Тръмп непреклонен за санкциите срещу Русия

Президентът на САЩ Доналд Тръмп даде да се разбере, че американските санкции срещу Русия ще останат в сила, докато бъдат решени конфликтите в Украйна и Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп непреклонен за санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве путлерасти, нали много се радвахте на Тръмпи? Нали беше "вашият човек"? И сега кво излезе? Подсмърчаме като ощипани моми:))))

Ами санкционирайте ураганите и смерчовете и даже земетресенията. Пишат се глупости и безсмислици.

342 коментара към статията. За другите наболели въпроси за България по-малко. Дали да не си помисля, че се плаща яко за някои коментари?

Ние от"Тръмп общество" смятаме, че това е фалшива новина!

Скоро Тръмпича друг песен ще пее - след 2-3 месеца. Наесен с песен. Първо Поросенко ще изгрухти на умряло.

"Сигурен съм, че Владимир Путин би бил от голяма полза за тази инициатива, тъй като е пират":)))))

Поредните вицове. В днешния демократичен свят не е нужно да докажат, че си виновен. Достатъчно е да предположат. Браво. И всичко опира до цената.. Или ресурсите, пазарите... Демонокрация в действие. "...разкритикуваха днес, че не е бил достатъчно твърд към Путин по въпроса за предполагаемата руска намеса в изборите миналата година. Те поискаха Вашингтон да наложи нови санкции срещу Москва. "Време е да продължим напред, да, но (Русия) има да плати цена", заяви пред телевизия Си Би Ес сенатор Джон Маккейн."

Донякъде съм склонен да вярвам, че няма намеса на Русия в избора на Тръмп. Идеята на руснаците беше да се перчат пред света, че нещо зависи от тях и решиха да заложат на човек, който е най - неизбираем, но за техен ужас, той взе, че спечели.:)

на тръмп се уповаваме!

си намерим враг. некой от опъката страна на глобуса. там кои са?да ма прощават... че то се го търсим при пенсии, кофи за боклук, по боя на кожа, по боя на политици .. се тук и всегда. тъ, кои са тез гадняри от другата страна на глобуса?

Санкциите срещу кочината няма да паднат даже жужи да коленичи пред Тръмп вместо Мелания ;))

на каква цена спазари икупвенето на дълга ...от Русията

тръм да вземе мнението от българските политици -назначени на власт с помоща на братските правослвните нам -руснаци назначени от москва!и особенно от наи бъългарските патриоти верни на русия!

САНКЦИИ,САНКЦИИ,А РЪСТА НА ИКОНОМИКАТА ПРИ БРАТУШКИТЕ РАСТЕ С 1,7!!!

Расте..благодарение на статистиката. Промишленото производство отбелязало 'ръст' само след като сменили метода на изчисление - по-традиционния било реално спад, но придворните статистици намерили начин да зарадват гасударя ;)

на световния паразит - ето как : - 10. Хонконг 120 млрд. долара - 9. Русия (член на БРИКС) 131.6 млрд. долара - 8. Люксембург 146.8 млрд. долара - 7. Великобритания 156.9 млрд. долара - 6. Белгия 167.7 млрд. долара - 5. Швейцария 178.2 млрд. долара - 4. Тайван 185.8 млрд. долара - 3. Бразилия (член на БРИКС) 256.4 млрд. долара - 2. Япония 1.14 трилиона долара - 1. Китай (член на БРИКС) над 2 трилиона долара

Защо е пропусната държавата с над 20 трилиона дълг-САЩ?? Или както ви е удобно, нали?

Санкциите срещу Русия или която и да е друга държава не са от хуманни подбуди. Те са продиктувани от чисто икономически интереси. Обаче ми направи впечатление колко приятелски настроени бяха двамата лидери един към друг. Ръкостискаха се няколко пъти по инициатива на Тръмп. Като гледах пресконференцията ме напуши смях спомняйки си как Меркел го питаше иска ли да си стиснат ръцете и той се направи на разсеян. С Путин беше съвсем друг човек. Но той не може на своя глава да отмени санкциите и изобщо не може да взима решения, които биха разлаяли кучетата. Така, че санкции ще има, и не защото някой в САЩ или ЕС е загрижен дали референдума за Крим бил фалшифициран или не, а защото на САЩ и ЕС им е икономически изгодно това положение. Не им стига Китай, дето им клати икономиките, та и Русия. В политиката няма място за хуманност.

