Изповед през сълзи на бащата на световната шампионка

Господ има. Цвети се подобрява. Вече движи леко пръсти. Вярваме в Господ, вярвайте и вие. Не обвинявам никого. Паля свещи, дано Господ е добър.

Обратно в новината

Коментари - Изповед през сълзи на бащата на световната шампионка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е истината, истина осъзната и мъчителна... Истина на един баща с главно Б! Много хора не си дават сметка за трагедията като цяло в нашето общество, която със случилото се с Цвети блесна като метеорит през земната атмосфера! Този баща вярва, той се надява, както всички нас, че Цвети ще се оправи...

Айде стига глупости. Който е решил да се самоубива на 21 си е негов проблем, не го навирайте в очите на бедните хорица.

Видяхме колко струват! Медалите им били по важни!

Истината е, че всички, които сега отричат, че не са виновни, са си 100% виновни. В чужбина на това му се вика ПРЕСТЪПНА НЕБРЕЖНОСТ и е подсъдно. Оставки на психолога и на Ананиева след Олимпиадата! За Раева не съм сигурна каква й е ролята, но ръководството ако трябва със зъби и нокти ще скрие истината.

степен на професионалното прегаряне - справки - уикипедия - човек се чувства физически и психически тотално изчерпан вследствие на огромен непосилен труд и не може повече да продължи- ако пострадалият не получи компетентна и навременна помощ, може и да стигне до самоубийство- мисля, че това се е случило и с цвети -убийствените тренировки, властната и жадна за пари и победи с цената на здравето на момичетата илияна, безгласната буква анелия, търканията в отбора несъмнено и появата на резервата - всичко това и е дошло в повече, а вероятно е имало и нещо друго - психоложката да си смени професията, но преди това да си скъса дипломата - дано да се оправи момичето и дано истината да излезе наяве - едва ли - като се върне от израел илияна ще се втурне да изчисти имиджа си на амбициозна, деспотична, кариеристка като преди това забрани на анелия и останалите от отбора да коментират каквото и да било по случая цвети- може би след 20 години ще се престрашат и ще кажат какво са преживели като гимнастички по времето на илияна раева - така направиха и някои от възпитаничките на небезпогрешната нешка - жалко за цвети, с цялото си сърце и желая да се оправи и да натрие носа на онази самозабравилата се илияна с широкия гръб - българия е с тебе, цвете наше

Kойто ще да е виновен само да не съм аз,типичо по български.Hякой е виновен и трябва да поеме отговорност,само тя си знае.

А около отбора ни в Израел се случват доста странни неща по вина на домакините. Случайно ли е това? Искат да ни довършат?

и бащата мълчи - говорейки общи неща означава, че парите на мутрата са много и властта му голяма.

човек, който има нужда от думи на подкрепа, и надежда. Кой унищожи тия думи? а цензурата на меркел и социалистите?

Всичко на този свят става по Божий Промисъл или по Божие допущение. Самоубийството е грях, опита - също. Ако момичето оцелее (както и всички искаме да стане), то самото и близките му трябва да си научат урока.

Как може навсякъде и по всички медии тези треньорки, начело с Раева, само да оправдават себе си. Психоложката с тежкия готически грим - съвсем пък. Направо се забравят, а най-вече забравят, че в София лежи момиче от ОТБОРА! Определено в беда, определено в борба за живота си, във всеки един смисъл на думата. Как е възможно подобно безочие и безчувственост. На всики била като втора дъщеря, обаче определено във въздуха все витае т.нар. й лабилна психика. Лабилна-лабилна, ама като тропнала с крак ) по техните думи - не, не искала да идва... И преборила всичките им нелабилни психики. Мисля си обаче, че ако тя ги чувстваше всички като втори майки, нямаше да направи това точно в този момент. Каква ли трябва да е обидата... Даж не искам да си представям. Такава, че нищо не е могло да я спре. Единствените съпричастни лица са на част от момичетата от отбора. Може би ако можеха, биха дошли в София ВЕДНАГА. Това трябваше да го направи някой от т.нар. "втори майки"... Аме не го направиха.

