Самоуби се патоанатомът, открил полония в Литвиненко

Ученият, открил радиоактивен полоний в организма на починалия през 2006 г. Александър Литвиненко, се е самоубил, показа разследване.

Обратно в новината

Коментари - Самоуби се патоанатомът, открил полония в Литвиненко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си също, че David Christopher Kelly, Welsh scientist and authority on biological warfare, един от подписалите доклада за наличие на биологично оръжие в Ирак и по този начин легитимирал, войната от 2003 беше намерен мъртав, близо до дома си в Oxfordshire. Също самоубит!? за повече подробностивиж линка: https://link/wiki/DavidKelly(weapons_expert)#Death

Техните експерти все се самоубиват по психопатски начин. Да не би да му се изяснило нещо повече в цялата история и той да е бил самоубит?

и русия и източна европа са опасни места с опасни хора.

Само като чета проруските съфорумци, които не виждат и една грешка в Русия или Путин (освен, прекалено меки са, трябва да пипат по-твърдо) и се чудя, как те си представят, че "другите" ще отстъпят? Нали веднага ще отворите концлагерите, че и нови ще създадете. Пак ще храните прасетата с хора и ще затваряте всеки, който дръзне да каже, че го правите... И всичките свинщини ще правите в името на "обикновения човек". От когото ще искате сляпо и безпрекословно подчинение, иначе е класов враг, а всички знаем къде свършват те...

Kak vsegda daleche ot istina i super kompetenten komentar na Pesho politika.

Продължих да чета за Литвиненко. Е, почти съм сигурен, че са го убили Руснаците. Особено, след като в някаква статия сравнява Путин с Чикатило, обявява го за педофил, садист, сатанист и още десетина смъртни гряха. Представям си, ако бях на мястото на Путин, как щях да му затворя мръсната уста. Едва ли щеше да е с полоний, по-вероятно с тесла по главата, както Троцки навремето. Ама пък патолога защо да го убиват, не разбрах, и той ли е писал статии за Путин в жълтата преса?

Същата участ имаха и оръжейните инспектори в Пакистан по време на войната в Ирак. Намериха ги с куршум в главата покай пътя. Пак беше обявено като самоубийство. Пакистан е куче на САЩ.

е ,май са го пратили на по-сигурно място. или както твърдят патоанатомите ,някой го е държал, докато той си е нанасял смъртоносните удари с нож...

Samoubili sa go kato Georgi Markov

Гузна съвест.Късно,но все пак е показал,че я има за разлика от много други слуги на политиката и властта на едрияя капитал.

Мили приятели, щом сте се заели да коментирате тема с КГБ, значи би трябвало да познавате добре методите им на действие. Би трябвало също така, да сте забелязали, че те са големи професионалисти и рядко пъти остават следи. А най силните следи остава едно радиоактивно заразяване. Там скриване няма. От професионална гледна точка, това е много елементарна за КГБ постъпка. Според мен, истината по тоя случай ще я разберем, след като разберем кой уби Кенеди и кой взриви кулите в Ню Йорк.

и винаги са ги сгащвали. Другото е мит! А ти иди претакай зелето, защото, ако те хване жена ти, че пак висиш на РС-то, ще видиш един сеньор и двама виконти.

е браво ! как можа да се сетиш ? лошото е ,че много други са слепи за случващото се...

Това беше арогантно послание към останалите разузнавачи и целия свят !!!

Ей патоанатоми няма умрели в леглото. Всички или се бесят, се пропиват, застрелват или се самонакълцват. Демек самоубиват се. Професията ги осакатява.

добре дошъл в отвъдното и аз съм жертва на путин

не прощава само забавя

Растежа на височина ли?

Става,велик!...

Глупости, може Литвиненко въобще да не убит с полоний (от полша), а напр. с амереций (от сащ), но не е изключено с курчатовий (от ссср). Експертът Панчер се уплашил, че се объркАл и ... го самоубили.

Дългата ръка на КГБ, убива всеки който дръзне да разкрие истината.

Е, много е бавна тази дълга ръка , щом чака 10 години.

ама на Жужето ръчичките - късички!

От коментарите по-долу разбрах, че Литвиненко е убит с радиоактивен полоний, притова от КГБ. Заради книгите, които е написал. Реших да потърся книгите ну. Намерих ги публикувани в няколко Руски сайта, достъпни и за четене, и за сваляне БЕЗПЛАТНО. Значи на Руснаците не им пука за книгите му, защо са го убили тогава?

От прочетеното разбрах, че се е самоубил, като се е намушкал 16 пъти в гърба.

Не сме ние! Е, само малко...

Организаторите на голямата лъжа , наречена Литвиненко сами се самоунищожават , значи проклятието се е задействало ! Литвиненко не е руска фамилия , а еврейска ,от левитите които са имали право да се доближават до ковчега с мощите , тоест първосвещенници !

Това Руснаците трудно ще постигнат: Сътрудниците им да се самоубиват само защото има вероятност да влязат в затвора заради обикновен гаф. Егати живота.

Явно историята с полония и Ливиненко не е била такава каквато ни я представяха англичаните. Човекът е бил решил да разкаже истината и от МИ-6 са го самоубили.

Пардонььь! "Деньги", а не "денги"!

И по времето на Лаврентий Павлович Берия не е имало такава цензура! Лавренти Павлес дзе Бериа: "Были бы денги, цель всегда найдется!"

И Настрадин един ден ще умре и магарето също... и Емира късокрак също ще умре.