Санкции срещу Русия няма. Има срещу определени организации и лица, ангажирани с осигуряването или участието им във военните действия в югоизточна Украйна и Сирия.

Ей четете преди да пишете цялата информация за санкциите я има в сайта на ЕС, те са срещу физически лица които по всяка вероятност имат доста имоти на ривиерата и подобни места и сега не могат да ги посетят, другите санкции засягат финансирането на Русия със заеми, и ограничения на някои стоки с двойна употреба, както и сътрудничество във военната област, понеже зелените човечета окупирали Крим бяха обучавани от немски инструктори на немски симулатори! А контрасанкциите засягат потребителските стоки!

Изолация на Русия от всички страни!

Не знам дали си морски вълк, но със сигурност не ставаш и за домашна мишка педерунгел умрял!

Крайно време е Путьо да разбере че Тръмп не е Негъра_президент. Оня, на когото дядо му бил изял някакъв полски мисионер в Нигерия. Та от там Негъра бил имал полски корени. Тръмп е потомък на немски заселници в САЩ. Това е съвсем сигурно. И немската жилка у него ще определя и действията му. Немски потомък, избран да управлява държава с неограничени ресурси. Ами чичо Хитлер само е можел да си мечтае за такова нещо. А Путьо ще лапа бахура, така като гледам. Докато Русия е окупирала Крим и воюва в Източна Украйна и Сирия бял ден няма да види.

и за всички мурзилки. Санкции до дупка за скапаната сибирска губерния. Или да се вземат в ръце и да стават нормална държава, или бахура!

Джулия

И какво е нормална държава?

Що не си сложат двамата по една какалашка отзад и да престанат да ни занимават с виликите си имперски амбиции. От тия - ни мед, ни жило !

те пък едни пазари , колкото на една Дания, защото са бедни и наблягат на водка

Така иска да завладее пазарите на Русия

А да се заеме спешно с онова пухкаво момче-шизофреник в Корея да не направи някоя беля, че да се наложи да го заличим. Колко пъти казвах, че на малки деца, които още не са ходили на училище, не бива да им се дават опасни предмети в ръцете да си играят.........

ами Тръмпи е от републиканците, а те няма да махнат ей така санкции срещу империята на злото.

Тръмп е рекъл на Путин,че се приготвят нов покет от санкции срещу Путин и приятелите му!И това означава,че всъщност Путин е размазал Тръмп по всички параграфи!

новият пакет санкции като стария ли ще е?.Забрана да внос на кравешки лайна от САЩ ли щото то друго там няма.Голям смях ще да е било.

Не, смехът не е голям - в една голяма част от бившите държави от СССР Киргизка, Казахска, Башкирия,Тюркменистан, Узбекистан, кравешките лайна и оплетени дървени пръти са основния строителен материал! Модерни сгради и тоалетни има само в столиците.

Ха,ха!Новата забрана ще е за внос на кирки и лопати от САЩ за да не могат руснаците да си копаят находищата на нефт и газ в пермафроста!Щото то там в ,,кравария"друго нЕма!А виж в Русия? Там даже и клечки за зъби има!И телешки стейкове и пилешко и айфони и най големите борси на света са там и ката ден се извършват сделки за трилиони рубли!Ми да!

"Време е да продължим напред, да, но (Русия) има да плати цена"! Така е! Когато разговаряш с политик фразата е: Русия трябва да поеме отговорност. Когато разговаряш с търговец(търгаш) съответно: Русия има да плати цена!

Еми значи кой все пак е победител? Много ясно, че Тръмп, защото оня червенушко е комуняга! Демокрацията винаги побеждава - разберете го и спрете да се комунеете!

Шило

Ба си обяснението! Бисер на мисълта!

Ако Цветанов ти прочете коментара ще те вземе веднага в ГЕРБ и на ръководна позиция. Остави си поне телефония номер за да се свържат с теб.