добър опит, цензурке на форумната манипулация на шорко. прати му многая лета,.,### :-)))

напълно си достоен за парада довечера,заслужи си признанието

да ти разкажа и нещо донякъде смешно.. когато бях малък юнак, "големите" все ме питаха "от кой отбор си?". пък Аз откъде да знам... като никой не ми бе казвал (не, че бях без баща :-). Аз казвах... "От Славия съм", пък да видиш ти разочерование по мъжки лица... "копелето е от белите!", а нито от цска, или левски спартак!"... А аз и досега не съм от никой. Гледаш ли световното по футбол? Голям цирк! Бъди до децата си когато можеш! За пълнолетни и без това нищо не можеш да направиш! даца са ни - да, но изборът бе техен. Това е. и заеби свещите! Колко струва пламъкът на живота?

Прекрасно дете - красиво, талантливо, скромно. Молете се за нея на нашия Християнки Бог, молете се! Щом Бог е допуснал да оживее след падането, Той ще й помогне чрез лекарите! Вярвайте!

до старото, гръндж :-) остави какво ти говорят! замисли се над това с какво ни занимаваха, докато нашите деца израстваха? от кого бяха те възпитавани, докато ние бяхме "заети" с мъжките си битки. смешно, нали? :-))) Ако ти, приятелю, имаше възможността да отгледаш дъщеря си, къде не би сбъркал отново наместо жена си, Бог да я прости! (Ако вече не е) Не питам за унижение, а за разбиране. Моля за извинение!

Както аверите на оня чакат пред болницата, така и раева би трябвало да е до Цвети. Така щеше да покаже истинска загриженост.

вижте, приятелю - "старото", тъжно ми стана за дъщеря ви, но кой е виновен, когато трябва хем да се държим в страни, хем да участваме в живота на децата си. Аз съм съпричастен със съдбата на вашата щерка, но и като моето дете - цвете. Защо не искам да я загубим ли? Че кой иска да губи децата си току-така? Бъдете здрав! И не палете свещи! Те помагат само на злото! Благодаря!

Да не забравя... едно време четох стиховете на Петя Дубарова, те ме поразиха със своето съвършенство, макар и на тая крехка възраст! изпълненията на ваща дъщеря са също поезия, която не бих допуснал да свършат така, както никое цвете, не го заслужава! Бъдете здрави! Изпитанията са за това, за да ни направят по-солни (силни), но не по-безсмъртни.,Аз лично съм за Цвети! Нека да пребъде!

Желая в моя роден град бял паметник да вдигнат на Инджето, бял паметник, изправен във небето, там, дето даже птици не летят. И искам вечер тиха светлина хайдушкото чело да кичи с блясък и шум да няма, нито птичи крясък... Внушителна и горда тишина. А денем искам Слънцето за миг на рамото хайдушко да поспира, за отдих да поляга там зефира във мраморната хлад на камен лик. Да идват тука българи безброй и хора от народи в край далечен и горда ще съм аз, че смел и вечен, Инджето ще живее в края мой.

Нещастието се е случило вече и не разбирам защо обезателно искате да натопите федерация, да уволните треньорките и да съсипете българската художествена гимнастика? Вие сте лицемери йезуити.

Разрева ме това дете,дано Бог му помогне! Предполагам че,бездушните пачи окупирали федерацията са го подтикнали към тази постъпка...

много ми заседна това дете, и я мисля откакто се случи случката....но вярвам, че ще се оправи.....дай боже...много се моля за нея...молете се и вие......мисля, че е мислила, че няма да се справи ако още играе в отбора, че е и се появил панически страх / депресия и за това е скочила.....но тя трябва начин да продължи напред, да е силна и да се бори......и нека бог е с нея....амин

Какъв баща си не знаем , но щом детето е предпочело да живее при баба си е озадачително...дано се оправи доброто дете ....!!!

Не цапай, българско изчадие! Един мъж, че и треньор по лагери, състезания, тренировки до 20 ч как ще се грижи за децата си? Махни си калните ръце, защото Бог е справедлив и може да ти го даде да го изпиташ. СРАМ! И при живи майки бабите са тия, които гледат децата, пазаруват, готвят, забират от училище децата, перат... ГНУС... Гнусни създания, заливащи с помия! Лайновози и пръскачки с фекалии, олайнявили целия български пейзаж. ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА НА БЪЛГАРИЯ - ЛАЙНОВОЗИТЕ. Същите не са дали вода на ботевите четници в юнското слънце, защото се усъмнили, че са хаймани. Същите не са вярвали на Стамболов, същите до днес оспорват мнението на всеки специалист. Предатели със сатанински действия, давещи всичко добро в помия, тяхната помия.

