Руски самолети профучали ниско над US миноносец в Черно море

Руски самолети са прелетели няколко пъти опасно близо над американски боен кораб в Черно море, каза военен говорител на САЩ, цитиран от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Руски самолети профучали ниско над US миноносец в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"американския боен кораб изпълнявал "рутинно плаване" - на десетки хиляди мили от териториалните води на САЩ. По думи на командването на САЩ и НАТО за "сдържане" на руската агресия. А руски бойни самолети прелетели в "опасна" близост до мирно плуващия си американски кораб, в Черно море, което по една "случайност" е и граница на Русия. Помислете и си направете изводите и сами!

КОЙТО , ГЛЕДА КЪМ МОСКВА ПОСЛЕ СТРОИ ГРАДОВЕТЕ СИ НАНОВО

РУСКИТЕ САМОЛЕТИ МОГАТ ДА ПРОФУЧАВАТ КЪДЕТО СИ ИСКАТ - КОЙ МОЖЕ ДА ИМ КАЖЕ НЕЩО , ОСОБЕНО КОГАТО СА НА 4 ВОДКИ А АМЕРИКАНЦИТЕ ТУК РАБОТА НЯМАТ

По въоръжение на страните в света класацията е САЩ,Китай, на трето място са Франция, Великобритания, Саудитска арабия и Русия. По брутен вътрешен продукт за 2016г. Русия има колкото Южна Корея. И да се прави на голямата сила, Русия няма пред кого.

Я потърси информация за завода за утилизиране на плутоний. За колко беше направен в Русия и за колко в САЩ ( поне до където са стигнали де)

СКОРО ПАК ЩЕ ИМА РУСКИ ВДОВИЦИ..ХА.ХА.ХА

АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ ОБАЧЕ НЕ МОГАТ ДА ПРЕЛЕТЯТ НАД РУСКИЯ РАДИО-РАЗУЗНАВАТЕЛЕН КОРАБ , КОЙТО Е НА 30 МИЛИ ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА НИ БАЗА В НОРФЛОК , ПОНЕЖЕ ДВИГАТЕЛИТЕ ИМ ЩЕ ИЗГАСНАТ , А НА МОНИТОРИТЕ НА ПИЛОТИТЕ РАШКИТЕ ЩЕ ПУСНАТ "ЧИБУРАШКА И КРОКОДИЛА ГЕНАДИЙ ":)))

Да се забавляват докато падат ... ха - ха - ха ...

Събаряйте ги. Те са малоумни като Северно корейците. Вземете пример от турчалята как ги бастърдисаха, а Путин продължава да ближе гъза на Ердоган.

Да ама Ердоганя ходи на крака и се извинява, а не обратното и пак той предлага обещетения на вдовицата и децата на загиналия пилот! Турският туризъм зависеше от Русия- Отеглиха се руснаците и почнаха да затварят хотели.

вече няма паника ,от както американските матроси носят кафяви гащи когато са ан учения в черно море , само миризмата се усилва

Винаги руснаците са виновни- кораби, самолети, Путин, Крим...и така до свършека на света. Не може да има друга истина, освен соросоидната. Който не е съгласен, е враг на демокрацията и свободата на словото.

Не са виновни руснаците. Те са страна със специални нужди.

Идиотът и малоумният не е и не може да е виновен, той не подлежи на търсене на отговорност по презумция и закон!

Искам някой професионален военен,ако има сред нас да ми отговори-наистина ли руснаците имат на СУ устройства за парализиране електрониката на кораб или това само е мит.Но искам да чуя компетентен отговор,не глупости.

не е мит , познавам генерал от варна ... случката я виж в йоутубе , става на 12 април денят на гагарин минали са 12 пъти над неподвижнят есминец . имат система която на з00 км заглушава радари , навигаця и т.н. лошо е че тези вълни са много вредни за човека .

е що не са му пуснали поне една ракета да го свалят като комшиите турци!тогава поне ще имат респект от нато и сащ!

ти чу ли киогато преди години имаше голямо учение с над 20 кораба и подводници в черно море . адмирала каза че само с един залп от брега всички съдове ще са на 2-та минута на дъното на морето .

А дядо Мраз каза, че ще ти донесе подарък ако си послушеш и си изяждаш яденето.

