Г-7: Може да затегнем санкциите: Русия: Нищо ново не казвате

Г-7 заплаши Русия с нови санкции, а Кремъл отговори, че не вижда нищо ново в твърдата позиция на групата на седемте.

Обратно в новината

Коментари - Г-7: Може да затегнем санкциите: Русия: Нищо ново не казвате | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света Това са думи изречени от великата пророчица Ванга. Преклон пред паметта и!

Бахти тъпите балъци са тия от Гейсъюза:))) Докато те налагат санкци, товарооборота между Краварника и Русия се е дигнал с 40% .... Краварите си правят бизнеса с Русия , а еврогейските балъци налагат санкци които скапват собствените им икономики:()МУХАХАХААХАХАХАХ БАСИ ТЪПИТЕ ЕВОПОДЛОГИ:)

Грешно са те информирали. Глупак си ти.

Каквито и чалъми да се мъчат да правят, на Русия е определена велика роля свисше и тя от сега нататък ще просперира все повече, докато влиянието на запада ще намалява. Няма значение на нас това харесва ли ни или не, така е предопределено. Изтърваха я Русията, няма спиране вече.

До сега я бяха вързали, сега я изтърваха? Русия си е изтървана от началото на минлаия век и ролята й е в най-грозния експеримент, провеждан някога на земята - социализмът. Днес сме свидетели, колко дълбоко е това блато, в което я засили Германия тогава. Няма излизане. Да, зная, че сте обърнати с главата надолу и че като потъва нещо, ви се струва, че се надига. А през това време в Русия се надига единствено обедняване. Още по-голямо. Въпреки природните ресурси за износ. А това води до оскотяване. Скоро ще се наложи да се въведе режим, за да се преодолее нарастващата престъпност. Хората ще заживеят и под диктат, и в бедност. И като това ви харесва толкова много и го наричате възход, можете спокойно да си напрвите екскурзия в Русия, но ще преобладават средните три букви от думата. Единствената ви, но и водеща в живота радост ще бъде, че там повечето ще са бедни и жалки като вас. Всъщност това е удовлетворението на генно ощетения тъпак комунист. Казал го е още Чърчил, че единственото предимство на социализма е еднаквото разпределение на бедността. Не сте ли трагични? Да, трагични сте.

Тъпакът си ти, т.н. "Истината"!!! Не те обиждам-давам ти дефиниция просто! Защото ако беше информиран човек, щеше да знаеш, че комунизмът е западен еврейски гейски експеримент, проведен в Русия с любезното съдействие на Ленин и други евреи! Същото е и с т.н. Перестройка, която уж я бил направил Горбачов, ама него го подготвяха години преди това американски "специалисти", сред които и никому неизвестния тогава Бил Клинтън....и...така натък........Ако искаш, можеш и сам да се информираш. Ноооо, така ти е изгодно, както и на тези, които те зомбират, без да се усетиш!

Не ми цитирайте Чърчил. Той е един от зяападните политици, които най-много са мразели България и не са пропускали случаи да го демонстрират.Негови са думите, че "София трябва да бъде изравнена със земята и на нейно място да се засадят картофи"-край на цитата. Разбрахте ли уважаеми господине?

Стават смешни с тези санкции. Каквото и да прави Русия, все ще е виновна, като в оня виц: "Зайо, ти защо си без шапка?"

руснаците си намериха доставчици от други райони на Земята. И да махнат санкциите, руснаците няма да поискат европейските стоки. Сега ЕС сега се се прави, че загубите му са по негово желание и когато поиска, може да ги прекрати. Да, ама не.

Санкции ке има докат кочината не повърне Крим...

баба Ванда е никоя. Пророчицата е Ванга и тя друго казва!

Pesh0

седемте най-развити промишлени страни , нямат нищо ама нищо общо с Г-7.

