Руските олигарси имали 7 дни да изтеглят парите си от Лондон

Руските олигарси, близки до Владимир Путин, имат 7 дни, за да изтеглят парите си от Великобритания, преди да бъдат наложени санкции, пише в. “Дейли телеграф“.

Обратно в новината

Коментари - Руските олигарси имали 7 дни да изтеглят парите си от Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой този травестит от снимката, че чак и устата си е изкривил от ....работа

ще ги вложат в КТБ , тя си е техна ,,

неграмотнико,те сами си го вадят,даже и на норвегия помагат

Петим може би го поддържат може би 140 ммлн. олигарси, т.е. голяма част от руския народ.

Най-сетне адекватни действия на англичаните и ЕС, много се радвам за бързите и навременни мерки, но трябва да бъдат взети по отношение на петролни я и газовия износ, иначе нищо не правим. А най-много се кефя като чета как кукдкудякат англичаните. На Кейти ще й стане студено, ако наложат санкциии и над газовите олигарси, толкова студено, че и Уй-ли не би могъл да я стопли.

Надявам се до дни , Русия да Изгони Английските Олигарси като БП ,Шел .... от Русия ! След 7 дни де .

Руските олигарси ще изтеглят парите си от Лондон в 7 дневен срок, за да ги прехвърлят в швейцарските банки. Ето за това обичам Швейцария и съжалявам, че не съм нейн гражданин.

Кухите британски лейки се смятат за много хитри. Сега Челси ще играе на Лужники

Тези хора малолетни ли са или това не са тяхни пари. Щом са решили там да ги държат , значи там смятат, че е най-добре. Ако не са тяхни парите, тогава на кого са? Все едно да кажа на продавача в съседния магазин , че ще го накажа ако не си държи парите в мойта банка. Ебаси демокрацията. Тоя Путин бетер Сталин на 21 век.

Англосаксонските пуделченца Гонят Руските пари от Англия .... ...бе данчо ! Я дай си аргумента сега да чуем !!!

Като отговор всички шпионски неправителствени организации ще изчезнат от Русия за отрицателно време. След което всички така наречени евро ценности ще са само далечен спомен. Русия ще се ориентира към Китай и най-после ще започне да се развива икономика в тази страна.

Ако си изтеглят парите, няма да стане по-добре за вас. И нека си ги изтеглят! И Русия да спре да ползва долара като валута.

А как ви се струва, че английските военни ще разчетат черните кутии?!

В крайна сметка ще се окаже, че и тези санкции са пореден мехур пропаганден шум. Тези олигарси не са глупаци - едва ли са стояли със скръстени ръце през цялото това време. Но ако руските капитали бъдат действително изтеглени от ЕС и САЩ, нищо добро не ни предстои. А тенденциата за разширяване на партньорствата на Русия с други континенти чертае мрачен хоризонт за нас.

еж лошо ни се пише тази зима ако конфликта в украина продалзи! студ и глад ни чакат братя ...еж! тока от американците ще стане 5лева ...брацка американска помош!

какви ОЛИГАРСИ бе? Кажете директно думата - руските КАПИТАЛИСТИ, като Путкин. Какъв е този комунизъм който вилнее в Русия. Някой на заплата едвам изкарва месеца, а друг има милярди във Англииски банки и предприятия.... ба двойния аршин на Путлер

И сега ще ги изтегля и ще ги дам директно на господ Путин. Той да реши къде да ги сложи. После си тегля въжето защото не съм добър комунист, а мръсен капиталист.

нищо, ще ги вложат в КТБ, а може да ги обърнат в рубли и да ги вложат в някоя руска банка, то така и така тези пари вече са отекли...

Та въпроса към протестър-кришнарите или по скоро кришнаро-седерастите беше : не сте ли получили още опорни точки относно разпада на правителството на най демократичната и все повече демократизираща се страна на име Украйна)))))) или ще я карате на импровизация като (ъхъ нерегистриран 24.07.2014 18:34)

Вече ти отговорих тъпчо, няма да се повтарям.

баце Коко

ти пък от кой кенеф изпълзя бе плъх)))))

До ЦЪ-ЦЪ-ЦЪ ....Аве вуйчо като твърдиш , че губим позиции (кои сме това ние които губим позиции никой не знае , ма карай да върви) та като твърдиш че губим позиции , защо вашият човек Яйцето подаде оставка днес....Премиерът на Украйна Арсений Яценюк подаде оставка, съобщи информационната агенция УНИАН.

