Ново държавно финансиране за саниране може би през 2019 г.

През 2018 г. ще се довършват започнати проекти по националната програма за саниране, а ново финансиране от държавния бюджет ще се иска евентуално през 2019 г.

Обратно в новината

Коментари - Ново държавно финансиране за саниране може би през 2019 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно са преценили са следващата година, защото БХ-С ще бъде с оставка в джоба !

Нулево саниране догодина-кой каквото накрал,накрал. Следващата година само ще броят откраднатото...

А следващата година от къде ,,ще папкаме,,?

Логично е! 70 процента от жилищния фонд в евразийски бг-стан е панелен!

АЙДЕ НА СТеРеОПОРААААААаааааа.....

за последните 35г. кво построиха, че не се сещам? Карат го на лаври от зрелия социализъм - от 70- те... 1 ми кажете де!

...ПОЛЯНКИ - почистиха тук -там построеното при Бай Тошо! ?

ще е нулева...

Вече 27 , нулеви години . България се срина , до най-бедната и най-корумпирана държава. Цялата държава се крепи на ЗАЕМИ . Кой ли ще ги връща?

За най-бедната няма как да се съглася. За другото си прав.

Не знам нулева ли е или осмица, ама при нас всички "избранници" от общината и техните семейдтва си ремонтираха къщите.Ама как един от местните "управници" не пропусна да се включи в ремонтирането наречено саниране.А на баба Кунка кирпичената къща която не отговаря за енергийна ефективност е все същата.И няма ГЕРБ няма МЕРБ ,БСП - МСПе ВСИЧКИ!

d4

перефразирайки приказката за циганската работа, ще кажа- хубава работа, ама герберска. тежко и горко за онези с договорите. ще "съфинансират" докато са живи и те и внуците и правнуците им.

Това не е саниране. Това е изолиране на сградата - топлоизолация + смяна на дограма + ремонт на покрив. Дали е нужна? Да, необходима е - намаляват се топлозагубите в сградата. Дали трябва държавата да го прави? Не. Не е справедливо спрямо всички граждани. Хайде сега, тия, които твърдяха, че хората ще загубят жилищата си, да изпълзят от дупките си и да кажат - кой и къде е останал без жилище, след "санирането" :)

противоречиш. Необходима топлоизолация с държавни пари на частен имот. Не е честно спрямо останалите граждани. Аз съм един от тия останали граждани,по каква програма ще ми изолират къщата??? Понеже не чакам на чужди мъде кръщене всичко мина през джоба ми и стана.....тия в панелките по-бедни ли са от мен?????

Ехо! Мисли бе! В панелките са по 20-25 апартамента на вход. Колко входа, колко блока? Многоооо плащачи се връзват. Ти си един с къщата, не може да се краде от теб, шиле глупаво...

Прочети коментара на 93821 и ще получиш отговора , но и с добавка!

Трудно е да обясниш на драскач, който не вижда, не чува и за капак, НЕГРАМОТЕН.

"Това което сме построили не може и да го боядисате."

И какво построихте бе? Безмислици основно. Освен това превърнахте хората в мързеливци, подлизурковци и доносници. Затова сега ви берем плодовете.

ПЛОДОВЕТЕ ги обра ТИКВОЧА. А Ти ще му береш топките

колкото ББ е построил, толкоз и идолът му Тошо, само източниците са други. Режем лентичките на другите, единия - по еврофондове, другият - от СИВ...

крадете строеното по татово време с наши пари....

Думата "държавно" за мнозина означава, че има нещо за крадене. Няма как "държавното" саниране да прави изключение.

Най-накрая едно умно решение. Като чух за това държавно саниране бях шокиран.

Ще носи ли отговорност Пожарникаря, ако стане пожар и заради стиропора огънят бързо обхване цялата сграда и хората измрат, като в Лондон?

правилно никва топлоизолация повече - опасна е. ще живеете на студено! а ма земетресение можа да гътне сградата и всички вътре да измрът като в Италия преди години и в Турция често. Никви сгради повече - опасни са! Ще живеете на полето!

Странно как са ти дали толкова плюсове?

Обещано и.. неизпълнено. Гарантирано от ГРОБ! И този път това е добра новина, защото това саниране е чиста кражба. Явно се е размирисало нещо и крадливте гербаджии ще починат малко, докато се размине.

Ще изчакат Лелето Павлова да се върне на министерския пост , че тя беше по-наясно откъде и как да се скубе.

