Младеж се хвърли от най-високия виадукт „Рибни вир”

20-годишен се самоуби, след като скочи от виадукта „Рибни вир” на магистрала „Хемус”, който е най-високият на Балканския полуостров.

Обратно в новината

Коментари - Младеж се хвърли от най-високия виадукт „Рибни вир” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много подходящо име за тесногръден човек като теб. Момичето реши да замине за Англия да учи и да бъде при родителите си ;) Не всичко опира до там, мърло ;)

Разбиранията ти за живота и смъртта са много ограничени. Дано се хванеш да прочетеш няколко книги по въпроса, преди да се излагаш отново с подобни изказвания.

За нищо не си струва да умреш... А за какво си струва да живееш?

Понякога се чудя, защото и преди съм се сблъсквала с малоумни коментари, написани от хора които не съм сигурна дали мислят с главите си и или с г*зовете си. Флудите и спамите и идея си нямате какво говорите. Ако е самоубийство или е наркоман или е наркоман и в краен случай пак е наркоман. Нямате си на представа кой е човека и съдите от рас. Браво на хора като вас. Грам уважение към паметта на човека. Няма да изразявам лошите си чувства към ефира от тъпаци. Смисъла е никакъв. Деяне лека ти пръст човеко. Ще липсва лъчезарния ти заряд.

Ех нещастна любов. То ако всеки отхвърлен се мяташе през моста, няма да има кой да кара по новите магистрали. За останалите депресанти, да знаете стрелички имам много, ще ви целна скоро и вас. П.П. От време на време си попийвам и развалям мерника. Та не уцелвам, и по-лошо, меря я куче, я козичка, я някой от същия пол. Извинявам се предварително.

аззз

кофти дрога и люлинските наркомани се трепят, кофти работа наистина...

Ейййййййй,прости хора!Това,че е имал снимка на момиче не означава,че заради нея се е самоубил.Ама логика вадите обаче!Може да е спомен от единственото хубаво нещо,което е имал през живота си!

Може да е спомен от единственото хубаво нещо,което е имал през живота си! Бънджи скокове ли ???

Ха гледай сега, заради някаква си фуста!!!! Лека му пръст:(

Съболезнования на семейството и близките ! ---- Вие Спите, (така наречени) Мислещи у/за-у Нас !! Не мога да ви оправдая.

Какво ли не му е харесало в ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ?

Изненадващо се оказва че несподелната любов води то такива неща по целия свят

тя и норвегия е европейска и уредена държава ама и там често го правят