Одобрени US санкции заради ”намесата на Москва” в изборите

Американският Сенат одобри вчера с голямо мнозинство нови санкции срещу Русия заради "намесата на Москва" в изборите в САЩ през 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Одобрени US санкции заради ”намесата на Москва” в изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези, горките, съвсем изкукаха! Ужас! Светът върви към тотално умопомрачение!

Законодателите, които подкрепиха мярката, припомниха и агресията на Русия в Сирия и Украйна А наглата агресия от тяхна страна преди Русия ,за нея сетиха ли се

НА БАЗАТА НА СЪМНЕНИЯ,ДА СЕ ВЗИМАТ ТЕЖКИ РЕШЕНИЯ Е НЕСЕРИОЗНО!!!

Разковаването на азиатската кочина най - после започна! Тръмп е велик!

Бог да ни пази от сляпата американска глутница. Как може да налагат санкции на който не слуша, и то само поради слух... доказателства НЯМА...

бог на благослови америка и навални

точно скъсайте ги от санкции, внасят през бг незаконно от САЩ , спрете ги

току що после съвещание с медведев путин се почеса по макарите и се изсмя гласно че тези с тези санкции са откачили ама центрано !!!!!!!!!!!!!!!!!

Да бе, затова всяка втора реплика на Микрона пред Макрона беше отменете санкциите, имайте милост! Всъщност никакви санкции няма, просто честните хора не искат да търгуват с МОШЕНИЦИ И БАНДИТИ! Аз например предпочитам определена верига магазини, това не означава, че съм наложил санкции на Била или Лидъл! Не ми харесват и това си е!

немога да разбера нкои тези санкционират ????баба с кравите на село че олигарсите ????за последните няма ама никаква санкция този сапунен мехур които фащ си измисли като открадна златните запаси на много страни като наи надежният форт на много хора е ясно че това е измама в цел да се обогатят тези като сорос и т.п. мъмии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Излагат се, каква намеса !? "Санкциите" просто утежняват финансирането на руските газови доставки, за да може САЩ да си пробута втечнения газ. Непазарни методи. Ама разликата е голяма и ще я плаща Европа.

Това са баш пазарните методи на капитализма! Татаро-монголска Русия има много да изучава произведенията на другаря Ленин! Ама дали ще и стигне времето да ги изучи!

Намерих обяснението на почти единодушния вот на сената на САЩ и бързам да го споделя (за справка, Дж. Адамс е един от американските президенти). И така: John Adams In my many years, I have come to a conclusion that one useless man is a shame, two is a law firm, and three or more is a congress.

Ако някой не знае, Русия се е намесила със своя военнен флот разкъсвайки английската блокада за да помогне на Америка да се освободи от колониалната власт на Англия. Мисля, че Конгреса трябва да наложи още по-строги санкции заради тази намеса! Поне тя е доказана, за разлика от тази, която сега обсъждат.

И къде точно се е случила тази блестяща победа на руският флот? И то срещу британският такъв? Хайде по леко с измислиците...

симо

БЕ то и аз бутам масло ,но тия и ЕКСОН не може да ги задоволи...Тия въобще нямат клапани и сегменти.

докато първата вълна санкции срещу русия направо умори руснаците от ...смях ,то с с втората вълна направо ще ги срине : ще им забрани да внасят от от гетото най автентичнияти единствен продукт :кравешките лайна , и забрана в списъка за влизане в САЩ на съпричастни към Крим руски политици за участията в уличните сафарита за обстрел на клетници.

Краварите съвсем счупиха тъпомера! То по тази логика и мен утре може да ме санкционират, че съм им пикал върху Белия дом, като при това никога не съм излизал зад граница...

Е, то ясно ,че се е месила,но поне имат закони които да изискват немамеса и е похвално,че ги спазват.За разлика от тях, виждайки че Русия се меси по време на избори Европа дреме и въпреки фактите които са известни,а това създаеа безпринципност

ХА, ХА, ХА! По КРЕТЕНИЗЪМ тези дори бат Бойко не може да ги бие!

