Разкриха самоличността на Джихади Джон

Екзекуторът на „Ислямска държава”, известен като Джихади Джон, бе идентифициран. Маскираният мъж, който обезглавява заложници на ИДИЛ, се казва Мохамед Емуази.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха самоличността на Джихади Джон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

its

Опитали да го вербуват... Смех. Те да не са добрата ламя Спаска?! Само са го махнали от списъка?

Иракската армия е свалила два британски самолети, хвърлящи с парашути оръжие за терористите от ИД в провинция Ал Анбар, съобщава иранската информационна агенция Фарс, позовавайки се на старши съветник към Министерството на отбраната на Ирак. Той е казал, че Иракския парламент е поискал обяснения от Лондон във връзка с това. Старшия съветник на Иракското МО разкрива, че правителството в Багдад получава ежедневни доклади на силите за сигурност в провинция Ал Анбар за многобройни полети на американски самолети, които спускат оръжия и материали за ИД. БЕЗ КОМЕНТАР!?!?!?!?!?!?!?!?!?

колко жалко,че Лондон не ги е променил.......

ivo10

Тайните служби да го издирят и да му резнат зелката.

то у краварландия си имало ред: - първо - разследващите, ще потърсят и открият кой поръча публичния разстрел на През. Кенеди - хиляда и второ - ще открият организаторите на "шоуто 11.09.01" - много ... - атентата по време на бостънския маратон - а служителя си джон - ще го разкрият, като си изпълни мисията

Гнусният муслюмански изрод бил голям почитател на кремълското джудженце миризливо...

Кога кенийскта маймуна се е промъкнала в кремъл.

в кой порно сайт "списваш" "журналисте"

Каквато и да е темата, платените тролочета на БСП и А-така вземат участие, но ние ги броим. В смисъл не като СРС, ако като стилистика, фантазия при избор на никове, и интелектуални липси. БСП води - те са около 20 дежурни, но Аака, (няма правописна грешка), изостават и като бройка и като интелект. ОТРВАЩАВАТЕ МЕ!

Ченгенца, пак отклонявате вниманието с БСП и АТАКА. Волен беше сред първите агитатори на НАТО в България и подкрепяше войната в Ирак. По времето на Първанов пък влязохме в НАТО. Много елементарно е това делене на партии.

ivo10

Позицията на Болен зависи откъде ще го духнат парите.

Какво ли означава НИЕ? - вие двамата - едното ти аз, че и другото "аз" - вие админите - вие соросоидите седящи на служебните компютри в НПО клуба ... уточни, за да разбера --- "вие ние ли сте, или не сте изобщо"

съм становището "паспорта не прави човека" "ама той бил англичанин, германец ... българин" Примери: - българският паспорт не направи от ислямиста местан - българин. Той си е турчин по душа и партия - българският паспорт не направи от еврейката първанова - българка. За организирането и откриването на европейския еврейски конгрес - тя си говореше за евреите в европа - макар, че получаваше заплата (европейска) от Родината ми

форумът е за обмяна на мнения, а не за финансови справки (да не би случайно на вас да ви плащат по-малко от "общоприетото")

Това е абсолютно зомбиране с подобен тип медийни "герои"!

Роден там, образован, което иде да покаже че тези хора просто не могат да бъдат интегрирани, що не си ходят и не престанат да ни занимават със садистичните си комплексарски маниии

Някой усилено се старае хората да живеят във филм. Този тип "новини" повече приличат на сапунен сериал. Послушните медии добре си вършат работата приспивайки хората с подобни врели-некипели. Няма логика да се разказва историята на някакъв маскиран който може да е всеки, и в същото време да се избягват логически връзки като срещите на Джон Маккейн със шефовете на ИДИЛ например.

"Мохамед Емуази е от Лондон" Истински британец, пък и името му едно британско. P.S. пускайте още "британци" в РБ, да се интегрират...

Съберете се в исис психопати от цял свят,тъкмо после ще ви избият всички накуп.ще ви дойде времето и на вас много скоро...