Подаде оставка заради политически ротации в Радата. Една коалиция се разпадна. Нормално в демократичните държави.

баце Коко

Аааа Украйна е най демократичната държава която познавам))))) така си е))))

Явно Руснаците са показали, на който трябва едни снимки направени от космическото им разузнаване и Мириканчетата са се Фанали за главетата...Путин спасява О,бонго за пореден път като не публикува секретните снимки от космическото разузнаване та да може да бъде донякъде запазена честта на Мириканците доколкото я имат де)))))

Болни фантазии на руска подлога!! Американците отдавна му показаха снимките от спътниците, които показват мястото на изстрелване на ракетата от територията на терористите. И затвориха устата на Пу.

ще ми хареса да си дръпнат паричките от банкит.тогава еврото и лирата ще отидат по дяволите

Сън в лятна нощ. Сън на комунист...

Вие така другари от колко години сривате долара? Та и еврото и лирата, няма да дочакате. Ами залеза на запада? Станаха ли сто години, откак го чакаме да залезне пустия му запад.

Ха така, експроприация на експроприяторите! Руските милиарди в английски джобове! От времето на Хенри - VIII в т.н. Обидинено кралство има опит в ЕКСПРОПРИИРАНЕТО!

И после какво,честно казано помисли ли сериозно за какви хора иде реч?Ще ми се да знам кой смелчак ще посегне на парите на тези,свръх богаташи.Без, да си е помислил какво следва, може да говори само един тъп злобар.А извършител може да бъде,идиот като онзи дето в Одеса уби 10 човека и не може да даде смислен отговор.И да ти казвам че правителството в Англия не са олигофрени няма смисъл,знам че го знаеш.

... в общи линии развитието на събитията оттук нататък е следното... Абрамовичите, Фридман, Усманов и др. е изключено да си изтеглят всички капитаи от там където са... ще симулират активност известно време, като междувременно ще спретнат едно малко недоразумение с транспорта на Путлер, може и нещо с храната, напитките .. и там по програма както върви... и край на проблемите им за тази година...

Чета тука, че едни демократи готвят санкции срещу Русия, заради инцидента с MH17. Искам да попитам, да не би да съм изпуснал, но разследването приключи ли? Излезе ли с доказателства, има ли осъдени, или демократите взимат решения на база 2 клипчета от тубата?

Доказателства срещу Русия и руските терористи колкото искаш. Явно не се интересуващ достатъчно.

много си застрелян за каква русия говориш.ракетите не могат да летят повече от 30 км първото което е.второ самолетът е летял на 10км височина.трето истреляни са от украинците защото само те имат такива ракети.путин ако ги изтреля няма да стигнат до никаде.

Какви доказателства те гонят. При демокрацията няма такива дреболии. Действа се по опорни точки - това е врагът, това е оста на залото, те са виновни за всичко. Доказателства, обективност, собствено мнение - тези глупости вредят на истинската западна демокрация. При нея "лидерите" казват как стоят нещата, а ти повтаряш като папагал. Те са по-богати, те по-знаят. Ако много се опитваш да мислиш - "куфар, влак, сибир".

Браво колега!! Изключително точно сте описали Руската демокрация. Само с това финалното "куфар, влак, сибир" сте влезли в излишна конкретика. Трябваше да оставите на внимателния читател, да се досети сам.

Явно искат да фалират няколко футболни клуба и банка в GB ! Няма проблем :)

Я гледайте какво става в Украйна, която е обявила частична, но принудителна мобилизация. От националната гвардия спират маршрутни таксита, изкарват от тях всичките младежи и ги товарят на камиони КрАЗ. Повиквателни по домовете се връчват лично и срещу подпис, а при отказ заплахата е 3 години затвор.

Сталин избиваше руските войници ако направят крачка на зад.Какво е сравнение с 3г затвор.Аз се чудя защо още в България не се арестуват руски сепаратисти.Ами това си е предателство в полза на Русия и ущърб на Родината.

ЧУК

Първо ги събират след това нацгвардията стреля в гърба им ако не искат да се сражават срещу собствениците на земята си!Кое е различното от Сталин с заградителните отряди?

Чува се за 180 американски инструктора,пристигнали в Киев-явно САЩ са готови да се сражават с Русия до последния украинец. Не е на добре.

