Сана Марин – модерна млада финландка в политиката, която очарова и разделя

Мандатът на премиерката беше изпъстрен с различни противоречия - от закуските в официалната резиденция, плащани от данъкоплатците, през видеоклипове от купоните, в които участва

Обратно в новината

Коментари - Сана Марин – модерна млада финландка в политиката, която очарова и разделя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление все повече ще използват жените за такива позиции. Защото един мъж колкото и да е жаден за власт, в един момент разума взима превес. При жените слабостта им да бъдат ласкани и представяни като успешни винаги води до падение в всяко едно нещо, дори на самите тях. Затова и жената е майка и грижовна съпруга а мъжът водач и страж. Природа какво да се направи. ;-)

Поигра си на власт - айде чупка, фашистката им партия е пред твоята. Айде сега направи купон, за да разтушиш тъгата и пак си снимай минджата !

то да не са я турили тм политика да прави.

Да слушка. Нека си прави купоните.

И го намариня в саннарчта или да и го санна в маринката и после да бягам далече, че много и лопат дъските.

мирише на пиздин

А бе не я знам, що за птица е ама бих я е.бал!

Пълна противоположност на Тиквата и Копейкин

от породата на Киро тъпото е

Нямаме ли си достатъчно подобен роден боклук с който, да ни занимавате всеки божи ден, та започнахте и с вносен такъв ?

Джендърка е тая Сана, или Санна, все тая. Поредното женско чучело, поставено на предна линия.

поплювковзите са от руското посолство !!!!

А педалите от Дъ Бъ електората.

Първо до тоя които пише за Санна Казва се Санна Марин а не Сана. Тя е най добрия премиер на Финландия, тия които я плюят, те са само поплювковци. Това със закуските беше същото и при предните премиери но за тях никой нищо не пише, просто искаха да я очернят от завист, затова че тя се справи много добре с пандемията.

Разсмя ме, тая била най-добрия премиер на Финландия, ха ха! Санна е едно ограничено и объркано творение на Неолибералите, играчка на тия психопати. Тя е най-слабият премиер и със сигурност най-глупавия. При нея се влиза в НАТО, при нея се разбива окончателно здравната система и образованието, при нея населението беше набучкано с генетични разтвори, недоизследвани с купища странични, да не говорим, че и децата, над 70% бяха ваксинирани при това без никаква необходимост. Нима може да се отрече, че 80-90 % от починалите от Ковид са след като започна " ваксинацията" Така че от мозъчните ти напъни няма нужда, от една чудесна страна Финландия е на път да се превърне в пародия на себе си. За джендър простотиите през последните години по-добре да замълчим!!!

наркоманизирана соросидна курва, дето ходи на погребения на застереляни млади фашистки изверги...

Абе за сега е ялова, а дано ме опровергае тези няколко години , но трябва мъжко семе!

"Родителите ми се разведоха, когато бях малка, защото баща ми имаше проблем с алкохола, разказва Марин в блога си. Тя е отгледана от рождената си майка си и нейната нова партньорка в семейство с две майки и с ниски доходи, което живее в общинско жилище." Ако не е гей, лесбийка избраника/избраницата на конци, то поне някой от близките му трябва да е за да бъде пробутан(а) от Швабата.

На всичко маловажно и маргинално е щедра на усмивки и циркаджилъци! Социалното е в джендерията, а за важното е йесуоман бетер нашата позабравена куневица! Този модел обръща в гроба Кол и Ширак, а спрямо де Гол е тежка шарлатания и пародия!

Коментарите които прочетох са много добре обосновани и гарнирани с прекрасни епитети . Ако кажа, че има участие на държавни служби няма да съм далеч от истината . Моля извинете !

Не си прав баце, просто от години я знам тази объркана девойка, каквиз служби , какви пет лева, що си мислиш, че всички са като тебе?

Абе ганювци, къде сте тръгнали да плюете по политиците на една от най-успешните държави в Европа от позицията на граждани на клоаката на Европа?!

