25-годишен младеж се е самоубил в София

25-годишен мъж се е самоубил в столицата, съобщи за Агенция "Фокус" старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР. Около 20.08 часа в понеделник е получен сигнал за прострелян младеж в жилищна кооперация в кв. "Яворов" на ул. "Леонардо да Винчи".

Обратно в новината

Коментари - 25-годишен младеж се е самоубил в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и ти си един грамотен - вероятно си рожба на образованието от последните десетина години.

Съболезнования към семейството и близките ! ------- Да оставим настрана посланията от имената на улицата и квартала, Хора .. - но как да премахнем Прокобата у Нас ?!

Призив към всички самоубийци: След като така и така ще се самоубивате, поне не умирайте напразно - подберете със себе си и някоя мутра, политик... изберете си там... Знаете ги кои са.

Подкрепям. То е ясно, че няма да секнат хората, които са решили да си теглят куршума. Поне да свършат и нещо полезно.

Не е важно дали 5-6 милиона българи ще измрат, важна е финансовата стабилност на тъпака хер Флик и благоденствието на мутрокрацията.

Не оръжието / пистолет, пушка / е виновно, ако го нямаше щеше да намери друг начин, а ужасното ни финансово състояние и безизходицата в която се намираме

Тъй,тъй ! При комунокрацията нямаше такива неща ! Е,народната власт пречукваше по 600-700 на година,но това бяха врагове на народа ! Сигурен съм, че в това самоубийство има пръст Иван Костов! ИДИОТ !!

Абе Велине т.е. ИДИОТ ти живял ли си при "комунокрацията", че да пишеш толкова глупава и невярна статистика. Хората тогава благоденстваха и още си спомнят с умиление тези времена. А затова, че през последните 4г. особено последните 4-5 месеца, а вероятно и през следващите 4-5 месеца хората се самоубиват вината е на това некомпетентно и самовлюбено в себе си племе наречено ГЕРБ. Но идва видовден-има няма още 150 дни. Макар, че масово се самоубиват, за да не ги постигне мъчителна гладна смърт ще останат достатъчно хора за да им поискат сметка за своето антисоциално управление довело до сегашния геноцид.

Хе, хе, хе, ще ме умориш от смях, бе! Кои хора са благоденствали при комунокрацията, бре? Да, някои благоденства, но това бяха само "по-първите" хора. Масата от народа никак даже не благоденстваше. Аз съм живял в онези тъмни, ретроградни времена и много добре си спомням нямането.

Тъй,тъй ! При комунокрацията нямаше такива неща ! Е,народната власт пречукваше по 600-700 на година,но това бяха врагове на народа ! Сигурен съм, че в това самоубийство има пръст Иван Костов! ИДИОТ !!

Оръжието на гъза, 300 коня под капака, кило злато на шията - все пишkoудължители, за който има нужда - отрепки избиват комплекси.

Закона за охранителната дейност от миналата година е променен. Не може да се извършва охрана с лично оръжие! Така, че всички бивши военни и полицаи , които имат оръжие раздадено им от предишните правителства, е време да се замислят дали това оръжие им трябва. Имаше период в който можеха с личното оръжие да си намерят работа и да работят като охрана. Сега - закона го забранява. Ако тези бивши военни и полицаи не чувстват заплаха за личната сигурност, нека проявят гражданско самосъзнание , да предадът това оръжие и се откажат от него. Държавата не може да ги задължи ,защотом част от тях са работили на длъжности които са им довели врагове от криминалния контингент . Тук говорим за съвест и добронамереност от старана на бившите държавни служители .

Гражданско самосъзнание в ченге или военен?!

Обърни се към съвеста и добронамереноста на квартирните апаши. Твоят дом обиран ли е? На пътя мангали и апаши пребивали ли са те? Ти получавал ли си от родната полиция отговор на оплакване за такива дейности? Извинявай, но полезрението ти в любимата мутродържава е твърде стеснено. ТУК ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СЕ САМООХРАНЯВА !!

