Москва гони 35 американски дипломати, отвръща за санкциите

Русия ще обяви за персона нон грата 35 американски дипломати – 31 служители на посолството в Москва и четирима от генералното консулство в Санкт Петербург.

Обратно в новината

Коментари - Москва гони 35 американски дипломати, отвръща за санкциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЛИТ ФАКТ ¹ 1: Бялата раса е пресякла моретата, покорила реки, планини и пустини, и колонизирала най-безплодните ледени простори. Бели са изобретили печатането, електричеството, полетите, телескопа, космическите пътешествия, огнестрелното оръжие, транзистора, радиото, телевизията, телефона, фотографията, кинематографа, електрическата батерия, автомобила, парния двигател, железницата, микроскопа, компютъра и милиони други технически чудеса.Те са открили безчислени медицински подобрения, невероятни помощни програми, научния прогрес и т.н. Бели са били също така велики хора като Сократ, Аристотел, Платон, Омир, Юлий Цезар, Наполеон, Вилхелм Завоевателя, Марко Поло, Хитлер, Бах, Бетовен, Моцарт, Магелан, Колумб, Едисон, Бел, Пастьор, Льовенхук, Менделсон(чифут- бел. прев.), Нютон, Галилей, Уат, Лютер, Леонардо да Винчи и хиляди, хиляди известни гении. ФАКТ ¹ 2: За 6000 години изучени от историята африканските негри не са изобретили нищо. Нито писменост, нито обработка на тъкани, нито календара, нито плуга, нито прокарване на пътища, нито железницата, нито мореплавателни съдове, нито система за изчисление, нито даже колелото.(Забележка: Това се отнася само за чистокръвните негри). Те, както е известно, никога не са опитомявали диви животни за използването им в селското стопанство (макар че , около тях изобилства от силни и послушни животни) Единственото средство за транспортиране на товари, което им е било известно е поставянето товара на горната част на кръгловатите им глави. За да защитават жилищата те не се отдалечавали много от хижиците си, измазани с кал, за създаването на които и на далеч по надеждни укрепления е способен даже бобъра. ИНТЕЛЕКТ

Мистър Пич, ступид, мистър пич!!! Къде се богоизбраините? Или не знаеш ккои са те???

Добре де, никой не коментира следната възможност. Обама е президент и като такъв вероятно има достъп до сериозна информация. Ами ако наистина са за изгонване, ако са правели глупости и са хванати? Тоест Путин е наредил какво да се прави в Америка, жетрвайки трийсетина пешки (не че кой знае какво им се е случило), а сега има възможност да покаже, колко е голям, че няма да гони никого... Просто така изглежда най-правдоподобно. Освен това, по тоя начин хем е събирал информация неприкрито и мощно, на ръба на хващането, че и отвъд, както се вижда, тоест в пъти повече, хем накрая, при очакването да води положителна политика с Тръмп, прави така, че Обама сам прави услуга на следващия президент. А когато Тръмп приеме новите, то ще се работи по старому, ако не се налага нещо друго. Изобщо ситуация, от която Путин само печели информация и имидж. И ситуация, в която Обама просто няма друг ход, а играе по правилата на Путин. В живота има два вида движение - action and reaction. Демек действие и реакция на действието. В момента Путин го виждаме как действа, а Обама просто реагира. Със сигурност не е обратното, въпреки, че така изглежда.

Е предишната новина беше че няма да ги гонят, сега пък ще ги гонят, хайде вземете някакво решение! Или медията не е разбрала съвсем точно???

А вие вярвате ли на нашите "медии"? Путин е казал, че няма да падат до нивото на злобния маймун, а нашите се чудят как да замажат резила! Тръмп обещава да разследва издънките на черньото и лудото бабе, да видим какво ще стане ;)

Правилно....око за око, зъб за зъб!

Много неправилен ход, ама много!

abasador

е то, който какво си направи, друг не може му направи! Лек ден.

-Ако втори път се изложите така и допуснете да ви разкрият,ще ви изпратя в Бангладеш и Буркина Фасо - докато се пенсионирате!