Финландия от най успешните държави в Европа? Тук си е жива диктатура, но хората са коне с капаци и си мислят, че са щастливи. Това е, защото КЕЛА им хвърля подаяния и може да живуркат и без да работят. Но скоро и това ще издиша. Ще изкарам още максимум 2 години тук и изчезвам.

От позицията на финландски гражданин, а ти откъде знаеш за нея и какво? Утре и тук са избори и подобно на нашенските ги отсвирвам с двеста! Само идиот може да гласува в съвремието, загуба на време и достойнство!

Абе ганювци, живеете в най-бедната, най-мръсната, най-болната, най-нещастната, и най бързоичезващата държава в ЕС! Що за тъпи въпроси се опитвате да задавате!

Българите са по интелигентни и трезвомислещи от финландците. Това мога да го заявя с ръка на сърцето, защото познавам и българи и финландци и имам семейства и роднини и от двете страни, а също и приятели и колеги. Проблема на българите е, че са разединени и се топят един друг. Силния коз на финландците е, че са заедно във всичко. Иначе както казах, не са по умни изобщо. Дори са доста заблудени и глупави.

Иди в обятията на негъра - твоят интимен приятел, за да те утеши анално.

Кво ни дреме за глобалистките пингвини във Финландия? Що ни занимавате с неща които са толкова относителни в живота на българина.

Не знам дали очарова или разделя, но със сигурност, тия "модерните", будят само ненавист и омраза! Трябва да бъдат игнорирани, щом етиката и морала не позволява да бъдат избити!

Ако си педераст си модерен, ако викаш срещу Русия си още по модерен, ако пък влезеш в НАТО си най модерен, пък ако имаш две майки чупиш границите на модерното. А народа и неговите желания? Важно е да сме модерни а на народа... еб* го в мамата.

А ако си седемдесет годишно джудже си най-модерен

Най- вече оглупял склеротичен 80-год. старец избрали го за президент на велика държава, че и си мисли че управлява!?

Инфантилна кифла, която на почти 40 години се държи като че ли е на абитуриентския си бал, тя няма понятие какво значи думата отговорност, или мъдрост, или държавност, тя е там, защото се друса по масите и се целува с жени, докато мозъчето й не може да осмисли материя за 3ти клас, това е джендърския идеал за глобалистка ЛГБТ феминистка.

Добре бе, и що народът я избира???? Ей тва не моа разбереюа. Също и тука - ГЕРБ, ПП направиха такива ненормални поразии и са перви и втори...

Защото има намеса отвън и се дават милиони за пропаганда. Когато на човек му се каже по всички медии, че Слънцето изгрява от запад, той ще започне да го приема за нормално.

Съмнителни качества, но за сметка на това прислуга на когото трябва. С две думи - съвременен политик.

Грозна и тъпа!

Е, за грозна не съм съгласен

Па като е толкоз арно момето, ще ще трябва да гласуват наново - направо да си го земат. Я как стои на тръни, жал да ти стане

Прекрасна жена и вдъхновяваща личност! А коментиращите ретроградни кремълски комплексари са доказателство, че тяхната порода е резултат от анално кръвосмешение.

Направо надървяща личност, ама ако това е основното и достойнство, объркала е професиите. Вас лично за какво ви вдъхнови, освен за аналните помисли

Анално, ха ха! Слушай глупако тролещ, ти имаш ли представа какво представлява тази жена? Тя би била срам за всяка държава, ако и е министър, наясно ли си, че нашата Тиква е с класи над тази? Това момиче е с увреждания на психиката още от дете, информирай се за семейната и среда, за това работила ли е, за това, че е атакувана и обработвана от политически кръгове от тинейджърка!? Такова девойче ще се замислиш дали да го вземеш здори за секретарка! Нейната роля беше и още е да омекоти евентуални ответни реакции на финския плебс и заедно с другите недоразумения в правителството си изпълниха задачите! Абсолютен Гей външ. министър в тая ситуация как ти звучи, подкрепяш?!

