Светът подготвя незабавни мерки срещу Кадафи

Съветът за сигурност на ООН ще обсъжда днес въпроса за санкции срещу Либия. Френско-британска проекторезолюция в ООН призовава за налагане на оръжейно ембарго и финансови санкции срещу Либия.

Обратно в новината

Коментари - Светът подготвя незабавни мерки срещу Кадафи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dо бекапето, много ми е жално за теб! Dали не си се объркал? Hе искам никой да се бие и пребива! Hе искам да се пролива кръв. Cтига толкова!Mумията Kадафи може да се оттегли ако иска. Hо злобата и злината а и е kомбина с дявола в който не вярва-те не му позволяват. A ти иди и се помоли в "твоя храм" да минем спокоен и мирен живот. Hали уж всички сме за мир или... ти за какво си???

леле ,този форум е толкова натъпкан с червена соц пропаганда че се отазвам да го чета...преминавам на *

Ти си идеологически "обременен" и никога няма да можеш да направиш елементарни взаимовръзки!По-добре ще бъде да не се обаждаш!

Не идеологически, а обременен с ГЛУПОСТТА и НИСКОМОЗЪЧНО СЪДЪРЖАНИЕ

Ха-ха 30 хиляди милиарда за едно радио Свободна Европа... Ти се изпусна тотално....

И как са ни влияли американците през желязната завеса? Остава да кажеш, че чалгазацията е техен проект.

Такъв план никога не е приеман от Народното събрание. И още, колкото ти е виновна метеорологичната прогноза за лошото време, толкова е виновен и този доклад, че е предвидил какво ще стане.

На лов за вещици! Търсихте на Садам оръжията, а се оказа че петролчето е било целта. На Либия отдавна и кроите шапката и е невероятно колко много глупаци има които дрънкат за ислямизъм, тероризъм и други подобни глупости. Я си отворете очичките и се молете да не открият петролни залежи в България, защото веднага ще се затичат да ни освобождават и един бог знае какви тайни оръжия ще ни открият, дето не сме ги и сънували.

Ами, нека да дойдат, по-добре богаташ да те освободи, отколкото бедняк с руски ботуш да те стъпче.

Мериканците да пратят една група NAVY Seals да обезопаси химическото оръжие (иприта) на Кадаифа , а Европейците да наложат зона забранена за военни полети над Либия - останалото Либийците ще си го свършат сами :))))

Добавка : Иприта е гадно нещо - със сигурност няма да стигне до Америка, но 200-300 кг могат да обезлюдят Бенгази за 45 мин. а Триполи (бунтовните квартали) за 1 ч., което си е кофти

Пак война, този път по-близо до нас, този път с още по-ислямски дух. Да, в 21 век вероятно не се нравят тоталитарните режими, но това ли е начина да бъдат отстранени? И кой идва след тях- ислямските радикални ал джазира поделения, нали.На тях ли да се радваме?Явен е подема на исляма в цял свят,питам се защо още спи християнството, будизма? Ако чакаме да ни събудят-няма да стане.Ще ни приспят завинаги, с прерязване на гърлото и айде -при Свети Петър, на опашка за място в рая или ада.Затова си мисля, че не е добре да се радваме, че оная мумия кадаифчо дето ни отмъкна сума пари за щуротиите на медиците ни, щяла да падне от власт.Добре е да падне, ама кой ще дойде след нея. Трябва да се пипа там много внимателно,с няколко чифта ръкавици и пинцета, защото вонята е голяма ама и риска е голям.Петрола мирише и привлича мършата -световните господари, ами дали те ще успеят да си сложат пионките или ония с чалмите и шалварите ще ни казват накъде да гледаме когато ни изтребват в името на аллах! Дано Бог ни пази и вразумява, че без него сме за телепортиране в друг свят!!!

На някои хора все Америка им е виновна, за каквото и да се случва по света. Но тази омраза си беше спечелена от САЩ, затова че натри носа на комунистите, с победата си по време на Студената война. -ФАКТ

Не е зле да си използваш понякога главата и за мислене - Виж кой има най-голяма финансова полза от всички войни от началото на 20-ти век до сега и ще разбереш, кой стои зад тях.

А ти си долен комунист ,като ти е толкова скъпо текеесето отидо до либия да помагаш на сганта на Сталин !

