Украйна подготвя пакет от санкции срещу Русия

Украинското правителство предлага пакет от 26 вида санкции срещу Русия, съобщи премиерът Арсений Яценюк след закрито заседание на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Украйна подготвя пакет от санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние от Европа приветстваме спирането на руския газ през украйна!!! Така, де, защо ни е газ?

Забравихте ли, че това украинско "правителство" не е избрано, има статут на "временно" и по кнституция няма прав да взема заеми и подписва международни договори? А подаде и оставка, но половината останал парламент не я прие? Това е хунта, която иска да властва над 8 милиона рускоговорящи украинци със силата на оръжието.

Южен поток не трябваше да бъде спиран.Трябва този проект да се реализира.Никой няма да помисли за България.

всъщност помислиха. Още щом направихме конекторни връзки с Румъния и Гърция и ни наложиха запори на Еврофондове

Кой ползва в българия газ ве.Амчи те само софиянци са на парно.

И мога ли да попитам, чий ЗАДНИК ЩЕ СТУДУВА ПРЕЗ ТАЗИ ЗИМА? Защото Западна Европа ще си грее нейния с още три газопровода от РУСИЯ, но те не стигат до нас. Тук Западна Европа срамежливо мълчи и не обелва и дума за каквато и да било зависимост от Москва. И като слушах, как г-жа Капон сутринта по "Хоризонт" се пенеше срещу Южен поток, просто много ми се искаше да й задам същия въпрос. Та така, драги ми русофоби, дали някой е русофил или не, не е важно, важен е БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС! А той е? ЮЖЕН ПОТОК! А не да правим на по-католици от папата, т.е. на по умни и принципни от Австрия, Италия, Гърция, Унгария и Сърбия. Защото в противен случай газопроводът ще мине през Турция и ние ще се хапем за задните части!!!!!

ТАСС е упълномощена да заяви Путин се готви да си премести пакета в другия крачол

в Киев сте супер долни мърлячи и продажни копелета на Соросоидите-американци

Кой ще санкционира този луд ли е ще му спре Путин газта и ще клекне веднага дупедавец !

Трудно и некоректно е да се каже, че един народ е глупав. Но в този случай този народ се проявява като такъв. Диалогът е непознато умение за него, което е тъжно.

Тези санкции не ме греят , смръдливи евреи от Киев , като не можете без чужда помощ да се оправите , заминавайте в израел и оставете в покой Европа !

Това с подготовката на пакета ще го направят под давлението и диригентството на американските им учители. Но дали са се замислили че скоро ще лапнат пакета на Путин.

Това, което укропитеците правят е да се опитат да си създадат нация посредством конфронтация със съседите. Нещо подобно е на антибългаризма в Македония, но в много по-тежък вариант. И ако на македонистите и сърбоманите в Скопие им минава номерът с България, то на укропитеците в Киев няма как да им мине с Русия... А на Яйценюк рано или късно ще му "чукнат яйцата"...

До вторник - време много. Ще му набият канчето, че с транзита на газ малко се е оцапал.

хмм - я вижу, потом США,Украинцев и ЕС пишут писмо к Султану

Имаше един лаф: "Че вземем да си избодем едното око, та тъщата да умре от яд, че има кьорав зет". Същата работа е с Украйна със спирането на газта - мисля, че Украйна ще си избоде и дветв очи, само и само да направи кал на Русия.

Браво Яйценюк а така я покажи мъжествена решителност и бъди твърд като локум ама ха

Гнус ме е от подчинените ми руски "управници" Гадни нацисти като Путин.

Срам ме е от Украйна и ме е гнус от сегашните й "управници".

Това лице от еврейска националнос иска санкции ! Заминавай за родината на твоите предки , докато не стане късно ,чака те съдбата на Мусолини но първо ще те опънат !

Продавам буркани за консервиране на газ /за многократна употреба /. Издържат цяла зима.

Основополагаща Евроатлантическа ценност е - Всеки има право на собствено мнение, но никой няма право на собствени факти.

Тази мисъл е номер едно ... и е много жалко, че е не само остроумна парадоксална шега, но и банална истина!

Да не забравят да включат в пакета и кутийка с вазелин...

Долу фашизираната хунта в Киев!

Пък Монголия прекратява независимостта си от Русия и Китай вече от хиляди години. Тоя от снимката ако не беше отговорен за смъртта на хиляди невинни хора щеше да е забавен.

Тоя ако не беше лично отговорен за убийството на хиляди невинни хора щеше да е забавен. Все едно Монголия да каже, че иска да е независима от Русия и Китай. :D Или търгуваш или гладуваш сам. Тоя ако вземе това решение считайте, че до 2 седмици е труп. Настъпва руските интереси, настъпва европейските интереси, настъпва и интересите на украинските граждани. Няма как да остане жив при такава ситуация.

