Форматът Г-8 е мъртъв, обяви Ангела Меркел

Ангела Меркел обяви, че днес в Брюксел лидерите на ЕС ще заявят своята готовност за налагането на нови санкции срещу Русия, а форматът Г-8 е на практика мъртъв.

Обратно в новината

Коментари - Форматът Г-8 е мъртъв, обяви Ангела Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦЯЛАТА ВИ ФОРМУЛА Е ВЕЧЕ МЪРТВА . ЗА ЖАЛОСТ ДЕСНИТЕ ВИ КОНЦЕПЦИИ НЕ МОГАТ ДА РОДЯТ НИЩО. ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДАДЕТЕ

Формулата е тук някъде Члена е сащ Мъдъта са Англ. и Герм. тия двете калатат мадата , а ония нападат хамеиканцита де

Две мъдъ и един член !

Меркел си присвои печатницата за пари на ЕС , Евопейската централна банка, и се мисли за всемогъща. За нас нещата ще се влошат, защото Русия ще вдигне цената на газа, перола и яреното гориво, а ние си нямаме печатница за пари.

"Като свърша с урока, започвам с тоягите които си нося - тия отстрани"!

Не ви ли прилича на Фюрера а...

Смешна алабалистика на комсомолския секретар шмеркел,ама дуро утре ще ти изкарат досието на германски евреиски комунист.

когато критените започват да обиждат и да пишат идиотщини! За какви ГЕРМАНСКИ евреиски комунисти мечтаеш бе неосведомено глупаво човече? Дано не си българин, че ще ме е срам!

Това, че не си запознат с биографията на Меркел си е твой проблем, но не обиждай, защото човека е прав! Меркел по майчина линия е еврейка, а идва от източна Германия, където, ако си учил история, прогресираха комунистите.

леле г8 ги няма вече, не мога да спя, как ще живея без тях

Г8 ще видим мърда ли, не ли, но на теб бабе вече не ти вярват.

Ние сме председатели и домакини! Кревати и юрти има ..и -10 градуса топло! Който иска - да идва!!

Не знам, дали Г-8 е мъртав, но като гледам тази бабка от ГДР- сигурно с единия крак е в одвъдното!

НЕЩАСТНИК! Запомни го.

Имаше приказка - царят е мъртъж, да живе царя и перефразирано може да звучи така: Г-8 е мъртва, да живее Г-20!

След Г-8 като последва изключване от Съвета за сигурност на ООН ще е урок за Русия, тъй като е агресор.

ха ха ха! Кой ще се изтърка по-бързо??!

Не всички знаят, че Меркел е от бившата ГДР и е била комсомолка - активистка! ГДР бе държава, колкото Украйна е държава - изкуствено създадени държави! Типично за Запада напоследък е увлечението да налагат свопите интереси, като световни норми и стандарти - без коментар - задължително! Май, няма да им се получи! Особено пркарвано от Меркел, ръководител на държава, на която бяха нарочно премахнати възможностите за силово , военно налагане на доктрините си! По-будните виждат несериозността на тази пеня в Европа, хвърляна от САЩ, безсмислено, губейки доверието към самите САЩ!

Меркел не само е била от ГДР, тя е била в управлението на ГДР. Тази продажна бояджийка отново се престарава пред господарите си (очевидно й е безразлично, кои са те)

Голям праз каква е била! Важното е, че сега осъжда завладяването на Крим. А и няма за какво да е виновна тя, след като Путин сам си прецака сделките с ЕС и САЩ. Скоро всички ще си изтеглят производствата от тези,които си сътрудничат с Кремъл и нещата ще си дойдат на мястото.

Зависи от гледната точка, кой-какво прецаква, ама да не вземе Путин да прецака ЕС с газта, че тогаз лошо и за България! А Кремъл ще си оправи икономиката с БРИКС, а за ЕС ще повтори думите на Нюланд.

и е работила в ГДР. Ние също работихме в народна Република България. Но слава на Бога, не станахме комунисти-терористи! А и друго - в ГДР от раз ликвидираха ЩАЗИ, както и братята-румънци не си поплюха. Ние щото се лигавихме с червените, затова сме на този хал.