Меркел може да реши и спокойно да наложи санкции,на и без това фалиралата САЩ.Те грубо погазиха всички закони и общо човешки норми,като унищожават суверенни държави по целият свят.Но Меркел и дума не обелва по този въпрос.За това фалшиво говорене пиша постоянно!!!НЯМА НИКАКВА ИЗМИСЛЕНА ДЕМОКРАЦИЯ,ИМА ОГРОМЕН СБЛЪСЪК НА ИНТЕРЕСИ!!!

Меркел била казала нещо си. Какво й обръщате внимание, тя е обикновен управител на окупирана територия. За да я наградят за добрата служба и да залъжат германците, че много ги уважават и много им ценят канцлерката, англосаксонските медии титулуват бабата я "политик на годината", я " жена на годината" и т.н. То и на разни плеймейтки и миски дават титли и награди, но това не ги прави дами и не променя факта, че са обикновени момичета на повикване.

Щом не виждате нищо ново значи сте слепи.

Когато изтрезнеят, руснаците ще разберат, че бяха изиграни по много елементарен начин от кремълското джудже. Целта на този кагебистки мошеник беше да се задържи на власт и да намери оправдание за икон. неблагополучия. Но загубите са огромни и продължават да се трупат, тъй като периодът на петролния златен дъжд приключи. Вместо за повишаване на стандарта, приходите бяха прахосани за въоръжаване и пропаганда. Единствените доволни са безбройните генерали и полковници, които не стават дори за дървен материал.

Елцин-средан заплата 80$,разпродадена на безцценица страна,странате пред разпад.Путин,срена заплата 800$ само за 10 години управление,изгонени пиявици от страната,Превоърежена армия и е много лош да знаеш!

При Елцин барел нефт, тип Урал струваше около 30-32 долара. При Путинистий барела стигна до 115. Над Русия се изля златен дъжд от около 3 трилиона долара, отделно взеха заеми за около 700 млрд. И ако искате да кажете, че при тези приходи икономиката на Русия е дръпнала напред, много се лъжете. Една огромна империя, която не е в състояние да изхрани даже собственото си население не ми я хвалете. Щом Китай може (вече) при много по-малко енергоресурси и два пъти по-малка територия да си изхрани населението,, то е десетократно повече от руското, това означава, че ръководството (началстовото) единствено се интересува от себе си и путьолизците около него, а народа - НАРОДА ГО ДУХА. И така вече повече от сто години.

както винаги опираме до хитлер и наполеон :)))) с какво е по-лош наполеон от иван грозни?!?!? или петър 1 :))) с какво е по-лош хитлер от сталин :))) все хитлер и наполеон са ти спасителите :))) наполеон поне е бил умен гениален пълководец иван грозни е бил австралопитек с власт :))) убивал си е любовниците по време на секс :)) сина си :)) наполеон?! напоеон е като ангел пред азиатската напаст

И Хитлер и Сталин са си сътрудничали със САЩ и Англия. А какво е различното между Хитлер и Сталин е да сравняваш разликата между 2 психопата. Но имай-предвид,че психопатите не са само Хитлер, Сталин ,или Иван Грозни.

Г-7 са пълни капути ! Изтровиха света с ГМО. Нас ни ликвидираха. Искам си комунистическото качесткво на кашкавал, сирене, домати, краставици, плат, дрехи, обувки и пр. и пр. Евроатлантогеьовете да ядат ГМО и да облизват напалмови банани...

Алцхаймерът те е ударил. Българите при соца живяха средно по 50-60 години. В Цивилизацията- с 20-30 години повече..

