Самоубийствата в Япония са скочили с 16% по време на втората пандемична вълна

На живота си посягат най вече жените и децата, хлапетата – след затваряне на училищата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Експлоатация и насилие живееш като копърка жените двойно повече работа двойно по малко заплащане японска традиция! Лъжа и лицемерие?

Ужасната истина за тази островна държава никой не иска да живее камоли да работи или учи в страната на залязващото слънце!?

Значи локдауна пази старите за да се самоубиват младите?

самоубийствата Япония се влияят от икономическата ситуация в страната им. Към края на икономическата криза 2009-та запитах един японец,с който имах бизнес;-какво е положението в Япония? Отговори ми;-Подобрява се ,самоубийствата намаляват.

Япония живее в 22-рия век. Който е съчинил "статията" няма представа от японските ценности. Япония е ЕДИНСТВЕНАТА държава в света СЪХРАНИЛА традиционните си културни ценности. Който е изсловоблудствал статията да ходи да се самоубие по начина, по който вменяма на японците.

Да, но той не вменява на японците да се самоубиват, а само цитира фактите. За твое съжаление.

Да не забравяме, че в Япония самоубийството е било част културата, а и досега социалната и турдовата им система е объркана, типично по азиатски.

Интересно ми кога някой журналист ще направи съпоставка за убийствата и самоубийства през 2019 спрямо 2020 в България.

Ще направи, когато има информация за цялата 2020.

Япония е края на пътя.

И затова все още не искат да обявят данните от Германия и Австрия. В Австрия май ще се окажат доста повече от 16%

Виждате ли колко е опасен ковид? Мега заключване.

В България самоубийствата са спаднали с 15%,но починалите от Ковид 19 са се увеличили...

Модерна страна с високи технологии и високо равнище на живот...Но там си заслужава да живееш само ако имаш кешовицата и си някой с добър пост и позиции! Иначе ще си сива мишка която цял живот си скъсва гъза от работа и освен това ще трябва да се кланяш и да целуваш задниците на шефовете си, да седиш до 10 часа на бачкане, недай си боже да си тръгнеш преди шефа си, и недай си боже да не загубиш работата си.... и тогава ще ти се прииска да се метнеш от балкона като лудите британски телета дето правят балконинг по нашето черноморие!

Това е истина, което е написал АК 47 ! Бях за 10 дни на екскурзия при близък човек преди няколко години и видях по кое време излиза и по кое време се връща. Всяка година подписва нов трудов договор и така остава без стаж, като новопостъпил е там. Не може да расте в кариерата, защото е чужденец. Затова и напусна и сега не е там.

Те и затова сега сите жълти маймунки го духат яко та се късат...

И в България в частните фирми се работи по 10 - 12 часа на ден ( + събота и неделя ) и трябва да целуваш гъза на шефа иначе те гони и взима друг. Няма синдикати и няма закони. Хората, които имат държавна работа са щастливци.

Ти изобщо бил ли си в Япония!?!?!?!’ Още повече живял ли си там? Може би си роднина на Каракачанов? Толкова убедителен, но неверен анализ!!!! Срам и позор! Дразниш!!!!

Ами дай ти твоя анализ, да те видим тебе! Нали си “голяма работа”!

Плампао, за разлика от теб аз се интересувам от Япония, там има различни блогери чужденци които живеят там и разказват какъв е живота там. Така че като не знаеш, недей да се изси...тук. Ясно?

да, това е феномен от гледна точка на математиката. направо си е като виц от ада. да не говорим, че ги дават за пример... абе, някой ще спомене ли нещо затова, че тексас ще се отделят !?

Ето ги видимите резултати на Герб.

Самоубийстството е грях, като убийството ! Ако приемат Господ Исус Христос за свой Господ и Бог , Той ще се смили за Япония! Защото няма други богове и няма друг Спасител ! Благословено да е името Господне Исус - Спасител Христос - Помазанник ! Амин! Четете Библията !

С колко сантиметра са "скочили"?

В България не чакат да се самоубиват, тук направо ги убиват. Държавата на мутроида боклука банкянски с прякор на зеленчук.

Ама тебе са закъснели да те убият. Голяма грешка.