Коментари - Путин подписа указа за контрасанкциите против ЕС | Днес.dir.bg

Путин подписа указа за контрасанкциите против ЕС

С указ руският президент Владимир Путин удължи реципрочните санкции на Москва срещу Европейския съюз до 31 декември 2018 г., предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Путин подписа указа за контрасанкциите против ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Май наистина ще станете 16 република на Русия, "бедните" руснаци изкупуват имотите по черноморието ви!

Браво Вова, бий врага където го свариш...Русия на крокодилски сълзи не вярва!

Путев подписал това е заглавие без да пише какво е подписал. Дават се санкциите на запада към Русия,а защо не се изписват санкциите на Русия към запада. Нали това е новината и статията трябва да информира читателите ???!!! Какво може да санкционира една бедняшка страна- нищо . Така излиза и от статията .

му свършат парите, Путин ще си събере байраците без песен и без звук!

JMM®

Кой е Путин .... ?! Самозабравил се откачалник и ненормалник, който си въобразява че е "световен фактор", а собствения му народ живее в мизерия и беднотия ?! Защо ни занимавате с този идиот ?!

Руския народ, който живее в '' мизерия и беднотия'' е с три пъти по-висока покупателна способност в сравнение с Българския.

Руският народ е точно с два пъти по-ниска покупателна способност от Българския, минималната работна заплата в Русия е 115 евро,а в България два пъти по-голяма - 230 евро !!!

Според "ФОРБС" е най-влиятелният човек на света 3 години поред, според JMM ( световно известен мунчо ) е самозабравил се ...

Купи говно и поддержи Россию. Купи говно, ведь ты же патриот

да си чувал нещо за ирония?

Москвичей предупредили о скорой грозе и сильном ветре !

Путин подписа указ за продължаване на санкциите срещу собственият му народ!Да не мислите,че Европа ще се остави да бъде изнудвана от един посредствен комплексар?!Европейските фермери са отдавна компенсирани,а в русия цъфти контрабанда и предъвкват ,,пищезаместители"

За санкации срещу САЩ не съм чувал, а те "анексират" всяка държава отказала да ги засипва с петрол и да им се кланя. Американски войници убиват децата на слаборазвитите държави през последните двайсет години, поставят свой правителства и лидери. Не знам какво мислят от толерантния ЕС, но определено има двоен стандарт в полза на американските сребролюбци. В крайна сметка петрола, който събираха през последните 50 години, скоро няма да им трябва. Сами си отровиха земята. Много скоро ще стане ясно.

Русия няма да може да се изхрани сама, ще фалира, ще се разпадне, .... и т.н. Една Куба живее под санкции вече 50 години, вие за Русия сте се "загрижили". Хората имат проблеми и си ги решават по някакъв начин. Ние къде вървим и къде ще стигнем след 20 години като нация ( справка Катуница, Асеновград, .... ) ?

Минимална работна заплата в путлеристански варваристан - 115 евро, в Европейска България - 230 евро, т.е. в бедната на природни ресурси България е ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА от цялата менделеева таблица на путлеристан !!!

Е как тогава се жалваш, че руснаците изкупиха Черноморието с тези ниски заплати?

..СПОКОНО ЛИЗАЧИ НА ЗАДНИКА НА СОРОС,КРАВАРИТЕ,И ЕВРОТОЛЕРАСТИТЕ........ПУТИН НАПЪЛНИ ГАЩИТЕ ОТ СТРАХ,ТЪКМО СИ ВЪРНА КРИМ,И СЕГА НАПРАВО ДРАПА ДА ГО ПОДАРЯВА ПАК НА ЧИФУТО-БАНДЕРИТЕ,ГОЛЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ !))

В России с 1 июля 2017 года в силу вступают изменения в закон "О минимальном размере оплаты труда", по которым уровень МРОТ увеличивается с 7500 до 7800 рублей, делено на 67.32= 115.86 евро е минималната работна заплата на проспериращия путлеристански народ, хайл путлер !!!

Пплячо ти си толкова просперирал, че немоеш да излезеш от италиянската цитусова градина, чираклък чиракуваш и слугинаж слугуваш!мбухахаха

Гледай си паницата с леща и не се обаждай от коневръза.

