Павлова срещу ТАСС: Темата за санкциите засега е затворена

Министърът по председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова опроверга информацията на агенция ТАСС, че България ще обсъди отпадане на санкциите срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Павлова срещу ТАСС: Темата за санкциите засега е затворена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе сичко убаво, ама един въпрос не ми дава мира. Председателството Му ще продължи само шест месеца. Ще се похарчат маса пари за този дет' духа, като реална полза за България едва ли ще има, според мен де, само и само "да не се изложим пред чужденците"...а след шест месеца кво прайм? На цицорестата дебелога госпожа Той какво министерство ще и отвори? Може би нещо като Министерство за резултатите от Председателството Му?

Не се кахъри...Тя има мерник вече в Брюксел....Малко ли ,,българи,, използваха БЪЛГАРИЯ като трамплин-като почнем от Стоян Ганев...

А защо ТАСС си позволява фалшива новина с името на България.

Моля редакцията да махне или сме ни тази снимка. Отвратителна жена. Плаши децата, моля ви. Бъдете хуманни.

Гобям отбор има ББ - тънки дами, дебели дами, средни дами - всичките една от друга по-безстрашни, по-нахъсани, готови на всичко в името на ... Едната като се о-е съвсем, веднага на ход е следващата. А ние с години им се смеем изчезвайки ?!

Европейският съвет и европейските лидери са тези, които ще трябва оттук нататък да вземат решението, а ние кои сме, за да решаваме такива въпроси... срам вырху глава на другарката.

Публикувано във факти.бг: в Северозападна България се инициират инициативни комитети за отделяне на областите Видин, Враца, Монтана, Козлодуй и Лом в обособена юрисдикция в полза на Румъния. Тук за нас в България никой не мисли и вече е време да се отделим към Румъния, там минималната заплата от януари става 400 евро, а нормалната заплата ще е поне 800 евро, за какво да плащаме данъци на България, когато тук с нас се подиграват с по 200 евро заплати и 100 евро пенсии, предпочитаме да сме граждани на Румъния, това се обяснявало на тайни събрания в Северозапада. Идеята набирала страшна скорост и хората били готови да направят революционната крачка. Това тук не е живот, лъжат ни вече почти 30 години, че ще правят нещо и в същият момент всичко фалира и хората бягат в чужбина, припомня сайтът Конкурент

Тва Фидосиева ли е, нещо май е надебеляла тая Федоска ?

И ловец съм и рибар съм- свиня 600 кила съм, толстолоб 150 оки съм.

Баа'х мааму и чудовище е това на снимката.

И тя се мисли, че е нещо .... Българинът като направи малко пари и се самозабравя.

има си всичко жената! и коса, и бюст! не е като захарова дето няма... и гърди няма, и още се нап...икава,

Аха,козяк и е свил сърмите,натиснал ,,очите,, и хоп--не е така а онака...Това е да си спец по,,хибридните войни,,....

А бре, тази мома става все по-обемиста! Ама че чудовище огромно!

Пращи от винетки незаконни

Е пък хубава свиня гледам...

Патица

Министър та дрънка, малко на сви*я личи, ама па е паметнаа... !0 агенции трябва да обясняват какво е искала да каже или некаже. Голямо кюфте лапни глупава дума не казвай!

на това лили, веднъж боцето и каза, че приличала на "фадрома", прав е бил!!;))хаха

подстрии ги тия косища,направо си страшна.Пък и не ти подхождат на статуса.Като много дебела чалга

Отворих новината само заради снимката!!! Малеее...

ОЛЕИИИИИИ!!!Какви,,очи,, ,какво съдържание....За интелектуалните изблици--не говорим....ТЕ винаги тичат след събитията и не знаят ,че и козяк ги отсвирва вече...Затова вече са и БАЛКАНСКИТЕ измерения на величието им...

ТИ РАЗБИРАШ ОТ ПОЛИТИКА ТОЛКОЗ КОЛКОТО МОЕТО МАГАРЕ ОТ ВОЕННА МУЗИКА.

За санкциите ще стане дума юли месец , като им праснат новите

Ех какво амбразура може да закрие Лилето Павлова с тази нейна гръд. Какво пробойна може да запуши в европейската цивилизация.

Като бях дете имаше една кукла, която се казваше 'неваляшка' не знам защо. Та тя винаги стоеше изправена , като я бутнеш стигаше до повърхността и след това с плавни клатения вляво-вдясно, напред назад се вертикализираше ( медицински термин че вече всичко е наред). Но това лице от снимката е невероятно вертикализирана ....дали не е кукла мутант?

