Коментари - Борисов: Москва да не тества нашите приятелски чувства | Днес.dir.bg

Борисов: Москва да не тества нашите приятелски чувства

Премиерът се надява в Москва да не си експериментират с нашите приятелски чувства, има дипломатически канали, по които може да мине всеки хуманитарен транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Москва да не тества нашите приятелски чувства | Днес.dir.bg

Коментари

в тази ситуация се крие върховният ни главнокомандващ ? Имаме ли въобще такъв ? Някога Боцко се похвали, че и едно магаре да предложи ще го направи президент. Направи го. Как магарето може да командва армия ? Смях !

пред новия месия. Спасителя на държавата :)))) Имаше някога една поговорка: Като няма проблеми ще си ги създадем... за да ги преодоляваме ...:)))

Кога и защо се появи ислямският фундаментализъм? През 70-те на 20-и век, в Афганистан, като реакция на руската инвазия там. Сега Русия дава втори мощен импулс на ислямистите. Защо Путин не беше против Ислямска държава, когато громеше противниците на Асад? А едва, сега, гогато ислямистите заплшват вече самия Асад, Путин се загрижи много?

Войната в Сирия е война на Газпром срещу газопровода на Катар към Европа, който трябва да мине от там. Асад е против този газопровод, Газпром и Русия също. Затова защитават Асад и заради военните бази в Сирийските пристанища. Затова и "защитавайки" Асад, Русия се загнездва все по-дълбоко в Сирия. Но, Путин: Помни Афганистан! Този път ще свършите още по-зле!

Путин не се бори с Ислямска държава. Той има най-голям интерес размириците да дестабилизират Запада. Путин иска да запази Асад на власт, който вече е 100% зависим от Русия. Та такава "братска помощ" ще окаже Русия на Сирия, че 150 години след това Сирия няма да може да се изправи на крака... Ние българите най-добре знаем как стават тези работи... Вземете само "братски" Лукойл и цените на горивата...

Ясно е едно: Руснаците повече няма да опитат да "прелитат" за Сирия над България с военни товари. Сега като им резне клончето и Ирак, остава само Турция... Но пък Путин хич и не смее да пита Турция... Веднъж вече му врътнаха кранчето за тъй-наречения "Турски поток". А ако пък руски самолет се опита да мине над Турция - дирекно ще има бой, без обяснения.

Високомерието на руснаците граничи с наглостта и те приемат България все още като техен васал ,а това ще е така докато мин. председателят и всички политици в България се държат като такива !!!

Не бе драги,просто нашето правителство,начело с мутрата Б.Б. е един ибрик за американски задници и нищо повече!А пък,какво ти пее този с малограмажния мозък,няма никакво значение!Той да си гледа собствената държава,защото тя вече е затънала в блатото на немотията и сиромашията и да не се прави на политик смотаняка тъп!

Путин е голям наглец и болен мозък!пожелавам му загуба на изборите и да се отървем от един психопат!

Борисов посочи, че преди няколко дни е имал едно действително върховно изпитание - една нощ министърът на отбраната и началникът на Генералния щаб ...... каква армия и какъв щаб бе посерко

Къде е върховният главнокомандващ? Той трябва да спира и пуска защото е върховен! Бат Боко му иззема функциите. Защо?

Май ГРОБ-аджийте взеха да се усещат... показват среден пръст на Русия, но забравят, че нямаме и грам военна техника , с която поне да симулираме, че отбраняваме нещо.... че то няма и смачкан изтребител, камо ли да охранява небето ни... така че ще пропускаме на воля... освен, ако някоя друга държава не реши да разположи изтребители на наша територия.... е най-удобно ще е Турция, та да е лесно после да ни завладеят... нали това е "политиката" ни, ако изобщо я има..... Аз предпочитам Русия.. поне пари дават, ама нали американските евреи ни казват какво да правим.....

борисов се е объркал, уви, в русия никои не говори вече за "прятелство" с българия. за деиствията на българските правителства и българските президенти има да плащат и бъдещите поколения.