АКО ПОДЪЛЖАВАТ ДА ДРАЗНЯТ МЕЧКАТА....ЩЕ ПРОБИЕ НЕКОЕ КОРИТО, А СЛЕД ТОВА ......СТРАХУВАМ СЕ ЧЕ И НИЕ ЩЕ ГО ОТНЕСЕМ........АМЕРИКА Е ДАЛЕЧЕ!!!!!!!!

Когато си в неутрални води няма понятие "опасно близко". Подобни полети са рутина и от НАТО и от Русия.Над руската групировка от кораби на път за Сирия и обратно през цялото време се случваше същото. Само момичетата от НАТО обаче правят от това плач и пропаганда.

Тия май забравиха кво каза Тръмп, че префърчането може да завърши с яко набиване отзад! Забравиха кво стана с префърчането на самальота през Турция!

и затова Ердоган отида да се моли на Путин. Що не стрелят, както е казал Дони? Стиска ли им, ще го отнесат големия.

Казва се : " И за това Ердоган ходи в Москва да бие теманета на другаря Путин !!!

За да префърчиш ниско над американски миноносец, трябва да имаш железни памперси!

Или да си зомбиран Дебил

Да са забелязали лайна по есминеца?

симо

Аха,,,каза ...някой от КОМАНДВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ в европа,,,,.Ами да, то колонията какво ли може да каже????Сякаш ЧЕРНО МОРЕ е АМЕРИКАНСКО.....ХМММ,ТАКОВА Е,обявиха го ОФИЦИАЛНО не толкова отдавна.

След края на Кримската война, в Париж е свикан конгрес, който завършва с Парижкия мирен договор от 30 март 1856 г. Една от тежките клаузи за Русия е забраната за присъствие на военен флот в Черно море. А за американците няма такава забрана!

симо

А бе паток ,какви договори са спазвали Американците/вън от тези дето им носят ВЛАСТ И ПЕЧАЛБА/..,Погледни първите-онези с индианците/по-скоро ,с ИСТИНСКИТЕ Американци/.

Нормално е над Черно море да прелитат руски самолети. Нали Русия има излаз на това море. Какво прави боен кораб на САЩ на хиляди мили от САЩ в Черно море?

А кво правеше паравоза "Кузя" в средиземно море?

На кого к..а държат американските миненосци в Черно море, ми да си плуват в Атлантическият океан, и да не им профучават самолети.

Много скоро путлер ще си намери майстора.

симо

Ти ,също.

Абе и оня СУ 24 профучал в Турска територия, ама кадъната не била много съгласна...

Просто е нямало кадъна, както в оня случай...

Търговците на памперси пак се нагушиха !

драпат за богатствата на Сибир

Не виждам каква е новината. Краварите се разхождат до границите на Русия, а пък руснаците се разхождат във въздуха много малко над тях. Че ще има директен сблъсък от военен характер е пределно ясно. Няма да е с ядрени оръжия обаче. Руснаците ще победят. Баба Ванга

"Тройной" дава крилаа...

Изявленията на американците по случая се опитват да изпреварят миризмата от посраните моряшки задници от Портъра! Явно стресът е бил отново голям, щом пак говорят за непрофесионализъм!!! и то на висококласни военни пилоти! Ама какво да ги правиш? Да ги е викал някой в Черно море? Само дето ни развалят морски туризъм тия напикани американски посерковци!

Тъпи американци , вие майка си ли търсите в Черно море.Що не си припомните до 1989 год. колко ваши бойни кораби са идвали в Черно море. Пък после руснаците били ниско летяли . Радвайте се че все още само летят.Разполагате се като че ли ви е бащиния. Тази земя не е индианска , ако не сте разбрали.

Черно море е и БЪЛГАРСКО!

А всички черноморски страни /без Русия/ са в НАТО. Значи натовски кораб в натовски води.

Американските кораби са тук по искане на три НАТОВСКИ държави. А що чинят руснаците в Сирия? Кои държави от ОНД са в околието?

В това време една рота американски пехотинци се настани в американската база Ново село. Заедно с бойни машини Брадли. Казаха го вчера по телевизията. Ей така, между другото. Пък публиката се плаши от страшните руски самолети. И забележете - преди идваха "на учения". Сега никой не го казва. Просто си идват, като бащиния им е родината. И нямат намерение да си ходят. Окупация.

и освен това отдавна е планирано присъствието им в страните до трите нови дивизии и танковата армия на руснаците. Впрочем последните тихомълком окупират Беларус по силата на военното сътрудничество без да ги питат.