гледаме в устата Вова и - ЩЕ ГИ ГОНИ - ЯКО Е-Е!!! НЯМА ДА ГИ ГОНИ - ВЕЛИКО Е-Е!!!

Путин обаче му го начука на Дебила Лавров, няма да ги гони!

Този номер с доброто и лошото ченге са го прилагали още Сталин и Литвинов(предшественик на Молотов).Прочети книгите на Виктор Суворов и Игор Бунич и ще ти стане ясно.

Путин и Лавров сега много мощно ще пръцнат на Обама на края. Но понеже той е половин Африканец, ще им трябва много въздух

Да ама Путин каза, че няма никого да гони и за това даже получи бурни аплодисменти от русофилската сган. Гледам тук и тоя с пиянската физиономия го аплодират същите тъпаци. Жалка работа са това русофилистиците, особено българските!

Хванахте ли се на поредната фейк новина? Кой ще вземе да гони зорлем служители, които до месец ще бъдат отзовани по каналния ред? Явно на хюсеиновци много им се иска да спретнат провокация, която да докаже, че са тормозени от руснаците. Според мен руснаците биха дали мило и драго Обама да изкара трети мандат. Всеки иска опонента му да има слабо управление. Вярвайте на каквото искате, ама политиката на другара Хюсеин говори много по-красноречиво. И нямам предвид само финалните му изцепки, а цялата тенденция. Тя е антиамериканска по дефиниция.

Сега ще му дърпат ли ушаците на Лавров или това си е поредната постановка?

браво на братушките, трябва да са 40, за да са отгоре и да не си мислят разни обамченца,че няма по-високо от ръста им, отлично, на зла круша - зъл прът,отлично,молодцы

Путин кани американските деца да хапват хайвер и пресен сок в двореца му. А руските да си гледат празните хладилници и да се кефят на военната мощ по телевизора.

Това да се кланяме на този и на онзи го има още от преди няколко века. Кога нашего брата ще разбере да си върши своята работа и да не позволява на големите " братя" да се месят в нея. Не разбирам защо трябва да сме в партер пред руснаци и американци. Разбирам че сме зависими от силните икономики но чак да им заставаме в партер... В Европа има страни по- малки и от нас които не проявяват явна зависимост и живеят добре. Русия е воювала с Велика България още отдавна. След Америка която е създадена от разни авантюристи, трева не е поникнала откъдето са минали. Българи, гледайте си интереса. Бъдете по- хитри и не вземайте чужди интетеси за свои

Путин няма да гони никого! Кани децата на дипломатите на Навогодишна елха в Кремъл и пожелава на американския народ и Президента Тръмп весело посрещане на Новогодишните прозници!!! Невероятен обрат! Путин отново се проявява като Световен лидер със железни нерви!

че ако ги изгони ще останат двамата артисти с руски паспорти като чужденци в Русия..ха.ха

щереф, ха.ха - хахо нема жлъч, изчерпан си.

Пък после негрите( извинявам се, афроамериканците ) се сърдели, че ги наричат маймуни.

Много си тъп ве чалгин, и не само във форума , и в ежедневието си същия тъпак. Путин може и да е нисак на рьст, но в политическо отношение, и водене на външна политика е великан по сръвнение с тъпото негро, и твоя смешен палячо, така наречения прецидент! Особенно негропрецидента, Путин го направи за смях и подигравки пред целия свят, даже англичаните го нарекоха - куцата патка Обамв! Аре у лево пенсионер изкуфел.!.хахаха

Извинявай това беше за тьпанара -Мька и радост}:-)

Изгонените руснаци сигурно им се плаче и съжаляват, а изгонените американци подскачат от радост, че напускат скапаната рашка както каза едно дете рускинче.

Много си тъп ве чалгин, и не само във форума , и в ежедневието си същия тъпак. Путин може и да е нисак на рьст, но в политическо отношение, и водене на външна политика е великан по сръвнение с тъпото негро, и твоя смешен палячо, така наречения прецидент! Особенно негропрецидента, Путин го направи за смях и подигравки пред целия свят, даже англичаните го нарекоха - куцата патка Обамв! Аре у лево пенсионер изкуфел.!.хахаха

Първо изгони соросоидите, разни НПО-та и чужди фондации от Русия. Сега изрита хамериканските дипломати. Барак да си ги прибира ...