ДЯНКОВ 2 Спомняте ли си пъпчивия очиларко дето каза че ще напляска руснаците . Та Тиквочев е същата порода.

КАЗА ЛИ НЕЩО ИЛИ ПРЪДНА.НЕ ГО ВАДИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН

КОЛКОТО И ДА МИ Е НЕПРИЯТЕН СИДЕРОВ ,ЕДИНСТВЕН ТОЙ ВИЖДА ЧЕ ЗАПЪДА Е РЕШИЛ ДА НИ ЗАТРИЕ И НА ЗАМЯТА НИ ДА РАЗВЪЖДА ЦИГАНИ .ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В СУТЕНЬОРИ НА НАЦИЯТА НИ ,ПОЗВОЛЯВАТ ДА НИ ЧУКАТ ВСИЧКИ И ОТ ВСЯКЪДЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

Добре че си имаме такъв премиер, който веднага взема правилните решения. Имам само един съвет към него- да престане да провокира Русия, защото ще бъде много лошо, ако руската мечка ни се озъби.

Преди 2 дни гледах интервю по Россия 24 с Борисов. Беше кротък като агънце и в интерес на истината, се държа прилично. Каза, че е против санкциите, от които всички губим, че не сме пуснали руските самолети, защото сме малка държава и като лоялни партньори на НАТО и ЕС ги слушаме. Тук има друг акцент. За пореден път - въртележка!

Тоя лъже откакто се е поникнал в градината с тиквите и краставиците.

На това му се вика гангранясала тиква и до всичко що се опре го разяжда - пример България - няма държава има саде измекяри мутри на чужда издръжка,,

си казал "А", трябва да си готов да кажеш и "Б"! "Москва да не си експериментират с нашите приятелски чувства" защото....??? Какво ще направиш, ще строшиш прозорците на Руското посолство ли?!

Той го е казал,че ще изнасят после руски пилоти в ковчези!

Пази ни Боже от такива "приятели"

Москва да не тества приятелските ни чувства, че ще му развея вълната на Путин

Каква е титлата на Бойко Борисов сега? "Баща на нацията"? "Покровител на българите"? Как може министър председател самостоятелно да взима такива решения - дали да преминават чужди военни машини и техника през родината ни?!?!?!? Къде е Министерски съвет? Къде е парламента? Къде е президента? Къде е парламентарния контрол? Само гълтат ресурси, а резултата може да разплаче и най-закоравелите.

Боце,от десетина години насам НЯМА началник на Ген.щаб,а има началник на отбраната,което звучи почти като началник склад.Втори път си премиер,научиги тез работи че е срамота

хахаха,.....боцето дърпа баба меца за опашката, ама да видим??!! хихихихихи...

Що бе Боце? Ще я накажем ли Московията ако ни тества чувствата, а!

Бойко пак бърка думите предателство с приятелство! Пък и не казва ковчезите с кои пилоти щяха да бъдат...

А защо трябва да гонорим непрекъснато за някакви "приятелски" чувства към Русия на Путин. Един човек, който ни продава най-скъпия газ в света, който постоянно иска нещо от нас - ту тръба да мине, ту самолет, ту АЕЦ да направи, а в същото време не ни дава дори нашите общо 5 кила домати, дето ги произвеждаме, да ги изнесем на сибирските мужици да замезат. Вместо да се държим като климактерична тетка, по-добре да следваме модела на Полша и Румъния - да си държим на направения от нас европейски цивилизационен избор. Няма как да сваляме руски самолети - това би било начало на Трета световна война и няма смисъл Бойко да говори небивалици - но и разрешения не трябва да даваме без да сме ги сътласували с нашите съюзници, на които разчитаме!

А така! Ние сме приятели само със САЩ, а те ни....отзад и ни обичат, щот сме послушни!

За сметка на това американците пък ни дадоха няколко тона развалена и заразена царевица и не искат да им плащаме за това, че използват наште бази срещу Русия.