как ти даде душа да ровиш с пръчка в душата на този човек? Изрод си. Или си от майките, дето чакат всичко на бащата, даже памперсите, къпането на бебето и простирането да свърши той?

Сигурно сложилите знака отрицание на са съгласни с човека пожелал =ДАНО ДЕТЕТО СЕ ОПРАВИ...???

Да не съдим от разстояние. Не знаем каква е историята. Моля ...

РАЗБИРА СЕ, че БОГ подрежда дори силата, присъствието и концентрацията на лекарите ни. Нека БОГ и на тях помага! И на близките на Цвети! Ако си дал толкова много, ако си се лишил дори от детство, заради спорта, как искаш да преживееш незаминаването си ? Има съизмеримост. Ако само това правиш, бедата е там - в спорта е това, което те съсипва. А ако си се лишил от хиляди неща - може и да те убие. Там, в спорта е разковничето на проблема при Цвети, за да се срине. Това момиче няма нормален живот - само спорт, лишения, воля, диети, усилия. Ако има и друг живот, то той би бил баланса, сламката, за която да се хване при проблем, неуспех или срив. На всички хора им се случват сривове в кариерата, но имат близки, приятели, деца, излизания, хобита, навици за приятни развлечения. А за тия момичета от гимнастиката, спортът им е глътнал и обсебил поне 10 часа на ден, а останалите в режим. Разбираемо е кое е нанесло срив, убийствен срив на хубавото момиче. Бог да дава сили на организма и точност в работата на лекарите! Толкова е миличка! С такива чисти очи! ЦВЕТИ, БОГ ДА Е С ТЕБ!

Такова чисто създание с мили очи е ЦВЕТИ! Как да побере душата си, къде да я дене, ще гръмне, като САМО ТОВА Е ПРАВИЛА ПОНЕ 15 ГОДИНИ! Какво друго е имала време да прави или обича да прави? Като лястовичка на балкона, самотна, тъжна, отчаяна, далече от другите, летящи за световно... Със сринат свят в себе си, сринати усилия в името на това световно...невиждаща напред, защото заради това "напред - световното, олимпиадата" се е отказвала години наред от всичко и всичко е било труд, воля, лишения. А сега самотна накъде? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ДУШАТА Ѝ?

Стига с тоя господ.Всичко зависи от лекарите и силите на Цвети.

господ и извънземните започват там където възможностите на лекарите свършват. дано се оправи...

ДАНО СЕ ОПРАВИ ТАЗИ КРАСАВИЦА,ПРОСЛАВИЛА БЪЛГАРИЯ! И ЗАЩО ЛИ Е ВЗЕЛА ТАКОВА ЛОШО РЕШЕНИЕ.ДАНО ЛЕКАРИТЕ СЕ СПРАВЯТ И ДА Я ИЗПРАВЯТ НА КРАКА! АЗ ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ!

Най-страшната машина е човешкият мозък! Може да създаде блага за цялата вселена,но може и да убие всеки един от нас! Никой не знае какви промени в тази биологична машина ни чертаят бъдещето! Дано детето да живее!

Не одобрявам поведението на Иляна Раева, но защо при Йвайло Петев всичко е 2:7.

Какво искате от бащата след като е зависим от кралве и кралевици освен да не ги обвинява ама на думи а дълбоко в себе си знае че вината е тяхна. Наглостта на раевата няма граници. Да се оправя момичето, да се отдалечи от подобни лицемери и да устрои живота си в здрава и нормална среда

Време е Илияна Раева да се маха от федерацията. Окупирали са местата и никой не може да ги махне. Трябват нови, честни хора . Тази ако не беше жена на Наско шеще да търка пейката в някое училище.

Илиана Раева се имтересува само от пластичните операции по себе си и как да ги покаже после в медиите. Цвети, оправяй се, дано се възстановиш напълно. Не си заслужава да се самонаказваш за някакви боклуци.

