Самоубилият се Епстийн бил под наблюдение в затвора, но после било снето

Смъртта на финансиста във федерален затвор "повдига сериозни въпроси, на които трябва да бъде намерен отговор"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

камерите продължават да наблюдават коридорите и всяка врата на килия. Спирането на това наблюдение е тежко криминално престъпление. Едва ли ще научим, кой е влязал и "втрил алергент" на Епщайн.ха.ха.

Казах ви, че така ще стане. Цитирам себе си от 2019-07-25 12:05:23: "Бай Съдю (нерегистриран) Няма да го осъдят. Пишете го мъртъв вече. Явно доста хора имат интерес този човек да не си отваря устата повече."

Така се ''самоубиват'' завалиите безпрепятствено като им свалят наблюдението след като вече са ''опитали'' веднъж... Навсякъде където властта и парите са на пшочит рано или късно като се появи по голям гявол предишните се ''самоувиват''....

И за да се погрижат за доброто представление - малко са се забавили за да набавят "макет" от някоя морга да прилича на самоубиеца.

Дълбоката държава своевременно или си го самоуби, или го скри. Междупрочем, анализатори от руски и западни блог-портали месеци преди това предвидиха, че нещата ще се развият тъкмо по тоя начин и не сгрешиха.

А има и предположения, че "дълбоката държава" е инсценирала всичко и е отървала слугата на богатите педофили.

ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ НА СОРОС И кукловодите разпостраняват снимки на Джефри Епстийн и Тръмп но Тръмп не е ходил на частния остров на педофила за разлика от Бил Клинтън 26 пъти но фалшивите медии не показват и една от стотиците снимки в нета на Клинтън и Джефрито . Също не се споменава че Джефри Епстийн е един от основните спонсори с милиони на Клинтън за президентските кампании както и другият сексуален звяр холивудския Харви между другото .....Защо ли етака ?

Дежурният Сорос... Пак много преигравате и изтърпявате. Първо - веме е трудно да убедите и последния кретен че всичко може да се обясни с пъклените планове и действия на стареца Сорос! Второ - всичкк медик са платени, ддбил! Трето - това, че Бил Клинтън не е светец, меко казано, го знае цяла Америка и целият свят! Както и че Хилъри е (бе) твърде, може би дори патологично амбициозна и властна, и затова демократите са си виновни, че пренебрегнаха “любовта” на аметиканците към Хилъри, смятайки, ме те ше прехвърлят симпатиите към Бил (той остана много популярен, дори и сред републикандката база) върху съпругата му, но не се получи и това е (бе) тяхна огромна грешка...както съм имал възможността да споделя още тогава - на някои от тях, които познавам. Но това, че Бил се обясняваше за минета на Моника, изобщо не оневинява други, които казват например на някой от фамилията Буш, че “хваща красиви жени за ПУ..АТА”, идиот!!!

един мъж жените къде да ги хваща ? Това а най големият грях на Тръмп че хващал жените за пу.ките а кениеца ислямист хшсеин обама хваща маркучана майкъл и това е окей за дебили като тебе Воро ...безпомощният старец Сорос изхарчи почти всичките си пари 20 милиарда за очерняне на Тръмп като му останаха 8 така че освен нацистките престъпления и срещу християнското не е някакъв безобиден старец Трето демократите в Америка не са вече демократи а социалфащисти а Антифа финансиране пак от Соро са им червените ескадрони И последно от такива ганю говеда като тебе инфо не ни трябва обяснявай си простотиите на дебелата си проста жена не на нас

Друго, което е важно да се отбележи, е че птезидднтът Тръмп побърза да подкрепи много енергично ... КОНСПИРАТИВНИТЕ теории, каквито неизбежно се очакват и появяват след подобна смърт, и по-конкретно твърдението на комика Теренс Уилисмс, че семейство Клинтън били замесени в смъртта на Епстийн, и то забележете - без всякакви доказателство и при полождние, че цялата владт сега е в него и службите, които започват разследването са на негово подчинение, тоест оглавявани от негови и на Фамилията (Буш) хора...! Което ме кара да се замисля че може би нашият Гешефт не е толкова неприемлив явно според онези, които са се спряли на него...

Само да добавя - забаднотл е, че Тръмп наистина много подценява хората, защото не всички са забравили, че по времето, което се визира в обвиненията стещу Епстийн не само Бил Клинтън, но и Тръмп бяха приятели с Епстийн и негови гости, но дори Тръмп не криеше приятелството и симпатиите си към Епстийн, и пред камерите не веднъж заявяваше колко се гордеел с приятелството си с Бил и Хилъри.. И децата им бяха нного добри приятели...и си останаха близки дори и по време на президентската кампания, което бе много неприятно на Тръмп, особено когато го питаха за това...

