ЕС запази санкциите и тръгва срещу ”дезинформацията”

Европейските санкции срещу Русия остават до пълно изпълнение на минските споразумения. ЕС ще противодейства на руската "дезинформация" за ситуацията в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - ЕС запази санкциите и тръгва срещу ”дезинформацията” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радваите се руски тролчета - нали се отървахте от европа. живеите си - самодостатъчни сте си. какво врещите, защо никои не ходи у вас, а и дечицата на управляащите и те на запад. къде са дъщерите на путягата?

световните " лидери" са се превърнали в клоуни. нещата които говорят удивително приличат ня ниско качествено шоу на кечисти -аматьори от мексиканско село. имате ли идея колко гнусно изглежда цялата тази работа

Обратното огледало на евреиските лъжи кой разбрал, разбрал кой не разбрал Апокалипсис ,Разкриване"

пътя към борбата с дезинформацията ... пълен абсурд в интернет векът --- ако цялата дандания се обърне в ограничения за свободата в ес това ще е фаталната грешка на компанията и ще доведе единствено до създаване на нова корпорация --- изборите наближават в страните на ес - ще са голям шок за управляващите в момента - на власт ще дойдат либерални формации и цялото тъпоумие което се твори в момента ще бъде оценено точно като тъпоумие в бъдещето

ПРЕЗЛАГАМ ДА ПОЧНАТ С ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА ОТ УОЛСТРИЙТ. ТАКА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЦЯЛ СВЯТ. ДАЖЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА УСПЕЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ НЯКОЯ СПЕКУЛАНТСКА АКУЛА ДЕТО ГО Е ЗАХАПАЛА ЗА ПАЛЕЦА НА КРАКА И НЕ ЩЕ ДА ГО ПУСКА.

На Уолстрийт са основното ядро от талибаните на запада. Там са селектирани особен вид главорези - комарджии

КАК Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ? - ФЕДЕРАЛ РИЗЪРВ БАНК СА ЧАСТНИЦИ - ФИКСИНГА НА ЗЛАТОТО В ЛОНДОН СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ЧАСТНИЦИТЕ Barclays, HSBC, Bank of Nova Scotia and Société Générale, Goldman Sachs and UBS

а ти кой искаш да определя цената? някой пиян съвеЦки шибек ли???

Не мога да ги разбера тия от ЕС срещу каква руска дезинформация ТРЯБВА да въздействат и ЩЕ въздействат. Чета редовно руския "дезинформационен" канал RT а също така и "информационните" канали Свободна Европа, Свобода, ББС, Гласът на Америка и Дойче Веле. Едните говорят срещу другите и другите говорят срещу първите. Какво има да се "въздейства" повече, всеки има свободата да дрънка каквото му се иска? Може би ЕС ще решат да заглушават и да забраняват руските сайтове, както правеха комунистите по отношение на западните станции преди години? Глупаво и смешно. Проблемът е другаде - всички западни канали пишат и "информират" в стила на Работническо дело и Гласът на Москва от 50те години. А с такъв стил не можеш в днешно време да излъжеш и да привлечеш мислещата аудитория, можеш да я отблъснеш. Та ЕС първо да прочетат какво им казвам, па после да "противодействат".

Та какво казват от Е.С - До сега лъжехме а сега и ще мажеме ! Вие не си вервате та ние да ви вверваме как ли не , да не ни е таковал Михо Лудия от Надежда !

Кой е чел внимателно "1984" на Оруел? Лозунгите на Партията в романа са: ВОЙНАТА Е МИР СВОБОДАТА Е РОБСТВО НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА Сега да прочетем опорните точки на руските тролове и да открием трите разлики, или трите прилики, кой както го разбере.

Прочетете внимателно минските споразумения и си отворете очите за да видите, кой не спазва тези договорености. Престанете да слушате радио Обама, това е вредно за вашето и нашето здраве!

Прочетете внимателно минските споразумения и си отворете очите за да видите, кой не спазва тези договорености. Престанете да слушате радио Обама, това е вредно за вашето и нашето здраве!