Шедьовър отвсякъде ! Има ли начин някак да се постави най-отгоре и да не се изтрива от по-нови съобщения !? :) :) :)

На срещата малко повече от час Тръмп се радваше като малко дете когато Путин го галеше нежно по морковената кратуна кат Папа наш Боко и жална се жалеше, че ако не беше шайката рептили в краварника му отдавна би се присъединил към велика Русия

нямат технологии за добиване на нефт, газ и други суровини в тежки природни условия, както и в други сфери на промишлеността. Отрязани са от изгодни финансови кредити и сътрудничество със западни компании, поради заплахата от санкции срещу западните банки и компании. Китайските ръководители използват затрудненото положение на рашняците и по азиатски им извиват ръцете за цените по разни източни и югоизточни путлерски вектори.

Шило

Хич....Отказал се Запада, пари да печели. Това е най-краткия виц.

Бизнес с престъпници не се прави.

руснаците нямали технологии а вече добиват ударно с едни от най сложните техтнологии нефти и газ о Арктика и са построили цели градове оборудвани със всичко за живтот, нямали технотологии а задобиват най големите количества в света със себестойност 1,8 долара на барел.Западни банки ???Пълен смях -Русия не зависи от дългове.Страната е с най малите нива на дълг а самата тя дава кредити и доста успешно си събира вземаният.Въобще вицовете на протестърите са доста остарели.

първо да ви е'а в п'миарите... поздрав към всички критици тук. тръмп не може да действа по друг начин освен с привидна строгост, ако не иска да се подложи на нови разследвания, обвинения, инсинуации и т.н. и от друга страна ако наистина подържаше това което казва, нямаше да си говорят 180 мин. вместо предвидените 35

Добра работа, мой човек! Добра работа!!!

Жужи гледаше влюбено Тръмп - още малко щеше да коленичи пред него вместо Мелания! Но Тръмп е пич! Показа на жужи че ако не слушка ще го уволни.

Шило

Последно, кой кого е назначил? Че според вас, Путин е назначил мурзилката Тръмп.

ко стана с тръвп обществото?

Колко трябва да си тъп за да вЕрваш че санкциите срещу азиатската кочина ще отпаднат?!! Путю се осра с хакерските си атаки срещу САЩ и ще си плати ...

колко трябва да си тъп, за да вярваш на глупости за хакерски атаки...

Да ви открия ли една тайна??? Скоро киевската хунта ще изтече в канализацията...

За тези които мразът българите пояснявам .Санкциите са против ЕС И ЧАСТИЧНО за Русия . Г-я губи от сан-те 40 милиарда а всичкие от ЕС КОЛКО или Б-я печели от тези сан-и ??? НЕ ПЕЧЕЛИ САМ ФАЩ . За по- умните от мен ще съобщя разоряването на българия народ е вече факт - 90% от завършилите образование отиват наработа в за предела на Б-я значи данаците на кого ще плащат??? а А що се отнася до коаварите - ще ви кажа още една сензация - боонга MH-17 излиза чучело !!! Човекът които ми каза това след 4 дена го имах за ненорален (а той си е именно от там където пада боинга и всичко е видял с очите си - там бели европеици сред труповите е нямало - всичките - черни и голи а паспортите на всички чисти и в един пакет и много странна миризма е лъхала от тях . второто което ми каза е -когато пада цистерна от 10 км нима не може да направи дупка - а тука няма нищо . КАТОЧЕЛИ СА ГИ ИЗСИПАЛИ С КАМАС ТИЯ ЧАСТИ НА ОТ БОИГА НА РАСОЯНИЕ ОТ З0 КМ - Аз четох и друго и това е в нета-Е. Михаилов Ю.Мухин малайз-и боинг - погледнете сега в тубата

Когато влизате тук или си водете преводач или влизайте трезвен. Бояришника явно ви пречи на вербалната комуникация, а тук невербална е невъзможна.

бягеееец инф -та е за българи !