май някой е за циклил ..... :)

Много се навъдиха "анализаторите" на подобни събития от световната политика, но явно, доста от тях са с превръзки на очите и не виждат реалната заплаха от радикалния ислям. Най-лесно е да плюеш Америка или Европа, но това са люлките на християнството, а пък нали и ние сме християни, поне така се водим по църковните канони. От това, което чета по форума, се улавям в съмненията, че повечето от писачите искат тържеството на исляма, иначе, защо ще защищават огнищата на фундаменталистите в арабските страни, родина на тероризма.

Защото мразят САЩ. Прекъсна им лапането през 1989 (не че сега не лапат пак същите, но това е заради "умните" ни сънародници, които така и не се научиха как да гласуват)

"Най-лесно е да плюеш Америка или Европа, но това са люлките на християнството, а пък нали и ние сме християни, поне така се водим по църковните канони. " Алооо християнския юнак! Първо - каква Америка, каква Европа, каква люлка на християнството бълнуваш? Люлката на християнството се нарича Юдея, днешна Палестина. Второ: ти като си такъв християнин, кога ходи на църква за последно? Трето: щом още не ти е ясно кои са истинските терористи и как действат (например как свалят правителства по целия свят, или пък организират атентати), значи ти си безнадеждно и безвъзвратно зле...

Добре, че в света има такива обединения като НАТО, ООН и много други, така че да спират това, което се случва в отделни държави. Светът върви към тотално обединение на нациите, а бобкука ще си ходи или ще бъде цивилизован по естествен начин. -колкото и да им е мъчно на комунистите и др, изпълнени със злоба

Приятелю , ти или не си добре , или пушиш нещо забранено .ООН съществува само като фраза . За да може да има военни действия , ТРЯБВА ВСИЧКИ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ООН ДА БЪДАТ СЪГЛАСНИ . Само като пример ще дам Ирак и Сърбия , там Русия и Китай бяха твърдо против .И за какво обединение на света става на въпрос ?? Светът върви към разруха , от ден на ден става по-зле . И какви комунисти те гонят бе човек .? Мисля че ти трябва почивка .

Докторът ти изписа едни розови хапченца, помниш ли? Що не ги пиеш? И знаеш колко са ти вредни емоциите! Я иди хапни, изкъпи се и полегни с някоя книжчица. А, и да не забравиш пак хапченцата!

Скъпи модератори , незнам кой ви пише статийте , но бъдете малко по-обективни . "Светът подготвя незабавни мерки срещу Кадафи" Светът не се състои от няколко държави и снимката на Обама не олицетворява ООН .

Много точно казано.

Господ да ни пази от АМЕРИКА! Дето стъпи трева не никне! МЪТИШ НЕ МЪТИШ ЩЕ ТЕ ЯМ! -Имаме приказка ние. И света пак ще гледа безучастно. Защо тогава и нашите политици да са съвестни и да се боят от възмездие

Нещо си объркала държавата, но на празна комунистическа кратуна е простено. Ще ти повярвам когато твоите другари започнат да си пращат децата не в Америка, а в Русия и когато хората в Северна Корея от тревопасни станат месоядни.

ЖЕНАТА Е ПРАВА ,НО БЪРКА БОМБЕТО С ЧАЛМА.............

Ванкааа , Ванка , по-далече от носа си не виждаш . Спор няма че в САЩ е страхотно , но си задай въпроса с цената на какво са постигнали всичко това . Че допреди малко повече от 100 години са премахнали робството . Сега са на "разделяй и владей " Контролират десетки страни , десетки народи мизерстват заради тяхната външна политика . Е спор няма , те са си екстра ...

Жено, дорде е време хвърляй през прозореца всичко свързано с Америка. Започни с компютъра и не забравяй да поглеждаш преди лягане под кревата за скрити американци.

Журналистът май не е ходил в казарма. Иприт не е нервнопаралитичен газ, а лепкаво бойно-отровно вещество, поразяващо кожата.

Щом ЦРУ е казало че е нервнопаралитичен газ значи е такъв! Не саботирай демокрацията!:))

И аз не съм ходил в казарма, но знам доста за иприта.

ЧЕ НЯМАШЕ ДА БЪРКАШ ИПРИТ С ИБРИК.............

Сега ще вземат мерки против Либия, за да освободят горките либийци. Много освободители ще има там. Също както освободиха Виетнам, Корея, Афганистан, Ирак...Освободиха ни и нас, и то няколко пъти. А къде остана суверенитета на Либия? Отвратително лицемерие е плъзнало из цял свят, ами дано се сбъднат предсказанията за края му.