Вече сменихме опорните точки. Велико е, че никой не гоним.

Смешно ли е или жалко как тукашните продажни рублофили се подлагат под всяка новина за техния бог Путлер?

Мен ме кефи, някак си с оптимизъм ме изпълва, че човекът просто трябва да бъде уважаван като такъв, че е достатъчно е да съм си само българин, че не е задължително да толерирам еднополови връзки.

спуканият презерватив САЩ начело на който е клетият кениец чиито задник от червен му го направиха лилаво пембян, налага санкци, като за последно -с гол задник мачка таралеж.

Разбрахте ли сега защо Путин е добър политик,пак натри носовете на САЩ.

Новината е вече стара,Путин няма да гони никой а даже е поканил децата на дипломатите на новогодишния празник в Кремъл,шах и мат за Путин.

Доброто и лошото ченге. Номера от школата на КГБ ;)

гони ама друг път . просто им приложи още една хватка от джудото - оставяш противника да се засили срещу теб и се отдръпваш , тои сам си пада на татамито .

Тръмп другари педераши е завършил NYMA - военната академия на Ню Йорк, той е военен и е тяхно произведение.

Още един акт, който администрацията на Тръмп ще отмени. Омразата в сегашната администрация на САЩ взема връх над трезвото мислене. А Путин каза, че нито ще гони американски дипломати, нито ще им пречи да почиват където обичайно са го правили до сега, нито ще им затваря училищата. И покани децата им на тържеството в Кремъл. Т.е. изобщо не го интересува какво прави Обама. Каза, че няма да слиза до нивото на кухата политика на сегашната администрация на Белия дом.

Я върни няколко страници назад и прочети коментарите колко правилно постъпва Путин като гони американците. Тая плоча я счупихте от въртене. И все Бог Путя е прав :)

прав си , обаче публиката е непостоянна и понякога рязко си сменя настроенията , спомни си сцената от "гладиатор" всички искаха да гледат кръв а когато главния герои отказа да убие победения започнаха да крещят "Mаксимус милостивия"

Еми класа е!

Колкото и да ти е странно - и в двата случая щеше да е прав. Според международното прави съществува реципрочност и може да изгони дипломатите като ответна мярка. И щеше да е прав. Но не е длъжен. Явно е преценил, че Обама иска да подхлъзне Тръмп и да му завещае още по-трудни руско-американски отношения. Пък и винаги може да американски дипломати.

TMontana

Да,защото в настоящия момент е безсмислено, остават 20-на дена управление на Обонго,затова!Иначе, задължително трябват реципрочни действия!

Тези изцепки са пълна дивотия.

Самолетоносача ,,Дуайт Айзенхауер,,и цялата ударна група напусна района около Сирия.Ядоха отново бой и в Сирия след Украйна и позорно побягнаха.Сега най-вероятно ще изгонят и дипломатите им от Русия.Обо.го явно ще остане като най-слабият президент в историята.По негово време Путин им счупи гръбнака.Вече никой не ги брои за живи.Не са поканени даже и на преговорите за Сирия.Дори и Великобритания разбра,че с Америка е свършено и не спират да хвалят Путин във вестниците си.Списание ,,Форбс,,с положителна прогноза А Русия през 2017.Същото прави и Стратфор.Кисинджър започна да пропагандира,че трябва да се дружи с Русия.Обърна палачинката един вид.Гутиереш поема ООН от 1-ви Януари.Прокаратурата разследва Нетеняху в Израел.Шулц в Европа напусна.Много много добри новини по света.Желая успех и бързо пребоядисване на русофобите.Те вече няма да бъдат нужни на никого.Както винаги ,ще започнат да говорят точно обратното като Паси.Весела Нова Година!

Я виж вие как се пребоядисахте под новината за "изгонените" американски дипломати. Дупе те лъже.