Кой ти е крив? Не се дръж как климактрична тетка

"Много е ясна военната ни доктрина, много е ясна нашата задача да охраняваме южния фланг на НАТО, много ясно е разписано какво трябва да направят нашите пилоти" охранител си беше ,охранител си остана

Интересно с какво ще свали руските самолети, с прашка сугурно

Бойко Борисов: - Можех да дам заповед на армията да свалят руските самолети. - в Москва да не си експериментират с нашите приятелски чувства - Дилемата беше дали да изпълним това, което имаме като поет ангажимент Пояснявам, че за повърнатото по-горе, няма санкция, нито реални основания от обединеното командване на НАТО, а според изявление на администрацията на Белия дом в лицето на президента Обама, такава санкция също не съществува. Българско правителство пък, което ще сваля руски самолети в такава ситуация, звучи глупаво и смешно. Свободните интерпретации на държавническо поведение с цел личен пиар, водят след себе си положителни чувства в примитивите и тежки изпитания на разума, ако някъде той съществува. България не заслужава такова тържество на глупостта! Срам ме е !

Абсолютно правилно, г-н Марков. Само че интересно докога ще търпим тиквата?

маргиналния му електорат види истината и започне да се взира в отношението на политиците извън България на това как възприемат такъв като Борисов

На среща с членове и симпатизанти? Като гледам с каква охрана е Б.Б.май са събрани насила!

Шило

Боцееее, Боце....А признай си, имаше ли дупе да разпоредиш нещо друго? То вярно, че те гледат в устата, ама затваряй я малко повече...Щял да стреля по руснаците...

Вие, които гласувахте и подкрепяте Борисов ,считате ли ,че това изказване е позиция на държавник?

Абе позиция въобще има ли , би ли ми помогнал да я открия ? Поне 6 пъти четох и нищо не схванах освен водопад от простотия.Виж изказът , тонът е друга работа , ама и той от СИК комуникациите.

Москва да не тества нашите приятелски чувства, а направо да ги изпита!

Рейтингът на Борисов ръсте главоломно до момента в който .... той си отвори устата. Вчера лично от божеството разбрахме, че той е наредил да се пуснат руските самолети през нашето въздушно пространство. Преди това от онова нещо седящо на президенският стол разбрахме , че то като главнокомандващ е наредило да не се пропускат руски самолети през нашето въздушно пространство. Първото нещо , което ще си помисли един нормален човек е , че е налице пълен разнобой в ръководството на държавата. В действителност не е така. В същност министър-председателят и президентът говорят за различни руски самолети. Президентът е спрял самолетите с оръжие, а министър-председателят е пуснал тези с хуманитарна помощ за Сирия.

Краля Слънце на сън управлява целия свят :)

Слънцето да вземе най-накрая да си обуе гащите и да се поизправи.

И с'я к'во? Минаха ли самолетите или не?

Не, не минаха през наша територия, но близо до границата ни.

Тестват акъла ви. Ама какво да тестват?

Ето един от сводниците на европроситутката бълхария. От устата му е признанието, освен подлога на местната олигархия какво още е. Да живей пожараната и учителката по руски език от Самоков!

Де да беше от Самоков,от селцата около Самоков е.То си личи селското в нея,кенефа и е екологичен на двора е.

Е, то пък щеше да е върха да изпрати военни самолети да ги свалят..... Зорлян да ни натика във война, за да угоди на исканията на САЩ /които, както стана ясно, са ни наредили да не пускаме руски самолети/. Много ясно, че ще ги пусне, какво се прави, че имал кой-знае каква дилема....

Тоя път ФАЩ не са ни наредили, а Обама бил бесен. Чакам с нетърпение момента, когато И Обама ще вдигне ръце от Тиквата! Пък после...

Да, прав си, грешка на езика. Не са ни наредили официално САЩ, а някакви чиновници от Държавния департамент. И наште от бързина да се наведат взели, че изпреварили официалната позиция.

От всичкото бръщолевене по медиите, така и не разбрах, минали ли са руски самолети без разрешение, или не са минали? Разрешението дадено ли е, или не е дадено? Дадено е преди да минат, или след като са минали?

Както винаги, информацията е в стил "бил съм се бил напил", а и ТЕ така ни управляват.