Ами то има хиляди руски наемници в Донбас. Явно Русия е готова да се бори за Донбас до последния руски наемник там. А те свършват, и вече вкарват руската армия прикрита като руски терористи. Та нещо за американски инструктори ли плямпаше?

Това си е руска лъжа. По тоя начин техните терористи мобилизираха мъже в Донбас. Къде да гледаме твоята лъжа бе? В кухата ти кратуна ли?

Освен младежи, мобилизират и 65 годишните.

И 80-90 годишните. Ха ха ха. И какъв е проблема с мобилизацията? Това си е нормална процедура когато си във война с подла Русия.

Имам простичък въпрос , които отправям към русофобите (орките) заработващи сребърници от НПО-централите...и тъй като сте тъпи и АБНИ като селски мотики, ще ви помогна с евентуалните отговори )))) и така ето въпроса : защо любимата ви супер-могъща държава САЩ , която както е добре известно напада , която си поиска страна по света, без да се притиснява от нищо, та защо просто не вкара войски в Украйна и да изгони за няколко часа опълченците, и да демократизира юго-източна Украйна , че и Крим също така , както например постъпи с Югославия, както постъпи с Ирак, както постъпи с Виетнам и мн.др.държави))))) защо така стана , че тези държави бяха бомбени обстрелвани нападани унищожавани а в Украйна САЩ-исаните не влизаааат да ДЕМОКРАТИЗИРАТ а се спотайват като пр-дня у гащи ))))) Ето и възможните отговори : 1-во - безумен страх от реакцията на Русия ))))) 2-ро безмерен страх от реакцията на Русия))) и 3-то животински страх от реакцията на Русия ))))) кой от трите възможни отговора е правилният???????

Нали знаеш кой си приказва сам?Не се напъвай никой не ти чете глупостите.

Много злоба лееш бе брате, явно губите позиции и от аргументи минахте на обиди! Само помни че всичко се връща!

"а в Украйна САЩ-исаните не влизаааат да ДЕМОКРАТИЗИРАТ" Защото залогът е животът на планетата и си рискува изпепеляването на всичко живо по земята. Ето защо оня в Кремъл си играе с огъня, който ако пламне - жив човек няма да остане на земята.....

Нито един верен отговор. Но, за сметка на това, платените соросоидчета се осветлиха.... :-)

нЕЩАСТНИКО,ПОРОВИ СЕ МАЛКО В СПРАВОЧНИЦИТЕ И ВИЖ СЪОТНОШЕНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО,ИКОНОМИКАТА,БВП,ВОЕННИТЕ БЮДЖЕТИ,СЪЮЗНИЦИТЕ НА САЩ И РУСИЯ И ТОГАВА ПЛЯМПАЙ.РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ПРИ ЕДИН ДИРЕКТЕН СБЛЪСЪК РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ БЪДЕ ПОБЕДЕНА,НО ТОВА ЩЕ СТАНЕ С МНОГО НЕВИННИ ЖЕРТВИ И РАЗРУШЕНИЯ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.тА ЕТО ТОВА СПИРА,А НЕ "жИВОТИНСКИЯ СТРАХ ОТ РУСИЯ"

Ето до какво умопомрачение може да бъде докаран идейният русофоб ...копирам ви мнението на един такъв откаченяк, участник в един от форумите...(И като си отворил дума - ако ще се мре, по-добре от американска ракета да е. Със сигурност ще е красиво и безболезнено) !?!?!?!?! винаги съм казвал че дори чувството ви за самосъхранение ви е напуснало вас русофобите)))))

Хабиш се пич, отличителна черта на българския русофоб е че е тъп и упорит! Нещо като Боко Тиквата...