Иванееее,иванеее,ти наистина ли верваш че тръмпи може да прави нещо което ше е добро за русия и лошо за америка.Иванеее,иване виде ли кво стана с JFK гат позволи на русия да сложи ракети в кюба и така застраши америка.Ма неее бе,JFK беше ликвидиран заради задявките на боби със сандо трафиканте и останалите...хаха.Ама това вие руските милиционери сте мнооого наивни бе.Дали сте малко гювеч на тоа от ексън и сега кво- от "благодарност" той ше ви позволи да застрашите света?Така ли си представяте нещата.Ми сигурно, след като решихте че с еди сноудън ше скарате европа и америка.Тъпи парчета сте ей.И наивни.Момче иван,едно са нашите желания а дествителноста е нещо съвсем различно.

Аз вече неколко пъти посъветвах тук тръмпи хуууубавичко да си помисли за съдбата на JFK.Предполагам че са му предали.Щото знам че мен ме четат кво пиша.И ваще и наще.Разбрали куха милиционерска тикво. Четат ме щот съм много умен.

ХАЙДЕ НА БАС ЧЕ САМО СЛЕД 10 ДНИ НИКОЙ НЯМА ДА ПОМНИ ЗА ТАЗИ МИША ТУПУРДИЯ. БИТИЯ СИ Е БИТ,...СИ Е ...!!!

САЩ да не се притеснява. Ние българите ще шпионираме руските прасета и ще им дишаме във врата..ха.ха

не бе щерита,вие обикновено ядете храната на прасетата,понеже само това ви давам

У Карлуково руски или русенски прасета гледате?

Свинята-майка гледаме, майка ти.

Така кат гледам диша на обама в газа!

Хайде всички сега - отбой. Американски дипломати НЯМА да бъдат гонени от Русия. Песков е предложил на Путин това като отговор на политиката на САЩ, но Путин е отказал и е поканил всички американски дипломати на коледната елха в Кремъл. Източник - риа точка ру! На антуража тролове - марш всички за опорни точки!

Ако Барак Хюсеин Обама лъже, това било истина. А ако руснаците казват истината, това било пропаганда.

Като чета коментарите, мисля, че е време да се направи характеристика на някои от вас отявлените русофоби. Русофобът е прозападно ориентиран, англосаксонски патриот, демократ и либерал. В България е десен и антикомунист. Важно е да се отбележи, че се изживява като антропологична норма, като образец за глобално разпространение и имащ мандат от Историята за нормализация на света. Периферията подлежи на либерално обучение и демократична стандартизация по американски образец. Периферията иска това, но не на всяка цена знае какво иска или не може да го изрази. Дълг е да чуем и това, което тя не казва, но би искала да каже. Ние сме тълкувателите. Разнообразието на културите е неравенство на културите. Слабо модернизираните култури съзерцават предразсъдъци и суеверия, наричани ценности, и влачат жалко съществувание на лишени от икономически растеж. Нуждаят се от инвестиции и просвещение. Америка има месианско предназначение да демократизира света. Русия пречи. С това самомнение на вечно дете в зряла либерална възраст този човек е най-често, ако не и задължително русофоб. Доколкото Русия е нелиберална страна. Вечно нелиберална. Русофобското клише гласи: Русия е евразийски имперски комплекс с вътрешно присъщ деспотизъм и непредвидимо външно поведение. Излъчва заплаха. Ще ни нападне. Русофоб е всеки, който подозира руснаците повече, отколкото е абсолютно необходимо. Тази иронична дефиниция съдържа опасна аналогия с антисемитизма, някои нарекоха русофобите антисемити на XXI век. Наемниците на русофобската нива са интересни като социална група. Тази категория е антропологически близнак на късната комсомолска номенклатура, на младите БКП-надежди и отчасти на хуманитарната интелигенция от онзи период. Тези хора са любители на кариерата, стандарта и западния стил. Това е породата на аривистите, на предопределените за кариера. Прехвърлят се от конюнктура в конюнктура с лекотата на вродени опортюнисти. Като акробати на кариерата, сноби на успеха.