Борисов не е толкова прост, колкото се прави. Тъпите му лафове са за замазване очите на гостите от Брюксел, особено на двойника на Луи дьо Фюнес - затова му отпуснаха преди време 16 млрд. заем. Брюкселските тикви, ако имаха повече акъл от Боко, и небяха толкова алчни, нямаше и те да са на това дередже. Днес закриха Шенген и възстановиха границите, пълен првал нва върхушката на ЕС.

Закриха "Шенген", за да не ни пуснат там от 01 октомври т. г. Но е ясно, че до каквато "завера" се допрем, тежко ѝ. Ред е на ЕгС!

Ех, господин Борисов - мълчанието е злато, забрави ли? Добре си мълча до сега поне по този въпрос, защо ти трябваше да се обаждаш? Сега няма да те оставят на мира тези "безделници" от ДИР-а

Нямам думи. Много лош материал.

Коментари - Борисов: Москва да не тества нашите приятелски чувства | Днес.dir.bg

Борисов: Москва да не тества нашите приятелски чувства

Премиерът се надява в Москва да не си експериментират с нашите приятелски чувства, има дипломатически канали, по които може да мине всеки хуманитарен транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Москва да не тества нашите приятелски чувства | Днес.dir.bg

Коментари

в тази ситуация се крие върховният ни главнокомандващ ? Имаме ли въобще такъв ? Някога Боцко се похвали, че и едно магаре да предложи ще го направи президент. Направи го. Как магарето може да командва армия ? Смях !

пред новия месия. Спасителя на държавата :)))) Имаше някога една поговорка: Като няма проблеми ще си ги създадем... за да ги преодоляваме ...:)))

Кога и защо се появи ислямският фундаментализъм? През 70-те на 20-и век, в Афганистан, като реакция на руската инвазия там. Сега Русия дава втори мощен импулс на ислямистите. Защо Путин не беше против Ислямска държава, когато громеше противниците на Асад? А едва, сега, гогато ислямистите заплшват вече самия Асад, Путин се загрижи много?

Войната в Сирия е война на Газпром срещу газопровода на Катар към Европа, който трябва да мине от там. Асад е против този газопровод, Газпром и Русия също. Затова защитават Асад и заради военните бази в Сирийските пристанища. Затова и "защитавайки" Асад, Русия се загнездва все по-дълбоко в Сирия. Но, Путин: Помни Афганистан! Този път ще свършите още по-зле!

Путин не се бори с Ислямска държава. Той има най-голям интерес размириците да дестабилизират Запада. Путин иска да запази Асад на власт, който вече е 100% зависим от Русия. Та такава "братска помощ" ще окаже Русия на Сирия, че 150 години след това Сирия няма да може да се изправи на крака... Ние българите най-добре знаем как стават тези работи... Вземете само "братски" Лукойл и цените на горивата...

Ясно е едно: Руснаците повече няма да опитат да "прелитат" за Сирия над България с военни товари. Сега като им резне клончето и Ирак, остава само Турция... Но пък Путин хич и не смее да пита Турция... Веднъж вече му врътнаха кранчето за тъй-наречения "Турски поток". А ако пък руски самолет се опита да мине над Турция - дирекно ще има бой, без обяснения.

Високомерието на руснаците граничи с наглостта и те приемат България все още като техен васал ,а това ще е така докато мин. председателят и всички политици в България се държат като такива !!!

Не бе драги,просто нашето правителство,начело с мутрата Б.Б. е един ибрик за американски задници и нищо повече!А пък,какво ти пее този с малограмажния мозък,няма никакво значение!Той да си гледа собствената държава,защото тя вече е затънала в блатото на немотията и сиромашията и да не се прави на политик смотаняка тъп!

Путин е голям наглец и болен мозък!пожелавам му загуба на изборите и да се отървем от един психопат!

Борисов посочи, че преди няколко дни е имал едно действително върховно изпитание - една нощ министърът на отбраната и началникът на Генералния щаб ...... каква армия и какъв щаб бе посерко

Къде е върховният главнокомандващ? Той трябва да спира и пуска защото е върховен! Бат Боко му иззема функциите. Защо?