Добре, че в света има такива обединения като НАТО, ООН и много други, така че да спират това, което се случва в отделни държави. Светът върви към тотално обединение на нациите, а бобкука ще си ходи или ще бъде цивилизован по естествен начин.

до цецо Америка е 1-на колонизатори(избиха индянците и ги сложиха в гета-преди хитлер-демократично), говедари,престапници,агесори,черни,латино,азятци и всички отпадаци на света и добрите евреии -погелавамти да живеш там

Внимание!Амеука идва да си превземе Либия истински-ако се наложи и с оръжие-казва там някакъв си сър.Така,така,Чичо Сам-светът ще е в краката Ти,ама до 2060-както казва доцента от Заара.

Няма ли да е по-добре да си изсценирате някоя "терористична" атака и да гоните някой нов призрак по целия свят. 11 септември вече изстина - време е за нова враг , че тоя Ладен се изтърка вече. А , и още нещо. Най-голямата демокрация (САЩ) отдавна не си е убивала президент. Надали има такава "демокрация" - пречи ти президент - убиваш го.

еи хора помислете.....за какво им е на тия хора демокрация?сега имат безплатни-обучение здравеопазване няма безработица престъпността е мн.малка и лапат около 100 човека.помислете какво ще стане после.

Само дето на местните не им са работи , та 2 не видят. Защо мислите , че страната е пълна с чужденци ?

А бе бате, нека у нас да лежим, а чужденци да дойдат да ни работят

Ние Българите сме си робчета и даваме акъл на другите. Не се ли срамувате другарки и другари ?

Америка е 1 и цървулите да не пишат глупости !!!

Цецко , ти си учи уроците моето момче . Като пораснеш и помъдрееш кажи какво мислиш.

Голям праз - избил бил няколко стотин циганьори! През 1969г. в Маями Братята Американци застреляха 200 студенти, които демонстрираха против правителството и избиването на мирни виевтнамци! И какво? Да не би чичи Сам да си подаде оставката? Дръжки! Само устата им е голяма!

правилно-демократично -200 каквоса сравнение 300000комонисти през 50год. данни кгб

Разбирачо,дай да се разберем.Няма да гледаш какво правя,а ще слушаш какво ти говоря.Ясно ли е?

Най-модерно е днес да си антиамериканец. А и най-лесно. Не е нужно нищо да знаеш и от нищо да разбираш. Единствено когато започнат да се трепат някъде започваш да викаш `Уууу, американци лоши, нали защитавате правата на хората, защо не се намесите.` Ако пък се намесят е още по-лесно `Аааа, империалисти гадни, защо крадете парите и богатствата на хората.` Стратегията е печеливша от всяко положение и е 6-ца от тотото за наш Ганьо, който не си прекопава градинката пред блока, но компетентно и със замах раздава мнения по всички световни проблеми от крайна инстанция.

Скъпи приятелю , не е модерно-факт е . Америка си гони интересите и не им пука за народите и какво оставят след себеси . САЩ и Англия са основните купувачи на либийският петрол . Франция и Италия са вложили стотици милиарди там . "Нормално "е да се намесят . Ако и при нас открият голями залежи с петрол и нас ще ни "освободят" независимо кой е на власт .

Най-големите 15 вносители на суров нефт за 2010 в САЩ са: Канада, Мексико, Саудитска Арабия, Венецуела, Нигерия, Колумбия, Алжир, Ирак, Ангола, Еквадор, Бразилия, Кувейт, Русия, Великобритания, Индонезия. При останалите петролни продукти са същите но там Русия е с няколко места по-напред. От цитираните страни единствено в Ирак е имало намеса на американците, но там в момента главните концесионери са от много и най-различни страни и не може да се говори за привилигеровано положение на американските компании. Според мен арабският свят, а и другите, не могат да не са доволни, че запада им купува петрола. Оттук насетне, кой какво прави с получените пари е отделен въпрос.

колко е остаряла клинтън....

