Русия ще произвежда Кока Кола без патент заради санкциите

Русия ще може да произвежда различни стоки, регистрирани в САЩ и имащи патентна защита, без да иска разрешение за това.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще произвежда Кока Кола без патент заради санкциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали някога в dir ще научат разликата между патент и лиценз?

Честно казано не виждам каква "интелектуална собственост" има в една газирана напитка, при това вредна за дравето. Вода, захар, въгл.двуокис, ароматизатор и боя от червеи. Името й няма никакво значение.

И още: Чудя се как ли са живели хората по света преди американците да открият дъвката и кока-колата? Сигурно са били ужасно нещастни, гладни и бедни материално и духовно. Просто да ги съжали човек!

Новия девиз : " С дъвки и кола менте към светли бъднини" Представям си как ще дръпне икономиката на Русия. Новия азиатски тигър.

Гениално. Как не са се сетили досега. Да му мислят Мерседес и BMW като почнат и тях да ги произвеждат без патент и ги продават на половината от сегашната им цена..... Ще залеят Русия с евтини коли.

това е прекрасно! остава да си научат да правят само още 2 000 000 артикула от леката и хранителната промишленост!

Знаеш ли колко мераклии ще се намерят да ги правят, при този пазар?!

Хахахаха- пазар, руски? Кой те излъга че русия е пазар? Кака ти курнелия ли? Със смешните рубли, тоалетна хартия - пазар. Голям смях,

Бояришника?

сега...

амин

Гениално! Ще забранят оригинала и ще правят Кока Кола само и само да приличат на американци!? Баси и тъпите парчета , дами и господа ;))

Не, ще си правят оригинала без да искат разрешение и да плащат за лиценз.

С "Алтай" ли,ще заменят колата?!

не бе! с надежда за успешно производство, макар да знаят че ще се получи не кока кола а прокиснал квас!

Ххахахаха, ти поради тази причина ли пиеш Кола??? Да приличаш на американец, хахахах тъпо парче...

Единственото,което могат да произведат руснаците е дъвка по американски стандарт. Започват производство на дъвка ,за да могат руснаци и техните поддръжници да дъвчат заветите на Ленин и да се опиват от мисли за "светли" бъднини ,къпейки се в разкоша на комунистическата буржоазия.

Браво!

В България правехме Кока-кола с надпис на кирилица. Другаде нямаше такава. Но по-късно другарите от БКП назначиха специално неграмотни бандити за бизнесмени. И няма вече Кока-кола на кирилица.

има!

Е какво постигнаха пумиярите с тези санкции ? Засилиха вътрешното производство в Русия :) Даже и американски стоки ще произвеждат хахахх.

Само дето "пумияр" се пише с "о", защото идва от "помия" (а не от "пума"), а "поМИЯ" е водата, с която се МИЯт съдове + остатъците от храната в нея...

Путин щял да прави алтай. Преди и ние го правехме не става :D

Само руснаците не разбраха, че Кока-та е вредна! Да бяха питали нас, българите, щяхме да им кажем, че вместо да я пием, с кока-колата само си развираме ръждясалите болтове!

Това беше по времето на Москвичите, нали?

Колко градуса ще е Кока-Колата ?

Достатъчно - за да не замръзне през зимата.

до две години половината пияни блядове просяци - това е - 100 р = 1$

Западът защо не плаща за руска интелектуална собственост? Да не би да липсва такава, и Западът да е виновен, а?

Че руснаците са изключителни прости пръчки ;) Рецептата на Кока Кола е фирмена тайна , която може да бъде разгадана само от химиците произвели Новичок Ще правят лербет кръстен Койа Кола за да приличат на американците Рушките жалкари , най - жалките в света ;)

Все на другите се присмиваме,ха да си видим насраните дупета какво ние произвеждаме.

Не се смей на другите и произведи нещо, трътльо. Кои сте тези, от чието име говориш?

Произвеждаме дебили-политици. На Запад много им се радват и ги целуват по главичките и бузките.

супер е че ще направят аналог. а ако е по евтина може и на европейския пазар да се предлага

А Уиндоус без ограничения ще има ли?

Не знам дали ще го направят, но сега е моментът Русия да се освободи от маса ограничения, наложени и от Запада. Не може само да я ограничават и ограничават, трябва да извлече и полза.

Основното ограничение на руснаците е органично - липса на акъл! Имат всичко - територия 1/8 от сушата на Земята, всякакви природни суровини, 140 000 000 население. В крайна сметка не произвеждат НИЩО, освен бомби и водка. НЯМА ПО-НЕКАДЪРЕН И МЪРЗЕЛИВ НАРИД ОТ ТЯХ!