Май ГРОБ-аджийте взеха да се усещат... показват среден пръст на Русия, но забравят, че нямаме и грам военна техника , с която поне да симулираме, че отбраняваме нещо.... че то няма и смачкан изтребител, камо ли да охранява небето ни... така че ще пропускаме на воля... освен, ако някоя друга държава не реши да разположи изтребители на наша територия.... е най-удобно ще е Турция, та да е лесно после да ни завладеят... нали това е "политиката" ни, ако изобщо я има..... Аз предпочитам Русия.. поне пари дават, ама нали американските евреи ни казват какво да правим.....

борисов се е объркал, уви, в русия никои не говори вече за "прятелство" с българия. за деиствията на българските правителства и българските президенти има да плащат и бъдещите поколения.

ДЯНКОВ 2 Спомняте ли си пъпчивия очиларко дето каза че ще напляска руснаците . Та Тиквочев е същата порода.

КАЗА ЛИ НЕЩО ИЛИ ПРЪДНА.НЕ ГО ВАДИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН

КОЛКОТО И ДА МИ Е НЕПРИЯТЕН СИДЕРОВ ,ЕДИНСТВЕН ТОЙ ВИЖДА ЧЕ ЗАПЪДА Е РЕШИЛ ДА НИ ЗАТРИЕ И НА ЗАМЯТА НИ ДА РАЗВЪЖДА ЦИГАНИ .ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В СУТЕНЬОРИ НА НАЦИЯТА НИ ,ПОЗВОЛЯВАТ ДА НИ ЧУКАТ ВСИЧКИ И ОТ ВСЯКЪДЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

Добре че си имаме такъв премиер, който веднага взема правилните решения. Имам само един съвет към него- да престане да провокира Русия, защото ще бъде много лошо, ако руската мечка ни се озъби.

Преди 2 дни гледах интервю по Россия 24 с Борисов. Беше кротък като агънце и в интерес на истината, се държа прилично. Каза, че е против санкциите, от които всички губим, че не сме пуснали руските самолети, защото сме малка държава и като лоялни партньори на НАТО и ЕС ги слушаме. Тук има друг акцент. За пореден път - въртележка!

Тоя лъже откакто се е поникнал в градината с тиквите и краставиците.

На това му се вика гангранясала тиква и до всичко що се опре го разяжда - пример България - няма държава има саде измекяри мутри на чужда издръжка,,

си казал "А", трябва да си готов да кажеш и "Б"! "Москва да не си експериментират с нашите приятелски чувства" защото....??? Какво ще направиш, ще строшиш прозорците на Руското посолство ли?!

Той го е казал,че ще изнасят после руски пилоти в ковчези!

Пази ни Боже от такива "приятели"

Москва да не тества приятелските ни чувства, че ще му развея вълната на Путин

Каква е титлата на Бойко Борисов сега? "Баща на нацията"? "Покровител на българите"? Как може министър председател самостоятелно да взима такива решения - дали да преминават чужди военни машини и техника през родината ни?!?!?!? Къде е Министерски съвет? Къде е парламента? Къде е президента? Къде е парламентарния контрол? Само гълтат ресурси, а резултата може да разплаче и най-закоравелите.

Боце,от десетина години насам НЯМА началник на Ген.щаб,а има началник на отбраната,което звучи почти като началник склад.Втори път си премиер,научиги тез работи че е срамота

хахаха,.....боцето дърпа баба меца за опашката, ама да видим??!! хихихихихи...

Що бе Боце? Ще я накажем ли Московията ако ни тества чувствата, а!

Бойко пак бърка думите предателство с приятелство! Пък и не казва ковчезите с кои пилоти щяха да бъдат...