Кога ЕС ще въведе санкции срещу хунтата за незакония преврат и неспазване на договореностите? В противен случай мир няма да има, но това носи безмерни загуби за ЕС и ако продължава така те просто ще се разпаднат!! Русия не иска война, иска защита на руското население в Украйна от изстъпленията на хунтата. Нима ние не искаме българското население извън България да бъде защитено!!!!! Нима има такива българомразци, като чета коментарите изглежда има!!!! Ами какво правят там САЩ и НАТО, те нямат работа там, и особено като имаме предвид, чеНАТО е отбранителен, излиза, че е агресивн блок, а за САЩ е ясно -те винаги до сега са били агресори!

Защо на теми , свързани с русия има повече коментари , отколкото на български теми ? защото информационната война съществува и блядовете са я започнали преди 20 години и повече . Има пари , давани от русия на всякакви проруски организации в България .Съществуват най - различни дружества , чиято дейност отдавна трябваше да е интересна на службите . Защото русия е естествения , нормалния враг - недемократична страна , водена от диктатор - психопат .За какви енергийни проекти говорим ? Продалите навремето Лукойл също са изменници и предатели . Неслучайно цената на дизела преди акцизи и други данъци у нас е такава . Войната е налице и не може с троловете да си говорим мило. Трябва всяко финансиране на организации и физически лица от русия да се криминализира . Писането на руски глупости не е проблем - пишете си . За финансирани пряко и косвено от Москва медии - и отделни лица - трябва да има пердах . По - нататък и бесене . русия прие подобни закони и не може да не се отговори заради свободата на словото . По време на война с казашката гнус демокрацията ще почака .

Много е просто. Интересните теми, които ни интересуват или по-точно, които ни засягат пряко, не се появяват в медийното пространство. Например, новината, че вече има доказан смъртен случай от ГМО храни. Не се коментора, защото сега ни подготвят европейски закони, с които ще залеят пазара с тях. Между другото този закон е в пълна секретност, как да го коментираме. А за и против Русия трябва да се говори, за да може да се преобърне общественото мнение. Нали не си мислиш, че Европа вчера се е сетила за това, що е то "медийна война"

Ааа ! Ето че се появи статия за ГМО

Въпроса е, с какво ще се борят с дезинформацията, или с Информацията. Журналиста, който пръв е публикувал снимни от трагедията в Константиновка е изчезнал, после се оказало, че е в прибран от укр власти на топло.

Дали пък не възнамеряват да учредят "министерство на истината"?

Най-после ще разберем защо Кери пристигна в Украйна по спешност около годишнината от Майдана. Защо незнайно по какъв начин писмо С ГРИФ СТРОГО СЕКРЕТНО на украйнския прокурор е достояние в САЩ. А там във връзка с разследването на окървавяването на Майдана май ПИШЕ, че са уличени Яйценук и неговите дружки. Порошенко ликува, но Кери сменя прокурора с "правилния" човек и въдворява мир сред хваналите се гуша за гуша превратаджии. Най-после ще лъсне загрижеността на САЩ за Украйна. Надяваме се ЕВРОПЕЙСКИ ГЬОБЕЛСЧЕТА!

Хайде давайте ЕС, да ви видим. Бюрократи нещастни, щели да формират обществено мнение. Т.е. не ни гледайте какво вършим, а ни слушайте какво говорим.

И не му викайте на "Алооо,Ваньо!" премиер!

"ЕС тръгва срещу дезинформацията"!!!Европедерасти,сатанисти,банкери,лихвари,крадци,концесионери,либерасти,пропаднали немски неонацисти,зоофили и алчни евреи са тръгнали срещу руската "дезинформация"!!!ХА!ХА!ХА!

Санкциите остават до фалита на путлеровата империя!!!!

а ние къде сме - цъфтим и вържем - ти недей да се кефиш на чужд гроб, или не четеш всичко, а само което ти отърва? Аман от такива, които са готови да се затрият, само и само руснаците да са зле. Е---и тъпунгерите! И кои са в кочината????

Няма място за заблуди - новата студена война е факт. Санкциите ще останат до поредната гибел на кочината...

ЗАЩО НА 18 МАРТ НЯМАШЕ И ДУМИЧКА ПО НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ ПО СЛУЧАЙ ГОДИШНИНАТА ОТ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА КРИМ !?!?! ТОВА Е ИНФОРМАЦИОННА ЗАВЕСА !! ПОЗОР ЗА ВАС, "ДЕМОКРАТИ" !!

