим ли те боли? Ами тогава да кажем така: Понеже си ми съсед и нямаш достатъчно земя за доматите си, аз ти давам. Давам ти тая земя година, втора, на третата си я прибирам, защото си е моя. Ама няма къде да си туриш домата? Няма домат, докато ми се дръвчиш!

Аре поредния малоумник. Каква Русия е нападнала Украйна, ти малоумен кли си? Ако Русия я беше нападнала нямаше да има война и фашисти в Киев.

Аз не наричам организираните на най високо ниво престъпления спрямо човечеството, подробно разработвани в краткосрочен и в дългосрочен, с думата "грешки"! Може и да съм гадно копеле, ама ако всички хора бяха като мен, светът щеше да е едно прекрасно място за живеене.

пенсионират вече? Той освен за "носна кърпичка" на Кремъл за друго вече не става! А Песков лъже (като началника си)! На "Новая газета" може много повече да се вярва - не случайно й избиват журналистите.

Лавров доказа това, което казва народа ни - никога не е късно да станеш за резил...

Ларвата лъже нагло!

Ти мен уважаваш ли ме...

В крайна с/ка в дъното на нещата е губещите търпение св. кукловоди от забавянето на установяването на Новио Св. Ред, на който Русия се явява пречка. То не бяха провокации и постановки със "изчезващи самолети" и падащи авиони, санкции, преврати под маската на борба за демокрация и пр. изпразнени от съдържание мантри и идеологеми, цени на горивата и какво ли не още. Но медиите услужливо (както винаги) не казват истината. Всъщносдт "Най-ценното в медиите е онова, което те премълчават".

Ти що си бе?? Сръбска мурзилка ли ни праща КГБ?? Щото българските мурзилки свършиха??

...Шо рИечИ, на баба Дебилето ?!!!

Извънземните кацнаха? Русия световен шампион по футбол? Северна Корея откри безсмъртието? Рептилите са сред нас? Виновни са масоните? Китай, най-доброто място за живеене в света? Милиони американци се изнасят в Куба с плуване? Нещо пропускам ли? ;)

Как можа нито една думичка да обелиш за юдеите? Че това им е най-най-опорната точка. Пропускаш и Ванга...

Пропусна това че НСС на краваристан подслушва поголовно по целият свят. И то уж беше конспирация, измислица, комунистическа пропаганда, антидемократична лъжа, дезинформация насочена към евро-атлантическите ценности, пък то какво излезе?! В днешно време има толкова конспирации,че е статически невероятно поне някои от тях да не са верни. Я, като сме на този въпрос, кажи ми как падна кула номер 7 от Световният търговски център на 11/9/2001? Не Кула 1, не кула 2, а кула 7? Тя не беше ударена от самолет, пък падна. И не я дават по телевизията. Ако не ми вярваш, напиши в гугъла на аглийски третата кула, световен търговски център, и чети на воля. Пък тогава пак ела да си поговорим.

Газпром за клекнали. Ще доставят газта където им каже Украйна!! Те не че не знаят къде трябва да я доставят!! То в договорът си пише!! Да не се правят на луди!!

Не мога едно да разбера от този кофликт, вече 1 година - защо ЕС и особено ФАЩ са някаква страна тук и раздухват потоянно проблема?? Ако не бяха те всъщност, проблем нямаше да има.

Дам, Русия щеше да прилапа каквото и трябва и всичко: пито-платено. ;) Ех, какъв живот щеше да бъде, ако Русия беше най-силната, а? :))

Тоя как гледа. Като че ли всеки момент някой ще му изкочи отзад и ще му резне гръцмулчето.. Шубето е голям страх, а?!

Ти палоумен ли си? Ходи си гледай боко тиквоча - той гледа най-умно на света.

То се бои не за своето, а за твоето гърмулче.

Що бе, нещо плашиш ли ме?!

