Опит за самоубийство в столичното метро

Млад мъж се опита да се самоубие, като скочи върху релсите на столичното метро.

Обратно в новината

Коментари - Опит за самоубийство в столичното метро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Лондон някой редовно се самоубива по този начин...даже не влиза в новините вече.

Ужасяващо не бих го нарекла, но е много, много тъжно, когато някой отнеме живота си, защото няма сили да се бори повече. При всички положения, това е просто едно решение, както решението да пиеш, да пушиш и т.н. Ако си си наумил да го направиш, никой не може да те разубеди. Ако не искаш да го направиш, никой не може да те принуди.

затова в Киото на перона на метрото също има врати. Те спират самоубийците. Влакът спира точно на определеното място и се отварят и вратите на влака, и вратите на перона.Ама те много се трепеха там. Тука е рано за такива разходи...

къде е лекуван, или се е самолекувал ?! Чу се нещо и против майката, защо го завела в метрото ?! Е те тоа е направо за принудително на 4-ти км !?

Добре де, като се е лекувал и е бил на успокоителни, точно в метрото ли трябваше да го заведе майка му?Що не го е завела направо на някой висок блок, глупачката?Тъпанарка.И тя е за лечение.

Кой знае колко малко му е трябвало на този млад човек, за да не се стига до тук, ама нали в България са важни само и единствено мамини синчета и разни цоцли силиконови, кой да види и да помогне на децата на България.

Тия хора в метрото не знам на какви заплати са, но предполагам, че на ръководителя-движение сигурно още му треперят подметките. Това е ужасен стрес. Искрено съчувствам и на болния, и на служителите в метрото.

Благодаря за съчуствието!

сега пък защо гледат и вярват на камерите?! Нали не се признават за доказателство?! Двоен аршин

lilu

Да скочи пред майка си! Чудовище.

Защо попускате факта че се е лекувал и слагате определения??????Чукайте на дърво, защото никой не е имунизиран срещу заболяване...