Великият вожд на ватенките защо не им спре газта на европейците. Направо ще припаднат от страх и ще ходят в кремлин да му се молят на колене. Колкото е едър путин, толкова му е и мозъка, правопропорционално върви с растежа. Дано още дълги години да ги управлява руските индиянци и да върне в 13 век мижавата им икономика.

в 13 век не е имало русия , и такава икономика , добре че им дадохме азбука че да се ограмотят , ама те са неблагодарници , забравиха го, и искат и азбуката да си присвоят , нещастници мизерни ,ако са такива умници да бяха измислили как по добре да живеят , ама и тва май не им се удава

Контра санкциите ще включват никакви ЕС бизнесмени, инвестиции, технологии да не се внасят в Русия - хахахахахх

Бавно и постепено русия ще фалира.Не разбират руските лидери от икономика.Те могат да изнасят тероризъм,могат да крадят,демагози са,могат да пият водка...но икономика не могат

Успокойте емоциите! Нищо не се случва и няма да се случи, което да промени статуквото с Крим и пр.! Всичко това са медийни полюции... Нещата вървят по план. Вижте какво става с курса на еврото спрямо долара: днес е 1.14+ . Правете си изводи и не се занимавайте с политика, а си обърнете паричките в евро, докато все още е възможно. Макар че в Божия план това е временна утеха...

Каквото почукало, това се обадило.

Защо всички тука решиха, че санкциите забраняват износа на руски стоки? Наистина ли не разбирате или просто сте решили да напишете нещо. Спомняте ли си след като Турция свали Руския самолет какво забрани Путин. Руснаци да не ходят на почивка там и да не се ВНАСЯТ турски домати ..... Турция загоби общо над 10 МИЛИЯРДА. Руския пазар е ОГРОМЕН и ние сами си го изтървахме щото ЕС и САЩ така казаха. Каквото и да произведе някой може да се продаде в Русия бе хора помислете ......

Какъв "огромен" руски пазар с минимална работна заплата 115 евро, абе ти в ред ли си ???

Иди на морето виж руснаците които са там с колко пари са в джоба ..... 80% от нас не можем да си позволим с толкова пари да отидем на почивка в друга държава ...... Турците си казаха колко изгубиха не съм си го измислил. Прочети в интернет.

Бо Бо

Жалко, че ЕС се връзва на провокациите на САЩ. Вместо да имаме единен ЕС, ние взаимно си вадим очите, за сметка на алианса които потриват самодоволно ръце на хиляди километри, гледайки ни сеира... Жалко, много жалко...

RIDVAN CHECHNYA прошло 4 года, а песня еще актуальнее стала.

Слава России !

прав си пич! трябва и слава на россия! тя няма нищо друго, въпреки че владее една осма от световната територия, и четвърт от световните минерални ресурси! тъй че, слава и духовен скреп му е цаката на руссският жизнь.

АУУУУ ей сега ЕС фалира, нали копейчовци! МУХАХАХАХАХА КО ша прай със санкцийте на плешивеца от кремль!

Е как ко ша прайш? Ше продължаваш да го духаш на евроатлантите!мбухахаха

Слава России !

Руската помия обрича на глад изгладнелия руски боклук.

ВИЖДАМ ЧЕ ТУКА МНОГО ЕВРОГЕЬОВЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ . АКО РУСИЯ РЕШИ ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ В ПЪЛЕН ОБЕМ ...... ПЪРВА ЩЕ ИЗГЪРМИ БЪЛГАРИЯ . ВЕДНАГИЧЕСКИ ЩЕ НАСТЪПИ ПЕТРОЛНА ГАЗОВА И ФИНАНСОВА КРИЗА .....И ЩЕ СИ ПРИПОМНИТЕ ЗИМАТА НА 1996Г.

в серьоз?? стига бе!! че аз помня едни кризи за горива още от соца!! 20 литра гориво на автомобил на месец, с бонове дето ги получавахме от съвета бе!! а полша спря вноса на газ от россия, и е жива! литва последва примера и, съжо си е добре! дори китай спря сира сибир 1, 2 , и так дале, и нема да загине! щатската газ вече е в европа, и россия си хапе...ти знаеш какво си хапе!

С кофите ли ще го донесеш тоз щатски газ бре. Остави Полша Литва да не ховорим за Китай ..... човека говори за Бълхария .....