Защото такова "присьединяване" не е имало!! Има окупация на суверенна чужда територия, което самия путлер вече призна в интервю по телевизията. Не си актуален, троле...... Ще ти спрат финансирането....... :-)

Присъединяването стана след като кримчани гласуваха на 90% за присъединяване към Русия , всичко си е абсолютно законно. Пак питам, защо грандиозният митинг по този случай не беше отразен както трябва ???

Вече явно е започнала ре-контра-дезинформацията, защото на срещата всъщтност пропадна планът за налагане на някакви по-силни санкции. Така ЕС се разграничи от САЩ. Русите останаха със забраната 2-рия зам. директор на Болшой театър да не може да се качва до последния етаж на Айвеловата кула и да не може да влиза на постановки на Пернишкия драматичен театър.

Хора бдете! Това са думи на чешкия журналист Юлиус Фучик преди фашистите да му сложат примката на шията. Журналисти от т.н. цивилизован свят, не мълчете, не изкривявайте истината!Фашизмът се възражда. Примери? Литва, Латвия, Естония, да не говорим за Украйна и нейните покровители. Информирайте, но не лъжете, все едно истината един ден триумфира.

Бах мама му, как пък всички около вас са фашисти, а вие руснаците, все сте ангели небесни?

Искат всъщност да кажат че ще се заемат сериозно в надлъгването с руснаците. За мен съмнение в това кой е по добрия лъжец няма. Запада е изпреварил руснаците поне със сто години в тази позорна дейност. За НЕ ВЯРВАМ . Вярата е убеденост в недоказано твърдение за това има неща в които съм убеден и такива в които не съм , но не не вярвам.

Крим ИЗКУСТВЕНО е бил украински и то за много кратко време! Ето накратко историята на Крим: Полуостровът има богата история от най-древни времена. Бил е част от елинската култура, Римската империя, Византия. През XV-XVIII век е център на Кримското ханство, васално на Османската империя. През 1783 г. е присъединено от Екатерина Велика към Руската империя, от 1921 г. е в състава на СССР. През 1991 г. територията и акваторията на полуострова стават част от новата държава Украйна, чрез административните единици Автономна република Крим и град Севастопол. През 1992 и 2014 г. за кратко Крим обявава независимост. На проведен на 16 март 2014 г. референдум 95,5% от гласувалите при преброени 50% от гласовете и избирателна активност от 85% (по данни на изборанта комисия) избират присъединяване към Русия. [1]. На 17 март АРК обявява независимост като Република Крим и на 18 март заедно с град Севастопол са приети в състава на Руската федерация като два отделни федерални субекта, образувайки Кримския федерален окръг.

шамари за жужето, браво :)

Така ли ще се противопостави ESS на Руската дезинформация: о ви една недезинформация от Запад: САЩ трябва да убиват руснаците, ако искат да помогнат на Украйна. Такъв призив отправи в пряк ефир Робърт Скейлс, генерален анализатор на една от най-гледаните в САЩ телевизии FOX News. " В Украйна вече всичко е решено. За да могат САЩ да окажат някакво влияние на ситуацията там и да обърнат хода на събитията има един път - да започнем да убиваме руснаците", каза той.

Не съм расист , само едно не разбирам. В Европа идват всякакви, идват анадолци, негри, индийци, аборитени, всички се окултуряват и адаптират. Всички идват за да се ползават от постигнатото от европейците , единствено алкашите искат да превърнат европейският рай в тюрмата от която идва. Явно Русия е най-долното стъпало на цивилизацията и морала, неподлежащо на култивация .

За миг ще допусна, че си нормален и ще попитам как А.Меркел призна публично, че интеграционния модел в германия се е провалил. Т.е. пришълците не се европеизират, а ислямизират европа??????????????? Как бившия шеф на Бундесбанк написа книга, че 2050г. Германците ще са малцинство в родината си и над германия ще се вее полумесец. КАК, КАК, КАК. ПОНИМАЕШ БОЛВАН!!!!!!!!