Казва се така, защото никога не се валя (търкаля) настрани, а винаги е в ерекция. :)

Санкциите помагат на Россия, както неведнъж е заявявал В. Путин. Ние като истински приятели искаме да помогнем на Россия - затова ще настояваме за удължаването им напук на соросоидните.

Не си русофил ти "драги", ами си обикновен слугинаж!

Вчера е казала но днеска са и казали от Козяк да се коригира....

Тая пача досущ като началника и, едно вечер говори, друго сутрин....едни и същи бунаци!

ти получи ли герданче от бб за 11 милиона като онази депутатка сс? Ако не си- язък, веднага да си поискаш - с жълт шлифован диамант, така де, ще командваш евро председателството и трябва стимул.

Защото всички са за затвора и ще останем без министри

да се строят такива казарми по горкото ни море, като тези от рекламата на мажестик- абсолютна идиотия, кой взе рушвета?

Таз да не е от ГЕРБ?

абе направо председателстваме квото ни кажат и както ни кажат

преди обяд темата е отворена сед обяд е затворена.

Тая оборотна сланина до кога ще ми я лансирате и да се пробвате да и вдигате рейтинга? Допълнително ли ви се плаща на слугинажните медии?

По герберастки - всеки ден с ново становище, което е противоположно на предното. Що се срамиш и не държиш на казаното, както държиш на килограмите си?

козяк ги е хванал за гушите, сорос им пълни касите, и те така ветропоказатели накъдето духат милионите или майдана, с който ги държат. Въпреки че ако аз бях на козяците на мястото, щех да ги карам да ми ядат лайната тия министерски поп-кръстьовци, е така за удоволствие да унижавам подлогите си, кучетата си, жалките мръсници, които ти вършат мръсната работа, предатели, долни слуги на парите, продали и макйте си за 1 сребърник...

Руската ТАСС е голям кенеф на фалшиви новини. То цяла Русия е голям необятен велик кенеф.

и каква е тази ТАСС - ител. аг. на съв. съюз ??? мурзиларска смрадня!

ТАСС е мярка за сланина

АЛО, МУРЗИЛАЖА, НАЛИ Я БЯХТЕ ЗАОБИЧАЛИ ЛИЛЕТО ВЧЕРА?

Фурнаджийски лопати!

Таз кака как е оцеляла по коледа?

НЯкой тъче на два стана...

Санкциите за Русия ще паднат,когато падне и Путин!Правилото е сталинско:-има Путин,има и санкции!Русофилската пропаганда пак катастрофира в България!

Предлагам веднага щом Русия върне на България златния резерв и държавния архив, санкциите да отпаднат.

"Аз ( нерегистриран ) Предлагам веднага щом Русия върне на България златния резерв и държавния архив, санкциите да отпаднат." Износът на златата след 10 ноември брои ли се - от 100кг изнесено злато на булгаристан плащат 750 гр, но не е ясен курса и валутата на заплащане.

Баце, на тази костюмите и са направо мъжки, 4 хикса. Може и от Любо Ганевия да си ги пазарува...ба'ти гардероба, казвам ти,,,,

Това министър ли е, или фолкдива - това делова прическа ли е, що ли? Аман от простотии.

Миналата година по изборите нямаше време даже на фшт-фшт да отиде, ама сега явно баце и е дал някой ден домашен

Откъде да знаят руснаците колко й е срокът на годност на приказките на тая и дружинката й. Иначе в инфантилните си "спорове" с "опонентите" вадят компромати - думи, обещания, действия - отпреди десетилетия.

Преди един месец ГЕРберастката казала така, ама сега казва точно обратното . И в нашата кръчма има смотаняци които се връткат така . Боко Тиквата заразява всички с малоумието си.

...заразили са и избирателите си, за да ги използват .

Да си стоят там в Азия и никакви връзки на Путин да не му се дават със запада .Той ще завладява чужди територии от КИЕВ и ще иска Европа да му ръкопляска.И тия наши български дупедавци,като не им харесва да отиват при Путин-там има голяма демокрация.Даже от нова година е увеличил заплатите на над 20 милиона народ ще взимат огромните 270 лв. Така че русофили там вие мястото.

Сбъркал си с валутата.Така че чети повече или не знаеш буквите.Ще са 270евро

Крим ке се върне на Украината и Путин ке падне!

може ама не вярвам

Е па ке стане, ама след като с "Ванга" си видите ушите без огледало!