Ти не го подкокоросвай сега! Че току-виж изкарал някой гениален коз от ръкава...

Щом знаят кой им назначава президента, защо харчат пари за избори???

Като контрамярка Русия ще спре износа на руски двигатели и технологии за САЩ. Путин днес каза, че Русия има хардуерни разработки на собствени микропроцесори и друга електроника. Скоро ще спре вноса от САЩ на сървъри и други подобни устройства чрез които САЩ шпионират целия свят. Ще предостави ядрени технологии на приятелски режими и тн

Смешник

Русия има много отдавна собствени микропроцесори, на основата на SPARC. С какво работят C-400, атомните подводници, спътниците, ГЛОНАС. С Интел процесори ? С Windows ? :) Скъпи са, не са за граждански нужди, но са си под техен контрол. А пък американски сървъри кой внася, те не се и произвеждат. Всичко се прави в Китай.

Много ми е интересно да зная как Русия е повлияла на изборите в САЩ,след като руските компътри са първо поколение американски!?Дайте подробности!Все едно Габон да повлияе с компютри на изборите в Германия!?Несъстоятелно-просто се търси враг!

Процесорите Elbrus 8c са осемядрени ипревъзхождат американските I7 по всички показатели

Щях да напиша нещо друго, но ми направиха впечатление "минусите" под всеки коментар, който по един или друг начин е против малоумното решение на Сената на САЩ. Не бях виждала такова нещо тук, дори и под най-горещата тема и мисля, че този вот е манипулиран. За това ви казвам чао. Не, че ме вълнуват вашите минуси и драсканици, но не виждам смисъл да коментирам. Загуба на време защото това вече не е нормален обмен на мисли и мнения, а нещо като лов на вещици. Цъкайте си минусите и се радвайте на "величието" си.

Същото е и в другите теми!Пример-мой пост в темата"Дълго ще издържим под санкции"в16.39-в16.47 пиша за 35 минусчета.Ужас!

Джулия

Видях го и из. Безмислено е да си губим времето да коментираме. Тия видяха, че "криенето" на неудобни коментари не работи и решиха да манипулират вота ни. Потрес.

Джулия и минусите в дир. Така е права си. То е ясно, че дир са платени клакьори, но ако искаш да им го върнеш ти предлагам опции според възможностите ти. Ще ти покажа един чат в които можеш да си поръчаш анти дир услуги, като начукване на плюсове или невъзможност да ти изтрият поста. За по хард постващи има и услуги като прихващане на трол, сриване на дир и всякви други. Плаща се абсолютно анонимно без нужда от компютър, а в някои случай може и безплатно.

bloochat" . "com/anti-dir

Права си. Тази работа почна отскоро, от няколко седмици. По странно стечение на обстоятелствата, същото се наблюдава и в рускоезичните мрежи. Вчера например, още докато течеше интерюто с Путин, започна да се излива страшна помия в он-лайн коментари по сайтове, които уж ретранслираха интервюто. По някои специфични изрази ми се струва, че тези "благини" идваха от Украина, но нямам сигурни доказателства, а не сам Си-Ен-Ен да лъжа без да ми мигне окото. Интересно е, дали и при нас източниците, отговорни за моменталнот цъкане на минуси и цинични коментари, както и тяхното финансиране не са същите.

До Тръмп анара с + и -,..........Колко е три по нула?Взимай пример от Едвин Сугарев, който получи 280 хил. за да бори корупцията с блога си, докато е консул в Ниш.

"Американският Сенат одобри вчера с голямо мнозинство нови санкции срещу Русия заради "намесата на Москва" в изборите в САЩ през 2016 година." ГОЛЯМ СМЯХ!!!!!

Явно в сената на САЩ ги пере тока яко! Всъщност отново всичко опира до икономически интереси и борба за надмощие. Връщаме се в ерата на студената война.