В Ново село ли са вече ? Еха-а, ще се имаме американчета след 9 месеца.....Ще си оправи демографския проблем тази област там.

stan_posta@

И трите дивизии на руснаците в Беларус, поканени от белоруското правителство, ще ги борим с една рота (150 души) американци ? Абе не е ли малко далеко от България Беларус, ако се наложи как ще стигнат оттука до там чак ? Абе окупират ни предизборно. Да си опича акъла следващото правителство, да им работим на западняците и да не вдигаме стачки.

ама е по-близо до базата на НАТО в Констанца май.

НА ОПЕРАТОРА НА СИСТЕМАТА ЗА БЛИЗКА ЗАЩИТА ФАЛАНКС Е БИЛО ЗАБРАНЕНО ДА ОСТАВЯ СИСТЕМАТА В АВТОМАТИЧЕН РЕЖИМ !!! 20 ММ СНАРЯДИ БИХА НАПРАВИЛИ РУСКАТА ЩАЙГА НА СИТО (ПРЕЦИЗНО НАСОЧЕНИ 3000 ИЗСТРЕЛА В МИНУТА) !!!АКО ИМ ТРЪШНАТ ТАРАЛЯСНИКА ПУТИН Е ЗАПОВЯДАЛ ДА СЕ ЗАБРАНИ ВНОСА НА КАУБОЙСКИ ШАПКИ !!!МУХАХАХАХА....

Руските "щайги" СУ24, доста бързо могат да го пратят на дъното туй миноносче-недоносче.

Разбирача,СУ-24 са стари,но не са таралясник бе тъпак!Може да профучи и новия СУ-35 и тогава?сащ и русия си ги мерят,ВЪПРОСА Е НИЕ БЪЛГАРИТЕ КВО МЕРИМ-КВИ САМОЛЕТИ ИМАМЕ?НИЩО

над кораби в международни води са рутинни! Баси наглите отговори на изключените им транспондери. Тия се мислят за ментори на страните от НАТО край Черно море. Ами като цопнат "поради отказ" в морето конашенковци ще си седнат на трите точки въпреки приказките за хилядите мили...

Ама в същото време краварите пищят, че руски вонен кораб плувал опасно близо до американска база в Кънектикът, но в МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ. А пък, видите ли, американския миноносец си плавал мирно в Черно море. Тия да не страдат от раздвоение на личността, я кажи?

TAM

на конашенков значките.

Нека тренира войската, това и е работата. Едните тренират ракетна атака и топмачтово бомбардиране, другите отразяване на въздушна атака. Малко адреналин не пречи. Политиците никой не ги слуша, журналистите и без това се чудят какво да измислят ...

Военен анализ: Как ученията на НАТО в Черно море няма да освободят нито Крим, нито Донбас Sea Shieldе е полезно за Въоръжените сили на Русия, защото дава възможност да се тренира в реални условия

КАКЪВ СПАМ ИМА В ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ 500 000 РУСКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТИ ИМА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО НИ И В БОЛШИНСТВОТО СИ НЯМАТ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ! НА КРАТКО КАЗАНО-ОСИРАТ ЧЕРНО МОРЕ!

Абе що за глупости, как може да не ви прави впечатление явното противоречие на пропагандата на най-простите факти. Как може да има 500000 имота на крайбрежие, което е 250 км, или 250 хиляди метра. Това означава по 2 имота на всеки метър. Ако имотът е само апартамент, малък, 50 кв. то лицето му ще е 7 м плюс граници значи 10 метра. Значи за да има 500,000 руски имота цялото крайбрежи, цялото, трябва да е застроено в 10 редици. Или в 2 редици на по 5 етажа. Няма гори, няма плажове, няма пътища, няма градове, няма имоти на българи, няма курорти - всичко е застроено в две редици на по 5 етажа с руски имоти !!? Как може да не ви прави впечатление това, такива задачи се решават в 5-ти клас !

Какво очакваш? Нивото вече им е толкова ниско, че не само, че не стават за дискусия, но и не може да се забавлява вече човек на писанията им. Явно все по-трудно си набавят кадри.

Това са сведения от ВАШЕТО ПОСОЛСТВО!