''Установено е, че 25-годишен мъж с инициали К.Ч. се е прострелял в главата с пистолет, законно притежаван от баща му. '' Ами може ли да е нормален? Стига с тази държава бе. Научете се сами да се гриците за себе си. Не може държавата все да ви е виновна. Някой се гръмне и хоп, държавата виновна, аре стига простотии.Ми къде е баща му в случая, след като пистолета е неков и той носи отговорност за него? В случая, ако бащата не може да си опази сина, как държавата ще го опази ?

Смятам, че трябва да се забрани да се държи оръжие вкъщи. Тъпо е. Винаги се намира идиот на който може да му се прииска да утрепе себе си или цялото си невинно семейство.

Поредната откачалка!!!

щото ти си много закачен/а!

"В жилището са живеели младежът, родителите му и неговата приятелка"

Сега ще излязат и за успокоение на следващите ще кажат че и това момче е било психично болно или се лекувало или нещо от сорта.

Не на всички нервната система е толкова здрава, че да издържи на нечовешката ... античовешка атмосфера наслоена и наложена ни от ... и родни червени . ...

филма е...

Неграмотен расист!

Гледай филма и след това говори за расизъм...

По никакъв начи не разбирам и не оправдавам самоубийството!Това не решана НИЩО:( Убивайки себе си, човек убива и хората, които го обичат... И стига вече сме повтаряли, че живота е труден, защото е срамота. Да, не е лесно, но във вековната история на България са записани мноооого по-тежки години,а нашите прадеди не са се самоубивали като.....нямям думи.. Умолявам ви, мили хора, СПРЕТЕ С ТЕЗИ САМОУБИЙСТВА!!!! Не отнемайте нещо, което НЕ Е ВАША ЗАСЛУГА!

Не се изказвай с някакви клишета, за неща които не разбираш.

Кое по-точно не разбирам, а дървена кратуно!!!????? Изкажи се тогава ти и напиши нещо, което да е различно от моето..... А може би си накой смелчага самоубиец, върнал се от онзи свят, за да покажеш как точно стоят нещата.

Абе защо не се държат оръжията заключени? Не става да си държиш пистолета под възглавницата. Утре жена ти може да изперка защото не е получила 38-та чанта/или обувки и да ти види сметката.

Ако обичаш не ми ползвай ника

ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА МОМЧЕТО А ПРИЧИНИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ИЗЯСНЯВАТ НЕ СПЕКУЛИРАЙТЕ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

нацията изперка и започна да се саморазрушава- или се стягаме или изчезваме, няма туй- онуй.

Успехът на политиката на режима на агент Буда се измерва с броя на емигриралите, с броя на умрелите, с броя на убитите и с броя на самоубилите се!

само един кретен може да използва трагедия за политическа пропаганда. да не се случи скоро и в твоето семейство подобно нещо, щото нали знаеш онзи отгоре гледа

Има и така наречената СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА!!

Има и така наречената СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА!!

Тъй,тъй ! При комунокрацията нямаше такива неща ! Е,народната власт пречукваше по 600-700 на година,но това бяха врагове на народа ! Сигурен съм, че в това самоубийство има пръст Иван Костов! ИДИОТ !!

Наздраве на "българския" "елит" и да им е сладко!

ЗАЩО НЕ СЕ САМОУБИЕ НЯКОЙ ОТ МРЪСНИТЕ БГ ПОЛИТИЦИ ИЛИ ДЪРЖАВНИЦИ? ПО-СКОРО, ОЦАПВАТ ПЕЙЗАЖА И...ВМЕСТО да си правят СЕПУКО, кротко, кротко си пускат или им напомнят да си пуснат спасителната ОСТАВКА?!! И ни лук яли...нито някакво разследване и друго наказание ги грози! Луда работа сме в БГ!?