В Русия много празнуваха победата на Тръмп. По стар съветски обичай - активното мероприятеие на КГБ е минало иуспешно. Но.... пак греда! Оказа се че Тръмп не само че не е по-благосклонен към агресивната политика на Путьо, но даже и не може да си позволи да бъде снизходителен поради обвиненията към него. Че е имало намеса на Русия в изборите в САЩ е имало. както е имало и във Франция. както твърдят че има и в Германия. Колко и каква точно е била не е съвсем ясно. Но това всъщност няма значение. Даже и съмнение з атакова нещо може да скандализира общество като американското. И френското И германското. А от там до санкциите е само една стъпка. Никой няма да прости ан Русия агресията срещу Украйна. Н езнам колко точно си мисли че ще спечели Русия от окупацията на Крим, но е ясно какво ще загуби. Русия вече изгуби крехкото доверия на всички цивилизовани държави. Които си мислеха че путьо като модерен политик, дълго живял в Германия има различен начин на мислене. Да, ама не. Същото комунде. Болшевик. От съветски тип. И хората станаха предпазливи. Отношението към Путьо сега ще е същото както към Хрушчов и Брежнев. И санкции до дупка. Тук някой подигравателно пита какви точно санкции щели били да наложат. Ами с 5 долара на барел да намалят цената на петрола по-голяма санкция на Русия не й трябва.

КГБ-то, къде е доказателството за внамеса и ако е имало такава-евала на руските служби.Това да избереш Щирлиц за президент на САЩ си е направо за нобелова награда за шпионаж.Че и горница.Дотук всички ОК, само не виждам преки доказтелства.Иначе мога да кажа, че примерно си... да речем-ПЕДАЛ.Това доказва ли, че обичаш да те любят сецифично?

Сега вече разбирам,защо в 'пряката линия на Путин" /днес/.той обяви ,че е готов да предложи политическо убежище на бившия директор на ФВР,Джеймс Коми/подобно на Сноудън/,ако започнат да го преследват!?Коми си водел някакви бележки от разговорите с президента,но след това ги показал на свой близък,специалист по право!?Това си е федерално престъпление!?

Дотам ли я докараха великите Хамериканци, Русия да им е виновна за изборите пълни лицемерни нещастници.

Мани курабийките, ами кой каза f*ck the EU и нареждаше правителството което ще постави като смъкне законно избраното!

Смешници! :D Горките обикновени американци, дето наистина си мислят, че гледат истинки неща, а не театър!

Кой беше на Майдана и раздаваше курабийки? Това, ако се случи във васална на САЩ държава, но с участието на Русия, как ли ще реагират демонократите?

Понеже всички видяхме доказателстватa....... Ааа, те били стигнали до заключението, че .... Мхм. То и Колин Пауъл размахваше една колбичка с прах за пране и си базираше изказванията на "експерти, стигнали до заключение, че ...."

САЩ: Катар имат дълга история на подкрепа за тероризма! Една седмица по-късно САЩ и Катар подписаха оръжейна сделка за 12 милиарда и продажбата на 36 изтребителя Ф-15 на арабската държава. US военни кораби участват в съвместно учение с катарски бойни кораби. Значиииии, когато купуват от САЩ, това са "добри спонсори на тероризма". Само ако не играят по американската свирка, тогава са "лоши терористи!"

Че те кога са показали реални доказателства? Всичко е пропаганда и манипулация. Дори и платените са им неубедителни и личат от колометри, с простотията си.

Я, виж ти! СиЕнЕн! Да не би да се е обадила гузната им съвест.......Фарид Закария, който години наред плямпаше глупости, изведнъж заби нож и разкри цялото лицемерие на всички експертни клакьори в коментар, който се надявах някой да направи из големите медии, но дълбоко се съмнявах.

Защо САЩ не каже , защо срина ЕС? Защо насъсква ЕС против Русия ?

Поведението на Путин към Тръмп ,бе унизително ,проститутско и оправянето му е закономерно,както казват руснаците-шла,шла,та нашла!

Само да добавя. Терминът "шлюха" е в унид=сон с тази поговорка. А всъщност "Шлюха" понякога е по-обидно от "блядь".