Баце, вземи се погледни в огледалото първо и направи профил на "русофила-патриот". Още Захари Стоянов е изчерпил темата за руската политика към България.

Кратката дефиниция на български либерал, западник и русофоб като теб: всеки, готов да се снима между Хилъри и Тръмп и да изглежда поласкан. И обратно: всеки, който отказва да се снима или не изглежда поласкан, е путинист. Това се нарича логодрама: себеразбиране чрез етюд на въображението, от който се придобива самопознание на идиот или на осмислен.

Гола вода са без парите на запада, бездарни са преди всичко, тия истинска работа не могат да си намерят!

Напрегни си задните части и измисли нещо по-умно!

Кога ли,ще и забранят,да ходи,тук-там?!...

Объркани сте, а?! Кво да пишете, все е неистина.

Още не сме пробвали лосиона-пазим го,за дупенца,като теб!

Каквото повикало, такова се обадило!

Путин е поканил всички деца на американските дипломати в Русия, да заповядат на Новогодишно тържество в Кремъл! Колко руски деца е поканил Обамата на Новогодишно тържество в Белия дом!

Леле колко сте жалки, рублофилчета.

Леле, направо човечни,а!

Главното джудже!...

Нито едно руско дете няма да празнува в посолството. Америка е свободна страна и купон има на всякъде. В русия всичко се забранява и максимално ограничава. Американски деца няма да има, защото са наясно, че могат да ги отровят с някое менте Бояришник

ма ние сме млади,значи ти си изключението дрътия

Ако Путя изгони Хамериканците - много правилно решение! Ако Путя не изгони Хамериканците - още по-правилно решение!

мараба готин,клати ли се феса?

Наш брат Ердоган подарил очен хороший фес, символ вечная дружба между нашими народами! Он не клатится никогда!

Бре ,казваш, политика води,а! Ми ,да, не е като да мислиш с гъза си, като нашите бг парвенюта.

Именно - едно говорят,друго вършат,според както им изнася.

Всички вие възприемате това откъм детската страна-"На ти куклите,дай ми парцалите".Пак се разделихте на русофили и русофоби,а не вниквате в същността.Ако наистина Русия е успяла да направи това,значи Америка е уязвима.Изводът е ,че света продължава да подценява руснаците,а те си правят каквото си знаят. Дипломатическото озлобление на Обама е инфалтивно и показва страх и безизходица, а руснаците реагират като обидена мечка.От всичко прочетено видях едно изречение на Тръмп-"трябва да се обърнем към собствените си проблеми".Интензивната намеса на САЩ във всяка една точка на света доведе бежанците в Европа.Колкото и да се опитва Обама да изкара държането на Тръмп,като палячо-явно новият президент има добри съветници и това дразни старата милитаризирана школа.България не трябва да се намесва в този смешен конфликт-както би го нарекъл Ото фон Бисмарк.

си прост и да спреш да боклучиш мрежата. Според теб тръмп е велик миротворец, който безумно обича рашия и путлер, ще спре ВПК на ЩАТИТЕ, ще закрие всички американски бази по света, ще обяви фалит на долара и ще обяви рублата за световна валута, а путлер за цар на света ???

Явно трезвата преценка липсва у вас господине.Аз не мога да бъда нито излъган ,нито подведен.Тръмп е представител на финансовия свят на САЩ,а не на милитаризирания.Далеч съм от съмнението ,че той ще закрие бази или ще намали парите за армията.Не-той е един обикновен НАЦИОНАЛИСТ , който казва истината на американския народ и това дразни някои хора от старата администрация ,като теб.Смятам,че той ще обърне повече внимание на социалната сфера и миграцията в САЩ.А колкото до мен-в България слововото е свободно и всеки има право на него.

Най-добре е ти да осъзнаеш колко си прост, наръсвайки на кило глупостите си. Ама няма да го разбереш, щото когато си прост е същото, когато си умрЕл - само ти не го осъзнаваш

Кухчо, имигрантите винаги се движат по посока на по добрия живот и това не се обуславя от войните, а само леко се ускорява. Въпроса е при възпиране и натрупване какво ще стане когато "бента" се пропука и разруши

Ами тогава си ги вземи в Америка ,защото е най-богата.Аз не ги ща ни в България,ни в Европа.

