Руски милиардери обедняват след санкциите на САЩ

След като по-рано днес САЩ обявиха нови санкции срещу руски милиардери от близкото обкръжение на президента Владимир Путин, последствията веднага се проявиха.

Обратно в новината

Коментари - Руски милиардери обедняват след санкциите на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам уважаемия сайт да открие подписка за събиране на средства за подпомагане на обеднелите руски милиардери.

Сидераста да заклейми непочтените капиталисти и гейове, унижаващи матушката му и уронващи интересите на честните руски олигарси, също така и негови благодетели.

Тези обяснения за обедняването са интересни,но също така ни карат да се замислим какво представляват голяма част от съвременните богатства -едни шарени книжки, които се търгуват по специфични правила в една търговска къща/борса/ и цената им може да варира в много големи граници по най-различни причини!?Извратена работа!Едно време борсата е търгувала с истински материални активи,сега основно с книжки и надути балончета!

на практика няма и книжки, а само поредици от единици и нулички в някой твърд диск. и да, едно време се е търгувало с истински материални активи, които на практика са се намирали на чужди, завладяни със сила територии, чието население е било или изтребено (защото е дивашко), маргинализирано, превръщано в роби и обеднявано до и под границата на/за живот. по една, или друга причина динозаврите са изчезнали напълно днес. а пък човечеството ще изчезне само заради алчността си.

Сега Путин, като санкционира всички американски олигарси, ще падне голям майтап! На краварите дупе да им е яко, не знаят с кого си правят майтап!

ти статиите четеш ли бе тъпак? я ги прочети, а не само да се плюнчиш. Американците се оттеглят от руския пазар. Т.е. Русия отива в канала. Как ще накажеш човек който вече си е бил камшика от държавата ти бе. Ма много си загрижен за богатите евреи. Ти прочете ли списъка? Кой от тях е руснак????

Не видя ли че е комунист. Прекалено сложни въпроси му поставяш

Като видиш имената на путиновите приятели няма как да не те напуши смях. Това ли са застъпниците на православните ценности.

Абе вие направо избихте рибата с тези си ''заключения''..Направо ''обедняха'' да знаете ама вземете че реално погледнете на нещата кой наистина реално е обеднял...

Важно е Тереза и Ангелинка да не обеднеят. Не че ще има кой да ги наследи, ама както и да е.

Този път добре са го чукнали американците- джуджето ::)) Така и трябва ..Джуджето знаеше , че Европа НЯМА да започне атомна война - за Крим и го окупира .. Добре..и американците няма да я ч, но ИМА други ФАТКИ :))) Чукни олигарсите -комунисти- кагебейци и скоро им гледай сеира- как се САМОизбиват ..:)) Скоро .::)))) .Нима е възможно советскии олигарх- БЕЗ имения в САЩ , Лъндън, Ривиерата и т.н .?? Ами , те няма да са истински комунисти - деца на бащите си - иначе ...:)) Още от времето на ленин - ""Златото на партията " - тогава още ..:))

А номерът на американците е добър и изпитан преди .. .Кубинската "блокада" НЕ се състоеше от многогодишни корабни блокади на острова , НО който ИСКА да търгува с Куба - да търгува - САМО ЧЕ, огромният американски ПАЗАР - е ЗАТВОРЕН ЗА НЕГО ...:))) И блокадата САМА си се задейства- не от това , че ам.кораби не пускат никой да припари до Куба ..:)) СЕГА- пак ще е същото ..Който иска - да си търгува , отпуска кредити, стоки и т.н. , с ВЪПРОСНИТЕ другари и ФИРМИ , НО Америка ще бъда ЗАТВОРЕНА за него - и ще има и САНКЦИИ- ако въпреки това "влезе" с нещо / стоки, кспитали / в Америка, въпреки изричната забрана на САЩ ..:)) !!!! Добър номер и дългосрочен А когато и ЛИЧНИТЕ сметки на физичските лица - кагебейци - им блокираш, тогава , ТЕ , истинските комунисти- за КАКВО са работили цял живот ?? Апартаменти, вили , имения - на ЗАПАД !!! Ну, что- всьо пропалааааа, таварищииии..:)) Джуджето още не еразбрал КОЛКО е закъсал и закъсва , аи светлина в тунела МУ- не се вижда ..:)) Хахахахааааа......

Споко Путин каза че ще вземе от клетия руснак и ще ги подпомогне. Яхтите са скъпо удоволствие все пак.

Американци се опитват да възстановят комунизма в Русия? Да не повярва човек!

