ЕК дава още €165 млн. за земеделците, засегнати от санкциите

Европейската комисия ще задели още 165 милиона евро в подкрепа на земеделските производители, пострадали от руските санкции.

Обратно в новината

Коментари - ЕК дава още €165 млн. за земеделците, засегнати от санкциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юруш народе на клементинките!

Септември месец когато по традиция циганите се замерят с домати а Българите варят лютеници , ние в София ядем беложняви пластмасови зеленчуци с вкус на зелени тикви за по два долара килограм . Много ми е чудно какъв щяхме да го дъвчем ако нямаше санкции спрямо Русия и на каква цена въпреки субсидиите от всемогъщият ЕС

С други думи за да подържаме високи цените на засегнатите от руските санкции стоки, ние дето искаме да санкционираме Русия, ще трябва да изхарчим от джоба си още 165 милиона евро. Егати, икономическата логика.

Изглежда добра мярка-и е такава!!! Но-никой не прави дума,за "съдбата"на тази продукция....... Всъщност,нещата стоят по следния начин: от парите на ИИвропейския абориген(данъкоплатец)брюкселските некадърници,отделят една сума,за да помогнат на производителите(пропускат също така,да кажат,че тази сума не е "чиста",защото производителят ще плати данък върху нея).....Значи,данъкоплатецът е платил този продукт!!Вместо да го пуснат на пазара-на занижени цени-отива търговецът на едро или производителят на сокове при земеделеца,и му купува стоката за жълти стотинки(защото е получил субсидия,и го изнудват на този принцип)!! И тази,същата стока,стига до крайния потребител,на същата-пр едишната-цена!!Значи,потребителят я плаща два пъти,и разликата отива-отново-в джобовете на олигархията,на която служат брюкселските подлоги.....

Така и така е платено, да го пуснат без пари на пазара!

Не става!!! Защото-"комунизмът си отива-спете стокойно деца"...........

...В ТОЗИ "ЕВРО-КАПИТАЛИЗЪМ"... ...УЖ,ЗАРАДИ НЕГО ОТХВЪРЛИХМЕ ПЛАНОВАТА СОЦ.ИКОНОМИКА И ПРИЕХМЕ "ПО-СЪВЪРШЕНАТА И ...ПРОСПЕРИРАЩА"...ЗАПАДНА.."ПАЗАРНА",А НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,ЗАЩО НЕ СЕ ПРИЛАГАТ ..."ПАЗАРНИТЕ" ПРИНЦИПИ...КОЙ...КОЛКОТО ИЗКАРА И УСПЕЕ ДА РЕАЛИЗИРА НА ..ПАЗАРНИ ЦЕНИ ...СПОРЕД "ТЪРСЕНЕТО И ПРЕДЛАГАНЕТО", ТРЯБВА ПОСТОЯННО ДА СЕ "ИНЖЕКТИРАТ" РАЗНИТЕ МУ СУБСИДИИ,ДОТАЦИИ КАКВИ ЛИ НЕ ...ПОДПОМАГАНИЯ И ДА СЕ ..НАЛАГАТ...КВОТИ И ОГРАНИЧЕНИЯ... ...НАРУШАВА СЕ ОСНОВЕН ЗАКОН В ПРИРОДАТА И ИКОНОМИКАТА... ...ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ(както и кой и да е производител),трябва да получава единствено от резултата на своята дейност,А НЕ ОТ...РАЗНИТЕ МУ ФОНДОВЕ... ...ИНАЧЕ ВМЕСТО ДА СИ КОПАТ С МОТИКИТЕ ЗЕМЯТА...ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В ПИСАРУШКИ НА "ДОКЛАДИ" И "ЗАЯВЛЕНИЯ"!!!

у европа всичко е наред.сбаркано е у главата на путин и неговите последователи лицемери и дрмагози.европа си потдатя производителите.европа е организирана и се управлява от много и способни хора които спазват законите.а пак в руско денсека налага санкции на собственят си народ и реже клона на които седи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мале, колко страшни са санкциите на Путя! Ама така е то - да плащат европейците, а пък нас с нашата рубла, която вече се обезцени 30% и продължава , бълха ни е ухапала :)))

30% и продължава. Дълбоко, дълбоко е дъното на Марианската падина, имаме още много път :)))