като го разкриха щял да се крие при сепаратистите в Донецк при братята си.

А от утре сащ започват да си регулират интернета, няма да дават достъп до всички сайтове и прочее... Хехех

яко се е притеснил! Явно някои от овцете се будят щом трябват още глашатаи. Но ако овцете се будят, нищо не може да ги приспи пак :)) John Kerry Seeks Congress Funds to Counter RT

Незабавни санкции срещу британците.

А им била мирна религията.Мирна на майн*та си.Толкова ли не може да пуснат едни бомби първо по нефтените платформи да им спрат парите,след това достъпа до интернет и накрая пак едни бомби по тях докато не измрат всички.Даже не е зле една Хирошима по САЩ!

и по българско почерниха някои майки...

ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА СЕ НАРИЧА САЩ И СТОЛИЦАТА Й Е ВАШИНГТОН.Уикпедия

Да това е така в Рушката Wikipedia, но във всичи други неоспорим враг N:1 е Рушия:)

Доларът глътнал вода днеска. В ко ше го теглим тоя заем ся, май пак няма да ви стигне за алчните и мръсни душички?

Глътнал, глътнал, колко да е глътнал? Колкото рублата ли и повече. Ами най-добре беше да теглим в рубли заема, но не зависи от мен.

... дърт, тъп и грозен. Най-жестоката мафия е руската. Цитат: "разни масови убийци и изперкали човекомразци". Това психо портрет на Путлер и компания ли е?

...цървул с ментални проблеми.Руската мафия е жестока, но в никакъв случай не по-голяма от тази на кумира ти Обонго Макака.Разбра ли бе шебек?

Когато губиш спор - премини към лични обиди - това ви съветва "гурото" от Кюстендил -Мая Божидарова Манолова. Селска кучка, опитваща се да влезе в елита. Не й се получава!

Цял Лондон пълен с кръвожадни и ненормални амуджи,а Фарадж /откъде ли идва тази фамилия/ се скъсва да плюе по източноевропейците!!! Явно трябва да се научим всички да режем глави та да ни харесат британците! Извратеняци с изкривена ценностна система!

Към тези с минусите! Сладури я кажете кое не Ви хареса и не е вярно,че в статията се цитират само членове на ИДИЛ израснали в "прекрасния"Лондон, че Фарадж ни плюе и ни спряга за най-големите престъпници в Европа или че ценностната система на тия изроди от ИДИЛ е изкривена! Е ако от ИДИЛ четат и пишат минуси разбирам тогава!

минусите са от спонсорите на ИДИЛ и ислямисткия лидер на ислямистката партия у нас

Или англичанин, или американец ще е! Да не искате да е от Тайланд? Само в тези "високо развити" и "демократични" държави могат да се развъждат разни масови убийци и изперкали човекомразци.

Каквато и да е темата, платенит тролочета на БСП и А-така вземат участие, но ние ги броим. В смисъл не като СРС, ако като стилистика, фантазия при избор на никове, и интелектуални липси. БСП води - те са около 20 дежурни, но Аака, (няма правописна грешка), изостават и като бройка и като интелект.

"НИЕ ги броим"!? Какво е пък това "ние"? "Брояч" сплескан ... Брой, брой - щом ти плащат ...

Колко си жалък ?! Каква мъка те мъчи :( Ние броим само античовешката простотия. И определено се КЕФрИМ, когато вие губите нервите си.

Не Лондон а Лондонистан!

толкова злоба, толкова умраза, но не към джихадистите, а към щатите - ами защото си въобразяват,че русия, т.е. ссср трябва да доминира, но за съжаление не може. от тези путофилчета след още много малко промиване на мозъци - ако го имат и са готови руски джихадисти.

Каквато и да е темата, троловете на БСП и А-така вземат участие, но ние ги броиме. В смисъл не като СРС, ако като стилистика. БСП води - те са около 20 дежурни, но Аака, (няма правописна грешка), изостават и като бройка и като интелект.

Атакягите са 9 или 10 души.

Ебати разочарованието,бях убеден,че е Путин или в най-лошия случай-Лавров.