То това е проблемът, Западът прекрасно ви разбират какво искате и затова им е трудно да се съгласят с вас. :) "Още" и "повече" са ясно различими първични желания. Пък вие си ги обличайте в колкото искате патриотични и идеологически наметала. Фенове ще имате винаги. Те ще повярват каквото и да им кажете. :)

Сепаратистите изтеглят тежките си оръжия от линията на фронта, а властите в Киев казват, че е още рано да изтеглят своите ?! Това Мински споразумения по американски ли са ? В същото време САЩ и ЕС плямат за нови санкции срещу Русия, сякаш по подразбиране те ще нарушават споразумението ?! Защо никой не казва какво ще последва, ако Киев наруши споразумението ?

Никой не потвърждава думите на сепаратистите!! ОССЕ не може да провери защото не е допуснато. Най вероятно сепаратистите лъжат!!

Кой каза, че не е допуснато?

Всъщност ОССЕ, просто НЕ ЖЕЛАЕ да наблюдава изтеглянето на сепаратистите... не им изнася!

Мдаа, сепаратистите "изтеглят" тежките си въоръжения и атакуват Мариупол. На това му се казва спазване на Минските споразумения...

Велики сражения - с по 4 танка от двете страни...

БРАВО НЕ УРАИНА СТАНА ДЕМОКРАТИЧНА ПО НАЙ ДОБРИЯ АМЕРИКАНСКИ СЦЕНАРИИ !!! БРАВО - САМО ДЕТО ЗАГУБИ МАЛКО КРИМ ДОНБАС И ГАЗ И УБИТИ СИГОРНО НА ПОЛАВИНА ОТ ВСИЧКИТЕ ДА БЪДЕ 25 000 КОЛКО СИРАЦИ ТЕЗИ ТЪПАНАРИ НАПРАВИХА В СВОЯТА СОБСВЕННА СТРАНА ! ЗАПЛАТА Е ПО МАЛКА ОТ ДАНАЦИТЕ -НО ЗА ТО ДЕМОКРАЦИЯ НО ПО АМЕРИКАНСКИ

Ти какво предлагащ? Владимир Владимирович?

Наздраве бе бляд как е прИмоцията бе?! Попивателна скапана...

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КРИТТКУВАТ РУСИЯ ТОЛКОВА ПО МАЛКА СТАВА УКРАИНА - ФАКТ ЛИ Е НЕ - ФАКТ ОФКООЗ

Абе Пират ти пак ли си се напил?? Кажи бе руска свиньо?

Учудвам се, защо на всички "фоби" в този форум е толкова низко ниво на възпитание, и оскъден речник. Лика - прилика. Липсват ви аргументи опитвате с цинизми. Имате възможност да приведете аргументи,които ще привлекат "русофили" на ваша страна. Но дейъствате като слон в стъкларски магазин и отвращавате даже неутрални хора.

Какво му е на Дагестан, да бъдеш част от голяма и силна държава, да имаш собствен парламент и суверинитет, това са само плюсове, при България и ЕС различно нали, чувстваме се свободни и независими...утопия ЕС скоро ще се срути, модела на СССР не се оправдал, плюеме по комунизма, а сме се върнали в него, командна икономика с демократично лице, винаги ни казват, какво да правим и какво да кажем, в коя посока да вървим и тн...

Ами искат независимост хората!! И им се полага референдум, какъвто Русия организира на чужда територия!! Какъв парламент и суверенитет?? Истината е че Русия унищожава по фашистки начин въжделенията на дагестанския народ за свобода!! И на ингушетския народ! И на всички други поробени народи в Русия?? Няма никакъв плюс да си част от Русия?? Освен мизерия и разруха!!

Моето момче/момиче за каква разруха говориш, ходи в Карлово, Монтана или Враца...защо все трябва да гледаме сеира на другите, ходил ли си в Русия? Нещата за които расправяш далеч не са така, в Косово имало референдум и какво, това ли е модел на свобода, тези държави за които говориш не могат да съществуват сами, те нямат нищо, икономиката им е слаба и те го разбират, там освен ориз и мандарините нищо не расте, лека промишленост, на тях и да им предложиш референдум, няма да го искат.