Меркел бе доста умерена в изказванията си по Украинската криза вчера пред Бундестага, по-остри бяха някакви незначителни пишман-политици, като Пиратите напр., които извадиха отделни думи от речта и и си скалъпиха свободни интерпретации по темата. Тя си знае, за какво става въпрос, добър политик е все пак - говори нещо, но не казва нищо. Не е случайно обаче, че немците сформират сега на държавно ниво комисия, която ще се занимава с аферата с подслушванията на CIA в Германия. Американците няма как да не разберат намека. Дано и ЕС разбере и да спрат напъните към Севастопол. И на децата вече им е ясно, че на никой не му пука за Украйна, НАТО иска базите в Черно море.

А ЗА ЮГОСЛВИЯ ВСИЧКО БЕШЕ "ПРАВИЛНО""? И ПРАВИЛНО ДА БОМБАРДИРАТЕ В 21 ВЕК ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПА С МРЪСНИ УРАНОВИ БОМБИ????

Ангело, защо защитаваш правителство в което има членове твърдящи, че:-ХОЛОКОСТЪТ е най- светлото време в историята на Европа? Защо след като се извинихте за фашистките зверства, подкрепяш фашизоидно правителство в Украйна? Защо бе двуличнице? Не се ли усещаш, че мириканците си мечтаят за нова война в Европа , а от това поне знаеш, че все Германия е страдала! САЩ ще си платят да им работят заводите, а вие и другите да сте отново в руини! Разбираш го ама си мислиш, че в бункера е сигурно! Сигурно, ама друг път! Нито в Европа, нито в Америка, нито никъде!

Иначе всички телефонни разговори ще ти излезат на яве.И ще се окаже че една банда мошенници ни управлява.

Ей, не разбраха че с Русия,което куче, се е заяло, все е побесняло.Не можаха да си го набият в алчните си капиталистически тикви.

На някой много му се иска да скара Германия с Русия. Всички знаем кой е той. Всяка защитна риторика се предава в някои медии като нападателна. Германските медии твърдят, че Меркел е отхвърлила възможността за санкции към Русия на този етап. Такива можело да бъдат наложени само ако Русия продължи да ескалира напрежението (разбирай да си вземе източна Украйна). Нещо което Путин няма да направи, за сега.

Къде ги сега Рибентроп и Молотов? Щеше да стане далеч по-интересно...

Би било добре фрау Меркел да е по-сдържана. Да си поприпомни какво направиха дедите й, водени от хер Хитлер, нападайки Русия. Добре е мосю Франсоа Оланд да си спомни съдбата на мосю Наполеон - не съм сигурна дали паметта му стига чак до далечната 1812 година. А за чичо Сам Обама - хич не ми се иска да обиждам маймунките в Африка или на Хаваите. Но и той би трябвало да си поприпомни Виетнам, Афганистан, Ирак..., както и т.н. демократична международна общност

За уродливи расистки квалификации! BTW - Хитлер нападна броени дни преди да го нападнат. Хитлер безспорно е чудовището на ХХ в. А Сталин?

Сталин е грузинец, а не руснак. Хрушчов е украинец, а не руснак. Все едно да кажеш ,че И. Костов е българин , колкото е Доган или Станишев . Последните толкова милеят за България, че свят ти се завива. Гласувайте пак за Станишев .

Arkadiy Andreev

Сталин е този, който смачка Хитлер.

Групата на икономически най-развитите държави е ЕЛИТЕН КЛУБ, а членството му в него е ПРИВИЛЕГИЯ, а не ЗАДЪЛЖЕНИЕ! Т.е. Великобритания, Германия, Канада, САЩ, Франция, Япония... НЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ПРИЕМАТ членството на други страни и спокойно могат да ИЗРИТАТ Съветския Съюз от клуба, а Съветския Съюз няма нужда да се оплаква, че никой не иска да си играе с него!

на тези, на които не им стига акъла да си играят на монополи и си играят само на войници и на криеница!

Този клуб беше елитен, докато страните членки произвеждаха повече отколкото харчеха. Сега е дупка на лисици. Новият елитен клуб се нарича БРИК.

групата на най-развитите не може да понесе ,че Русия ги настигна и започва да ги подминава,за това всички са като втресени,обединява ги злобата,те за това зациклят,но те не са целия свят, има и други играчи които ги чакат да заемат тяхните места...Китай,Индия ,Бразилия.....