пък се съмнявах в Долен Пидеров:)

Че нали още лятоска ни светнаха че е англичанин от богато семейство и затовя няма да ни кажат домашния му адрес, ама споменаха ориентировъчната цена на имота. Па и тогава пак ги къдреха същите приказки кой и кога го е радикализирал и кой се е опитвал да го вербува. Що ли пак претоплена манджа ни поднасят.

Пресни новини: Пентагонът е пуснал обява за набиране на умерени джихадисти от англия и европа, за да заминат за турция и там да бъдат обучавани. След кратък курс по обучение в демократични ценности и рязане на глави, те ще бъдат прехвърлени на територията на Сирия, където уверено ще строят демокрация. За справки и записвания: търсете Джихади Джон, Източен Лондон или най-близката до вас джамия

не думай, ако е истина веднага се обади в централата на Посрано 20 за наставления с цел обезвреждане на врага:)

big_uncle@dir.bg

Не става, пробвах - от там ме препращат да се оплача на родителите им в американското посолство! Дай друга връзка!

pompai

Да се оправят големите сили ,те създадоха САЩ и Европа и те събореха правителства на държави дето не харесваха и световни интереси .Да се оправят взаимно мен ми писна.

pompai

Големите сили не са народа а определени хора богати които определят и се мислят за БОГОВЕ смехория ,но патим ние обикновенн ите

Шамандурите от НПО-тата и някакъв си дървен Хан Тукмак отново вдигат пушилка. Джихадист, ама британец. Де да беше руснак, то тогава не ми се говори какво поси-ане щеше да стане.

Гаджалина си е гаджял. Източен Лонгон,западен Лондон,колежи,университети,медици,компютърни специалисти и накрая верен на исляма и то радикален.

Ако се чудите как са го разкрили кой е- ами те си го знаят, той е един от т.нар. умерени, които краваристан ще обучава в йордания и турция. Имат си го на списъка хората, водят си го на отчет, как няма да го открият

ти ли си:)

Изрода трябва да се намери унишожи и то по телевизията.

pompai

Вероятно не знаят нищо ,но трябва да се кажи нещо.

Главният джихадист е Барак Хюсеин !

Камарън от днес забранява финансирането на фондации организирани ,извън Британия, а дигаше шумотевица когато Путин ги забрани !! Демокрация ли?Власт на народа ли?Свобода на словото ли? Чорба за тъпанари!!

Не, че ти вярвам, но да приемем, заради спора, че казваш истината. Да разбирам ли, че като го правеше твоя кумир беше хубаво, а сега вече не е хубаво? :))

нима това момче още е живо,или вече се крие в русия?

Русия пък какво отношение има към това? ИДИЛ както и ал Кайда са си американски творения.

ама стрелят със съветски оръжия...

Ами страната с най-голямо мюсюлманско малцинство :)) Има-няма 10% от населението :)

оружия, японски возила, китайски одежди тип нинджа, родени на остров без палми, ограничени хора:)

ама лиценза е съвецки:)

М.....ТИ, В ОНАЗИ РАБОТА,КРЕТЕН

Като видя някой, много умен, като тебе и се смирявам и не зная какво да кажа :)

тоя май не е учил, а играл само CS

трябва да се наложат санкции на Камеран и кликата около него. Трябва да се забрани Формула 1 да се провежда в Европа и на Бърни Екълстон да посещава европейските държави.

Защо? Този да не е английски военен командирован в чужбина? И кой да му ги наложи? БРИКС ли? :)) Та те са взели-дали и без да се репчат. ;)

на това са го научили, затова им изпращаме мозъците ни там да учат ?

не намирате цивилизация в англия, в лондон? може би я намирате в долно уино, вашето село

цивилизацията идва от нашите земи, когато ние сме имали държава те са били още на племенни союзи:)

И? :) Едно време хубаво, кажи сега :)

Сега сме пак номер едно, естествено след макетата:)

Ех ,че глупости сте написали всичките...смешници.