Гаден народ сме и туй то. Всичко сме си оправили и гледаме в чуждата паница. По време на така наречения социализъм бяхме зле , пък сега сме цвете за мирисане. Е да ама американцита са това ,не някой друг. Глупости ..... Та те гледат само собствената си изгода и нищо друго и то за сметка на цял свят. На тях винаги им пречат тези който не са с тях. Не случяйно отделят толкова много за разузнаване и подмолни дейности и какво ли не. Та те разбиха целия свят . Е да нали те са добре, само те и никой друг за каквото и да е , пък Вие се нападайте , убиждайте, а унижението то не е важно................. Сега и запорирането в банките. Малко ли са им печалбите от това ,че освен петрола използват и авоарите им. Сигурно е малко, защото не е всичко..... Затова е борбата.............

Навсякъде!

Господа! Светът нафлезна в нов етап на своето развитие,характеризиращ се с необратими политически и природни процеси. В контекста на това, е недопустимо този самозабравил се диктатор да бъде допуснат в новото време. Този човек със санкции няма да го стреснете,а най-много да го подтикнете към още по-големи жестокости. Необходимо е следното: В името на всички онези които бяха убити от ръката на този човек, и в името на всички онези които тепърва ще бъдат погубени от него, да се проведе тайна нощна въздушна операция по неутрализирането на този звяр. Няма място в новото време за него,особено след като публично ви се изплю в лицето и ви нарече наркомани,които трябвало да бъдат екзекутирани. Благодаря

Горе-долу си прав, макари петъчно превъзбуден и емоционален с малко ромче с чай рано сутрин. Но си прегледай и правописа -"НАФЛЕЗНА" И др. Ха, ха...

"Наблюдател", приемам насмешката ви,тъй като в действителност в бързината си, съм допуснал правописна грешка.

Всички пропускат или се правят, че пропускат, официалната подкрепа на Ал Кайда за бунтовниците в Либия. Това пренебрежително отношение може да им коства много. Не забелязахте ли, че в първите две седмици от "революцията" в Египет, хората бяха на площадите без логистична подкрепа, с няколко знамена и дори и без плакати. Но изведнаж в края Иран ги подкрепи финансово, идеологически и морално и площадите се заляха със знамена, плакати, храна, нитки,лекари и т.н. А като свалиха Бумарак в еуфорията и веселбата изнасилиха групово една известна американска журналистка!!! Това ли са им революциите? Диктаторите трябва да бъдат премахнати но не на цената на предаване на властта в ръцете на ислямския фундаментализъм!

АЗ СЬЩО СИ САДАВАМ ВЬПРОСА,КАК МОЖЕ ДА ПОСТЬПЯТ ТАКА.....?ТА ТЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ ОТРАЗЯВАХА СЬБИТИЯТА,А ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ БЯХА НА ТЯХНА СТ5РАНА И ЗА БЛАГОДАРНОСТ,КАКВО????????НАЛИ УЖ СЕ КЬЛНАТ В ЙОРАНА,НАЛИ СА МюСУЛМАНИ,КОРАНА ИМ ЗАБРАНЯВА СЕКС ПРЕДИ БРАК?!ВЬЗМОЖНО ДА СА БИЛИ И ОТ ПРЕДРЕШЕНИТЕ ПОЛИЦАИ ПОДРЬЖНИЦИТЕ НА МУБАРАК,ЗА ДА КАЖАТ ПОСЛЕ ЕТО ВИДИТЕ ЛИ ДОКУДЕ ЩЕ ДОВЕДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА....?????????

За съжаление, не са били от предишните полицаи, подръжници на Мубарак! Има и видеоматериали и независимо разследване по случая в някои медии и западни сайтове, но не мога да ги постна тук.

Хей,Наблюдетел, Ако САЩ и Европа не "вдъхновяват" тези "революции" тогава защо искат да наложат санкции на Либия ? Така изхождйки от твоята теория "съпер" силите наливат вода в мелницата на ислямистите. За мен сценарият е същия:Сомалия,Афганистан,Ирак. Сега тези "развити" държави ще се възползват от ситуацията да вкарат войници в арабския свят и да сложат ръка на петрола едно и второ да помагат на "братята" в Израел. България ще приема емигранти араби и ще пази Европа от нашествието на "варварите".Нали трябва да има някаква далавера от това , че сме в Европейския съюз.Ей,такива ми ти лакърдии...

Здравейте Наблюдател на революцията.Аз не съм пропуснала, но мисля,че не успявам да прочете и анализирам цялата публикувана информация за събитията в арабаските държави.Има доста европийски даржави,чийто политици мълчат, мълчи Русия и бившите съветски републики, Израел,Турция също, българските политици говорят групости.Накъде отива човечеството е въпрос труден за обикновенните хора,които се замислят, останалите давта необосновани мнения. Да,смятам,че някои е замислил и заплатил този сценарии и този някои очаква големи печалби и власт. Невярвям разума да надделее, очаквам разруха и война.