Тази хватка със свалянето на пътнически самолет и САЩ и Украйна са я прилагали и преди та имат добър опит . Пътнически самолет Airbus A300 на Iran Air е свален с американска ракета над Персийския залив на 3 юли 1988 г., изпълнявайки редовен полет между градовете Бандар Абас в Иран и Дубай, ОАЕ. ) Самолетът е свален от ракета, изстреляна от ракетния крайцер Vincennes от състава на Военноморските сили на САЩ. Загиват всичките 290 души на борда на самолета, вкл. 16 членове на екипажа и 66 деца сред пътниците. По време на изстрелването на ракетата по самолета американският крайцер Vincennes се е намирал в ирански териториални води.Правителството на САЩ излиза със съобщение, че иранският самолет е бил погрешно идентифициран като F-14 на ВВС на Иран. Иранското правителство от своя страна обаче твърди, че Vincennes съзнателно е атакувал гражданския самолет. 2-На 4 октомври 2001 година над Черно море е свален пътнически самолет Ту-154 на авиокомпания Сибир, изпълняващ полет от Тел-Авив до Новосибирск. Всички 66 пътници и 12 члена екипаж загиват. В същия ден на кримския полигон Опук около Феодосия украинските зенитни ракетни комплекси С-200, С-300, С-125, Бук и Куб извършват стрелба към морето. Предполага се, че една от ракетите е свалила нещастния Ту-154М. В отговор Министерството на отбраната на Украйна незабавно заяви, че учения над Крим въобще не е имало, те били отменени. Но ЦРУ се изпусна и сподели, че притежава спътникови снимки, които доказват, че стрелба по въздушни мишени Е ИМАЛО. Вероятно ЦРУ тогава изпадна в подобна откровеност, защото разбитият самолет изпълняваше не вътрешен руски или украински полет, а летеше от Тел-Авив.

Абе, кога доказаха, че руснаци са свалили самолета? Или каквото обонго каже, е 100% доказана истина? А какво ще чинят зимъска, кога сняг запръска? Дотогава хохлите ще си изпразнят находищата, от Донбас пари не идват, а новите братя няма да искат да дават още пари? Като майданците излезнат пак на майданя, тоя път да гонят Пораженко?

Ами и без газ се живее тъпчо. Особено като имаш няколко атомни централи.

Като изключим платените (професионални) русофоби има една друга категория русофоби, които са напълно безплатни. Тоест, идейни. Те горките си мислят, че работят за някаква възвишена идея. За такива е повече от ясно, че нито Сорос, нито американците, нито брюкселските американски подлоги ще си харчат парите - по простата причина, че тази категория нашенски русофобчета са толкова бедни като умствен багаж, оскъдни като изразни средства, хилави като начин на изказ и немощни като опити за аргументиране, та не си заслужават харченето. Себеотдаването им в името на идеята въобще не е достатъчно да компенсира всичките им тези ментално-психически недостатъци. Именно, когато се мерне някой такъв идеен русофоб, той винаги ми напомня за маймуната на Дарвин.

Като се погледне парадоксално на нещата ние с вас (платените лумпени) си приличаме.Не аз не манифестирам пред вашата пикантна личност но моля за вашето признание...че сте червени бабушки.

Напъните ти да бъдеш оригининален не водят до нищо друго освен някой да ти открие истинското име...

Май има засегнати..ха..хаРадвам се.Като ми откриете името атентат ли ще има ?Не се учудвам.Безмилостно свалиха пътнически самолет.Избихте над 100 милиона със свободно мислене ...няма да е изненада.

Така и не можах да разбера кога и как доказаха, че руснаците са отговорни за свалянето на Боинга. И никой не ще да ме осведоми.

Ти СНН не гледаш ли. Предател на демокрацията. Естествено че са те. Лично Обама каза. Какво повече ти трябва.

До христианина....Ако прочетете какво е писал Джордж Вашингтон, един от най-големите лидери на обществото на заселниците в САЩ, ще видите, че според него е трябвало да "бъдат изкоренени" ирокезите, защото те пречат на САЩ. Да, те са били прогресивна цивилизация и отчасти са осигурили основите за американската конституционна система. Но те са се пречкали, така се е налагало да бъдат изтребени. Томас Джеферсън е друг велик държавник. Той е казал, че американците нямат друг избор, освен да ликвидират коренното индианско население. Причината е, че индианците са нападали заселниците. А защо са го правели? Защото САЩ са им отнемали всичко земята, ресурсите. И тъй като те са се защитавали, американците са се видели принудени да ги унищожат. Именно това се е случило индианците са били изтребени, при това в САЩ почти поголовно. Оцелели са някакви остатъци, но те живеят в ужасяващи условия. В Австралия ситуацията е същата. В Тасмания местното население е почти тотално ликвидирано. Е, в Канада заселниците не са си свършили работата като хората. Там във всички периферни райони живеят остатъци от "първите народи". Ето това представляват колониалните общества на заселниците с остатъци от коренно население.

VIPER

Европейският съд за правата на човека осъди Полша заради тайните затвори на ЦРУ ПОЛЯЦИТЕ ДА НЕ СМЕЯТ ДА СИ ОТВАРЯТ УСТАТА НА ТЕМА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРАВА НА ЧОВЕКА!!!!