Както пр до век англичаните са посочили Ленин да избие царското семейство до последния наследник, за да ограбят огромните пари от сметките им, така и сега.... С времето евреите не се променят, все са си долно, крадливо племе.

хахаха задокеанските чафути искат да гепят кинтити на руските;:) отговора ще е интересен:)

Шило

И къде са реалните пари? Играта в стойността на акциите е ежедневна. Днес долу, утре горе. Наскоро такова нещо се случи на Фейсбук. И кво? Нормално е да паднат след такава новина и да се покачат след дни.

Малко им е! Искам всичките им активи да се вдигнат на трупчета и да бъдат изгонени от страната. А паспортите обявени за невалидни.

Новата американска простотия ! Руснаците ще закрият филиалите си в САЩ. Русал и Норилск никел имат най-ниски цени в света и с най-високо качество на продукта. САЩ налагат санкции, но икономическият им тил е доларов фалшив балон. Няма долар с обезпечение, докато рублата е обезпечена със злато.Клиенти ще се намерят винаги. В момента Чилийски фирми ,закупени от норвежци вкарват норвежката сьомга в Русия. Така ще бъде и тук.

"Няма долар с обезпечение, докато рублата е обезпечена със злато." Ти в кой век живееш ? Хората за криптовалута вече говорят. А колко от споменатото злато е откраднато от България ?

До един са с неславянски имена и произход. Мистика. Тези санкции правят мечешка услуга на Путин - преди 2 години той даде амнистия на олигарсите и някои се възползваха. Както се вижда, акулата Усманов, пръв легализирал и прехвърлил активите си в Русия ....го няма в списъка на губещите.

това смятай колко са тъпи дира да пуснат това след като са пуснали че ще бъдат компенсирани. хранят троловете си явно

Интелигентна и високодуховна физиономия на снимката - путинуиден неандерталоид.

оставам с някакво впечатление за не много адекватен санкционен признак въпросът е в коя част на матрицата са санкционираните

списъкът на руснаци в топ 100 на форбс Vladimir Lisin Alexey Mordashov Leonid Mikhelson Vagit Alekperov Gennady Timchenko Vladimir Potanin Andrey Melnichenko Mikhail Fridman Viktor Vekselberg

Списъкът с прокажените се увеличава. Никой няма да смее "да играе" заедно с тях.

ааа има много кандитати за и любители за парите на руските олигарси особенно тук в българия от българските патриоти,как иначе такъв като волен сидеров ще във властта на европеиска и натовска българия?какво е българинът без парите и влиянието на руските другари!

Олигофрени!Вас само Йелостоун ще ви оправи,а тогава ще виете като койоти за територии от Сибир!Дебили!

хванаха те хапчетата. почна да мечтаеш. Ама нали знаеш... за няколко милиона само мръсни долари Русия продадоха Аляска на гадните американци. Дори Шаломов вече 2 пъти продава земята на руснаците щото не му пука за нея. Сещай се какво ще стане ако се случи мечата ти :))) Ще купят цяла Русия, а Шаломов ще се прибере при баба си в Израел.

И какво Йелоустоун? След година ще умреш от глад, защото няма да има по кой да плюеш за мизерните копейки.

Те санкциите не са с/у Русия, а с/у евреите бе :)))

аз не виждам руснаци да обедняват. Шаломов, Дерипаска, Сулейман Каримов, Шамалов, Ротерберг иВекселберг руснаци ли са? това руски имена ли са? Май вие дето най-много лаете с/у израелския произход - това са ви кумирите и тях защитавате. Сега разбрахте ли че НЕ СТЕ РУСОФИЛИ??????

как се котирала на Дерипаска компанията.

Какво са парите....само едни хартийки...господ да им е на помощ на американците!!!!

Всичкия мозък на света, е там. Дори и на руснаците. Какво ще ги правят толкоз народ незнам.

7 новини на първа страница за Русия. Браво, ДИР-аджии!

От руски хибриден сайт - толкоз.

Горките!Най силно работещите руснаци!Целият си живот отдали на товарищ Путя,и сега ,наказани.С честен труд и множество "щастливи"служители.Плачи народе, за тес страдалци!

Сулейманчо ако верно загуби 244 милиона сам ще разпердушини белата къща у Вашингтон. Ще им удари по един резан на сички предложили санкции.

Това този с "рибката" ли е?