аве фалшив ганю инфо напиши в гугъл клинтън и епстийн и виж колко снимки имт заедно и колко милиона е дал епстийн на клинтън и колко пъти е ходил поне 26 с частен самолет на острова на педофила....можев също да видиш и твоя любим кенийски президент ислямиста хюсеин обама в прегръдките на милиардера хомсексуалист Ричард Брансън на яхтата му на частния му остров ....още инфо искаш ли щото за тръмп нищо не намерихте за 3 години ровене по руските кофи и мръсното му белйо .

Искаме да знаем това ли беше кукловода на световния елит?

Не. Но беше ТАМ! Близо! Топло...;) Той беше ТЯХНО момче, ТЕХЕН продукт! Само че многл се издъни! И то по съвсем елементарен, левашки начин! Обичайната ИМ диагноза - самозабравяне и самоувереност че е недосегаем! Може би зашото дълги години наистина беше... Предишните няколко пъти го “оправиха”, но сега вече стана потенциална “жега” и по-нагоре, и решиха да го “оправят” окончателно проблема... Впрочем там на “острова” - Палм Бийч, и то съвсем близо до къщата на Тръмп - Мара Дел Лаго (откъдето сега обикалят снимки пл телевизиите и нета как Тръмп посреща радушно Епстайн-няма лошо!), преди години загина “странно” и друг много богат човек - удави с се в собствения си басейн! А той беше много по-богат и от Тръмп, и от Епстийн, и впрочем от двамата взети заедно. Но нещо май публиката не разбра, докато елитът говореше под сурдинка на партията и голф клубовете... Може би ще е интересно за по-любознателниед да хвърлят поглед на фондациите, кръговете и инициативите, които са спонсорирали и финансирали гореспоменатите - някои ше се по изненадат, а други това ще ги наведе на размисъл...:)

А кой е този много по-богат човек? кукловод или?

Аз писах още преди години няколко пъти за Джефри Епстийн, и то само гакти, които са известни и публикувани тук, в САЩ, но дирниците упорито ги триеха - и може би имаха известно формално основание, доколкото статиите, под които писах не бяха ПРЯКО по темата... Около смъртта на такъв много богат и с изключително големи връзки по най-високите възможни етажи на властта и т.н. бизнес и политически елити (които са безусловно много нездравословно преплетени, и това е огромен проблем, касаещ публичната владт и обществото...) човек неизбежно витаят всякакви съмнения, конспиративни теории и спекулации, каквито виждаме и тук в постните коментари и постинги без конкретни факти и събития. Не е зле за онези, които се интересуват, че главният прокурор при правителството на президента Тръмп - Уилиам Бар, който е 85-ият подред американски главен прокурор, е бил главен прокурор и при правителството на Джордж Биш, в периода 1991-1993 (при стария Буш, в онези години след Перестройката и споразуменията между Вашингтон и Москва за т.н. преход), оповести започване на разследване на смъртта на Епстийн от the Inspector General от Министерството на правосъдието на САЩ, последващо съобщението на The Federal Bureau of Prisons за установяването на настъпилата смърт на милиардера към 6:30 сутринта в събота в килията му в New York Metropolian Correctional Center, че е започнало разследване от Федералното Бюро за Разследване - ФБР! Представители на федералните власти заявиха пред CNN вече, че нямало (и) съмнения за причините за смъртта и че той се е самоубил, като се е обедил. Но това твърдение и известните досега факти откриват много важни въпроси, вкл. за действията и процедурите на управлението на затвора (затворите), както и на службите... Един от най-важните ог които е какво точно е станало и ставало с лицето в дните и седмиците преди смъртта му, както и кой, защо к с какви цели и мотиви е разпоредил да сд снеме засиленото съмнение за потенциално самоубийство на Епстайн (или поне такава е официалната версия, но аз ще я обеща така - съмнения за здравето и живота му), и с кои е имал контакти по време на престоя му, доколкото на практика там в целия обект има изключително интензивно наблюддние...

Логичен край .Ако си беше отворил устата щеше да взриви световния елит.(Всички които зяпаме по телевизията и списанията всеки ден)

В нощта на "самоубийството" случайно е имало повреда в системата за наблюдение с камери, така че за съжаление няма как да се знае какво е станало.

се е "самоубил"?? Наръгал се е 12 пъти в гърба, нали?