Американската политика е да се чалгаризира страната, за да минават всички партенки-страшилки пред мат'ряла! Тъпанарът кльопа всичко и не мисли, защото нито има с какво, нито може! Скалистите планини в Новогодишната реч на пуделчето РП преди време беше тест, докъде е стигнал процесът! Е, тогава не мина! Но защо да не се опитва пак? Нали така се разбира до къде са стигнали нещата!

Абе кретен, ти изобщо имаш ли си хал хабер за какво говориш и какви глупости си издрънкал, че и си ги "подкрепил" с някаква елементарна и тъпа, и толкова грешна аритметика! Ами САМО В ЕДИН ГРАД НА ЕДНО КРАЙБРЕЖИЕ, да кажем, теоретично, може да има половин милиона имоте - защо мериш само дължината на ивицата, бе тъпак! Друг е въпросът, че информацията за тази цифра от руското посолство не включва само бъларското Черноморие, но и части от вътрешността, както писа и друг колега тук.

Абе мушмол, да оставим на страна глупостта с 500 000 имота, което е невъзможно, но ми отговори на един въпрос.Ти, сигурно, имаш някакъв имот, какъвто и да е. Колко пречиствателни станции си построил? Ами това е работа на държавата! Ако някой не си е свършил работата и "осира" морето, това са общините и държавата!

данни на генералното консулство на Руската федерация руски граждани притежават около 500 000 имота в Източна България. Временно или постоянно пребиваващи руснаци има в областите Варна, Добрич, Шумен, Бургас, Ямбол и Сливен.

Към латинския Българин с малка буква. Ти може и да се зарадваш. Явно си прекалил с евроатлантическите медии, филми и игри, но моряците са преценили, че не е здравословно да го правят. На хиляди километри от САЩ са все пак. Никога нивото ви не е било особено видсоко, но напоследък счупихте вички рекорди. . "bylgarin ( нерегистриран ) 16.02.2017 08:51 . щях да се зарадвам ако бяха го свалили тоя нахален и дoсаден руски изтребител!щеше да е добра новина за българите!

бази в Румъния и България, както и в Грузия.

Искаш да кажеш, че тези бази не са на България и Румъния? Не означава ли това, че имаме чужди, укопационни войски? И това, че тези войски са тук и са жел на враждебна на тях държава те радва?

Само за уточнение.Су-24 е фронтови бомбардировач , а не изтребител

Само да уточня!

Можеш да видиш какво им е нивото на платените. Вече и дискусия не може да се заформи. Записали са си някакви обиди, епитети и опорни точки и никакво собствено мнение.

Те взеха да падат руски самолети в черно море.Ще вземат да свършат

Дали ще ти стигне животът за да дочакаш?

А КВО НА МАЙКА СИ ТЪРСИ ТОЯ МИНОНОСЕЦ В ЧЕРНО МОРЕ

руските щайги..Над 100 са паднали от тях в Русия. После да не се жалват някому ако топнат задник в морето сами.

Баси олигофрените са лудите крави....И руснаците рутинно си прелитат над тях, и то в международното въздушно пространство! какъв е проблема?!

може да прелети над морето без транспондер и да влезе в дифузьора на щайгите..Какъв е проблема.

И чий го дървят американците в Черно море, дето е педя на педя.

щото не може да си го премести от единя крачол в другия.

Е те още от случая с предишния самолет въведоха новата униформа в Черно море- с кафяви гащи.

Пак големия брат е ли е жертвата ? :). Едните правят провокация, другите им го връщат...:), след това смяна на ролите.

Международното водно и въздушно пространство, за това е международно, защото може да се ползва от всички държави. Очевидно обаче, американците смятат международното пространства за свое, щом реагират така на всяко присъствие на руски кораби или самолети в него.

Ама тези руснаци изобщо не се замислят за екологичните последствия от своите действия. След всяко такова опасно непрофесионално действие следва залпово изхвърляне на фекалии, което нанася трудно поправими щети.

пречиствателни станциите на руснаците по морето. Щото те са свикнали да осират чуждите територии като кучетата.

щях да се зарадвам ако бяха го свалили тоя нахален и дoсаден руски изтребител!щеше да е добра новина за българите!

За българите -не но за соросоидните тролове-да!

От кога не си чукан?

какво търси руски изтребител в българка територия,защо не са го свалили! да не би да пази закупените имоти на руснаците по българското черноморие и рускините!

Някой ще ми обясни ли, чий го дири тая гимия у Черното ни море, и тез Рамбовци що не са стрелнали за самоотбрана, щом са се почувствали застрашени?