По-долу е казано, че руснаците откриха, че с Кока Кола перфектно се мие тоалетна чиния. Изпробвано е и резултатът е чудесен. Дори излиза по-ефтино от другите препарати и не се търка.Има и клипчета в Yuo Tube в т.ч. как да си развиеш ръждясали винтове и болтове и как да излъскаш прибори с Кока Кола. Другото й предназначение е с вредните си захар и сол (за да ти се пие повече и все повече) да разболява черния дроб и от нея да се затлъстява в бързи темпове. Колата чисти и петна (разтваря ги), е сетете се какво има във въпросната Кока Кола. Затова който иска да си я произвежда, а умните да я ползват за почистващи и други цели, но не за пиене.

Да, "умните" използват неща, направени за пиенез за да почистват и неща, предназначени за почистване, за да ги пият. Слава на "умните", слава на Путин! (тук ставам прав и ръкопляскам).

А квас почему не хочит?

тове не е честно!....,но пук сащ го заслуяват,те са злоо

Молодци, правете ракети и то с ядрен заряд, за да ги изпратите на западните "демокрации" и да им докажете, че могат и да гърмят и разрушават, иначе те няма как да го разберат това!

Ама какво им гледате в купичката на руснаците, виждате, че американците произвеждат калашници, а те кока кола да не могат да произведат!

боклуци с наименования на други. Проблемът си остава за Русия.

Поддержи отечественного производителя... Незамедлительно. Даже если то что произвел он отвратительно, Ему простительно Если не безразлична Страна родная тебе Ты поучаствовать лично Должен в её судьбе. Купи говно и поддержи Россию. Купи говно, ведь ты же патриот. Купи говно и поступи красиво. Купи говно - толкни страну вперёд. Подари своей девушке на день рождения Не серёжки от Тифани, а говно, Ну а чтобы повысить ей настроение Пригласи на российскую ленту в кино. Отдыхай не в Италии, а в Анапе, (плохо отдыхай) Надевай не Армани, а просто штаны (сшитые в Твери) Подари холодильник маме и папе (весом в десять тонн) И наполни продуктами нашей страны! (и звони в ноль-три) Поддержи отечественного производителя... (говна родителя) И носи зеленый плащ из кожзаменителя (будь отвратительным) Пожертвуй своим комфортом И здоровьем родных, Чтобы экономика наша Смогла остаться в живых. Купи говно и поддержи Россию, Кури говно и езди на говне, Носи говно, плевать, что некрасиво, Дари говно детишкам и жене. Купи говно -- пойди на этот подвиг Оно -- говно, зато своё оно Купи говно, страна тебя запомнит, Не будь говном, скорей купи говно! Купи говно!

И тя каква излиза, че сега руснаците носят Армани и бижута от Тифани !? И ще минат на шорти и налъми, щото не удисали на американците на акъла ? Май нито едното, нито другото, май както са си носили китайски дрехи и обувки, пак такива ще си носят. И няма нищо срамно, те и американците повече наблягат на китайското, с армани и тифани нещо не ги виждаме често ... :D

Всюду в магазинах Импортный товар, Запад получает Сказочный навар. Качество товара Крайне высоко, С ним соревноваться Крайне нелегко. А на товар российский Крайне низкий спрос, Всюду мы отстали, Кроме папирос. Обувь для мутантов Мебель для горилл, А машины будто Дьявол сотворил, Для хромых дороги, Мода для слепых, Бритвы для бесстрашных, Фильмы для тупых. В этом положенье, Сложном для страны Все объединиться Вместе мы должны.

Ще произвеждат и ще си мислят че пият кола ама ще е нещо по-гадно от алтай или сън -кола(които бяха супер напитки за родените през 60те и 70те на миналия век, особено в голямото междучасие) ама за разредител на Борящника са ха тамам:)

Ти май Кока-кола не си пил. А вече ти е късно - възрастта не прощава.

Тези пък, толкова ли не могат без Кока Кола? Хора, това не е водка! Но ако толкова ви липсва колата, сърбите произвеждат напитка, която наричат тяхна кола, така че може нея да внасяте!

некой айфон да произведе по-евтин

Тоа па, Я къде е Китай. Те и амеркашките не се мъчат, да се мъчат китайците!