Ами че то у Нас - Хептен кккомунясахме бре, Колега ! - ей го в на оня банкянскио !...нА И тов. Пръмова...агент Сава... Гошето .. Сержовите кккомандировъчни...кви там бяха и Вся Тамтаковата я ?! - цени 'народни' ! - и горивата ГорЯщи..и салата кат за цЯр..и течностите Менте - заплати 'галалактические' - кеф-Ни я за хляб я за кисмлек...обачеНе и-двете де ;-)

Абе селски цървул? Кеф цена нямал ? Няма да има! Как ще има след като твоите чорбаджии, вмирисаните говедари са избили истинският американски народ.Заселниците не могат да покажат един нотариален акт за закупена 1 м2 зема от индианци. на това отгоре 300 г. експлоатираха роби. Ако тези мародери върнат земята на индианците и заплатят труда на робите, тогава ще дойдат в България да търсят заеми.

Г7 СИ Е ЛИГАТА НА РОБОВЛАДЕЛСКИТЕ ДЪРЖАВИ КОИТО СА КОЛОНИЗИРАЛИ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ :)) ... ЗА РУСИЯ БЕШЕ НЕЕСТЕСТВЕНО ДА БЪДЕ В Г7-8 - ТА ТИЯ ОТ Г7 СА Я НАПАДАЛИ 2 ПЪТИ - НАПОЛЕОН И ХИТЛЕР С ЦЕЛ ДА Я КОЛОНИЗИРАТ :))))

така е русия няма нищо общо с водещите 7!!!! русия си е от нашата черга беше в Г8 само заради ядрените ракети

Интересно защо си избрал да живееш в колонизаторска държава, а не си предпочел да си в свободна САМАРА, мммм?

ЗАЩОТО В АМЕРИКА МОЖЕШ ДА ПРОДАВАШ НА 200% ПЕЧАЛБА , ..... КАЖИ КЪДЕ В БЪЛГАРИЯ МОЖЕШ ДА ПРОДАДЕШ ЗЛАТЕН ПРЪСТЕН 9 ГРАМА 18 КАРАТА ЗА 1800 ДОЛАРА ?

Добре де...!!! Но за защо Руските богаташи си изпращат децата да учат в белите държави? Или пък ходят да се лекуват... Елита на руската компартия , или пък да боготворят западни марки като Бмв, Ауди и тн. и всичко КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ?

Доминираща американска говорилня-така определя срещата на Г-7 ирландският журналист Брайан Макдоналдс.Той посочва, че в сегашния си вид Г-7 владее само 32% от Вътрешния брутен продукт основан върху реална покупателна способност.- Истинската Г-7 трябва да бъде САЩ,Китай,Индия,Русия,Япония,Германия и Англия.При това положение БВП ще бъде 58% и реално може да се каже ,че тези страни управляват света.В сегашния си вид Г-7 е фарс. Доминиращият американски х президент ще разреши за 2 дни дружествените васали да го почешат по корема......Единствена Русия се противопостави на американският милитаризъм и беше изключена от Г-8.САЩ е в първната петица страни по осъдени на смърт.САЩ,Китай,Иран, Йемен.. САЩ са на първо място в света по брой затворници. Реално пише авторът САЩ е псевдохегемон,който си отива!

70% от всички стоки продавани на запад са комунистическо производство , от Китай. Чао капитализмус !

Капитализмът и без Китай ще се оправи, обратно обаче не важи- десетки милиони китайци ще умрат от глад.

да се връзват на протестна мрежа :)))))))))) русия е изгубила 150 милиарда долара от резерва си от началото на санкциите :))) инфлация срив на рублата нямало нищо??? добреееее и чернобил нямаше :))) и война с афганистан нямаше :))) руската оправя я знаем :)))))

Знаем я и твойта песен. Всеки ден си повтаряш едно и също.

е не е съвсем така изхарчените пари за поддръжка на рублата се променят постоянно :)))))))))) а фактите са си факти и не се променят и трябва да се повтарят в грозната мутра на лъжата кагебейската лъжа

Нали бяха казали ,че днес ще обсъждат ИДИЛ и Боко Харам /не нашия Боко / ...а говорят за още по-големи санкции срещу Русия . Много странно ,след като те подпалиха конфликта в Украйна и носят главната вина за случващото се там ...На тях кой ще наложи санкции ??