За красотата на руските жени е казано и писано много. В момента в чужбина най-разпространеният бранд за този стереотип вероятно са тенисистките Анна Курникова и Мария Шарапова. Заедно с хвалбите обаче има и немалко негативни мнения за руските жени. Много от чужденците избягват рускините, защото смятат, че те преследват меркантилните си интереси, и са готови да се оженят за всеки мъж от ЕС, само и само да избягат от Русия.С ЕДНА ДУМА БРАК ПО СМЕТКА ИЛИ ПРОСТИТУЦИЯ.

VIPER

Партиите УДАР и Свобода във Върховната рада заявиха днес, че напускат управляващата коалиция, предаде украинската агенция Униан. Заявленията за това бяха направени в пленарната зала от лидерите на двете формации Виталий Ковалчук и Олег Тягнибок. С това е задействан процесът за разпускане на Върховната рада и обявяване на предсрочни избори Тяхната "Украйна без цензура" разцепи хахахах

Атакаджии, които сте толкова антисемитски настроени и ни обяснявате, че евреите това, евреите онова, Порошенко евреина... Как ще обясните: Роман Абрамович, Алишер Усманов и Михаил Фридман :D - чистите руснаци? :D

Шило

:) Успели момчета! :)

Има разлика между руски и украински евреи. Последните са главно хазари от областта на Виница, ония с омазнените черни кафтани и буклите. Иначе демокрацията в Украина е добро за ЕС: ще има в изобилие хубави украинки на пазара, а те са хубави щото са кръстоска от полякини, белорускини, рускини и ... еврейски ку*ви

Ако човек се позамисли що за хора са русофобите несъмнено ще достигне до извода, че това са не само бедни духом, но и материално бедни посредствени хорица, с големи амбиции с вълчи апетит но с малки възможности.... хора мечтаещи за богатства , слава и власт, хора ,които те са абсолютно убедени, че заслужават високи привилегии които естествено им принадлежи по право!?!?!?!? Но тъй като болшинството от тях са неудачници и игноранти веднага си намират причини заради своята бедност и неосъществени амбиции ...и мишената на тази омраза се оказва Русия и тези, които Я харесват, заради нейната култура, дух и Християнски традиции ...и те стават главната цел на атаките на НПО-орките заради житейският застой ниският жизнен стандарт и незадоволените амбиции на русофобитеорки-синове на мрака))))

Не казвам, че гербераст = русофоб, но удивително си приличат в мисленето. Доколкото го имат.

баце Коко

+

Че ти ГЕРБ за десни и русофоби ли ги имаш?..ха..ха това си е болшой театър.Всите от ГЕРБ са комуняги.Да не забрави че Бойко подари куче на Путлер и затвори Набуко за да мине руския проект Южен Поток.Това ли са русофобите?

Кое му е християнското да избиваш невъоръжени хора и да нападаш съседни държави.Същите тези руководители и вождове не забраниха ли Църквата и не преследваха ли свещениците ?Путлер да не би да не е от КГБ?

LeGrandTulup

"... да избиваш невъоръжени хора ..." Кога се е случило това, кога и къде? Ако и аз ти кажа че Западът сваля пътнически самолети, потъпква правата на човека, гори живи хора на клада и ти ще питаш кога и къде. Така че уточни.

Кметът на холандския град Хилверсум Питер Брьортиес настоя дъщерята на Владимир Путин, за която се смята, че живее в град Ворсхотен, да бъде изгонена от страната. Причината за реакцията на кмета е разбиването на малайзийския Боинг в Източна Украйна, който според украинските власти и западните страни е бил свален от ракета, изстреляна от контролиран от сепаратистите район, пише Би Би Си.

Кой "смята", че тя живее там? Тези, дето смятаха как Аад метнал зарина? Или другите, дето смятаха за ОМП-тата на Ирак? Или третите, дето смятаха че Лемън Брадърс има рейтинг ААА?

Не бъди идиот. Този човек вече се извини за исказванието си.

Не е ли странно, че към Украйна няма никакви критики от страна на Запада? Нито една-едничка! Нещо да се чува за санкции за избитите мирни жители с артилерийска и минометна стрелба?

Шило

Че какви санкции на Украйна? То остана ли функциониращ отрасъл там? Без санкции е съсипана, какво останало да и се наложат такива. Достатъчно е ограничаването до руския пазар на неконкурентните стоки, и въвеждането на квотите.