БОРИС БЕРЕЗОВСКИ НАПИСА ПИСМО ДО ПУТИН ЧЕ СЕ РАЗКАЙВА И ИСКА ДА МУ РАЗРЕШИ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В РУСИЯ ... И МИ6 ГО САМОУБИХА :)))

В това пъклено дело не може да е минало без ръката на Москва. А може на човека просто вече да му е дотегнало да разказва глупости и да е решил да разкаже истината

Грешката на Големите в Ялта и БретънУудс - НЕ е на Патоанатомите, Колега.

Руските фашаги си знаят работата.

Казват - Индианците здраво събирали съчки/дърва. ...дано Тази зима е Само сурова !, а НЕ ала 'Денят след утре'.

Дейвид Кели, английски инспектор към ООН по биологичното оръжие в Ирак , който има смелостта да каже, че брътвежите за биологично оръжие на Саддам Хюсеин са пълна глупост взе, че най-неочаквано се "самоуби" на 17-ти юли 2003. Малко след англо-американската инвазия в Ирак. Много удобно.

Поне с три куршума в главата. След като се е обесил!

Дългата ръка на империята на злото

Две теми/'случки' с Подчертан кагебеистичен почерк за един ден ?! - и Посланието, Дир.бг - Е ?

То британските служби така убиха и Георги Марков и хвърлиха на други вината.

Георги Марков е бил приближен на Тодор Живков и може да е поискал да се върне в България, където си е живял по-добре като придворен писател. И новите му английски господари са го ликвидирали. Те са най-добрите в тази област.

Явно е, че не си прочел и дума от книгите на Г.Марков. Иначе не би написал подобна чутовна глупотевина.

ПЪРВО СЕ Е САМО-ИСКОРМИЛ И СЛЕД ТОВА СИ Е ПРЕРЯЗАЛ ГЪРЛОТО .... ИЛИ ПЪРВО СИ Е ПРЕРЯЗЪЛ ГЪРЛОТО И СЛЕД ТОВА СЕ Е САМОИЗКОРМИЛ ?:))))

Все едно. Е кагебейство.

същата епикриза на децата ти да четеш

Каквото пожелаваш на другите, да ти се връща!

Те на шахматния гений Алехин натъпкаха 9 см парче месо в гърлото и го писаха "задавил се", че с патоанатом ще се церемонят. В поръчковите убийства, спуснати от много високо винаги има символика. Банкерът на Ватикана Роберто Калви е намерен обесен под мост в Лондон, 1982 г. джобовете му натъпкани с 14000 долара в 3 различни валути и тухли.

ЛЮБОВНА ГЕЙ ДРАМА В МИ6 :)))

Така ли ви изнася на путлерастите.

Дали пък не е имал да каже още нещо по въпросите с полония "самоубилият" се. Путин можече и да се зарадва, ако човекът не бе прибързал със самоубийството си.

Русофоби, написахте ли си завещанието? Това чака предателите

Нали бяхме за урановите мини. Какво ще кажеш за написаното в Уикипедия за Александър Литвиненко русофиле. Прочети всичко надолу и кажи нещо.

Патоанатомите установили самоубийство. По ръцете, корема и шията на учения обаче имаше следи от нож. Кого заблуждават, всеки един самоубиец ако иска да се самоубие го прави по лесен и бърз начин. Кой самоубиец ще се реже по шията, корема и ръцете.

Нима някой се съмнява, че Путин е поръчителя?

патоанатом... 15 огнестрелни рани - самоубийство...

Каква аналогия със самоубийството на патоанатома "самоубил се " в София на детска площадка !!!!!!

Напишете Александър Литвиненко и четете в Уикипедия. Има много истини.

Ръката на Путин е дълга, много народ изтреби в Англия, поискали убежище там. Не прощава и на английските учени, открили отрявянето на Литвиненко макар със закъснение.

Тайните работи са си тайни работи! Ние ли ще се доберем до тях, цървулите?

Ако КГБ искаше да затвори устата на Литвиненко същият щеше да получи два бързи инфаркта и един контролен инсулт. Номерът с полония е на британските служби - човека си е изпял каквото е имало и е било нужно нещо "по-така" да му се случи за да дискредитират Русия. Иначе казано - употребиха го за последно.

Долните руски подлоги много приличат на тебе, а ти що за гарга си?

Не съм платен щатски трол за разлика от повечето тук. Тя статийката е именно за да ви нахрани, да има за какво да плюете по Русия. Нали за това ви плащат? М?

Литвиненко е бивш подполоковник кагеббец и е бил от обкръжението на Путин и е знаел всички истини за Путин. Обаче след като му нарежда да убие Березовски той се оттегля. Тогава издава книгите Взривяване на Русия: Терор отвътре и ЛПГ Лубянската престъпна групировка, в които описва идването на власт на Путин като държавен преврат, организиран от ФСБ. Ключов елемент от стратегията на ФСБ според него е сплашване на хората чрез взривяване на жилищни сгради в Москва и други градове. Тези взривове се приписват на чеченските терористи и служат за оправдаване на наказателните акции на руските военни части в Чечения, като по този начин Путин става популярен и спечелва изборите за президент. Той също описва в големи детайли връзката на ФСБ и в частност на Путин с организираната престъпност. На 1 ноември 2006, Литвиненко изненадващо се разболява, приет е в болница и умира три седмици по-късно от радиационно отравяне с редкия и силно токсичен радиоактивен изотоп Полоний-210, сипан му в чая.