в дир-а е доста смешно. То още в 1980 г. в СССР беше построен комунизма и благата бяха залели като пълноводен поток работниците и трудовото селячество...

Форматът Г-8 е мъртъв, но формата BRICS си е жив и здрав!

г-8 е мартав, да живее г-7

Изказване на шофьор на жигули.

то поне да го знаеш сега, че Жигули е по лиценз на Фиат.

Фиат 124 - кола на годината през 1964 г. Преди 50 години. Всички модификации след това са все по-лоши. Москвичите са тръгнали от BMW и т.н. Само ЗАЗ-овете са чисто руски, май. И си им личи...

Не се притеснявай за Германия. САЩ купуват много повече "германски таралясници" от руснаците.

Фрау Меркел има за какво да се сърди. Ако не беше осъществено обединението на Германия със съдействието на Русия, фрауто щеше още да бъде партиен секретар на някой завод или институт в ГДР и да слави наследниците на Хонекер. Руският президент добре го е казал.

Какво съдействие??? Русия тогава беше насрана до ушите. Обединението стана, благодарение на бездействието на Русия.

Какво разделение на Украйна? Тези още малко ще поискат и резолюция на ООН срещу сепаратистите от Южен Судан, за да бъде запазена териториалната цялост на Судан.

По думите на Зайберт "обединението на Германия е събрало отново двете отделни държави на един и същ народ..... Колко добре го е казал Зайберт. Русия и Украйна са две държави с един и същи народ. Путин каза почти същото - Ние сме един народ и все ще се срещнем някога във времето. Аз не виждам какво се корка и подскача Меркел. Нещата са едно към едно.

Искаш да кажеш, че украинците са руснаци? Че те са повече поляци. Или може би и поляците са руснаци? За белорусите да не говорим. А кои са следващите? Българите? Я стига с тоя панславизъм!

лично бил ли си в различните части на Украйна та пишеш недомислици и неверни неща?! Аз лично съм бил там и не мога да кажа твърдо и със сигурност тези са такива, а тези са онакива, в смисъл тези са руснаци или беложруси, тези са поляци или украинци и така нататък с изброяването на народностни и етнически признаци. А ти лично на какво се базираш та пишеш тези глупости?!

Отдавна ЕС е загубил доверието на хората , не само на изток, а и на запад.....тази мафиотска структура трябва да се разформирова!

Откакто Солнцевая, Тамбовская и другите си направиха филиали там!

Питам се защо винаги когато призовавам за правилен български език, когато поправям примерно русизми (и не само) или граматични руски (и не само) повлиявания в словоред, членуване и мн. ч., моментално получавам много минуси или злобни реплики? Нали само помагам на руснаците (и не само), пишещи в ДИР-а, да усъвършенстват българския си. И без това искат да минат за българи!?

Пропуснах: българският им е почти отличен! Очевидно ФСБ си знае работата.

Ти си папагал а не даскал!

Папагал си ти, не даскал!

Автогол се готви за ЕС, а подслушвачите от САЩ потриват доволно ръце. Китай, Индия, ... също.

ЕС от ден на ден доказва, че постига целите си с политически рекет и купуване на влияние, на крачка е да изгуби доверието на хората.

ЧУК

Аз ако бях президент на САЩ ,майката щях да разкатая на тоя -дето замисли, тази некадърна операция в Украйна!!!Ама как може без да се съобразят с геополитиката на тази част на света,без даже и географски познания...нямам думи направо!Явно ценза на стратегическите разработчици в Вашингтон е под минималното равнище!Единственото им успокоение е че успяха поне да свият 42 тона украинско злато от държавният им резерв !

+1. Те и Вавилон плячкосваха неотдавна. Преди това прибираха банковите активи на иракските банки на сигурно място и т.н. По традиция.

златото на Кадафи-нещо да се чу?

И заека щял да налага санкции на мечока, ама......!!! Ей ЕС-то мислете 10 пъти преди да режете /БГ поговорка/

Фашизмът НИКОГА не си мени козината и нрава!