Дир, обновете си дописката. Путин няма да гони американски дипломати.

Троловете вече врътнаха палачинката.

ОТ ГЛАДИАТОР:МАКСИМУС МИЛОСТИВИЯ ОТ РУСИЯ:ПУТИН МИЛОСТИВИЯ.ПУТИН ОТПРАВИ НОВОГОДИШНИ ПОЗДРАВИ НА ОБАМА.ОТКАЗА СЕ ОТ ЕКСТРАДИРАНЕТО НА 35 USA ДИПЛОМАТИ И ПОКАНИ ДЕЦАТА ИМ В КРЕМЪЛ НА НОВОГОДИШНО ПАРТИ ВЕЛИКОДУШИЕТО НА СИЛНИЯ.

хей това възрастни мъже ли са? егь ти детската градина дай ми ксеклите - на ти парцалчетата. И това ми било власта на света? хи хи хи хии. Никакъв респект от такива политици

Poredna lazha na BG SMI.V Ogovor Putin pokanil deca na amerikanski diplomati v Kreml na NG ELXA.A vsichki problemyi obsudit s titulyara a ne s "patica'Abama.

Ами разочаровал е горките американци, тъкмо се зарадвали че ги екстрадират от ужасната кочина масакава и хоп неприятна изненада.

Отново лъжете! Путин заяви, че няма да гони американски дипломати от Русия и няма да затваря американски училища в Русия. Путин не е на толкова долно ниво, като Обамата!

Намерете в ютюба горното заглавие, за да видите пълната излагация и простотия на гламавата цукерова.

ама марийка си е убавица,и лови окото,а хилари що не танцува,оти е като на обнго задника

Те рускините само за едното .... стават. Е и да потанцуват може...

Видях,Захарова е супер!

"Кремъл: Действа принципът на взаимността" Това означава ли,че ако Украйна окупира руска територия,ще са квит и всичко ще е в реда на нещата?

Пробвай де!

TMontana

Ами какво чака...ха-ха,смешници!

за справка МКС,откога е там горе а дрътия

Хайде сега и едно различно предположение /даже убедено мнение/ за цялата тази тупурдия със изгонването. За мен отиващата си администрация на Обама постъпва крайно глупаво в озлоблението си от загубата на фаворитката им Хилари.Дали има или няма намеса от страна на Русия е друга страна на въпроса.Това действие на почти сдалата багажа администрация и противодействието на Москва води до голяма печалба на Тръмп - той очиства личностите назначени от Обама в дипломатическото американско присъствие в Москва-Путин изпъжда точно тях.Така отваря възможност да назначи свои хора веднага като встъпи в длъжност,без да попадне под ударите на опозицията че прави чистки! Даже не е чудно дали зад това няма и някаква негласна договорка с Путин. ХАЙДЕ СЕГА,ПАК КОНСПИРАЦИИ,А,НЕВЕРНИЦИ?!?!?! ДА АМА ТАКИВА ИМА,КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА!!!

Обама беше твърде мек с руснаците твърде дълго време. И те си помислиха, че са хванали Господ за шлифера. Ще им бъде напомнено, че не са. Ако в Моска си въобразява, че с избора на Тръмп ще стъпят на врата на САЩ, дълбоко се заблуждават. Така както САЩ се заблудиха, че само с полвинчати санкции могат да озаптят Путин.

Дълбоко грешиш - със удари и контраудари до никъде не се стига.Това не е при плазмодиите Горбачов и Елцин,Путин е озверял инат подобен на Сталин но много по-умен.Със силови мерки досега нищо не постигнаха нито САЩ нито ЕС.Техните управници не отчитат че гражданите на техните страни не притежават психология на руснаците.Руснакът може да даяни на каша и зеле а западняците ако им вземеш малко от месото в шницела бързичко ще те изхвърлят от тъча.На това разчита Путин и за сега е прав!