Дръннн, джуджето пак настъпи мотиката. :)

Направено било проучване на общественото мнение на изнемогващите под санкциите руснаци. Бил е зададен въпросът какво биха предпочели да върнат за да бъдат отменени санкциите Курилите или Крим. С учудващо единомислие отговорът е бил Аляска

Аляска е американска . Какво ще връща бедния мужик, каква Аляска.

до хан Тъпту. Абе хане Тъпту, що не влезнеш в магазините "Берьозка" в Р България, или някъде в сладкия ти ЕС. Там ще видиш много нещица, произведени в Русия и продавани в тези магазини. Извади си главата от булвоча, умий си очите и прогледни. Това се продава и в цяла Русия.

Само консерви.

Аз съм голям почетател на Берьозка. Винаги купувам там сол, черен хляб и водка. Другата храна е отвратителна. Незнам кой я консумира. Надявам се че антисанкции на Русия добре се отразят на асортимент на любимата ми Берьозка.

Украински, латвийски са повечето, даже Квасът не е руски! Едно магазинче 20 квадрата не могат да напълнят със стока, ватниците!

Едни опашки пред тия магазини се вият. Отвратителни боклуци като за треторазреден панаир.

Наместо да се засрамят и вразумят руснаците със своите необосновани и несправедливи ответни санкции правят невъзможен какъвто и да било диалог и се самоизолират от нас прогресивното човечество

И ти си един демократ, та знае ли се. Що се не гръмнеш!

Само в монголският ти задник се е заврял третия крак на Путин, който е дълъг колкото двата му крака..Бокоолу Бок

днес е подписал контрасанкциите, а на петнадесети ще реши точно какви ще са! но от сега ви съветвам, запасете се с ватенки, ушанки и махорка! без тях живата ви ще е непоносим! ааа, и доларите и еврото обърнете в рубъли! немедленно!

" Европо, Блуднице Вавилонска, Кръвнице Македонска, трижди да си проклета и триклета " Това каза след Берлин българският народз, за разлика от Евроатлантическите продажници, докарали България до материален и морален фалит

македония ?? какво е това??

Абе въшльо, явно днес не са те трамбовали неграта в Сарафово

Ще им пръдне на х.я на ЕС... нали така се казваше.

Мисля , че им пърди в устата на ес, не е ли всъщоност така?

Изречението започва с главна буква, необразовано добиче!!

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

до Хан Тъпту, прочети какво пише човека, провери, и тогава тъпунствай! А между другото, виж извадките от доклада на Пентагона за развитието на Русия за следващите 10(ДЕСЕТ) години. Приятно четене.

Насрахте ли се от кеф, краварски подлоги, все едни и същи сте и пишете едно и също...От толкова напъни, ще сменяте гащи, цървули!!!

Дими, дими гавно советское!

И ква стана тя? Реднеците дънят санкции и подкокоросват ЕС...после идват и викам...ми тоо...щом вече няма да купувате руски газ, ние имаме един тука...шистов...малко по-скъпичък де :)

Аз много се притесних.... Ами как ще живеем с тези нови руски санкции..ха.ха Ще умрем от глад и студ..ха.ха.ха

За второто, второто може и да се случи, ама както казва народа " бай бабо, да не ни среща мечка"

Пак си изщеркал !!! Запитай се що така не вземат и да спрат да купуват руска газ и да секнат най-големите приходи на Русия , а !?!?!?! Щото не им е изгодно !!!

Хххахахаха, абе що тъй от три години магазините в България се напълниха с полски кашкавал, полски ябълков сайдер и полска риба? :)))

А нещо советское да има?

Наташки..ха.ха втора употреба но не амортизирани..ха.ха

а тва лошо ли е,че не разбрах? Тъпоглавите пенсионирани фатмаци не ви увира кратуната ,че колкото повече толкова по-добре.

Изречението започва с главна буква, необразовано добиче!!

Доволен съм . Най-после имаме всичко от което се нуждаем . Всякакви стоки от всякъде . И храна и техника и разни материали . Всичко е внос .Не ми е лошо , добре е . Нека санкциите продължат ! За нас е по-евтино да ги внесем отколкото да ги произведем защото все още сме със съветски производствени технологии !