_stankow

В кризисни времена на щатите са им нужни меки, безволеви "управляващи" начело на васалните държави. В това отношение съществата от прекрасния пол, преливащи от естрогени, са много подходящи. Това не ви е Де Гол, не ви е Митеран, не ви е Кол, та да държи на интересите на страната. Каквото му кажеш, това прави. И хоп - Финландия в НАТО. Я да беше генерал Манерхайм, аха, още не си го изкомандвал ... Другият пример - Урсула фон Лайен. Нещо за ЕС да е направила ? Все каквото е в изгода на САЩ. Че даже и норма има поставена - 50% във всяко евро-правителство да били жени. Като че ли няма достатъчно продажни мъже, за сформиране на проамериканско правителство. Пример - нашите.

Станков, от къде извирате още бе?

_stankow

>>>от къде извирате още бе Ами ендемичен вид сме :D Аборигени, местни. Тука сме се родили. Що, не може ли ? Откога е забранено ?

Това го говориш от името на най-наведената, мизерна и овчедушна държава в Европа, нали?

_stankow

Никога не говоря от името на България. От мое име си говоря. Къде видяхте в поста ми България ? Мнението на България се формира от милионите постове на милионите абонати на форума. Моето е само едно от тях. И доколкото реагирате - май има нещо в него ... :D :D

Българин, който никога не говори от името на България, нищо ново. Ама да те светна, че след като поддържаш същото мнение като "милионите" абонати, значи точно от името на България говориш, по твоята логика! И да, "милионите" постове на "милионите" (ха ха ха!) абонати на форума са същите като твоя - седнали ганювците в най-бедната, мизерна и наведена държава в Европа да плюят по политиците на една от най-успешните държави в Европа.

Станков, не винаги съм съгласен с теб, но този път си брилянтен! Адмирации.

На евреите по-точно.

Тъпа кифла, да си гледа купоните

Разбиранията на българина: 1. " Всички жени са курви с изключение на майка ми и дъщеря ми." 2. " Жените, с които съм спал са курви. Тези, с които не съм, са кучки." И после, защо не върви футбола у нас ...

А не е ли така? Кой ще ми каже?

Става за инфлуенсване

Чета коментарите по-долу и се убеждавам, че по-голям тъпанар, селяк и нереализирал се човек в света от българина няма. За съжаление... Комунизмът ни нанесе непоправими щети на психиката.

Комплексари сме си. Това е положението.

Определено те е смачкал и сдухал, ама нали жена ти не ти обръща внимание, карай

Я си еби майката, джендър

Сана като се дойде у Фински след срещата на Билдербергите беше много настръхнала и палава, танцише като една прима-бслерина, явно е имало хубави и качествени субстанции

Е ти кво искаш - да марширува с ватенка ли?

Ау , тва шъ я секси!

Наистина и аз като в статията съм на мнение, че Сана очарова, въобще винаги съ имал слабост към корвите! Прекрасно е, че за разлика от преди години курвенските номера на една разпоретина са предвидими, не се налага да се изненадваш, всичко е ясно, само чувам, че някоя е модерна жена и вече съм взел мерки;)

Ти пък последно за кога докосна жена, която не е на пиксели?

Отдавна беше, миналата седмица, майка ти

Поредната куха лейка от "училището" на сатанистите и содомитите, ръководено от психопата Клаус Швааб, назчена като министър - преседател.

Дай нещо ново бе, стига с тоя Шваб, Сорос и пр.

Един друг

Кво ново искаш, па ти, бе?! То старото си е актуално: The Forum of Young Global Leaders was founded in 2005 by Klaus Schwab, Founder and Executive Chairman of the World Economic Forum, to help shape future leaders who are equipped to both take responsibility for creating a more sustainable and inclusive world, and to address its increasingly complex and interrelated challenges. Today, there are over 1,400 members and alumni from more than 120 countries. Notable members include prime ministers Jacinda Ardern and Sanna Marin, President Carlos Alvarado Quesada of Costa Rica, entrepreneurs Iyinoluwa Aboyeji and Rhea Mazumdar Singhal, peace activist Victor Ochen, and economist Esther Duflo.

Хубава пичка е това, не като тия по нашите ширини. А путинофилите го духайте.