Т.е. крадат. Вари го печи го - крадат. Не са в състояние да произведат нищичко човешко. НИЩО! Само оръжия и суровини. НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ТИЯ БЛЯДОВЕ АЛКОХОЛНИ!

що бе отворко,кравари,евреи и всички други да не би да плащат авторско право за ползването на арбски цифри?

Тъпирко, руската плява да плаща за Питагор? Или за Исак Нютън? Що не направят нещо и те? КАКВОТО И ДА Е, за добруването на хората?! ЩОТО СА ЯЛОВИ - КАТО ТЕБЕ. А, да - сега ще им пръснат и скапаните тикви. Крайно време беше...

Мнооогу си прост. Тъп си като слонски гъз. Кух за три хралупи. Егати смотльото.

Някой е патентовал арабските цифри ли? Не знаех.

САЩ правят без лиценз Калашников и както се оказа - Новичок /нали са дръпнали при тях изобретателя/, така че Кока-колата е бял кахър.

До такава простотия на безмислено действие не съм очаквал. Такова ПАДЕНИЕ на Русия-УЖАС. Нищо не става от тази агресивно мутражийска сган. Нищо няма да ги спаси. Кудрин му подсказва на Късия,че само покрай запхадни фирми могат да дръпнат иначе са в нокаут при СССР!!! Късо та прекъсо мислене. Само за 4 г. се сринаха. За 2-3 г. ще са при СССР.

А АКО КИТАЙЦИТЕ ДАДАТ НА РАШКИТЕ ЧЕРТЕЖИТЕ НА ГЕЙ-ФОНА ??? .. ВАЙ КВО СТАВА ??

и чертежи да им дадат, най-много някоя мотика да произведат. вай какво може да стане мислиш - нищо

чертежи? на айфон?:))) те имат самия айфон, но технологичната им индустрия е в състояние да произведе най-много някоя лопата или рало:П)))

Кой се изака на вентилатора?

ЗА МАРЛБОРОТО И РОТМАНСА БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ ИМ ДАДАТ РЕЦЕПТИТЕ .... А И БЪЛГАРСКИ ТЮТЮН ЩЕ ИМ ТРЯБВА :))

Тръмпиииииииииииииии пак го замустачи.

Всъстност що е то АМЕРИКАНЕЦ? Та това не са ли онези каторжници и избягали от правосъдиетото на майка Англиая престъпници?Та това ли е най-великата нация основана от престъпници чиято национална валута се печата от частаната компания наречена ФИНАНСОВ РЕЗЕРВ създадена и управлявана от евереи.Ха да ви е честито на вярващите в КРАВАСКАТА МЕЧТА.

Нещо бъркаш държавите и континентите. Ама то образованието нее за всеки.

То не че досега беше различно, но вече е официално - Русия е бандитска държава, която не признава никакви международни правила. Нещастни просяци, колкото по-бързо се разпаднат, толкова по-добре.

Америка има огромен дълг само на Китай кога ще го върнат на куково лято никога да не говорим и за други държави 90% от хората нямат жилища в сащ

да ги ожалиш пустите американци - с жизнен стандарт 5-6 пъти по-висок от руския...

Не бъркай цените със стандарта!

Току-що италиански философ и психоаналитик се изказа, че Тръмп е типично луд, а Путин е фашист, диктатор и параноик! Напълно съм съгласен с него. Е, такива хора ни управляват!Луд срещу фашист! Ама, че избор!...

Американец най го боли, когато му отнемеш патентното право, особено за компютърен софтуеър и разни айфонови и айпадови джаджи. Русия ще даде на света много лош пример - първо в Далечния Изток, Иран, Африка и Латинска Америка всички ще последват светлия пример на братушките. Американците от много надутост сами се простреляха, и тоя път не в крака, а в рамото. Русия не може да бъде пречупена, гледайте сеир следващите дни как тия ще бъдат накарани да се изтеглят безславно от Сирия. Нашите атлантически партнери за съжаление забравиха напълно, че не са неуязвими. Амнезията поради медийно промиване и редовно дрогиране на водещите политици, за съжаление, е много лошо нещо.

Тръмп е самовлюбен дърт онанист. Не е нормално в 21 в. да сегрегираш останалите народи и да си толкова нагъл, че да вменяваш вина на всички , който са ти конкуренция. Англо-саксонския модел е сбъркан, жалко за България , която и този път изтегли късата клечка. Войната която се гласи , няма да е за патенти, лицензи и разни други пошибалки, а за тотално надмощие и подчинение на загубилите народи.

по ми докарва на анална принцеса