Личи си, че вместо мозък имаш леген... Какво значение има марката, като всички се изтрепват да произвеждат коли в Русия и да пласират продукцията си на "бедни" руШняци и никой не и не помисля да прави такива заводи в "богата" европейска България!

Колкото нарастват санкциите толкова повече пазарите ни се пълнят със всякакви стоки и храни . А Путин беше казал че руснаците са си самодостатъчни и нямат нужда от нищо . Освен това санкциите допринесли много за недоразвитите отрасли от народното им хазяйство и до две години щели да ги доразвият. Така че да не ги мислим руснаците ами да им завиждаме бе . . . ! Зашо става така - колкото повече ни санкционират руснаците , толкова по-добре става за нашите стоки и пазари . Няма недостиг . А според путиновите думи и за тях ставало по-добре . Значи няма нищо лошо и за двете страни .

Боклук, трябва да четеш повече и да пиеш по-малко тройной... Ватенките открито си признават че са загубили 52 милиарда долара от санкциите: Россия в результате введенных Западом санкций потеряла 50 52 млрд долларов. Об этом заявил президент РФ Владимир Путин, ссылаясь на данные ООН. link

Иран 40 лет был под санкциями и ничего выдержали персы и даже бомбу атомную почти сделали а эти кремлевские ватные уррроды два года и все деньги кончились Дети россиян, а потом внуки, а потом и правнуки ещё долго будут платить за Крым, Донбасс, Алеппо, боинг и другие преступления Путина.

Как върви изкопаването на Черно море?

50 лет ждали прихода коммунизма. Не пришёл. 50 лет ждали нормальной жизни. Не началась. Теперь 50 лет собираются ждать отмены санкций Молодец медведев закрути гайки скоторусским . Я лично знаю два завода в россии громадных гиганта которые работают на 20 процентов в связи с санкциями . Нет денег у населения росмии чтобы жить . Чем больше здохнет тех кто не подстроился к путинской экономике тем чище будет воздух в России . Давай димон размаж эту скотовату дожми ее .

пукаш ли се от яд, соросоидно говедо?

Край, Европа се изплаши от Путлер :)))))))))))))))

"Русия е заела първото място в света по износ на пшеница през 2016 г."

Ха-ха-ха, все едно циганин да обяви санкции против Америка. Хич не им пука на американците за някакви въображаеми санкции от бедна алкохолизирана държавица, която нищо стойностно не произвежда. Ако путлер седне на оная работа на американският президент ще има по-голям отзвук...

Да, на никой не му пука на кой ще обяви санкСии баща ти, Мустафа... Още по-малко на Русия или САЩ....

Бедна ти е само фантазията, льольо. Даже и сега и един самолет на запад не може да бъде произведен без метали от Русия. Да не говорим, че Ф35 е копиран от ЯК и даже и идеята не е говежда.

като са го "изкопирали"от незнамси кой Як , защо и рашняците не си направят един такъв?

Vladimir Borisov

Ха-ха-ха :))) Демек без Путинистан нищо не става! А що не откраднат чертежите и на Кузя?

В американски самолет няма и грам метал от ватенките. Докато при бедните ватенки и техни самолети е обратното: Первые 100 уже заказанных лайнеров МС-21 получат двигатели американской компании Pratt & Whitney. Об этом, как передает корреспондент Ленты.ру, заявил на Парижском авиасалоне в Ле-Бурже президент научно-производственной корпорации Иркут Олег Демченко. Авиониката е внос. Остават само гумите да са направени в Раша, макар и това да не е сигурно. Болкук, Къде е този самолет ЯК от който е копирано нещо ? Под земята в гробищата. Той ако ставаше за някакъв чеп, ватенките щяха да направят нещо. А сега все още нямат нищо, само един бутафорен ПАК и пак и пак и накрая нищо. Все още го изпитват и я стане след 20 години я не....

По тъп коментар от този не бях чел! За коя страна става дума? За тая, която продава на САЩ ракетни двигатели и строи атомни централи по цял свят! За нея ли?

Путин постъпва глупаво! По-добре е да фърли десетина атомни бомби, както направиха краварите в Япония! Къде е Япония днес, 100 години преди Русия! Само след 10 години Русия ще стане най-великата страна в света!

Слепаков?????