И защо Русия е виновна на САЩ ? То пък нали и САЩ , ''въобще'' няма намеса във вътрешните работи на държавите по света ? И всичките войни които води САЩ , са все ''ХУМАННИ''!?

Всички медии по света денонощно плюеха против Тръмп и бяха в услуга на Хилъри, но това никой не го споменава. И какви санкции ще наложат? Ще спрат да купуват титан или пък ракетни двигатели?

ЕС сама падна , в ръцете на САЩ .

В последните двайсет и няколко години,неолиберализмът нанесе сериозни щети върху много хора:Уродлив морал и сексуална ориентация,изкривени и преиначени исторически факти,кич и простотия,липса на състрадателност,пошлост и беднотия.

трябва нов световен ред

е да има враг, който да е виновен за всички неволи в САЩ и с който да се плаши населението, за да няма време да помисли за истинските вътрешни причини за проблемите. Нищо ново под слънцето.

Не се избиват краварите и блядовете, ами само лаят! Направете си една война и се избивайте!

Бо Бо

Това е нагледен пример затова, как една лъжа повтаряна многократно, може да пренапише историята.

Лъжата си е лъжа и истината ще я надживее.Въпроса е за нас.русия е най голямата хапка за световният капитал и тези които движат нещата(заедно с усърдните им помощници) в Русия няма да мирясат докато не докарат за хората една последна война.

САЩ иска да махне ПУТИН и да сложи марионетка ,като в Украйна и България която на драго сърце ще разреши ограбването и ,както направи ГОРБАЧОВ ,ЕЛЦИН ,ЛУКАНОВ И КОСТОВ

Първия американец в нашия форум - хахахахахах

да го разкараме

Вече ми платиха за Путин.

Тези американци тотално полудяха ))) Този сенат директно да пратят в лудница.

Краварите изперкаха напълно. Политическото им безсилие избива в идиотски решения, които сриват авторитета им по света и издават явен страх от засилващото се влияние на Русия.

Само не рабирам какво вкл. тези санкции. Почти нема търговия между Русия и САЩ. Едните продават газ и петрол а другите маркетинг.

Като се замисли човек - прав си! Ще го отнесе Европа и в частност ние, т.к. ще ни принудят да нямаме търговия с Русия. Нали сме примерни последователи! Така, че май ударът е косвено тук.

За има няма 5 години Путин направи от САЩ от що годе медийно-рекламно холивудска "излъскана" поне на повърхноста помия, направи ги бананова държава от ранга на Джибути.Те си го и признават чрез икономиста Дж.Стиглиц и вчера от Оливър Стоун.

Краварска му работа, но най ме впечатли израза "агресия в Сирия и Украйна"

и какви ще са тия санкции наложени от едни папардаци от сената дето ги отстрелват по гетата на ФАЩ.Щото до като има санкции и докато гетаците се чудят Тръмп дали Путин го назначи и ли назначи шефа на цру, то русия без никакви усили си прибра подентата геополитическа зона-Арктика изатвори северният път, а в гетото реват: Путин взе арктита дайвайте санкции да му налагаме.Що? Ами щото ние имамен 2 ледоразбивача единият от коит е на скраб , а то й имал 40 ледоразбивача -30 от които нови.Смеееех.

Новите руски недо-ледоразбивачи Иля Морумец са боклук - морално остарял дизайн, малка мощност и за

и за лед < 80см.

Налудничава история... Не е истина, че подобни инфантилни политици държат ядреното копче. Бог да ни пази от ястребите на САЩ!

Интересно, а санкции срещу сащ за тяхната намеса в много страни, както и за подпомагането/създаването на идил, няма ли?! Санкции срещу турция за търговията ѝ с идил няма ли?! Санкции срещу турция, саудитска арабия и др. за нарушаване правата на човека и жените няма ли да има?! Все риторични въпроси и със сигурност има още много!!! Защо всички са само против Русия, нима те са най-злите???!!!