И каква стана тя бе момчета и момичета от ГЕРБ - нали това беше основния стълб в предизборната ви кампанията. Нали за това теглихте заем, нали с това се хвалеше лидера ви. Нещо много силно се врътнахте и ще притоплите темата преди изборите през 2019г. Тази новина ще ви излезе през - сетете се и със сигурност не е носа. Само следете какво ще стане следващите няколко дни. И като краен резултат ще станете първите в историята на ЕС, които ще провалят така бленуваното ви председателство, защото народа вече ще скочи.

санирането е една огромна лъжа и е необходимо само някому, който иска да си пробута залежалите боклуци- стиропори, каменни вати, мазилки, лепила, бои и така нататък. Tа то няма зима от 20 години бе, какво ще санирате, какво ще отоплявате? ПВЦ-дограмата е абсолютна измама за промитите от телевизии и реклами мозъци на белите роби на труда. Изкуствен боклук, който не позволява на помещението да диша и вследствие на това се получава конденз, а върху конденза- мухъл Същото важи с пълна сила за латекса и стиропора- вредни и излишни боклуци. Цялата галимация със санирането цели не постигане на енергийна ефективност а пълненето на джобовете на някои хора, включително министри.През зимата температурите са по 15 градуса, какво саниране, каква изолация, какви 5 лева, бе, демагози?

Е, друго си е дървената дограмица на панелеца дето като задуха малко ветрец ти събува чорапите. Беги на село бе галфон.

къде е логиката С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ДА СЕ САНИРАТ ЧАСТНИ ИМОТИ? Щом е така - нека държавата да ми смени летните гуми със зимни на колата!

Логиката е, че "десните" от ГЕРБ искаха да крадат на спокойствие. Санирането е незаконна глупост, гарнирана с безобразно крадене и невероятни печалби за обръча от фирми на ГЕРБ. Такава ултра измама и ДПС не са правили.

Каква я мислехме, каква стана.....

Казано по нашенски: "ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ!"

Тази козметика, която правят в България е много, ама много далеч от истинското саниране. Саниране означава удължаване на живота на сградата и преди всичко на нейната структурна здравина. Да сте видяли някъде саниран български панелен блок, в който да са сложени укрепващи елементи, които да заздравят конструкцията? Само стиропор, мазилка, боичка и тук таме някоя дограмичка. Тези блокове не са санирани, а гримирани! Дано няма силен трус в близките 10-15 години, за да разберете за какво ви говоря! Една огромна заблуда и кражба! Все едно гримирана баба да ви я пробутват за 18 годишен цепеняк. Мошеници!

Много точно!

Защо се санира?! Ама защо не се санира?! Мила родна КЪРТИнка..

Как се подобрява частен имот с държавни средства. Ар Ю Парлеву Франсе ли си? Кво си?

Ами не ви разбирам.. Хем искате "държавата да дава", хем като дава ревете, че не давала на всички по равно..

Една от най-големите кражби до момента. Хем безсмислено, дори вредно за блоковете, хем безумно скъпо, хем само за някои. Гледайте немския документален филм /с превод е/ за измамата саниране и ще ви настръхне косата.

Те хубаво ще санират , но защо не чуват , че ще се отделят и средства тези санирани блокове които са ТЕЦ да им се направи топлинно обследване което от своя страна ще промени драстично общите сметки за парно !

Защо ми сложи "-" тъп , селяндур ! Въобще знаеш ли какво е топлинно обследване , лайнар смотан !

Ей, окрадохте държавата с тия глупости, срама нямате ли? Ами ако е толкова полезно, платете си го сами, защо крадете средствата от нас?

Ми от кого?

Само 8 човека не знаят какво топлинно обследване ! И само 1 знае какво е ! Е затова ще ви лъжат ГЕРБ и ще си мислите , че ще плащате по ниски сметки за отопление след саниране ! Истински глупаци !

Тъпи герберасти не ви ли е срам да крадете?Знам, знам - срам ви е , ама търпите!Е, нема такива гьонсурати по целио бел свет!

Ама вие много бързате бе! Чакайте сега герберастите да си покрият милионите, да ги разхвърлят по офшорки и из чужбина. И после ще тръгнат пак да "спестяват".

Мога да ви дам най-надеждната информация кога със сигурност ще продължи програмата за саниране на ГЕРБ - преди следващите избори, когато трябва да се захранят с ресурс за купуване на гласовете.

Е анджък, де - таман за 2019 са предвидени новите усвоявания, което съвпада и с местните избори;)

Кога, ще санират и моята къща? Аз живея в Къща и имам нужда от Нова дограма и изолация

За къщи не става...!!! Кой, ако не собствениците на къщи ще плащат за стиропора и боята за "санирането" (прикриването на разрухата на скапващите се панелки), а и кой да плаща милиардните гербератски комисионни, ако не Вие?... :::))) А?...

ча сега нинова ще избълва змии и гущери