Коментари - Путин подписа указа за контрасанкциите против ЕС | Днес.dir.bg

Путин подписа указа за контрасанкциите против ЕС

С указ руският президент Владимир Путин удължи реципрочните санкции на Москва срещу Европейския съюз до 31 декември 2018 г., предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Путин подписа указа за контрасанкциите против ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Май наистина ще станете 16 република на Русия, "бедните" руснаци изкупуват имотите по черноморието ви!

Браво Вова, бий врага където го свариш...Русия на крокодилски сълзи не вярва!

Путев подписал това е заглавие без да пише какво е подписал. Дават се санкциите на запада към Русия,а защо не се изписват санкциите на Русия към запада. Нали това е новината и статията трябва да информира читателите ???!!! Какво може да санкционира една бедняшка страна- нищо . Така излиза и от статията .

му свършат парите, Путин ще си събере байраците без песен и без звук!

JMM®

Кой е Путин .... ?! Самозабравил се откачалник и ненормалник, който си въобразява че е "световен фактор", а собствения му народ живее в мизерия и беднотия ?! Защо ни занимавате с този идиот ?!

Руския народ, който живее в '' мизерия и беднотия'' е с три пъти по-висока покупателна способност в сравнение с Българския.

Руският народ е точно с два пъти по-ниска покупателна способност от Българския, минималната работна заплата в Русия е 115 евро,а в България два пъти по-голяма - 230 евро !!!

Според "ФОРБС" е най-влиятелният човек на света 3 години поред, според JMM ( световно известен мунчо ) е самозабравил се ...

Купи говно и поддержи Россию. Купи говно, ведь ты же патриот

да си чувал нещо за ирония?

Москвичей предупредили о скорой грозе и сильном ветре !

Путин подписа указ за продължаване на санкциите срещу собственият му народ!Да не мислите,че Европа ще се остави да бъде изнудвана от един посредствен комплексар?!Европейските фермери са отдавна компенсирани,а в русия цъфти контрабанда и предъвкват ,,пищезаместители"

За санкации срещу САЩ не съм чувал, а те "анексират" всяка държава отказала да ги засипва с петрол и да им се кланя. Американски войници убиват децата на слаборазвитите държави през последните двайсет години, поставят свой правителства и лидери. Не знам какво мислят от толерантния ЕС, но определено има двоен стандарт в полза на американските сребролюбци. В крайна сметка петрола, който събираха през последните 50 години, скоро няма да им трябва. Сами си отровиха земята. Много скоро ще стане ясно.

Русия няма да може да се изхрани сама, ще фалира, ще се разпадне, .... и т.н. Една Куба живее под санкции вече 50 години, вие за Русия сте се "загрижили". Хората имат проблеми и си ги решават по някакъв начин. Ние къде вървим и къде ще стигнем след 20 години като нация ( справка Катуница, Асеновград, .... ) ?

Минимална работна заплата в путлеристански варваристан - 115 евро, в Европейска България - 230 евро, т.е. в бедната на природни ресурси България е ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА от цялата менделеева таблица на путлеристан !!!

Е как тогава се жалваш, че руснаците изкупиха Черноморието с тези ниски заплати?

..СПОКОНО ЛИЗАЧИ НА ЗАДНИКА НА СОРОС,КРАВАРИТЕ,И ЕВРОТОЛЕРАСТИТЕ........ПУТИН НАПЪЛНИ ГАЩИТЕ ОТ СТРАХ,ТЪКМО СИ ВЪРНА КРИМ,И СЕГА НАПРАВО ДРАПА ДА ГО ПОДАРЯВА ПАК НА ЧИФУТО-БАНДЕРИТЕ,ГОЛЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ !))

В России с 1 июля 2017 года в силу вступают изменения в закон "О минимальном размере оплаты труда", по которым уровень МРОТ увеличивается с 7500 до 7800 рублей, делено на 67.32= 115.86 евро е минималната работна заплата на проспериращия путлеристански народ, хайл путлер !!!

Пплячо ти си толкова просперирал, че немоеш да излезеш от италиянската цитусова градина, чираклък чиракуваш и слугинаж слугуваш!мбухахаха

Гледай си паницата с леща и не се обаждай от коневръза.