Цената да те има на този свят е много висока - оценявайте живота и го пазете!! Престанете да убивате и да се убивате и да се самопрецаквате взаимно - идват по добри дни, но до това време трябва да изкараме някак нали ?

Смирен човек е бащата на Цвети! Моля се и вярвам, че ще се възстанови! А на останалите момичета от ансамбъла пожелавам успех на европейското първенство!

Не трябва да ровим в душите на хората, но има виновен...От Илияна Раева може да психяса Човек само като я слуша по телевизията, какво ли остава в пряк контакт..На мен поне така ми действа..прекаленото им самочувствие е причина, да се смятат за определящи човешките съдби...

.

За няколко долара повече

ИМАХ ПРЕДВИД МЕДАЛИ

Вярвам, че прекрасната Цвети ще има сила да се пребори и да оцелее.Може би е трябвало да се случи...Може би небето и дава урок, макар и тежък.Вероятно трябва да осъзнае немощта и болката, да се научи да цени живота, здравето и простичките човешки неща.Със сигурност след това страшно изпитание ще разбере, че купите, медалите и славата нямат никаква стойност, ако просто не можеш сам да станеш и да си налееш чаша вода.Вярвам, че ще преосмисли и разбере, колко много трябва да е щастлива от това, което има - здравето, красотата, младостта!

Firi

а разкарайте тая статия от тука бе! До кога ще ровите в душите и личните драми на хората лешояди с лешояди!

ГоспоТ няма - има лекари. Прост народ - слаба държава.

ЛЕКАРИТЕ СА СРЕДСТВОТО,НО БАЩАТА Е ПРАВ,ЧЕ ГОСПОД РЕШАВА!И СИ МИСЛЯ,ЧЕ ГОСПОД ОБИЧА ТОВА МОМИЧЕ ЩОМ Е ОЦЕЛЯЛА ПРИ ПАДАНЕ ОТ ТАКАВА ВИСОЧИНА...

Пародия

Господ ако е "обичаше" щеше да е спре.... Лекарите са повече от средство... Не ги подценявайте толкова. Те не са просто инструмент като ренде в ръката на дърводелец например.... И без това тяхната работа на моменти е силно недооценена и неблагодарна.... А господа що не ги обича много много другите и ги оставя в невръстна възраст да умрат от левкимия например?

Поредният бягал от часовете по физика!

На кой го обяснявате, на нискочелите в тоя форум и в държавата ли? Плюй по лекарите е национална политика. Инак всички са светци.

2.СЪЛЗА

Палете свещи и се молете да се оправи и да не скочи пак!

скок !

Подскок!

Тряс....

Вестник Уикенд днес твърди, че причината е приятеля и.Бил скъсал с нея... Много пъти са давали информация, която после се е оказвала вярна?

Щом вестник Уикенд казва, сериозно ми се види, няма начин да не е така!!! #kletamaikabalgaria

Още едно потвърждение, че съм бил прав да не купувам този парцал, откакто му удвоиха цената.

Заради цената или заради глупостите?

Животът на всеки човек е даденост от Бог. Много често хората правят всичко необходимо за да оцелее човек, но той въпреки това умира. Да, необходимото трябва да се направи, но останалото зависи само и единствено от Създателя.

бог ще баде с нея но не в българя. ако искате детето да оживее и да разкаже изкраите я от българя и денонощно я пазете. пазете я от богатите мафиоти

Не знам как е в художествената гимнастика, но във футбола в България е с връзки, влияния и т.н.

Какво ли е в тая жега да "мъснеш" две водки

Такова че все едно Моника Станишева влиза в "Управата "на ДИР Благо от Изгрев е на седмото небе

Сбъркали сте мястото на писанията си ,тъпанари смотани.

Дано и Господ, наред с лекарите, й помогнат! Младо, хубаво момиче.

От мене да го знаеш ако "господ" помагаше на 112 щеше да вдига поп и да пее молитва.... А не специализиран персонал и да идва линейка!!!

Защо тоя благодари на господа - та нали лекарите спасиха дъщеря му... Защо пали свещи и се кланя на друг? Да благодари на тях - тяхната работа е доста неблагодарна и без това....