А Ларва разбра ли от къде духа вятъра..ха..ха..ха .Щели да правят САЩ радиоактивен прах..ха..ха.Май почнахте отново да се правите на жертви

А БЕ ПЕРИТЕС КАКВО СПЕЧЕЛИ УКРАИНА - ДОЛАР 8 СЕГА 48 НА ПАЗАРА ИМАШЕ ГАЗ ПО 278 СЕГА 478 ЗРАНИТЕ СТАНАХА 2-3 ПЪТИ ПО СКЪПИ ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ ПО АМЕРИКАНСКИ (КАКТО И В БЪЛГАРИЯ

На теб няма да обяснявам, но ще ползвам възможността - какво спечели Украйна и каква беше: При Кремълския сатрап Янукович Украйна беше Мутро-Мафиотска недодържава от руски тип. Тотално ограбване и беззаконие, страх и грабежи безкрай. Съветският съюз не се раздели 1992, той се разделя сега - с война и руска агресия, руски енергиен, финансов и икономически рекет, с опит Украйна да бъде всячески наказана и зле, защото иска независимост от Русия. Русия иска брак с Украйна, ама се дъуржи като селски тъпанар и пребивайки я, само отблъсква. Украйна сега се реформира невероятно бързо, а Русия - не

БРЦК

Ахахахахаахахахахаха. Ако съм модератор тоя за такива писания отдавна да съм го баннал и подал сигнал в психиатрията. Не знам дали му плащат , ама ако му плащат хич не се справя добре.

по-лошо от цигания - тоя мангал е спал с простиутки от Коми !!! а

РУСИЯ ИМСА ВСИЧКО ЗА ДА СЕ ДВИЖИ ЕДНА ДАЖЕ НО ТОВА ЩЕ Е ЗАТВОР А ТОВА ЧЕ ЩЕ БЪДЕ В ВРИКС Е ФАКТ И ТОГАВА НА ЕС ЩЕ НАСТЪПЕ ХАНА САЛТО МУРТАЛЕ

БРИКС- СГЕШИХ ВРИКС

И как Брикс е факт?? Къде му е адреса?? как мога да се свържа с него?? С какво може да ми помогне?? Кажи??

Леко с водката че не можеш да улучиш копчетата на клавиатурата

Набарал е прИмоцията.

Щом сте опрели до парите за газ на Украйна и нейната територия значи сте пред фалит..ха..ха

Добре де, но какво да изтеглят - според МО на Украйна, Псаки, ОССЕ и Столтенберг руски войски в Украйна НЯМА? На тях ли да вярвам, или на теб? Освен ако руснаците не са овладели някаква извънземна технология за невидимост - знам ли...

ЧАКАМ НЕ ТЪРПЕНИЕ ИСКАЗВАНЕТО НА КАМЪРАН ДАИСКЛЮЧИ РУСИЯ ОТ SWIFT ДА ВИДИМ КОН БОБ ЯДЕЛИ

не чете ли какво казаха собствениците на swifт а

Те спазват законите на Белгия, и когато Белгия им нареди ще спазват!! Просто е!!

Махачкала. Режим на контратерористична операция е въведен в четири населени места в Дагестан, предаде РИА Новости. Режимът е въведен в Султан-Янги-Юрт, Начаевка, Кироваул и Чонтаул в Кизилюртовския район на Дагестан. По данни на източник от силите за сигурност, започнала е операция по залавянето на участниците в групировка и техните съучастници. Защо не им направят референдум бе?? Нали са големи фенове на референдумите - Крим, ДНР и ЛНР? Време е референдум в Дагестан!! И Ингушетия и Чечня и Сибир, и Карелия и Курилите!!

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ОТ БЕГЕЕЦА - НЕ СТАВАШ ПАЧАВРА ТЪПО Е

Богатите българи гледат сеира на бедните руснаци, понеже тук сме задоволени от всичко, имаме здрава икономика, нямаме корупция, откога повярвахте, че сте европейци бе кратуни глупави. Хора, ако работите така, както говорите наистина ще станете Швейцария на Балканите.