освен мене. да, точно Дерипаска съди заради разгласяване на записи и лъжи за личния му живот т.н. настя рибка и лесли, арестувани в Тайланд заради секс-тренинги, откъдето рибката редеще сълзи и сополи. компаньонката рибката и секс-треньорът й лесли искат политическо убежище в САЩ.

- горе да се чете компаньонката настя рибка, въпросната се нарича Анастасия Вашукевич.

1: Русия Русия е номер едно в списъка досега. Неговите общи приблизителни природни ресурси са на стойност 75 трилиона долара. Страната има много различни природни ресурси, но основните й находища са въглища, нефт, природен газ, злато и дървен материал. Страната има и втората по големина доставка на редкоземни метали в света. Русия е около два пъти по-голяма от Съединените щати. 2: Съединените американски щати С около 45 трилиона долара природни ресурси, САЩ са номер две в списъка. САЩ притежават над 31% от световните въглища, но също така имат големи количества дървен материал. Общо 89% от природните ресурси на страната са от въглища и дървен материал, но също така има значителни запаси от природен газ, нефт, злато и мед.

Прав си че русия е втората по износ на редкоземни метали в света,но не и по находища на такива и това е по-скоро минус защото тези метали са безценни и САЩ и Китай са забранили износът им.По отношение оценката на природните ресурси на САЩ те са по скоро за около 60 трилиона,а да не забравяме,че над 80% от петролните кладенци в света се държат от американски компании.

Колега, засичам те, че повтаряш едно и също. Съдържанието трябва да е оригинално. За повтарящо се няма да получиш копейки. Бъди креативен. Поздрави!

DMS 1777 текст ;Даваите Помогим Олег покупит новоя хорошоя яхта

горките, да ги ожалиш!

Не знам кой какво губи, но току що прочетох, че рейтинга на г- жа Меркел пада много.Нещо го закъсват, а ми се чини че скоро и с Макарона ще стане същото.

Седи чекай Меркел да мий чинии. Едно време и помполита беше 120% сигурен, че "аха да се спомине Запада...", и взе че се спомина СССР.

Ние рейтинги не ядем

Въй, горкия Олег. Няма да може да налее газ на яхтата си, само ще се клатушка на кея и ще се налива с някакво уиски остнало от по-добри времена.

не мога да разбера защо рашките не си държат парите в рашки банки и не си търгуват акциите на рашки борси. А да видим тогава как ще ги ударят американските?

Защото си наивен и вярваш че руските банки са независими от САЩ.

Добра вечер, днес е хубав ден и живеем в едни малко по- дoбър свят....браво на Pусия, въпреки продажника горбачов и пияницата елцин, въпреки огромното желание на запада да ги направят демократично бедна и недъгава държавица.....Pусия пак доказа, че е била и винаги ще бъде световен фактор,с който разединена европа и съединените фалирали щати винаги ше се съобразяват....браво на Pусия...а пък за тия санкции дето 12 човека от сто и петдесет милионна русия са в някакъв си списък не ми се коментира, смEх,.....

Браво,браво на евреите дето туриха путин на власт за да одере девет кожи на руснаците и те да станат най-бедните крепостни в света,за да може западняците да разполагат с техните пари и да ползват евтини горива.

боже ,боже ние българите сме копирали нашите братя едно към едно и тук в българия е абсолютно същото като в русия!

Де, "Сармат", де! Пък на олигарсите - ако щат и всичките накрадени кинти да им вземат.

на Сармат е "Глад". Незнам защо.

е кодировката. продължавай да се излагаш.

SARMAT противно на очакванията да е име на Славно пра бьлгарско или кавказко племе САРМАТ-на хазарско-ешкеназки иврит ЕКЗАЛТИРАН превьзбудено сьстояние при ПОБЕДА

гледам по телевисята и дъщерята на актрисата виолета гиндева и тя в америка, а и тя комуняга ха-ха.

Нормално е многото пари да се държат в най-големите банки в света. Причините за това здравомислие няма да коментирам сега, защото са общодостъпни в дори в тънките книги. А, като са приемали тези пари, не са ли били наясно с произхода им?! Били са разбира се, но такъв е бил интереса им тогава. Кажете ми две основателни причини Бил Гейтс, Лари Елисън, Марк Зукърбърг, Уорън Бъфет и др. да не отговарят на определението олигарх?! Всички работят с държавата, получават пиръчки от нея и услужливо сътрудничат при нужда, най-малкото с предоставянето на информация. За американските оръжейни и петролни корпорации изобщо няма дори и съмнения за връзката на печалбите им с агресивната външна политика на държавата, в която основно оперират... Всичко е въпрос на избор на отбор...