Някой да не си помисли, че аз имам нещо общо в случая. Неееее, на мен лично ми е много кофти, че цената на нефта се покачва. Дано никой не си зададе въпроса: Кой има полза от тая касапница в социалистическата Джамахирия?

Да!

И къде бе пиле ?

Япония, Западна Германия, Ю.Корея, всички азиатски държави-икономически тигри... Много ти е малък светът, байно, но с капаци на очите е така...

Там където се е намесил/стъпил/американец да се е случило нещо добро?

Дядка,така ли ви учат на Позитано,или го прочете в "Дума"!?

Става въпрос за държавния инвестиционен фонд на Либия а не за личните авоари на Кадафи които естествено са в Швейцария. Сега замразяват тези 32милиарда режима в либия се сменя и ако не е проамерикански сбогом и на тези 32 милиарда!

Птичи грип Х5М1 ,трябва да подрепяме демокрацията в изкореняването на всички елементи на комунизъм в света , те са долни крадливи нещастници които трябва да се качат на бесилото , който е против мойто мнение да си купи билет за северна корея !

много си зелен.некой работи неса ти ясни....

вие дядо куца-маи сте плод на недоразумение на гените и средата в която сте мисля че и комунисти и без сте си останеш гладен.душиго демократичният

Не, бе това са детските влогове либийските дечица. Хайде стига си писал глупости и ти...

Светът пак е обърнал умолителен поглед към мощтта на Америка,за да постави диктатора на мястото му!Стига,нека този път да отиват китайски гладници,а не американски момчета да оправят бакиите сътворени от Европа и най-вече Русия!

Баба ти е обърнала умолителен поглед. Нещо не си добре с мозъка май?

Toя тъпанар защо е допуснат до ефир!?редактора има странни разбирания за грубости!

че откога барак обама е светът,чисти хиени чекаха да се избият и сега ще ги омиротворяват и крайната цел да им вземат петрола.

Много, много е лесно сега да искаме гадния Кадафи да падне. Да, той е диктатор, гад и т.н. Виновен е, че 5 години държа медиците ни в затвора. Но ... Има и едно НО. Какво ще стане при вече ясния изход от кризата? Кадафи пада и дори ще бъде убит. Това е ясно. Но Кадафи направи от нищото, от сбор племена една мощна, сравнително независима държава. Нито САЩ, нито СССР успяха да го примамят в лагерите си. Кадафи осигури благоденствие на народа си. Още преди 1989 год. мои познати работеха в нефтодобива им за по 1200$ и разправяха, че при +45 градуса по С либийци не работят! Построи болници, училищам пътища. Вярно с цената на строг режим, но някой има ли идея как се управляват племена по друг начин? Въпросът е: Какво ще стане сега? Защо САЩ са "изненадани" и 2-3 дни мълчаха? Има няколко причини за бунтовете: 1. Симетистите от САЩ търсят увеличаване на цената на петрола. За това водиха войните в Близкия изток, за това свалиха и убиха Садаам. 2. Нефтът свърша в световен мащаб. Световните сили няма да позволят някой да добива ценния продукт без да е под техен контрол. 3. Либия можеше рязко да "дръпне" напред поне в регионален мащаб, което не е в интерес на големия брат. Днес, виждаме как живеят иракчаните, афганистанците, косоварите. Да им е честито на либийците.

Така си е! Скоро либийците ще усетят американо-израелската "демокрация"! Разделена на 2 или 2 държави и послушна Либия, разработвана и изцеждана от западните хиени!