а знаете ли защо клинтън е ходил цели 26 пъти а барак хюсеин обама не е ходил на острова на педофилите !? Ами хюсеин обама ходи единствено на частният остров на хомосексуалиста ричрд брансън и са се снимали дори голи прегърнати страстно на яхтата му но пък нищо чудно майкъл обама да е ходил там с голямата паламарка

След първия опит за самоубийство където го намират на пода с охлузвания по врата, той заявява че е бил НАПАДНАТ... пледира невинност при дадена 45 годишна присъда. Вие си направете заключение.

заключението е че следващият самоубит ще е дъщерята на самоудавелият се евреин милиардер роберт максуел ,която е правила свръзките между джефрито епстейн с политиците и принц ендрю

смятайте каква власт имат мафиотския клан клинтън и кукловода им сорос да самоубият в най охранявания американски затвор кошкужамити евреин милиардер с частен остров за юргии с принца на Англия ,мръсника клинтън и куп други холивудски педофили . Само изруда клинтън е ходил 26 пъти с частен самолет на острова на педофилите

Пълното морално разложение на западния елит отдавна се знае, само западните медии упорито продължават да се правят че няма такова нещо.

Снето е било наблюдението, за да бъде самоубият и да не проговори. Колко е удобно сега така на мръсния щатски елит, замесен в педофилските издевателства на този урод и немуподобните му богати и влиятелни приятели, като бивш и настоящ президенти на САЩ и др.

радвате ли се, че умря?!?!?!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Колко удобно за да се прекрати разследването за педофилската мрежа

Особено ако печалбите от педофилската мрежа са били споделени с висши представители на властта,за които е жизнено важно нещата да се потулят...

:) Самоубитият Епстийн бил под наблюдение в затвора, но после било снето...

Доста скъпо ми излезе снемането на наблюдението,но в противен случай щях да претърпя по-големи финансови загуби.

Ако имаше 5G в тоя затвор, можеше да го следят в реално време.

Обикновенно насилниците на деца не живеят много и комфортно в затворите . А в конкретния случай , като се има предвид КОИ е снабдявал с ученички : за всички негови клиенти е било по-добре да “се самоубие” в затвора , където “ очевидно”!?! ставало въпрос за самоубийство !?!

Леле този Путин...сега е самоубил и най-известния американски педофил, който знае мнооого за американския политически елит, за Бил Клинтън в частност. Как само се меси в американския политически живот -- бързо нови санкции!

Путин е виновен !

очевидно става въпрос за самоубийство

Много трупове около Кица. Тая женица при една правова държава трябва да изгние в затвора до живот.

Това беше ясно от самото му арестуване и много хора го казваха. Осигурявал дечица и деца на най-богатите извратеняци в света. Нали някой не си е мислел, че ще допуснат да свидетелства и да каже имена?!

Самоубили са го! Такива като него в затвора не търпят!!!

аф

Имаш предвид, застрашените хора с власт не търпят такива.

А 'що пък да не е друг на негово място, а мръсника да си прави промяна на външността. Няма да му е за първи път да си сменя самоличността. Удобно премахнато видео наблюдение, пари има да си го позволи.

или е престанал да си плаща или се е обадил не на когото трябва;)

Само така ще да е - самоубил се, ама с чужда помощ! Тоя ако си отвореше устата, бая милионери, политици и милиардери щяха да загазят!

Още един труп от обкръжението на Клинтън!

На Бил Клинтън на приятел почива сина. Реално от обезболяващи - май оксикодон - няколко пъти по-силен от морфина. Покрай това Бил Клинтън се оплаква, че твърде свободно се продават и че за година от тях може смесено с алкохол, са починали малко над 37 хиляди човека в САЩ. Прави над 100 човека на ден. На същото лекарпство и някакъв полиморфин ли бе, баха сестри Уилямс. То тук се чу за измрели известни певци от обезболяващи като Майкъл Джексън и други.

скрипалщина на тъпанарите

Давид и Аркадий Ротенберг, строителите на Кримския мост ....да не би да не са от племето на Епщайн? Ротенберг дори са финландски граждани.

Тия се сетиха, цитат: "Според телевизия Ей Би Си на 23 юли 66-годишният финансов магнат е направил опит да се обеси в килията си и е бил намерен да лежи почти в безсъзнание на пода." Още тогава го коментирах, че може да е опит за самоубийство. Може например да е навил чершаф като въже за целта, но да не е издържала примката, чершафа или той. Разбира се може и друго да е ползвал.

Ах, колко удобно. Самоубиец с един опит вече, а снели наблюдението с камери... и той се самоубива втори път. ХХАХАХАХАА... Това сякаш го е измислил нашият гения Гешеф.