43% от самоубийствата са заради семейни проблеми

43% от причините за самоубийства в България се дължат на конфликти в семействата. Това обявиха от Националния център за обществено здраве и анализи.

Обратно в новината

Коментари - 43% от самоубийствата са заради семейни проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не лъжете така нагло. Социологията трябва да се забрани.

Самообийството е най-безотговорното и глупаво нещо. Друго си е да счупиш крадливите ръчички на някой нагъл депутат или управник и да му ги завреш в задн..ка, защото в България съдебната система е корумпирана и партийно зависима. Нито ни казват къде отидоха парите от огромните заеми, нито защо народа като е гласувал партийна субсидия от 1 лев, управниците ни си гласуваха 11 лева субсидия на глас, нито защо плащаме 97 лв за винетка, а няма кой пътя да изчисти през зимата, нито защо полицаи, съдии и военни се пенсионират по-рано, не плащат лични осигуровки и взимат една камара заплати при пенсиониране, нито защо цената на тока поскъпва при положение че цените на горивата намаяват. Догога ще им даваме да ни тъпчат и ограбват тия паразити управленски?

"СамоУбийство" - не се заяждам, но е добре да се знае. Въпрос на хигиена.

Приема се корекцията.

Взе ми думите от клавиатурата ;) Народът е казал: Когато няма пари, любовта излита през комина...

не е казал това а е казал- когато мизерията влезе през вратата любовта излита през прозореца.

този психолог да вземе да си скаса подарената дипломка......

Мизерията ! Мизерията в която живее честния българин ,неспособен да краде като политици и цигани е основната причина за самоубийствата ! Благодаря ви господа управляващи ! Всичко се плаща рано или късно !

Неспособен да се сплоти и да си оправи държавата.

Семейните проблеми са резултат, а не причина уважаеми "експерти"! След 27 години корупция, кражби, шуробаджанащина, елити състоящи се от бивши ДС кадри, проститутки и престъпници, липса на всякаква справедливост и законност, бедност и безнадеждност резултата е съвсем логичен. Не говорете глупости , ако обичате, защото причините всички ги знаем идеално, защото ги усещаме на гърба си ежедневно.

как да не пишат глупости след като им плащат от същата тази организаця да плещят глупости ... кретените намират причина -следствие само в медицинският си речник а не в социалната дествителност....

Гузните мутрафони всеки ден се оправдават за някое от грозните последствия от кражбите и насилието им спрямо ГО . Днес се чудят как да оправдаят самоубийствата - които са с най-висока честота в света! Утре ще замазват безработицата, която уж я нямало. Вдругиден раждаемостта сред българското население - която е най-ниската в света. ..... Приемете фактите - управлението ви е не просто неуспешно, то е ГЕНОЦИДНО!

А, "семейните конфликти" на какво се "дължат"? Да не би да е, на хибридния геноцид?

Чудовищните нива на самоубийствата в България са от бедност. А тя е предизвикана от кражби, корупция и национални предателства. 43% били заради семейни проблеми? А колко % от тия семейни проблеми са породени от мизерията и колко са били породени от нездравата среда, в която някои хора си създадоха само и само за да крадат?

а семейните проблеми от какво възникват А? ОТ МИЗЕРИЯТА!!!

Взе ми го от устата. Явно идейката им да замажат причините за отчаянието на хората е доста прозрачна.

А "МИЗЕРИЯТА" от какво "възниква"?

Обяснено е по-горе, пъпеш крадлив. Ходи при тиквата и картофа да си пробутваш намеците.