иване ,иване къде четеш ,не пиши повече по добре ще се чувствуваш

"В петък, след срещата между двамата президенти в кулоарите на форума на Г-20 в Хамбург, държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън обаче загатна, че Тръмп е споменал пред Путин американския законопроект, предвиждащ нови антируски санкции, отбелязва Франс прес. " Ето така се прави пропаганда!!! Единия ЗАГАТНАЛ, другия СПОМЕНАЛ, а третия НАДУЛ ГАЙДАТА ПО ВСИЧКИ МЕДИИ. Тъпаци. Идва ви края, соросоидни нещастници, и да се съдерете от яд, става това, което е рекъл ГОСПОД!!

Знае ли някой, какви ще бъдат новите заслужени санкции срещу Русия?

То е ясно: САЩ ще забранят вноса от Русия на ракетни двигатели, а ЕС ще забрани вноса на нефт и газ.

Путя гледа Тръмп, като насрано хлапе майка си. Санкции ще има до дупка. Ще си припомнят мизерния живот по времето на КПСС. Да видим дали ще им стиска пак да се правят на велики. Скоро и Китай ще ги надупи и Колхозия ще изчезне скоро, което е и много хубаво де !!!

А тате ЩЕ ти купи колело?

Защо на тази снимка, Путин е превил леко гръб пред Тръмп? Друга нямаше ли? Тази е позорна.

Плюе се тук Америка , но без Ленд лиз, днес пияните алкаши щяха да бъдат дисциплинирани германци или поне скандинавци като другите северни племена които не станаха орда поради татаро-монголско иго.

Тъпак!!! Още колко пъти ще я напишеш тая ЛЪЖА?????? Всичко което е дадено на Съветския съюз от съюзниците представлява 4% от военната техника произведена от Съветския съюз по време на войната. Освен това, трябва да се знае, че и техниката и хранителните продукти предоставени от съюзниците СА ПЛАТЕНИ ДО СТОТИНКА! Още неща трябва да се знаят. Съюзниците се включват във войната на 6 юни 1944 година,когато става ясно, че песента на Хитлер е изпята.

Примат, сам подсказваш. Платено било. Ами ако нямаше какво да се плаща, щяха ли до Урал да говорят немски? А може би монголските им прародители щяха да им помагат вместо Америка.

всичко до 1972 година.

Ааа групата тъпаци. Дето изпълняват поръчки по фалшифицирането на историята. Опитвате се да фалшифицирате българската история. Опитвате се да фалшифицирате европейската и световна история. Ето, драги съфорумци, вижте на живо фалшификатора в действие. И то по тема, дето има обширна и детайлна историческа документация. Вижте го измамника как действа. И се запитайте какво цели с тези измами.

Познатата ти история е история сътворена от института по партийна история, тоест отдел вицове и легенди на ЦК на БКП . Но това не история , а измислица.

Не мисля, че Русия има да плаща. Все пак, главния злодей в света е точно САЩ. Те са тези, които започнаха цветната революция в Сирия. Опитаха същия сценарии, който пробутаха в Либия. Но не успяха. Те са същите, които платиха 5 млрд долара за да извършат преврат в Украйна. По самопризнание на техния държавен секретар Виктория Нуланд. И за всичките техни гадости, Русия трябвало да плати. Безгранична американска наглост. Сякаш в света сме някакви дебили.

Западът води мръсна хибридна вoйна срещу Русия. От една страна ВСЕКИ ДЕН от името или на асошейтед прес или на ройтерс или на дойче веле - се пишат пропагандни "статии" против всичко, свързано с Русия. От друга страна се изпраща военна техника под предлог "защита" без никакво допитване до местните жители с цел - "разделяй и владей". И на всичкото отгоре колониалните държави имат наглостта да обвиняват Русия за това!! ЗАПАДЪТ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА. Хора, бдете!!

Първо, забравихте, че преди твърдяхте, че Сорос е дал тези 5 милиарда и е главен виновник за победилия Майдан. Второ. никой още не кара Русия да плаща. Иска се да свърши други неща. И Русия ще ги направи., колкото и да не се иска на бандата от Лубянка.