Къде ще се сравнявате с турците, те са нива над вас.Турците добре се вписват в германия. Работят и се адаптират. Турците харесват Германия. Руснаците ползват благините на германският пазар и демокрация и го плюят и подравят. Турска мафия няма, а руската е в центъра на проституцията , трафика на хора, оръжие и шпионажа. Хем ползват благата , хем искат да скапят източника им.

с присъщата им скромност обичат да казват за себе си че са не само отделна култура, а отделна ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Затова като видят тъпа, пияна мутра в огледалото им става малко криво..

Uragan

Олей! Щели да действат срещу руската дезинформация за ситуацията в Украйна!!! Със същия успех можеха тържествено да обявят и екзорзиски сеанс за вадене на демони. Само демонстрират колко са зле с главата!

Жалко и наивно е да представиш този кървав братоубийствен конфликт по холивудски: руснаците агресори, опълченците предатели и терористи, а армията на Украйна раздава справедливост в бели одежди под благите напътствия на демократите-патриоти. За Русия ако нищо не направи-санкции, ако направи -пак, а за онези превратаджии - закрила, помощи, заеми, ... Това е падението и гейщината на ЕС и САЩ, пълна липса на ценности и принципи.

Аз СЪМ ДОНБАС!!!!!!

си наистина!

Абе, каква е тази война срещу свободата на словото, която тръгва да води ЕС?

само прави бедните ЕС държави по лесна плячка на Путин.. ЕЙ, да немате пак некой таен договор..както в началото на всв?! Не му вервайте.

щом нема да пипат дезинформаторите тук.. много гнуслив тоз европеец бре! дори щял да се обижда, но то като кон с капаци горкото добиче...

Това е новата опорна точка. "САЩ мрази Европа и я ползва, за да и вади кестените от огъна на Русия." :)) Я погледнете от къде са повече преселници в САЩ. От Европа. п.п. Пък вие ми разказвайте, как Европа и Русия са по-близко от Европа и САЩ.

Борисов, поиска ли компенсации от ЕС или само лаеш подир кервана???

Поведението на ЕС много прилича на онази кокошка, която тичала пред петела и непрекъснато мислела, дали не тича много бързо.

За съжаление реваншистката полска външна политика стана политика на ЕС. Лошото е, че и ние сме в същия влак, гледаме страшно на север и плашим руснаците. И кого уплашихме? Собствения си туристически бизнес и хората, изхранващи се от него. Руските туристи това лято ще ни направят една малка наказателна акция и парите им ще отидат в по-уважителни дестинации. Така е с големите, може да не ги обичаш, но не може да не ги уважаваш.

дестинация като Крим например ?? Страшно уважителна дестинация - хахахха на камъните..

Ти наистина си глупак! И съм сигурен, че не само не си бил никога в Крим, но и не си запознат дори по снимки с него. Аз ще ти кажа, че Крим е едно приказно място и за туризъм, и за отдих. Много по-добро от много наши навикани по спомени морски курорти, дори и само поради факта, че украинските олигарси бяха заето да крадат много по-на едро и нямаха достатъчно време за него. Затова до момента не изнвестираха нито в нормална инфраструктура, нито достатъчно в почивна база. Сега, когато е руски и ще се заделят пари за облагородяването му, съм сигурен че ще стане много по-привлекателен за много от ония руснаци (пък и не само!), които идваха досега у нас. Стига да не го пребетонират като нашето Черномиорие ! А кретени като тебе да си слушкат какво им говорят и да папкат!

Санкциите вредят на Русия, но те са насочени основно срещу ЕС, т.е. САЩ искат да загробят ЕС. Какво пише американският политически коментатор Пол Робертс- Пропагандата на Вашингтон в СМИ против Русия е най-безотговорната постъпка в човешката история. Те поставя пред Русия неприемливи искания .В шоуто CNN не е съобщил - немското разузнаване оспорва позицията на САЩ за Русия. Франция и Германия, дано осъзнават - САЩ са се побъркали, а в ЕС протестите против санкциите растат. След още няколко месеца със санкции дали ще има ЕС, за радост на САЩ!!!! ???

Известно ли е на уважаемите редактори , че "независимото и демократично" правителство на Украйна е отнело лиценза на ЕВРОНЮЗ за страната му, тъй като "отразявало събитията необективно!?