Великият вожд на ватенките защо не им спре газта на европейците. Направо ще припаднат от страх и ще ходят в кремлин да му се молят на колене. Колкото е едър путин, толкова му е и мозъка, правопропорционално върви с растежа. Дано още дълги години да ги управлява руските индиянци и да върне в 13 век мижавата им икономика.

в 13 век не е имало русия , и такава икономика , добре че им дадохме азбука че да се ограмотят , ама те са неблагодарници , забравиха го, и искат и азбуката да си присвоят , нещастници мизерни ,ако са такива умници да бяха измислили как по добре да живеят , ама и тва май не им се удава

Контра санкциите ще включват никакви ЕС бизнесмени, инвестиции, технологии да не се внасят в Русия - хахахахахх

Бавно и постепено русия ще фалира.Не разбират руските лидери от икономика.Те могат да изнасят тероризъм,могат да крадят,демагози са,могат да пият водка...но икономика не могат

Успокойте емоциите! Нищо не се случва и няма да се случи, което да промени статуквото с Крим и пр.! Всичко това са медийни полюции... Нещата вървят по план. Вижте какво става с курса на еврото спрямо долара: днес е 1.14+ . Правете си изводи и не се занимавайте с политика, а си обърнете паричките в евро, докато все още е възможно. Макар че в Божия план това е временна утеха...

Каквото почукало, това се обадило.

Защо всички тука решиха, че санкциите забраняват износа на руски стоки? Наистина ли не разбирате или просто сте решили да напишете нещо. Спомняте ли си след като Турция свали Руския самолет какво забрани Путин. Руснаци да не ходят на почивка там и да не се ВНАСЯТ турски домати ..... Турция загоби общо над 10 МИЛИЯРДА. Руския пазар е ОГРОМЕН и ние сами си го изтървахме щото ЕС и САЩ така казаха. Каквото и да произведе някой може да се продаде в Русия бе хора помислете ......

Какъв "огромен" руски пазар с минимална работна заплата 115 евро, абе ти в ред ли си ???

Иди на морето виж руснаците които са там с колко пари са в джоба ..... 80% от нас не можем да си позволим с толкова пари да отидем на почивка в друга държава ...... Турците си казаха колко изгубиха не съм си го измислил. Прочети в интернет.

Бо Бо

Жалко, че ЕС се връзва на провокациите на САЩ. Вместо да имаме единен ЕС, ние взаимно си вадим очите, за сметка на алианса които потриват самодоволно ръце на хиляди километри, гледайки ни сеира... Жалко, много жалко...

RIDVAN CHECHNYA прошло 4 года, а песня еще актуальнее стала.

Слава России !

прав си пич! трябва и слава на россия! тя няма нищо друго, въпреки че владее една осма от световната територия, и четвърт от световните минерални ресурси! тъй че, слава и духовен скреп му е цаката на руссският жизнь.

АУУУУ ей сега ЕС фалира, нали копейчовци! МУХАХАХАХАХА КО ша прай със санкцийте на плешивеца от кремль!

Е как ко ша прайш? Ше продължаваш да го духаш на евроатлантите!мбухахаха

Слава России !

Руската помия обрича на глад изгладнелия руски боклук.

ВИЖДАМ ЧЕ ТУКА МНОГО ЕВРОГЕЬОВЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ . АКО РУСИЯ РЕШИ ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ В ПЪЛЕН ОБЕМ ...... ПЪРВА ЩЕ ИЗГЪРМИ БЪЛГАРИЯ . ВЕДНАГИЧЕСКИ ЩЕ НАСТЪПИ ПЕТРОЛНА ГАЗОВА И ФИНАНСОВА КРИЗА .....И ЩЕ СИ ПРИПОМНИТЕ ЗИМАТА НА 1996Г.

в серьоз?? стига бе!! че аз помня едни кризи за горива още от соца!! 20 литра гориво на автомобил на месец, с бонове дето ги получавахме от съвета бе!! а полша спря вноса на газ от россия, и е жива! литва последва примера и, съжо си е добре! дори китай спря сира сибир 1, 2 , и так дале, и нема да загине! щатската газ вече е в европа, и россия си хапе...ти знаеш какво си хапе!

С кофите ли ще го донесеш тоз щатски газ бре. Остави Полша Литва да не ховорим за Китай ..... човека говори за Бълхария .....