Ей, тъпак, Виктория НУланд обяви в ефир в прав текст, че са дали 5 млрд, за да се направи държавния преврат в Киев. Всичко ги гоха и го знаем. Всички чухме и крилатата й фара: Майната му на ЕС. И това се случи преди 3 години. Къде си тръгнал да лъжеш?

Върнете Америка на индианците!

ПУТИН САМО ЩЕ СЕДИ КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА РЕКА БОЛГА И ЩЕ ГЛЕДА КАК ТРУПА НА АМЕРИКА ЩЕ МИНЕ ПОКРАЙ НЕГО ....... ... АМЕРИКА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕМ С ГРАЖДАНСКА ВОЙНА - ЦВЕТНОКОЖИТЕ ДОГОДИНА С 50/50 С БЕЛИТЕ :))) И ОТ ТАМ НАТАТЪК ЩЕ СТАВА ОЩ ПО-ЛОШО ЗА БЕЛИТЕ - В ЕДИН МОМЕНТ НЯКОЙ ЩЕ ПОДПАЛИ ФИТИЛА И ЩЕ СЕ ПОЧНЕ :))

По едно време се усетил, че само седи.

Доста дълга е редицата на стоящи край брега на реката, които чакат трупа на Америка да мине- от Брежнев насам. През това време минаха труповете на СССР, Варшавския договор, СИВ. Ние аборигените от България също четем Лао Дзъ!

Путин се е заканил в отговор на готвените нови санкции, че ще спре износа на леки жени за Америка. Да му мислят американците, тогава.

Малиии, ако и поляците спрат износа, шведите спрат тройките, а франсетата загърбят духовите инструменти, направо светът ще се затрие!

Къде сбъркахме, мамка му?

Интересно, Русия се моли на Америка и очаква махане на санкциите, а не обратното въпреки лютите руски контрасанкции. Що за работа е това?

Вижте не мога да ви обяснявам цяла вечер защото отивам на дискотека. Русия с нищо не зависима от задлъжнялата и берспективна Америка. Дребните санкциики на САЩ само показват какви са киртаци и как след 100 години няма да ги има.

Правилно. Починете си. Не се уморихте, но се изпотихте и огладняхте.

Ники

Към 100: Не дрънкай глупости защото преди началото на първата световна война царска Русия е била най-проспериращата европейска държава! Така, както Франция преди Великата френска буржоазна революция. И двете революции са предизвикани от тайни общества и задкулисни игри. Целят съсипването на двете преуспяващи държави и успяват.

Как пък не. Държава, която де факто се намира още в феодализъм, била най-просперираща. Абе кой ви спуска опорките бе?

Айде стига сте ни занимавали с тая сбирщина алчни безродници бе!!!! Хората имат РОДИНА, тъпанарите зад океана - стъпили, не стъпили там - се пишат американци!!! Паплач, събрана от Мексико, Китай, Англия, Испания, Германия, България, Израел, Афганистан, Пакистан, Индия, цяла Африка, Полша, Русия, Украйна и МАЙНА!!! Идиоти без род, родина, националност, вяра, нехранимайковци, ХУКНАЛИ НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ ДА ГРАБЯТ!!

В Милиционерия има над 100 националности от предимно поробени. Всяко робство има край. Човешката история не познава безкрайно робство. дори и татаро-монголското иго е било крайно, примат.

Аха. Айде ся очакваме тогава и коренното население на говедарника ДА СЕ ОСВОБОДИ от 300-годишното робство!!

Пичове, спора е излишен. Просто се чудя колко заблудени хора има. Русия е царство на 1500 години, чисто християнско население. Кравария е сбирщина от крадци, убиици и проститутки изхвърлени от Европа преди 300 години.

Милиционерия е била, е и ще бъде орда до изчезването си.

Кравария има повече крави от Русия. В Русия смятат в долари. В Кравария не смятат в рубли. Ко прайм?

Гадни санкции и дипломатически неуспехи. Това са нещата който съсипват и смаляват Путин. Спрете! Съхранете Путин! Нека остане малко Путин! Няколко сантиметра поне.

В грешка си. Тръмпи е в голяма беда. Просто не си пие хапчетата и ще го думнат като Кенеди.