Как кой бе, шами? Нали Путята наложи санкции на Запада като забрани внос на храни от ЕС? Жужето е гениален! С един куршум два заяца. Наложи ембарго над европейския пазар и върху собствената си страна.

След около век, век и половина, Рашия ще достигне стандарта на живот на страните от Г-7 ... евентуално. Така че, жужето може само да си взима поуки от по - грамотните от него. Отрепката си мисли, че като прави демонстративни военни паради, западният свят ще подвие опашка. Да, ама не. Напротив, санкциите срещу Рашия ще продължат, но за сметка на това ще са още по - строги.

самият факт,че вече се колебаят е достатъчно красноречив. и не се връзвайте на дежурните 2-3 боклука от т.нар. "протестна" мрежа.....

Не става само с ядрени глави ..... трябва и акъл (пипи)!

Събрали се големите да определят на къде че духа ветъра, без да питат Оня горе.

В допълнение - преди час-два Харпър просто Отсече : --> Русия Днес - НЯМА място в Г7. ...а както И-децата Знаят - Канада Никога Не се шегува.

Русия отсече -->Нищо Ново , ние си настриваме икономика,финанси,военно сътрудничество с Не ГЕ-7 държави ! А Русия Никога не се майтапи ! И кво ?

К'во ли ?! --> Първо - Е Идиотопатическо да съ самупиусиуътьи. ----> Второ - Вивката Вече Не може със Самите-СвоиБаш да се разбере (Да-да ! - Има Сериозни търкания с онея-там кагенезнамквоси.) И Трето (кат за Устойчивост !) : - Е ли възможно Крвмъл да е Единствения-и-Недостижим ?! ... Херувими ли са там ли, що ли ?! - Е ли възможно Цял Свят да Казва Едно-и-Също на Кремъл Без да има-Защо ?!

В КАНАДА ЖИВЯТ ПОТОМЦИТЕ НА 20 000 НАЦИСТКИ ОФИЦЕРИ ОТ СС ГАЛИЦИЯ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА ПРИЮТЕНИ СЛЕД 2-ТА СВЕТОВН ТАМ - В МАНИТОБА И САСКАЧУАН .... А ИЗБОРИТЕ В СЕВЕРНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПРОВИНЦИИ СА НА ЕСЕН И ХАРПЪР ТРЯБВА ДА СЕ ПОДМАЗВА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ :))

Доколкото Всички Хора по Тази Планета знаят : - Стопаните на прериите на север от Вас - Са Поляци, Украинци и Белоруси. ...като Навремето след 'победата' на Аврората - Цели села СА се заселвали, Барабар с помешчиците които Плащали пътя. - Канада - Е Единствената Държава която И до Днес идентифицира и Санкционира Вагабонти Директно. ..т.е. Без хъкмък, Без Давност . ....маймай преди година-две Екстрадираха 90годишен ....а Всяка година Изгонват сериозен брой Дори-читави данъкоплатци !, при Доказване че са вагабонти. (Извинете !)

Абе аланкоолу, Канада е фалирала държава бе. Американски апендикс, нищо повече.Тя въобще няма място в Г .Италия и Канада са с брутен продукт по-малък от Испания.... Какво щяла да каже Канад? Кой я бръсне за слива???

Ба ! - ама Вие из пицалургията и/или велферастията ли Сте, Колега ?! ... Всъщност - Ненужно си търкате ккклавишчетата - Всеки може да прасне един-два Командни Реда в браузъра И ! - да Види.

градът с най-добри условия за живеене (гласувано многократно), но на теб едва ли ще ти хареса - няма достатъчно сталинистка архитектура, комуналки и паметници на ленин.

Винаги съм казвал, че Путята е еврогеец. Сложил си силикон и ботокс в зурлата, ходи на високи токчета. Западът наложи санкции в/у руския пазар - жужето направи същото, ограничи достъпът на западни стоки към Рашия. Същински еврогеец.