Така е, верни неща пишеш. Имам обаче някои възражения" 1. Цитирам те - ''Вярно с цената на строг режим, но някой има ли идея как се управляват племена по друг начин?'' - знаеш ли, че съм чувала подобно изказване и за българския народ? Че не можем да бъдем управлявани по друг начин. Да не говорим, че някои съфорумци проявяват открити мераци. Е, по тази причина, където и по света да има диктаторски режим, аз ще съм против него. На мен ми харесва европейски тип демокрация (или там както го нарича идеяза българия) и искам у нас да бъде същото. Ние нефт нямаме, но сме в Европа. 2. Пак те цитирам - ''Днес, виждаме как живеят иракчаните, афганистанците, косоварите. Да им е честито на либийците.''. На това ще отговоря -ами като са толкова ТЪПИ и не умеят да използват по правилен начин богатствата си и да си изградят стабилни държави, заслужават да ги загубят! На нас кой ни е виновен, че си изгубихме силната държава и 500 години бяхме под турско робство? Никой! Освен това, Русия да не би да няма природни богатства? Забелязваш ли разликата, обаче? Ами Кувейт? Емирствата? Живеят си и си пеят. Пак казвам - на чужд гроб плачем.

Кадафито е катил за отстрелване. заслужава съдбата на Чаушеско. Единственият му полезен ход е да издигне някой от телохранителите си за мин.председател и да започне имитация на реформи- със много приказки и нищо правене.

И тия двамата ли представляват света???? Отново ще демократизират някого изглежда,жална им майка на тия загубени араби ,да забравят за петрола и доларите вече и да се подготвят за новите слуги на американските "демократи"!!!

Вече няма никакво съмнение кой стои в основата на тази "демократизация" - същите, които ни направиха и нас много демократични! До пълната демократизация на света!

Ами ти да беше се поизучил малко преди да плещиш глупости...

Виж ти, явно си от НАУЧЕНСИТЕ герберисти. Бог да пази България от недоучили маргинали- слугинажа на ГЕРБ

БРАВО ПИЧ ТОЧНО ГО КАЗА,НО НЕ ДО ПЬЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ,А ДО ПЬЛНА ЗАКЬСАЦИЯ....

Ама вие наистина сте пълни идиоти. Кадафито - дето винаги е викал - САЩ са виновни - за всичко, ама за всичко и беше техен идеополитически враг (както любимият ви СССР), обвинява сега за тези размирици Ладен, не САЩ... той със сигурност знае - кой е по-виновен, не вие..ама за вас омразния САЩ все ви е виновен... ...а още ли карате москвичи и пиете руски чай и ядете черен хляб...ех мед ми капе - като ви чета олигофрено-дебилните плачещи коментари. Нема го вече СССР и неговите сателити 1 по 1 отиват в небитието, загубихте безвъзвратно войната, останаха ви една Северна Корея и Куба - стягайте куфарите - че скоро и тях няма да ги има - като строй.

Идиота си ти-няма сериозна терористична организация, която да не се финансира и ръководи от САЩ!Включително и Ал Кайда.Прочети малко повече за връзките на сем. Буш с Бин Ладен и престани да плещиш глупости.

ако тия двамата на снимката са "света",много лошо става!!подобно нещо беше и за ирак!!

А!! 'м чи тука са отгоре-надоле бря!!!

Тези арабски революции много ми приличат на нашите източноевропейските! Май всичките са режисирани от едни и същи хора. Арабите не ги чака нищо добро.

Може да си страшно глупава, но пък си честна със себе си и това заслужава уважение.

Иване,Иване,сигурно четеш само вицове с обеснение към тях.

БРАВО ПИЧ ТОЧНО ГО КАЗА,НО НЕ ДО ПЬЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ,А ДО ПЬЛНА ЗАКЬСАЦИЯ....

И тях ли ще ги "демократизират"?!

НАВРЕМЕТО ДЯДОМИ ИМАШЕ ЕДИН ЛАФ И ВСЕ ГО ПОВТАРЯШЕ,ЦИТИРАМ....."ДЕМОКРАЦИЯ,БюРОКРАЦИЯ И НАКРАЯ ЗАКЬСАЦИЯ!"ЛЕЛЕ,КОЛКО Е БИЛ ТОЧЕН ВИЖДАЛ Е НАПРЕД ВЬВ ВРЕМЕТО С 30 ГОДИНИ!

Ауу.как са се разплакали червените за сатрапа Кадафи!Ами другари и другарки,не знаете ли,че почти всички пуски олигарси са на запад и милиардите им са в западни банки?Та ако знаете колко пуски авоари са само в американските банки,ще виете като настъпени кучеъа.

И ти си като всички - бит пес :Д

Преди време един международен наблюдател беше писъл, че САЩ ще започнат война в две държви. Едната е ясна вече - Либия. Коя ли е втората? Хайде да гадаем.

Какви са тия мерки бе, Обамчо. Да няма да му извадите едно колче на палатката.