ЕС продължи икономическите санкции срещу Русия

Европейският съюз продължи до края на януари икономическите санкции срещу Русия заради намесата й в конфликта в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - ЕС продължи икономическите санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един прост човек гони английски депутати от европарламента , а малоумни комисари санкционират Русия. Ганьо и той санкционира Русия и иска да се сдобрява с нея. Малоумен като Юнкер , и прост като Ерика.

Мене пък ме кефи да има санкции на Русия и Русия да слага ембарго на Европа. Така хубавата ни продукция не се изнася за Русия и внасяме по-малко продукция от други страни. Цените падат все повече, защото има конкуренция. Започнат ли пак да изнасят за Русия, то това значи да се вдигна потреблението, а то там и цената. Кой би искал това от вас?

Това на практика е икономическа помощ за матушката.Жужо е благодарен защото според него руската еканомика разцъфтяла откак има санкции.

рашките - ще си умрат от глад. Ама са си и много тренирани - три голодомора, полупразни хранителни магазини през всичкия социализъм - ще издържат! С лозунги "За Путин! За родината!" се нахранват добре. Пък и много е важно паричките на Путин и приятелчетата му да не отидат зян.

Този съюз ще се разпадне вече но умира на ината си.

Правилна позиция на ЕС Като негови членове трябва да сми солидарни. Русия да бъде озаптена. Тя е виновна за най--кървавите войни. Не се е спряла.

Роско , ти ли си бе ?

ЕС продължил, Русия продължила санкциите, но мен ме наведе на мисълта, защо Русия продължи санкциите до декември 2017г, а ЕС до януари, същата година. Стигнах, до някакво заключение, което е правилно и вярно, и касае само ЕС, а не Русия, като партньор на него. Погледнете само, с какъв времеви отрязък Русия изпреварва ЕС, а предполагам НАТО и САЩ, и си чакат много по спокойно това, което са замислили те за бъдещето на света. ЕС приеме ли в този вид TTIP, а особено за храните Русия въобще, ще спре да търгува с ЕС селскостопански продукти и деривати. Защо ли? На това би трябвало да знаят, и отговорят брюкселските бюрократи, които може би ще подпишат този договор, но това означава само по горното, което съм написал. Русия вече си е приела закони в това отношение, и връщане назад няма. За напускането на Англия от ЕС стои едно близко зловещо бъдеще, за което трябва да се досетят трезво мислещите особено в нашата страна. Хората трябва да окажат натиск на своите политици, докато е време, защото може да се окаже, че то почти изтича, а и затова Англия бяга от.... ???, но не само???.....

Доколкото зная приеха закон против всякакви ГМО боклуци, а ЕС приеме ли трансграничното споразумение /дано не става/ ЕС ще се напълни с ГМО боклуци, и никои и копче не може да им каже на корпорациите.Ей не се наядаха на пари последните, а то ковчег джоб нама но голяма е лакомията им голяма !

ГМО го въведоха комунистите след като унищожиха животните в Б--я. Оставиха държава без села. Унищожиха стопаните направиха ги наемни работници .Направиха работните българи руснаци.

Мичурин!

такова се е обадило.

По точно статия и заглавието и можеше да бъде -ЕС продължава да се стреля в краката ! Да ги питаме кухавелите от ЕС знаят ли че в момента от вчера се водят бойни действия в Дебалцево в които укрите не зачитат никакви Мински споразумения се опигват и са влизли на няколко километра в зоната която не трябва да влизат ?Естетственно че са понесли и съответните загуби но нашите медии мълчат зощо ли ?

На Русия и на Путин им дреме.... Те си развиха и възстановиха отраслите които бяха замрели заради вноса на боклуци и сега си ядът произведеното от тях а не гмо американско и еврогевйско Един честен журналист ако направи снимки из магазините им ще се хванете за главата от количества и цени

Това че нато доближава границата на русия е обяснение за идиоти.При наличието на атомно оръжие 1000 км по-близо или по-далеч е без значение.Ако границата е на 1000 км по-далеч какво,ше имате време да стигнете до метрото.И кво там ли ше си останете за винаги бе тикви тъпи.Или евреите комунисти ви баламосват че ако има война ядрено оръжие немало да се ползва. ХАХА.Нема да се ползва ама друг път.И то по 200 мегатона.Та значи скривате се у метрото и там карате 100г.Щото на вън ше е такава хубава радиация че не е за пренебрегване...Проблема на господарите на путин е СЪВСЕЕЕЕМ друг. Тях ги е страх че руския народ ше почне да гледа през оградата и ше види в украйна неща които те не биха искали руския народ да вижда...Москва щяла да закара в западната част на русия още 10000 военни.И кво като ги закара.От всекъде русия е заобиколена от "приятели"...А бе да не би тея 10000 военни да са за да озаптат руските хора в западните райони на страната ако евентуално им доде нещо на акъл...