Не ти ли харесва - нали и ти си такъв еврогеец!

Разбира се, че ми харесва! Голям красавчик е Путята, със силикона и ботокса в зурлата - същински еврогеец. Само брада му липсва, че да прилича на Кончитата.

Трябват санкции, докато не се демократизира страната им.

Ха, така! Сега разбирам, защо ние сме на дъното! Защото с всички сили и всички се опитват да ни демократизират! Сега бил дошъл ред и на Русия!Благодаря за светлината, о, Велики Щерев!

Добре де, Колега ! - ха ако обичате Си кажете Защо се правите на разсеян(а) ?! (т.е. че Не виждате Що за 'стока' са тея Всичките 'наште' 'избранници'/'елит')

Тоест -да стане колония като нас? Не е възможно това е ДЪРЖАВА!!!!

В Сащ няма ценности! Войните ли са ценност? Корупцията ли е ценност? Концлагерът в Гуантанамо ли е ценност? Измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад ли е ценност? Липсата на нравственост ли е ценност? Подкрепата на фашисткия режим в Куев ли е ценност? Бедността ли е ценност? Зависимостта от Уолстрийт ли е ценност? Алчните и крадливи банки ли са ценност? Расизма ли е ценност? Завладяването на света ли е ценност? Тоталното подслушване на света ли е ценност? Цру, най-голямата терористична организация в света ли е ценност!

Май не са те одобрили за зелена карта. Не смесвай неща дето не са в ред и неща които са зле. Все пак създадената икономическа среда, за сега е най-ефективна и конкурентно способна. Виж дали и за в бъдеще ще е така, тава е друг въпрос, но така общо с баданарката ............

В Русия не е ли разрешен? ;) А що се касае до Гитмо, затворник там е с далеч по-добри шансове и условия за живот от политическите опоненти или критиците на путиновата клептокрация.

"Ценностите" са за пред простолюдието. Съществува терминът "професионален психопат"- това са най-разрушителните хора, отговорни за унищожението на цели държави. Тяхните ценности са личната изгода и властта.

Хайде малко и ние да се замислим. Путин подписа закон, при който няма право да се вдига автомобила при неправилно паркиране, ако водача е готов да го премести от паркираното място. И там са същите бабаити и печатари на пари, като при нас.

ли не са разбрали кой е Шефът на Света ??? ЮЕсЕй, ЮЕсЕй, ЮЕсЕй,..., ЮЕсЕй,... !!!

Забрави да кажеш ХАЙЛ!

Това изказване на г-жа Меркел вече говори за политическа и дипломатическа безпомощност,за неспособност да генерира някаква идея за решаване на проблема.Говори също така за двойни стандарти,за лицемерие и липса на собствена позиция.това е и проява на нечувствителност към хуманитарните проблеми на населението в Донбас и съучастие/прикриване на престъпната дейност на властта в Киев.Ето напр.папата показва съвсем ясно ,че не мисли като нея и приема Путин на 10 юни !!И можем да бъдем убедени,че няма да разговарят за това,колко дивизии има папата!!

КОЯ ОТ ДЪРЖАВИТЕ В Г7 Е НЯМАЛА РОБИ И КОЛОНИИ ????? .... ПАПА ФРАНСИС ГО КАЗА МНОГО ЯКО : "ФРИЙ МАРКЕТ КАПИТАЛИЗМА РАЖДАТ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ НЕРАВЕНСТВО , А В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ Е УБИЕЦ ":)))

родната олигархична Аргентина, бъкаща с вековни и непреодолими корупция и мизерия.

А мужикът да не би да е свободен, ммм?

Е, хайде сега и Вие, Колега ! - мигар Никога Не сте Минавали Моста зер ?! (Тъй де ! - The Ambassador Bridge.)