Целият този сценарий и хаос в Украйна е измислен и подготвен от Пентагона и участието на Кисинджър и Бжежински. Американците никога няма да изпратят техни да се бият в украйна за тоз дето духа,целта е украинците да се сбият помежду си докато не са се провели законни избори за парламент и президент и после нелегитимната и неизбрана власт от Майдана да иска помощ и намеса от нато.. Какво асоцииране с ЕС- ние водихме прговори и затваряхме глави с пагубни за нас условия поне 10 години.

Не е на Пентагона а на тези молоумници от CIA, които не са си дали труда да прочетат малко история и не разбират нищо от човешка психология. Тъпаци!

Алоу, послушните журналистчета, защо не публикувате отговора на Гизи, който се изказа след Меркел? А? Защо преводът ви стига само до това, което казва Меркел? Къде ви е обективността? нали трябва да отразявате всички гледни точки? Отвратително е едностранното представяне на ситуацията с Крим в българстката преса и в частност тука. Пълно и дълбоко разочарование!!!

Очаквайте скоро Русия да ни освободи от капиталистическия гнет на запада и гейропейската демокрация. След кримската война е ред на балканите. Тогава русофобите ще вият на умрело!

Вместо да ме заплашвате мен русофоба, трябва да ме убедите, че кат ни "освободи", окупира москалията, животът на вси българи, без изключение, ще стане по-добър, а Вие само закани, наказания, лагери, телени огради...

По твойте предишни постове там си бил в АН и съвместно с техни учени си "работил по куп международни проекти" и си гостувал в техните "кухонки" на "водка, сельодка и огурцы"! Стига си измисля и се прави на велик! И стига писа глупости! Крайно време ти е да поумнееш или да млъкнеш.

Русия да ни освобождава от капитализма? Стига бе, техният капитализъм е по-развит от нашия! Или още си мислиш за забранената КПСС и рухналия СССР? Я прочети за Путин и милиардерите!

Поне е с ценности, а не изпразнен от съдържание като западния - думата е хвърлен камък, бялото е бяло, черното е черно!

Русия "строи" капитализъм такъв, къкъвто го заклеймяваха в болшевишките си политикономии и агитпропските си бумаги - див и варварски. Руският "капитализъм" е мафиотски. За съжаление нашият си е почти точно копие, което нямаше как да не стане - просто другарите трансформираха политическата си власт в икономическа. Най-лошото е, че продължават (по стар болшевишки обичай) ограбването на народонаселението си, гарнирано с безкрайни лъжи.

БРАВО МЕРКЕЛ !!! ЖЕЛЯЗНА СИ!!! В ТЕБ МИ Е НАДЕЖДАТА!!! БРАВО!!!

Меркел, премери ли си отзад тези нови мерки? Маймуната преди да изяде кокосов орех си го първо мери от зад! Щото е просто животно, но ти?

под натиска на икономическите и финансови интерси на бизнес средите, може да доведат до нечия оставка, но със сигурност тя няма да е на Путин. А защо мълчахте и одобрихте самоволното прекрояване границите на Югославия и сепаратизма на Коково - ами защото е дело на КАЩ и ЕС измършено чрез НАТО. Сего Русия повтори вашите дела, но с тази разлика, това не са чужди, а са руски земи.

Не си спомням руски (или съветски) държавник да си е подал някога оставка! Очевидно е вярно твърдението, че няма по-демократична държава от руската!

държавници не си подават оставка. Разликата е малка, но съществена. Руските ги сменят с вътрешен преврат, а америкнските ги отстрелват по уелиците като глинени панички на стрелбище.

Точно така.Незабравяите и Кипьр окупиран наположина от Турция.Ама сигурно Тогава запада имаше ... в устата.

Меркел е доста рязка явно едрия бизнес в Германия е застанал зад гърба и.

Е, то пък едни "очаквания" зад този гръб?!

За кво ли са обади, па ти?

или ако ти е трудно,запиши си-бизнесът,а още по-малко едрият ще загърби финансовия си интерес,само защото някъде зад океана,някой искал дам се покаже по-голям пич от Путин.

Бабата все още бие лафа!!!? Дано не го и мисли, а и Господ да не й е замъглил " вижданията"!!?