Мирните жители със ЗРК Бук

Xоландците искат да се изгони щерката на диктатора путин от страната им. понастоящем тя, както всички други "богопомазани отрочета" живее в изгнилия запад. защо ли???

Подготвя сфетофната рефолюция и окончателната победа на пролетариата, грешка на олигархиата.

Yжасно прав!. Hе се бях сетил за научния предмет "политикономия на олигархията" 1-ва и 2-ра част.

Шило

Иречек, я изрецитирай основния икономически закон на социализЪма! Че на времето ми изпиха соса докато го науча да го рецитирам, ама го забравих вече. Вярно, че т.нар. политически науки навремето бяха най-сложните и най-трудните. Приятел, който в момента е доста добър стоматолог, го късаха 2 пъти на "История на БКП". С мъка му го дадоха на ликвидацията. А той учи цяло лято. Ще кажеш, че от съществено значение за лечението на пулпита има това, кога е създаден ОФ.

загрижен съм за теб ...ка ли заспиваш като чуваш постоянно залпа на Аврора. Русия НЕ Е СССР. Путин е лидер на Единна Русия - ДЯСНА ПАРТИЯ. Схващаш ли или залпа ти пречи да четеш и осмисляш прочетеното?

Като ви врътнат кранчетата за газ и нефт ,ще припискате на умряло. Руският народ знае 2 и 200.А вие ,дали подслон на Марксизма? А Германия " родила "Маркс и Енгелс .Вие запалихте комунистическия факел ,сега ще горите в него.

тънки сметки кой имал повече! То по тая логика и Персия трябваше да спечели, обаче дис ис Спарта, момчета! С тая мизерия ни направихте на ГЛАДиатори!

МНОГО ЗНАЕТЕ ДРУГАРИ! ПОД НОВИНАТА ЗА ОСТАВКАТА НИКАВИ ВИ НЯМА! ЗАЕБАХТЕ Я ТАЯ АМБРАЗУРА, ЩОТО ТЕРЕНЪТ Е ТОТАЛНО ОСРАН! АМА И ТОВАРИЩИТЕ ЧЕ СЕ ОАКАТ- СПРЯХА ПОТОКА, СЕГА ЩЕ ИМ БЛОКИРАТ И ПАРИТЕ! И ВИЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА ПЕЧЕЛИТЕ СТИНКИ ОТ ТРОЛЕНЕ!

Е кво да правиме там да обсъждаме кой ще е следващия тъпанар дето ще го изгониме след 6 месеца ли?

Що тъй руснаците в Украйна са "сепаратисти" и "терористи", пък албанците в Югославия, бяха некви "борци за демокрация" ли, що ли?

Пуделчето на уса-великобритания, генетични крадци и убийци дадоха гражданство на всички елцинови милиардери и сега искат да присвоят парите им.Хе Хе.Не е от вчера тази мръснишка игра на англосаксдите....

Такааа. Значи аз просто цитирам изказване на простак,когото вие толерирате с двойните си стандарти, а вие триете мен с цитираното? Смятате ли,че на някой му пука,дир.бг, какво драскат малоумниците на заплата от разни западни фондации по форумчето ви? Смятате ли,че с цензура ще спечелите информационната война? Мисля,че е повече от ясно какво мисли народа по въпроса Изток-Запад;-). Също така мисля,че най-древната професия ще да е била журналистическата.

Шило

А, и още нещо. При положение, че Великобритания изнудва ЕС чрез заплахи за излизане от съюза, от къде накъде ще дава наклон на .., на ЕС?

Шило

Нормално е ЕС да няма единна позиция по отношение на санкции срещу Русия. Ако икономическите отношения между Великобритания и Русия са едни, то между Германия и Русия са други, Италия- Русия- трети. Да не говорим за зависимостите с енергоизточниците. Така ,че Лондон може да иска едно, ама няма да се получи. Французите вече демонстрираха упоритост, спечелиха милиард и сто милиона за единия Мистрал., Докато стане време за втория, нещата ще се раздвижа, ще го направят и него. При германците е същата работа, италианците, австрийците , унгарците- също ще си продължат икономическите отношения с Русия. Все пак са заложени проекти, които не са от днес за утре, а за доста голям период от време. Ако Камерън и Обама се надяват, че по този начин ще свалят Путин, доста се лъжат.

Днес се е разбил още един самолет. Голям самолетопад. Интересно колко още ще катастрофират, докато забравим катастрофата с Боинга 777?