Дръннн, джуджето пак настъпи мотиката. :)

Направено било проучване на общественото мнение на изнемогващите под санкциите руснаци. Бил е зададен въпросът какво биха предпочели да върнат за да бъдат отменени санкциите Курилите или Крим. С учудващо единомислие отговорът е бил Аляска

Аляска е американска . Какво ще връща бедния мужик, каква Аляска.

до хан Тъпту. Абе хане Тъпту, що не влезнеш в магазините "Берьозка" в Р България, или някъде в сладкия ти ЕС. Там ще видиш много нещица, произведени в Русия и продавани в тези магазини. Извади си главата от булвоча, умий си очите и прогледни. Това се продава и в цяла Русия.

Само консерви.

Аз съм голям почетател на Берьозка. Винаги купувам там сол, черен хляб и водка. Другата храна е отвратителна. Незнам кой я консумира. Надявам се че антисанкции на Русия добре се отразят на асортимент на любимата ми Берьозка.

Украински, латвийски са повечето, даже Квасът не е руски! Едно магазинче 20 квадрата не могат да напълнят със стока, ватниците!

Едни опашки пред тия магазини се вият. Отвратителни боклуци като за треторазреден панаир.

Наместо да се засрамят и вразумят руснаците със своите необосновани и несправедливи ответни санкции правят невъзможен какъвто и да било диалог и се самоизолират от нас прогресивното човечество

И ти си един демократ, та знае ли се. Що се не гръмнеш!

Само в монголският ти задник се е заврял третия крак на Путин, който е дълъг колкото двата му крака..Бокоолу Бок

днес е подписал контрасанкциите, а на петнадесети ще реши точно какви ще са! но от сега ви съветвам, запасете се с ватенки, ушанки и махорка! без тях живата ви ще е непоносим! ааа, и доларите и еврото обърнете в рубъли! немедленно!

" Европо, Блуднице Вавилонска, Кръвнице Македонска, трижди да си проклета и триклета " Това каза след Берлин българският народз, за разлика от Евроатлантическите продажници, докарали България до материален и морален фалит

македония ?? какво е това??

Абе въшльо, явно днес не са те трамбовали неграта в Сарафово

Ще им пръдне на х.я на ЕС... нали така се казваше.

Мисля , че им пърди в устата на ес, не е ли всъщоност така?

Изречението започва с главна буква, необразовано добиче!!

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

до Хан Тъпту, прочети какво пише човека, провери, и тогава тъпунствай! А между другото, виж извадките от доклада на Пентагона за развитието на Русия за следващите 10(ДЕСЕТ) години. Приятно четене.

Насрахте ли се от кеф, краварски подлоги, все едни и същи сте и пишете едно и също...От толкова напъни, ще сменяте гащи, цървули!!!

Дими, дими гавно советское!

И ква стана тя? Реднеците дънят санкции и подкокоросват ЕС...после идват и викам...ми тоо...щом вече няма да купувате руски газ, ние имаме един тука...шистов...малко по-скъпичък де :)

Аз много се притесних.... Ами как ще живеем с тези нови руски санкции..ха.ха Ще умрем от глад и студ..ха.ха.ха

За второто, второто може и да се случи, ама както казва народа " бай бабо, да не ни среща мечка"

Пак си изщеркал !!! Запитай се що така не вземат и да спрат да купуват руска газ и да секнат най-големите приходи на Русия , а !?!?!?! Щото не им е изгодно !!!

Хххахахаха, абе що тъй от три години магазините в България се напълниха с полски кашкавал, полски ябълков сайдер и полска риба? :)))

А нещо советское да има?

Наташки..ха.ха втора употреба но не амортизирани..ха.ха

а тва лошо ли е,че не разбрах? Тъпоглавите пенсионирани фатмаци не ви увира кратуната ,че колкото повече толкова по-добре.

Изречението започва с главна буква, необразовано добиче!!

Доволен съм . Най-после имаме всичко от което се нуждаем . Всякакви стоки от всякъде . И храна и техника и разни материали . Всичко е внос .Не ми е лошо , добре е . Нека санкциите продължат ! За нас е по-евтино да ги внесем отколкото да ги произведем защото все още сме със съветски производствени технологии !