Типичен програмист! ;)

Писал е на Java. Но му било скучно и отишъл да реже глави. :)

Те това Java-та си е направо за мазохисти. Освен че се изпълнява на виртуални машини инсталирани на различна ОС, едва ли има някакво предимство. Но точно това я прави страшно бавна. Не знам защо толкова я популяризират.

Само им затворете финансовото кранче,ще се самоизядат.

ден като свърши нафтата в пустинята и край, живи са загинали, май няма да дочакат просвещението:)

ндааа. забравили са да ги информират, че вече не са бунтовници срещу Асад, а 'подли терористи'....

Е това са типичните англичани - Мохамед и Насър. Евала.

tonk11 , свари ме неподготвен , разсмя ме и щях да се задавя . Бъди здрав .

Лично Путин го е изпратил. В същност той управлява и Обама с дистанционно. Ако не си изсипеш помията, не можеш нали? Тъжно ми е за теб и другите като теб. Нищо човешко не ви е останало.

ако бях британец, бих бил много разтревожен какви хора са част от нацията ми. Те са британци и точка, но с какви ценности? кой ги прави такива. Сериозни, сериозни проблеми

аз съм разтревожен за Бялата Златка ама кой да ме чуе:)

Понеже навлязохме в проблемите на расизма и теорията на Малтус, нека и аз да кажа нещо. Аз не бих се нарекъл расист, защото на тая дума и се предава негативен смисъл. За това ще употребя друга дума-сепаратист. Според някои нови открития, първият човек се е появил в Африка, преди не зная колко стотици хиляди години. И част от наследниците на тия хора, наречени пигмей, не са кой знае колко напреднали от тогава в своето интелектуално развитие. Ако някой правозащитник смята, че те са му някакви братовчеди, аз не смятам така. Вторият ми пример е с индианците в Америка. Не зная колко древен народ са те, но цивилизацията на белият човек от Европа, ги свари с лъкове, стрели и вигвами. А нали уж всички хора са започнали с еднакъв старт. Може ли някой да ми обясни тоя феномен с тая огромна разлика в нивата на различните хора.. Аз самият не мога и за това съм расист.

не цивилизацията е победила 'индианците' в Северна Америка. А подлостта на 'белите'. Иди и попрочети, дори и официалнат, история.

Индианец, както и да го въртиш, едните са били диваци, а другите диваци с барут. А оправданието за това, защо си загубил винаги има :) Някои са даже истина. ;) п.п. Тъй като "явно" четеш, я разкажи за хуманните жертвоприношения. Или за чудесните зими във вигвамите като падне сняг до коляно :)) Природа, упражнения... ;)

са назад 650 лета, трява да ги чакаме поне още 400 с надеждата да им дойде акъла в главата:)

Тука си прав. С една малко подробност. Мене не ме притеснява толкова цветът, колкото манталитета. Но като цяло, цветът и манталитета вървят успоредно. И да, има изключения. Просто докато тия изключения не станат правило, нещата са такива каквито са.

А кой ти каза, че е цивилизована? Или и ти се заблуждаваш от външния ефект и традициите им? Всичко е клишета, приятелю, просто клишета и позьорство, та затова какво ли не може да се пръкне там?!....

Какъв изрод трябва да си за да режеш глави на беззащитни хора. Израснал в цивилизована държава в семейство на заможни родители?! Кого да обвиниш?

вербуван изрод. По-ясна представа ще добиеш ако ти се случи да се срещнеш с МИ-5, Ми-6 или колкото са там..

Е израснал е в лондон ама е мохамед..щом коли хора и то много има нещо сбъркано в главата му.отмъщение за нещо лично...никаква религия.

Преди време бях чел, че в западните университети сериозно изучават теориите на Маркс. Ето една негова теория която стана на пух и прах, че..."битието определя съзнанието". Да, ама НЕ!

Ти откъде знаеш какво е било битието му?

не Марс бе, Маркс, Марс ще продължават да го изучават с цел населяване:)

да, така е! И двамата имат проблеми, но този е доста по-интелигентен от путеф...