Наистина си руски пияница!! Като ИВАН!!

Брюксел. Председателят на Парламентарната Асамблея на ОССЕ Илка Канерва заяви, че ограниченията, наложени на наблюдателите от Специалната мониторингова мисия на ОССЕ в Украйна, се запазват, предаде Интерфакс. Дълбоко съм обезпокоен от продължаващия отказ на сепаратистите да предоставят неограничен, безопасен достъп на наблюдателите на ОССЕ до всички места в Украйна, включително и там, където са регистрирани нарушения на Минския комплекс от мерки, заяви Канерва. Това се различава от руските лъжи!!

Защото това са брюкселски лъжи скалъпени от САЩ и вкарани в устата на покорните им слуги!

Ти само на лъжите на САЩ и ЕС ли вярваш?

тоя дето още го разследват за подкупи във Финландия ли ... тоя е най независимият

Te го разследваха за подкуп, или по точно дарения от фирми до неговата партия. И го оневиниха между впрочем. А ако на руснаците не им харесват Финландците и Шведите коите не са в НАТО, няма да намерят

КРАЯ НА ФЕВРУАРИ - НАЧАЛОТО НА МАРТ ЗАПОЧВА БЕЗДАРОЖИЕТО - ПРИ НАС МУ ВИКАМЕ КАЛНИЯ СЕЗОН .... ... КАТО ПОИЗСЪХНЕ КЪМ КРАЯ НААПРИЛ ПАК ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ МЛАТЯТ ... ИНАЧЕ ОБОЗА ЗАТЪВА В КАЛТА ... :)))

Фашизъм има само в Русия!! Тоталитарно еднолично управление, милитаризация, унищожаване на опозицията и свободните медии. Държавна пропаганда в медиите. Заплаха за съседните държави!! Окупиране на съседни държави!!

най-якия фашизъм и милитаризъм е в Русия и Сев. Корея!

ФАШИСТ СИ ТИ ПАЧАВРО

болен мозък, тъп цървул си ти

Кои съседни държави са окупирани! Държави нали за това говориш - за държави!

Кои сме ние? -Руснаци Какво искаме? -Украинците да живеят по зле от нас!!! Затова ние ще построим процъфтяваща Русия? -Не , ще разрушим Украйна!!

Тъпо, злобно и повърхностно. Има нещо, по което с Украйна са приличаме - а то е, че и те, и ние от "освобождението" от руснаците не сме построили НИЩО. И каквото е можело, е било или приватизирано, или откраднато, или разрушено. Т.е. и в двете държави - каквото са построили Т. Живков тук и СССР в Украйна - това си е останало. А вие си приказвайте за демокрация, икономически растеж и прочие глупости

Не си виждал Тато 2 как реже лентички май...

на тоя съвеЦки шибек отдавна никой не му вярва!

Само на американския шибек ли вярваш?

Камерон : Ако Русия не иска да играе по правилата на 21 век, тогава ще трябва да се сбогува с банковата система на 21 век!!

Ок, Русия вече изгради своя - но въпрос кредитори на руския бизнес - Западни банки как точно ще получат парите си? Разбирам че през крив макарон. Ами щом толкова се натискат.

ДАИ БОГ КОГА ЩЕ СТАНЕ !!! ТОЯ МУХЛЬО СЕ ПРАВИ ЧЕ РАЗБИРА ПО ГЛУПАВ И ОТ ЦИГАНИТЕ

"Отношенията на Москва със Запада могат да преживеят възраждане, ако бъдат уважени интересите на Русия, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред CNN" ДА но интересите на интересите на руските олигарси и военни които дърпат конците на злобното джудже са Русия да къса все нови и нови територии от съседите си също както е действал Хитлер 1938-39г!

нагли, лъжливи червени боклуц и

и питанка към брюкселските фенове ..... как ще асоциирате държава във гражданска война ... и ако няма такава кво у... ми наблюдава оссе