И Продължават с робовладелството , но в съвременен :демократичен" вид. Те Пишат Законите на "Демокрацията" ние-Робите ги Изпълняваме .

На срещата си в Германия лидерите на Г-7 не са обсъждали конкретни мерки за затягане на санкциите срещу Русия. Това не бе тема на срещата. Не сме обсъждали въпроса за затягане на санкциите срещу Русия, каза германският канцлер Ангела Меркел на брифинг след срещата на върха в баварския замък Елмау

Бой до дупка за комунягите от кремъл. Или да се научат да живеят в мир със съседните и да уважават по-малките държави или да гладуват :)

Вие питате: Как американската дипломация постига американските ценности? Ние отговаряме: По три начина, първо с бомбардировки, второ с бомбардировки и трето с бомбардировки.

Не ми обяснявай на кого съм фен, щото не си и чувал за тях! Кажи защо българските политици, на които толкова се радваш днес, са в съюз, създаден с помощта на военопрестъпник!

защото българите осбраха този съюз, затова сме в НАТО. Пробваме.. може пък този престъпник да е създал по-добър съюз от този, в който бяхме ние 45 години... пак от престъпници ръководен де

Тоест, оставете ни да пробваме, може и да уцелим този път! А има ли начин без да пробваме, а? Така рискът да се сдружим с поредните престъпници е доста по-нисък.

Българите никой не ги е питал. Или ти твърдиш, че е имало референдум за членство в НАТО!?

Вчера ми изтриха коментара в името на свободата на словото и новите Евро-антлантически" ценности"...но искам пак да попитам Г-7 /страните с най-големи дългове/ ще наложат ли санкции срещу новосъздадената от фашистка Америка държава-ИДИЛ ?? Ще спрат ли да им купуват петрола ,древни антики и човешки органи за западните клиники ??

отговорът е НЕ. Само полуприматите от тайгата ще страдат.

Загубиха две световни войни ,и тъкмо се съземат ,и започват да си мислят че са пак Фюрерите на света ! Докато пак не ги напляскат . На Меркел само мустачките и липсват .

''Проблемът на света е ,че глупавите са самоуверени,а умните се колебаят''. /Бъртранд Ръсел/.

всеки проблем си има име, фамилия и адрес /сталин/

А, има, има...и си е сложил за ник не'къв хан...

Канадският министър-председател Стивън Харпър каза на Г-7: Путин ни направи на глупаци! Правилно!

Чакайте, че се сетих! От 1961 до 1964 година председател на военния комитет на НАТОвъв Вашингтон е бил Адолф Хойсингер - генерал лейтенант от армията на Хитлер, планирал нападенията на Полша, Франция, Дания и Норвегия. Началник на целия армейски личен състав на нацистката армия. Ранен при атентата срещу Хитлер през 1944 година. И ние сме член на същият този съюз, драги зрители, председателстван от военопрестъпник и подсъдим от Нюрнбергския процес! Защо все с военопрестъпници се сдружаваме?

Западните клоуни са Отчаяни, и тов личи в начина им на говорене ! За тях ,особено САЩ е Очевидно ,че Само Военен Конфликт може да проработи и то Ограничено ! И военните КонфликтИ в Украйна и Света ...Продължават !! Руснаците Бързо Настройват Политика,Икономика,Финанси, Военно Сътрудничество към Изтока,Азия,Лат Америка, за сметка на Западащият Запад ! И тези неудобства създадени им от ЕСАЩ ,само правят Русия по-Незавсима и Самодостатъчна от Несигурните ,Двулични западни държави !

'Руснаците Бързо Настройват Политика,Икономика,Финанси..' Речите на Рогозин са едно, реалността- съвсем друго ;)

оооо я им кажете нещо ново :)))) накрая пак ще реват на МВФ като след фалита на ссср :))) великите

Ей сега ще дойде септември и чичко путин ще спре газа на ЕС. Ще си играем нии на санкциики манциики. Ще му ходят да му се молят, даже опашка ще направят. Тия май тотално оглупяха. 2016 ще е края на ЕСЕС.