Може ли да ти го подам анална,орално и вагинално,джендер сородоид. Да ти еба майката,боклук

значи майка и първо била нормална а след като баща и се пропил станала лезбийка ...и тя била отгледана от 2 майки и станала депутатка...намирисва ми на наредена толерстия..а пък майка обичала пак да си го слага с мъже

Много безцицна...

"Марин описва себе си като дете от „СЕМЕЙСТВО на ДЪГАТА“, имайки еднополови родители (две жени).[25][26] Тя е единствено дете в семейството и е първият човек във фамилията, посещавал университет.[27" Европа е под ДЪГАТА...

Сана Марин е под дъгата. Европа е на черешата...

умен и красив политик в Европа. Много се разстройват форумното русофил от такива. Почват да хулят и храчат, злобни и безпомощни...

Що бе, Маринката е СКОКЛИВА като СТОЛТЕНБЕРГ - Тръгват от СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ и се приземяват в НАТО: "Присъединява се към Социалдемократическата младеж през 2006 г. и служи като вицепрезидент на организацията от 2010 до 2012 г.[13][14] През 2014 г. Марин е избрана за втори заместник-председател на Социалдемократическата партия.[1] През декември 2019 г. Сана Марин е номинирана от Социалдемократическата партия за наследник на Анти Рине като министър-председател на Финландия."

Какви красиви финландки!

"...Сана Марин е силен глас срещу Москва и Владимир Путин." Бравос на СОЦИАЛИСТКАТА! Това ще да е от ВЪЗПИТАНИЕТО на ДВЕТЕ МАЙКИ.

В Брюксел идеално ще лепне тая.

тая е същата калинка като оная от Нова Зеландия и другите "млади и модерни" като Макрон, Трюдо и т.н. и нека не забравяме от къде идват всички те - от фондацията на Сорос/Шваб "Млади кадри"

Забрави Ристю, Кирчо, Кокорчо, Мунчо, Корнела, Байдън, новата патка от Италия, педала от Холандия, циганина от Англия и още много други.

Която каза: ТРЯБВА ДА СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ АКО СВЪРШИ СВЕТА, ЩЕ Е С ПОБЕДА НА УКРАЙНА. Миндили, назначени от Шваб, само вещици е намаал из цяла Европа. Когато и да ги отрстрелят е късно.

Бих я ...

като извади също меча

Една биография на потомствена лесбийка е голямо предимство в средите на политиката на "обединения запад" в днешните интересни времена...

Единственото което постигна е че Финландия от неутрална страна която поддържаше връзки със запада и със Русия едновременно...Я вкара в групичката на прибалтика... Лаещи помиярчета дето се надяват хамерикания да ги спасява...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах...

арменците от Карабах путя не успя да ги спаси. Покри се като името си

Щом Хилари Клинтън я подкрепи след лесбокупона, значи и ние сме длъжни.

"тя беше почти неизвестна във финландската политика, но привлече внимание с твърдите си думи срещу могъщия руски съсед " Извод: дори да си тъпа касиерка в магазин, достатъчно е да кажеш нещо срещу Путин и вече си подходящ за премиер. Нищо че в главата ти само купони и лесбийки. (семейство от две майки, като нейното!) Западната политика вече стана като долнопробен фарс!

видимо са я сложили за да вкара Финландия във война с Русия. Финландия 70 години беше неутрална страна. Преди това (1863 г.) получава широка автономия в рамките на руската империя. Затова в Хелзинки има паметник на император Александър II. И никой не се опитва да го демонтира!

За съжаление и в България никой не се опитва да го демонтира, въпреки че за нас е поробител, а не освободител.

Рубльов, ако си турчин, напиши си името, не се крий зад псевдоним.

Отгледана от родител 1 и родител 2 от женски пол, вкарваща Финландия в чужда война, разпасана....

Финландците най-добре знаят кои са чуждите и кои техните войни.

Цървул прост, колко хора са гледани от майка и баба си (еднополова двойка, родител 1 и розител 2) кво се обясняваш.

Личи ви!