Освен Полша наистина са приятели. Или си въобразяваш, че мнението на Плевнелиев е мнението на българите?

Taка и трябва. Айде, русофилските подлоги да квичат, музика за ушите ми.

Кантатата САЩ , Англия ,Китай,Япония как ти звучи. Увеличиха оборотите си до 700%. Много залюпени патоци има на този свят. Няма празни пространства бе хайванино

Да се разбира правилно: - Санкциите са не срещу Русия -а срещу късоумника крадец лъжец и убиец-Путин! Жалко за бедния руснак!

ЕС се хвърля на амбразурата в името на Господаря. Така става, като си слуга на някой друг. Естествено, че робът (ЕС) ще плати сметката, а не господарят, (САЩ).

то това европата се разпада ама иначе се пъчи,виж кои сме ние,дигаме гири на русия,а на руснаците май им през оня мечешкия,продватат си газта и купона си тече

Русссскиййй,докато русия се управлява от евреите комунисти ше е така.Никой няма нищо против руския НАРОД.Ми че в краа на краищата ХОРАТА в русия са най-големата жертва на чумавите. Чумавите избиха 56 МИЛИОНА души своя народ.Ми че немския идиот адолф е ангел в сравнение с улянов и къмпани бе.ВСВ не беше срещу руския народ.Тя беше за свалянето на комунистическите зверове от власт в русия.Просто шопара чърчил и целата компания тъпи политици избраха грешния човек-немския идиот адолф. Русссский,махнето господарите на путин-тези които го сложиха на това место,а това са руските евреи комунисти- и всичко ше си доде на место.Никой не ви иска богатствата,никой не иска нищо от руските хора.Иначе господарите на путин ше ви хвърлат срещу нас.И тогава всички заедно рамо до рамо си заминаваме.И живот на земята нема да има...

ей ценителя земи си заври тъпите еврейски творения отзат и бегай нанекъде да си цивриш

Какво лицемерие!Какви санкции, като Запада в лицето на Германия и др. купуват руски газ и то вече в по-големи количества!САЩ купуват и ползват руските ракети носител за техните спътници!Санкциите са за такива национални лилипути и предатели като българските политици и овчият им народ!Няма да изнесем няколко вагона домати или компоти, които могат да нахранят едва някакво руско село!Нещастници!

Това е добре за ЕС.Руснаците да стоят натикани в Сибир.

на наште курорти и на ривиерата сибир ли му викат

Няма пари за вълците на Путин. ЕС и САЩ не дават вече пари на рашките!

Хайде да се обзаложим, че коментарите по тази тема на платените от Москва писачи, ще надхвърлят 800 за три часа!

25 юни 2015 - Путин удължи с година санкциите на Русия срещу Запада .730 000 души избягали от Украйна Около 730 000 души са напуснали Украйна и са отишли в Русия тази година заради кризата в източната част на страната, показват данните на Върховния комисариат на ООН за бежанците . Полша иска от ЕС компенсации. Полша иска от ЕС финансова помощ за преодоляване на негативните последствия от въведените срещу Русия санкции. Става дума най-вече за забраната на внос в Русия на полски плодове и зеленчуци, заради която Варшава търпи сериозни загуби.

Като цяла структура ЕС продължава срока на санкциите за пореден път. Обаче по отделно лидерите на отделни държави ходят и молят,ако може,видиш ли,тяхната държава да заобиколи ембаргото и да продава в Русия,защото имали традиционно добри отношения...:))

Идеално. Путин вън!

ЕС си направи харакири за да угоди на .......

А това на снимката руски МОЛ ли е ...

Снимката е от онлайн изданието на Los Angeles Times. Статията (и снимката) са пуснати там на 7 август 2014г.

Ау, от глад умирам! Ау, какво съзирам! Ау, заключен къща! ха.ха

...и в тази къща - твойта тъща.

+ за вица

САМОНАКАЗА ,А НИЕ СМЕ НА ПРИНЦИПА ,БИЙ НИ ЕВРОПООО,ОБИЧАМЕ ТЕ

А рублата продължава възходящия си курс спрямо еврото вече 5 месеца подред. Санкциите са против България, не против Русия.

гейропците били и мазохисти

сега се застреля и в другия крак. Отново.