Шило

А защо не направят нещо простичко-да си решат вътрешните проблеми? Че както е написано излиза, че разчитат на ЕС, САЩ, и още няколко държави да ги носят на гърба си

Браво на обичащите Русия. Любовта ви е по-велика и по-силна от любовта към дете,семейство,Родина. Що за хора сте?

не разбирам какъв ти е проблема. И семейството и Родината си обичам, но също така обичам и справедливостта, а тя напоследък е реципрочна функция на действията на Украйна - разбирай САЩ.

По-скоро твоята нацистка безпочвена омраза е по-голяма от всичко. Що за човек си?

Защо Родина е след децата и семейството? По-голямата част от българите уважават Запада, обичат Русия, България е Родина, с която се гордеем и за нея многократно сме умирали. България е воювала, България е страна с три преврата, може да сме бедни, но сме горди. Съседите си уважаваме, към тези, които ни обиждат гледаме с пренебрежение, с нечовеците се отнасяме с омерзение.

Звучи като виц на деня !

проблема ти е че не е лая. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правиш ли разлика м/у производство и внос или си на 10 години?

Вноса сельо... вноса. И не лъжа.. погледни руските медии за това което ти казвам.

В един стар пожълтял вестник прочетох за някакъв "Боинг", паднал над източна Украйна, но от написаното не разбрах, това действителен случай ли е или американците са снимали военен екшън ? Някой спомняли си за този случай още ?

нещо такова. Мисля, че беше по действителен случай, но го цензурираха в САЩ и останалия западен свят - накърнявал достойнството на някакви техни демократични послушковци.

Някаква грешка на природата щяла да налага санкции на Русия!? Смях!

Крайно време е природата да си поправи грешките.

"Украйна ще сложи точка по въпроса за газовата зависимост от Русия, макар че това няма да бъде просто. Нямаме друг изход"........ Яценюк, Яценюк , Яценюююк, събуди се, сложи дърва , че печката изгасна.

Е, и ти откри топлата вода. Значи Путин анексира Крим и сега иска Източна Украйна заради неплатени сметки... Еее, толкова много акъл не е за два крака - повечко му трябват...

много слабо.

КАК ДА РАЗБИРАМЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЛУДНАЛИЯ ЯЦЕНЮК: ".. прекъсването на всякакъв транзит" през украинска територия. "Това засяга както въздушните полети, така и транзита на газ" ??? ЛУДНАЛИЯ ЯЦЕНЮК ЩЕ СПИРА ДОСТАВКИТЕ НА ГАЗ НЕ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ , НО И ЗА ЕВРОПА !! БРАВО БЕ ЯЙЦЕ !! ГОЛЯМ РЕКЕТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЕМОКРАТИ !! ИЛИ ЩЕ ДАВАТ ПАРИ ИЛИ НЯМА ДА ИМА ГАЗ !! ДА НЕ СЕ НАДЯВАШ, ЧЕ В ГЛАВАТА НА ТОЗИ ГОЛ ОХЛЮВ МОГАТ ДА СЕ РОДЯТ ТАКИВА МИСЛИ !! ЛОШО Е КОГАТО КУЧЕТО ЗАПОЧНА ДА ХАПЕ ЧОРБАДЖИЯТА СИ !! ОБИКНОВЕННО ИЛИ ГО НАТИРВАТ ИЛИ ПРОСТО МУ ПУСКАТ ЕДНИ САЧМИ В ГЛАВАТА !! КАТО ГЛЕДАМ КАКВО СТАВА НА МАЙДАНА ВТОРОТО Е ПО ВЕРОЯТНО!! ТАМ РЕВОЛЮЦИЯТА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА !!

Навсякъде където е имало комунизъм и съветски ботуш, са останали непоправими деформации в човешкото съзнание и поведение.

Ама явно тоя матрял е евроатлантическа ценност! Само погледни навсякъде какви тикви кат тоя пробутват!

Колкото повече санкции налагат на Русия, толкова повече се затвърждава високият рейтинг на Путин. И толкова повече спада рейтинга на Барак.

Рейтингите не пълнят хладилниците, а Обама и без това няма намерение да прави врътките на Путин, за да е вожд докато е жив.

За мнозинството американци, на-важния процент е точно този.

Руснаците след тази зима сами ще заприличат на ГМО

Ама много бъркаш! Кардинално! ГМО-то е в америка! И нацистите са там - във фашингтон!

Как ли ще презимува Зайо Байо, ще му е мнооого студено без гадната руска газ.

Та точно Путин озаконява 2005 ГМО за Русия и дори да се слага в храните на малки деца. Колкото и да криеш руската преса админе, това е истината. Написана от руснаци дори.