Самолетите с 4 тона одеяла и комплекти спално бельо от България кацнаха в Адана

Хуманитарната помощ за пострадалите от земетресението в Турция е предоставена от БЧК

Обратно в новината

Коментари - Самолетите с 4 тона одеяла и комплекти спално бельо от България кацнаха в Адана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това със спалното бельо е отбиване на номер, както и фишеците за заря в Украйна, които бяха засекретени за любопитните кретени.

За какво им е пък спално бельо на нещастниците?

А за Сирия нещо няма ли да пратите или фащ и сорос не ви позволяват гъзоливиполитици

А за бедния и тормозен българин, нищо...ЖАЛКИ УБИТАЦИ

Вие хубаво пращате одеала и чаршафи, а на какво ще бъдат застеляне? Хората спят на улицата под небето. Легла няма!

Ние купуваме от Одрин одеяла и спално бельо, дори и палатките са турско производство. А сега ги връщаме на тях. Същата работа, като при попа. Бог, дал Бог взел.

На връх празника 02.02 на ЛГБТИ - олицетворение на евроатлантическите ценности, 9 страни начело със САЩ: САЩ, Германия, Франция, Белгия, Швеция, Швейцария, Италия, т.нар Обединено Кралство и Холандия/турците продължават да я наричат така/ затварят посолствата и излизат с предупреждение за своите граждани да се въздържат от пътуване до Турция и ако се намират вече на територията на страната - по възможност да напуснат, заради заплаха за сигурността. Смутолевени обяснения са дадени в петък, едва след привикването на посланниците - заплаха във връзка с демонстративното изгаряне на Корана и възможни терористични актове... На 06.02 в 04:17 ч местно време е първият трус. Това е операция на ЦРУ на САЩ с използване на HAARP и има за цел да накаже всички, които се противопоставят на американския ботуш, както и за отклонение на вниманието от Украйна. Докато светът оказва хуманитарна помощ, предимно на Турция и символично на Сирия, краварите набутаха маса оръжия през Полша, подготвени са мръсни бомби, лабораториите за експерименти с хора се затварят, а "продукцията" е готова да бъде използвана като биологично оръжие, готвят и провокации с мнимо използване на химическо оръжие или действителна употреба, като вината бъде приписана на Русия. Краварите разработват планове за разделяне на Украйна и следващата им стъпка е да набутат колкото се може повече доброволци от Полша, Румъния, Прибалтийските републики, и като допълнение 2-ри ешелон - България, Молдова, Словакия, Швеция, Македония и Албания.

Нека мрат нисшите. Какво лошо има?

лично крадецът ахмед и неговите амери от депесе са шофирали самолета и събирали матреала

33 години европта пренебрегваше природата. време е природата да пренебрегне европата!

А за Сирия кога ще има помощ? Или те там не са хора, децата им не са деца ... ?? Кажете бре европейски надупени подлоги и джендър образования по върховете на клетата България???

Няма лошо, но спално бельо... Та хората нямат домове, камо ли легла, за да използват това спално бельо!

Изпращат се и легла, и матраци, и дюшеци ...

А Кравария изпратили нещо ,за един приятел питам ?

Танкчета, В усраина, На чертежи ...

Оказва се че помощта за Турция и Сирия е нищожна в сравнение с тази за Украйна. От САЩ и Европа. Какво да коментираме!

Трябваше помощите да са презевативи, хапчета против забременяване и спирари да им пратят. Под тия одела ще се завиват топлят и ще правят още чавета. Във всяко жилище е имало по 5-6 деца, щот кат нашти сигани и те се кучат кат зайците, затва под развалените е пълно с деца, щот всички жилища са пренаселени от суполиви чавета.

В усраина е същото!

А за Сирия кога? Или чакаме позволение от Началника!!!

сега ако имахме промишленост, селско стопанство, медицина, наука и др. неща можехме и да помогнем съществено и на сирия и на турция и да спечлим милиарди от възстановяването... сега само ще дрънкаме празни думи и жалки стотинки за неква незабележима помощ, може бе по-млако от 0,1% от общата помощ! ама като немаме държава, държавници, политици, партии!?

Мечти, мечти.

А за Сирия, кога драги ми БЧК?

И ето веднага изскочиха мурзилкоте. Те са като старата хумореска на Мирча Кришан: каквото и да го питаш, той говори за краставицата. Ей така и мурзилкоте, понеже получават копейки на коментари (само положителни!) за Русия наскачаха и започнаха досадното си мърморене, на което вече малко обръщат внимание

Укропитек!

Наистина тоя с капачките е голям нахал. Развива свой собствен бизнес и всички "работят" за него Линейните ги подарява без оборудване. Видя се, че всичко трябва да е държавна политика. Оня строй обвит в станиол, а вътре Наистина е гнил, работи също само и ядинствено за себе си. Както чухме немските и австрийските спасители спряха да помагат.

европата брои стотинки за турция и сирия и миларди за зеленски за да предизвиква подобни разрушения! за кво ни е такава европа? такава демокрация? . такава фон дер лайен? .. ами то гледката на територията българия не се отличава много от глетките в сирия, турция и украйна! за това ли скачаха шебеците със сини знамена? за това ли ни откраднаха спестяванията, вноските, лихвоточките, децата...? за това ли станахме сметище за милиони тонове европейски, американски и канадски боклуци?

Прав сте!

Ония идиот от американското НПО "Капачки за бъдеще" няма ли да се включи и той.... да подари 2-3 линейки и генератори...

Аз работя само за усраина! Тъй са ми рекли от Сорос!

Kalin

Турция всички пращат а за Сирия!!!!Гадост

Изпраща се само там, където позволят американските господари.

България е най добре в рямките на Турция кой ги би в глявата да се дърпат при пияните ушанки

Нито си Ибрахим, нито си Стоянов. Най-вероятно си Афанасий Пиздин.

Ми не съм Стоянов а Сотиров бе тъпак то си гомпише отгоре

Това добре ама защо за хората у нас останали без къщи след наводненията няма такава помощ?

Защото също както целия ЕС и България е заробена от САЩ, и изпълнява безприкословно чужди заповеди..

А?

Арендатор съм, нито руското, нито американското посолство могат да ме купят... не съм сляп.

Дедо байдън е време да си отиде ...завинаги. Толкова нещо съсипа тоя дядка.

НЯМА ПОМОЩ !

От Мунчо толкова.