А по-точно защото показаха в пряк ефир запис, направена със скрита камера, как доблестната хохломангерски армия убива мирни жители!!!!!

Не знам какво се има впредвид като се говори за "руска дезинформация", но това ми прилича много на дърварска цензура и пропаганда! И това няма нищо общо нито с журналистиката, нито с демокрацията! Защото журналистиката би трябвало да предоставя фактите, такива каквито са, и всички гледни точки. Демокрацията е разбирането за управление на народа на базата на информиран избор. Да не говорим, че когато марионетни политици интерпретират подобна "директива" , направо си отиваме в епохата на Инквизицията и мракобесието! Ако това са съвременните "европейски ценности", нищо добро не я чака Европа.

98% ВЛАСТ НА МАФИЯТА ПЛЮС 2% ДЕМОКРАЦИЯ =АММЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ

100% мафия + 0% демокрация = комунизъм( псевдодемокрация)

Тъкмо написах това и видях, че постът на "рускиня" е скрит, "защото се повтаря". Прелистих назад няколко страници набързо, но не видях друг коментар от тоози участник в дискусията! И ми стана смешно, че ДИР-а вече са започнали борбата с "руската дезинформация", защото не очаквам една рускиня да плюе срещу себе си и страната си. Та точно за това говорех, като споменах "директивите" по-горе! Защото има много нашенци (е, не само, и не само журналисти!), на които като им кажат да пръднат, те се насерат!

Крайно време,беше!...

Путин така се уплаши от еврогейовете, че обяви днес валутния съюз РФ,Беларус,Казахстан,, на фона на мащабни учения, които никой никога не е правил в такъв мащаб и срок....

ЕВРОПО БЛУДНИЦЕ ВАВИЛОНСКА.ТРИЖДИ ДАХ СИ ПРОКЛЕТА И ТРИКЛЕТА.НЕМЦИ И АНГЛИЧАНИ ФРАНЦУЗИ И ИТАЛИАНИ САКАТ ДА СМЕ ПОД РОБСТВО !!!!!

Преди много години имаше един чешки филм Старци берат хмел, където на една ученическа бригада двама млади (от различен пол) бяха обвинени и наказани, че са правили секс, нещо много осъдително от социализма тогава. В същност те бяха невинни, но си отнесоха наказанието. След като го изконсумираха решиха да изконсумират и секса, щото им се полага след като вече са наказани. Ако този история се пренесе в нашето съвремие и Русия реши да изконсумира всичко, в което я обвиняват ФАЩ и евроГейските й пудели тогава става страшно!!! НЕ ДЪРПАЙТЕ МЕЧКАТА ЗА ОПАШКАТА! Помнете думите на Бисмарк Зная 1000 начина да изкарам мечката от бърлогата й, но не зная нито един как да я върна обратно там Наполеон и Хитлер вече опитаха! Да се готвят ФАЩ и коалицията на желаещите?? Дано само България да не се набута между шамарите. При нашите управници обаче се налага рефрена Ха дано, ама надали

Ако пък САЩ и Западна Европа решат да си изконсумират това, в което Русия ги обвинява, ела да видиш нейното чудо...

Маоре, пак си попрекалил с джина!!

Нi Maj };-) Как е, имели напряжение в международните отношения? ;))

Чичо Бараковите колибари се развихриха. Не стана ли ясно ,че Могерини роди от Путин в Лугано ? Сега вероятно и обущарят Туск ще роди от него.....

Западният свят реагира и се организира по-бавно, но тръгне ли, е сила. Според мен Путин все още не е видял всичко, което му се полага...

Искаш повторение на събитията от преди 70 г. ли? Какъв евроатлантичен майор си ми само... :) Жалкото е, че при проблем точно тези, като теб първи сменят ориентацията...

big_uncle@dir.bg

...първи сменят ориентацията...включително сексуалната...

Major Payne

Ами нещо като, но не съвсем. Тогава Германия отнесе балтията и стана нормална държава. Сега е ред на съучастника и отпреди 70+ години ако не се озапти овреме.

Западът е почнал във Франция, в другите западни държави по площадите не е спокойно. Тепърва започват.

заки путаки е щатна.