Личи си, че вместо мозък имаш леген... Какво значение има марката, като всички се изтрепват да произвеждат коли в Русия и да пласират продукцията си на "бедни" руШняци и никой не и не помисля да прави такива заводи в "богата" европейска България!

Колкото нарастват санкциите толкова повече пазарите ни се пълнят със всякакви стоки и храни . А Путин беше казал че руснаците са си самодостатъчни и нямат нужда от нищо . Освен това санкциите допринесли много за недоразвитите отрасли от народното им хазяйство и до две години щели да ги доразвият. Така че да не ги мислим руснаците ами да им завиждаме бе . . . ! Зашо става така - колкото повече ни санкционират руснаците , толкова по-добре става за нашите стоки и пазари . Няма недостиг . А според путиновите думи и за тях ставало по-добре . Значи няма нищо лошо и за двете страни .

Боклук, трябва да четеш повече и да пиеш по-малко тройной... Ватенките открито си признават че са загубили 52 милиарда долара от санкциите: Россия в результате введенных Западом санкций потеряла 50 52 млрд долларов. Об этом заявил президент РФ Владимир Путин, ссылаясь на данные ООН. link

Иран 40 лет был под санкциями и ничего выдержали персы и даже бомбу атомную почти сделали а эти кремлевские ватные уррроды два года и все деньги кончились Дети россиян, а потом внуки, а потом и правнуки ещё долго будут платить за Крым, Донбасс, Алеппо, боинг и другие преступления Путина.

Как върви изкопаването на Черно море?

50 лет ждали прихода коммунизма. Не пришёл. 50 лет ждали нормальной жизни. Не началась. Теперь 50 лет собираются ждать отмены санкций Молодец медведев закрути гайки скоторусским . Я лично знаю два завода в россии громадных гиганта которые работают на 20 процентов в связи с санкциями . Нет денег у населения росмии чтобы жить . Чем больше здохнет тех кто не подстроился к путинской экономике тем чище будет воздух в России . Давай димон размаж эту скотовату дожми ее .

пукаш ли се от яд, соросоидно говедо?

Край, Европа се изплаши от Путлер :)))))))))))))))

"Русия е заела първото място в света по износ на пшеница през 2016 г."

Ха-ха-ха, все едно циганин да обяви санкции против Америка. Хич не им пука на американците за някакви въображаеми санкции от бедна алкохолизирана държавица, която нищо стойностно не произвежда. Ако путлер седне на оная работа на американският президент ще има по-голям отзвук...

Да, на никой не му пука на кой ще обяви санкСии баща ти, Мустафа... Още по-малко на Русия или САЩ....

Бедна ти е само фантазията, льольо. Даже и сега и един самолет на запад не може да бъде произведен без метали от Русия. Да не говорим, че Ф35 е копиран от ЯК и даже и идеята не е говежда.

като са го "изкопирали"от незнамси кой Як , защо и рашняците не си направят един такъв?

Vladimir Borisov

Ха-ха-ха :))) Демек без Путинистан нищо не става! А що не откраднат чертежите и на Кузя?

В американски самолет няма и грам метал от ватенките. Докато при бедните ватенки и техни самолети е обратното: Первые 100 уже заказанных лайнеров МС-21 получат двигатели американской компании Pratt & Whitney. Об этом, как передает корреспондент Ленты.ру, заявил на Парижском авиасалоне в Ле-Бурже президент научно-производственной корпорации Иркут Олег Демченко. Авиониката е внос. Остават само гумите да са направени в Раша, макар и това да не е сигурно. Болкук, Къде е този самолет ЯК от който е копирано нещо ? Под земята в гробищата. Той ако ставаше за някакъв чеп, ватенките щяха да направят нещо. А сега все още нямат нищо, само един бутафорен ПАК и пак и пак и накрая нищо. Все още го изпитват и я стане след 20 години я не....

По тъп коментар от този не бях чел! За коя страна става дума? За тая, която продава на САЩ ракетни двигатели и строи атомни централи по цял свят! За нея ли?

Путин постъпва глупаво! По-добре е да фърли десетина атомни бомби, както направиха краварите в Япония! Къде е Япония днес, 100 години преди Русия! Само след 10 години Русия ще стане най-великата страна в света!

Слепаков?????