Голям праз ,като ги затегнете т.н. санкции.На всяко ваше действие има равно по сила противодействие.С тези тъпи номера от ,,Студената война"ще направите Русия по-независима от вас Г-7 и по-силна.Това е елементаярно Г-7 и за децата.

тъпите номера от студената война докараха ссср до просешка тояга и разпад, след което спасилите се веднага избягаха в другия лагер... да видим сега, как ще стане... дали пък Чечня няма да изпревари ръшъ и да влезне преди нея в НАТО, а?

Умник,,созе", бягай да пръскаш на село лозе.

Джона

ало, как е

само така -санкции до дупка и тия кремълски пумпали да ни върнат откраденото злато с лихвите да ни платят и се извинят за македония и геноцида след 1944г

За тези неща иди протестирай пред Чърчил, че заради него сме на това дередже!

Браво бе Мунчо ! Точно си си определил ника ! Ако не беше Русия, щеше да си потурнак в потури и да те онождат анадолските манафи. Ако не беше Сталин ,Балгария щеше да бъде намалена с 48 000 км2/искане на Чърчил/ Марш при главния гей в Люксембург ....

Да изолират кагебейския боклук и да има повече войски на НАТО в Европа, че не се знае какво се върти в силиконовата кратуна на Путя. Жужето няма да посмее да нападне държава, която е член на НАТО.

Правилно. Да изтеглим още 16млрд, че може да не стигнат, та да има с какво да плащеме на хамериканските пенсионери дето ще ни продават оръжието......дрън-дрън-дрън.....

Абе прогнил селски цървул какво е НАТО бе ? Геьове войници и офицери..Ха Ха

Тия, барабар със САЩ, хептем се уплетоха. И ЕС-медите и руските медии пускат договора Минск-2 в пълен обем. Русия в там няма НИКАКВИ задължения, ама никакви, всичко е за изпълнение от Украйна и договора е подписан и от Германия и от Франция като гаранти. Сега се опъват, ами да не са го подписвали. Тогава Путин се хилеше, ходеше весело, а ония се изхулиха като .....в гащи. И сега какво рият и се въртят, като обрани евреи..... да си сърбат попарата, изтърваха питомното, сега ще гонят дивото....

Всъщност и Германия, и Франция имат задължения по Минск 2...

Даже и от хамериканските санкции ... Руският народ никога не е бил толкова монолитен и подкрепящ президента, г-н Вл. Путин. И никога действията на САЩ и ЕС не са предизвиквали по-големи симпатии от българския народ към Русия. Протестърите и русофобите, поради вродена глупост, засилиха русофилството в България ...

руснаците са били и по-бедни и по-несплотени от сега. Икономистите казват, че това не е краят...още има да преглъщат рашките...

Колкото повече народът ни симпатизира на Русия, толкова повече платени русофоби пишат, където е възможно, и заработват стотинките си! Не виждаш ли, че днес всичките са изключително активни и масово са напълзяли в ДИР-а! Поне да бяха се попокрили малко, за да не се вижда, че са 3-4 платени идиота! Ама то глупостта по хората ходи! И те са живото доказателство! Кой ли пък им обръща внимание на дивотиите?

заради теб сме тук... да ни четеш и да ни се възхищаваш...и да ни завиждаш за заработката...

Като ги затегне да не стане долара 2.50 за евро и лирата 3.70 за евро?

така де за лев.

Лавров, предателю! Русия, никога не е страдала от тия санкции. Питай червените тролове тука, да ти обяснят, как даже сте станали по-силни. Скоро даже ще трябва да приемате бежанци от ЕС, защото ЕС се затри само с тия санкции, щото слушало САЩ, а не мислело само. Извинявам се ФАЩ. Така е православно сега да се казва. ;)