ПОСТЪПКАТА НА МЕРКЕЛ Е НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА !! УДАРА Е НАНЕСЕН НА ЧИСТО РАСОВ ПРИНЦИП СРЕЩУ ХОРА, КОИТО СА ЧУЖДЕНЦИ И ЧИЙТО ФИНАНСОВИ АКТИВИ СА В ГЕРМАНИЯ !!! ТАКА НАВРЕМЕТО ПОСТЪПИ ХИТЛЕР С НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА ЧАСТНИ ПРЕДИМНО ЧУЖДИ КАПИТАЛИ !!

Ако галфоните ,заграбили властта в Украйната я разцепят на части- моментално се озовават у Евросъюза без никакви Договори и Преговори!!? Полша, Унгария и Румъния си вземат паарчетата и..си им берат гайлето!? Руснаците доволни се прибират при Бащицата!! А Майданците - го налапват яко -жертва за мира в Европата!!

Е - тва требваше да бъде приказката на Боко Тиквата и СерГЕЯ!! Много мъдро!

Е, тука Атака са в атака!?

Знаете ли защо ще тънем в мизерия и простотия вечно? - защото като цитирам думи на Левски, вие ме плюете. Какво плювате, изроди болшевишки?

Ти си дупето на червейчето от хубавата ябълка! Само чети какво са написали "динозаврите"!!

господа !!!остават осем часа до 21 март!!! ,,синаиските гущери,, влезнаха в ,,бърлогата,, на ,,сибирската мечка,,!!! тя не ,,спеше,,!!!

..Европата става фашистка?!

Нее, бе! Комунистическа!!

И още нещо,Раданчо! Няма държава като Русия в света, която да е била обект на такава жестока агресия векове наред, съсипвана, изравнявана със земята и намерила сили отново и отново да се въздигне! Като се започне от създането й - именно тя спира всички нашествия от Изток - татари, монголи, т.нар. Велика октомврийска революция, спретната от западните банкери със спомената цел, Първа световна, Втора световна....Кога да се справи, а, как да догонва всеки път западняците? Ами, американците, които през историята си са минали с огън и меч и са заграбили (не с референдуми, а с кланета) обширни територии от съседите и са избили коренното население на Америка. Все истини, вече станали банални. Да, ама на такива като теб Русия им боде очите. Е, тя ще се справи, но за съжаление пак ще трябва да понесе гигантски трудности.

Не само Русия. България също.

Аре стига си поствал едно и също нещо хиляда пъти ..ще вземеш да пуснеш кафяво отзад. Палестина е обект на много по жестока агресия от Русия

Умни писания!Не забравяи и плана Маршал!Тогава американците умишлено разделиха Европа.За запада огромни ресурси за вьзстановяване от руините,а за русия нищо защото тя изобщо не беше пострадала!Е тя успя както винаги е успявала.

Вижте какво готви за украйна запада. СЪЩОТО КАТО УНАС: "Украинците трябва да се готвят за тежки, но необходими реформи и да затягат коланите. Не бива да се разчита на снизходителност от МВФ. Това заяви бившият първи заместник-управляващ директор на Фонда Джон Липски, цитиран от ИТАР-ТАСС и БТА."

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Булгаристан!! ..А, де!

Абе аз не бих се надявал. България ще оцелее виж за другите държави..... Не съм толкова сигурен. А за тебе ми то е ясно какво те чака нали знаеш. На кол.........

Комсомолката Меркел от ГДР нещо изнасилва аналогията с ГДР/ГФР. разликата между народа на ГФР итози на ГДР- 1прусаци и протестанти и говорещи "правилен" немски с/у 2-Зап.Германия-шваби,бамарци,хесенци....с диалекти и множество католици е по-голяма м/у украинци и руснаци както по история,традиции,етнография и чувство за една националност. Само че в случая никоя велика сила отвън не ги насърчаваше и подпомагаше да се сбият помежду си.САЩ,СССР дори Англия и Франция! които до последният момент бяха против обединението им се споразумяха и не предизвикаха метеж и брагоубийствана война между германци. Случая с Украйна и Русия е аналогичен като история, дори такава д-ва Германия не е имало до средата на 19в.

Чичо, ти саксонски диалект чувал ли си??? Литературен немски се говори в северна германия - около Хановер, например. Защото си много начетен да ти подскажа - Дрезден е столицата на саксония. Преполагам, че поназнайваш някоя дума немски и затова си 4 метра висок, ама от диалекти понятие си нямаш.

СЛАВА на народа на Крим!!