14 550 000 лв. са санкциите за ЧЕЗ от 2005 г. до сега

От 2005 г. досега са налагани имуществени санкции на двете дружества лицензианти на ЧЕЗ в България в общ размер 14 550 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - 14 550 000 лв. са санкциите за ЧЕЗ от 2005 г. до сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2015 в предаване по АЛФА ТВ Волен Сидеров ИЗНЕСЕ таен ФИНАНСОВ доклад -отчет взет от Руски разузнав.източници за ПЕЧАЛБАТА на ЧЕЗ за2013 В доклада бе написано ПЕЧАЛБА/не оборот/ за2013 на всички ЧЕЗове =1,5 МИЛИАРДА ЕВРА като НАИ-голям дял от ПЕЧАЛБАТА се пада на ЧЕЗ-БЬЛГАРИЯ -1 МИЛИАРД ЕВРА Тоез ЧЕЗ-Чехия която стопанисва АЕЦве и ВЕЦове в Чехия има 500 милион евра печалба а от БЕДНА Бьлгария са СЬДРАЛИ цял МИЛИАРД ЕВРА или 2МИЛИАРДА ЛЕВА откоито 800 МИЛИОНА лева е лапнал Митко-Каратиста и началника му от БАНКЯ 2012-2013 НАИ-печелившата заЧЕЗ Това сьвпада с НАИ-масовите всенародни протести с-у ВИСОКИТЕсметки заТОК и падането на герб от власт

Нашите пари с помощта на правителството и ДКЕВР от години отиват при чешките пенсионери и депутати.

До един са за панделата, там и ще идат, много по-скоро отколкото си мислят!

Друг път.

Не се подлъгвайте по заглавието.Санкциите са постановени, но едва ли платени. Защото всичко се обжалва и пада в съда. Но това никой не го споменава.

в евро да им вземат на наглите лъжци и да им изсъхне бизнеса и в чехия,българи храним бедни чешки пенсионери:((((

Стой та гледай какво ще става на арбитражния съд! Относно ЧЕЗ, не се безпокой, ЧЕЗ влиза на пазара в Германия и Франция. А за ганьовците, Гинка и Белоба!

Глобите са наложени защото одиторите хванаха енергоразпределителните дружества в неизпълнение на инвеститорските им програми, възлагане на поръчки на свързани с тях фирми а и докато държавата имаше дял във тях нито едно от тези дружества не плати дължимите на държавата дивиденти... И тези хора имат наглостта да ни съдят, въпреки че нашето правителство им разреши да не изпълняват изискванията на Третия енергиен пакет с който по друг повод ни проглушиха ушите;)

Нас ЧЕЗ ни съди за 440 000000 лева. За това сме на голяма печалба Горанке.

Време е за насрещен иск за по-голяма сума

Корнелия да събере членски фнос от бабичките, да им купи ЧЕЗ и да миряса!

ЧЕЗ го няма вече , а положението става по-зле . Кои са новите виновни ?

Как да го няма ЧЕЗ, та сделката не ефинализирана още, не забравяй ЧЕЗ са завели дело за 600 млн евро във Вашингтон и ако го спечелят ??????? КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ????

Те ЩЕ го спечелят !

Някой знае ли за какво е делото? Май се сърдят че не им се дава да крадат на воля.

ЧЕЗ-Комерц банкПрага-Комерц банк ДОИЧ-собственост РОТШИЛД Познаите от три пьти кои ШЕ спечели икои ШЕ губещ

Не ги жалете! Те са си избили глобите от нашите сметки. Неслучайно от началото на годината за същата като миналата година консумация плащаме двойно по-скъпо. Говори се само колко са нарастнали доходите, но за разходите - нито дума.

със скрипал нещата отиват на осиране и подхванахме старата тема за чез,явно началниците на дира нещо май ги подтиква отдолу,явно пак са яли боб вместо гмо мръвки

Които народа плати ! Тези пари от къде са взети ?