А защо трябва да гонорим непрекъснато за някакви "приятелски" чувства към Русия на Путин. Един човек, който ни продава най-скъпия газ в света, който постоянно иска нещо от нас - ту тръба да мине, ту самолет, ту АЕЦ да направи, а в същото време не ни дава дори нашите общо 5 кила домати, дето ги произвеждаме, да ги изнесем на сибирските мужици да замезат. Вместо да се държим като климактерична тетка, по-добре да следваме модела на Полша и Румъния - да си държим на направения от нас европейски цивилизационен избор. Няма как да сваляме руски самолети - това би било начало на Трета световна война и няма смисъл Бойко да говори небивалици - но и разрешения не трябва да даваме без да сме ги сътласували с нашите съюзници, на които разчитаме!

А така! Ние сме приятели само със САЩ, а те ни....отзад и ни обичат, щот сме послушни!

За сметка на това американците пък ни дадоха няколко тона развалена и заразена царевица и не искат да им плащаме за това, че използват наште бази срещу Русия.

Кой ти е крив? Не се дръж как климактрична тетка

"Много е ясна военната ни доктрина, много е ясна нашата задача да охраняваме южния фланг на НАТО, много ясно е разписано какво трябва да направят нашите пилоти" охранител си беше ,охранител си остана

Интересно с какво ще свали руските самолети, с прашка сугурно

Бойко Борисов: - Можех да дам заповед на армията да свалят руските самолети. - в Москва да не си експериментират с нашите приятелски чувства - Дилемата беше дали да изпълним това, което имаме като поет ангажимент Пояснявам, че за повърнатото по-горе, няма санкция, нито реални основания от обединеното командване на НАТО, а според изявление на администрацията на Белия дом в лицето на президента Обама, такава санкция също не съществува. Българско правителство пък, което ще сваля руски самолети в такава ситуация, звучи глупаво и смешно. Свободните интерпретации на държавническо поведение с цел личен пиар, водят след себе си положителни чувства в примитивите и тежки изпитания на разума, ако някъде той съществува. България не заслужава такова тържество на глупостта! Срам ме е !

Абсолютно правилно, г-н Марков. Само че интересно докога ще търпим тиквата?

маргиналния му електорат види истината и започне да се взира в отношението на политиците извън България на това как възприемат такъв като Борисов

На среща с членове и симпатизанти? Като гледам с каква охрана е Б.Б.май са събрани насила!

Шило

Боцееее, Боце....А признай си, имаше ли дупе да разпоредиш нещо друго? То вярно, че те гледат в устата, ама затваряй я малко повече...Щял да стреля по руснаците...

Вие, които гласувахте и подкрепяте Борисов ,считате ли ,че това изказване е позиция на държавник?

Абе позиция въобще има ли , би ли ми помогнал да я открия ? Поне 6 пъти четох и нищо не схванах освен водопад от простотия.Виж изказът , тонът е друга работа , ама и той от СИК комуникациите.

Москва да не тества нашите приятелски чувства, а направо да ги изпита!

Рейтингът на Борисов ръсте главоломно до момента в който .... той си отвори устата. Вчера лично от божеството разбрахме, че той е наредил да се пуснат руските самолети през нашето въздушно пространство. Преди това от онова нещо седящо на президенският стол разбрахме , че то като главнокомандващ е наредило да не се пропускат руски самолети през нашето въздушно пространство. Първото нещо , което ще си помисли един нормален човек е , че е налице пълен разнобой в ръководството на държавата. В действителност не е така. В същност министър-председателят и президентът говорят за различни руски самолети. Президентът е спрял самолетите с оръжие, а министър-председателят е пуснал тези с хуманитарна помощ за Сирия.

Краля Слънце на сън управлява целия свят :)

Слънцето да вземе най-накрая да си обуе гащите и да се поизправи.

И с'я к'во? Минаха ли самолетите или не?

Не, не минаха през наша територия, но близо до границата ни.

Тестват акъла ви. Ама какво да тестват?

Ето един от сводниците на европроситутката бълхария. От устата му е признанието, освен подлога на местната олигархия какво още е. Да живей пожараната и учителката по руски език от Самоков!

Де да беше от Самоков,от селцата около Самоков е.То си личи селското в нея,кенефа и е екологичен на двора е.

Е, то пък щеше да е върха да изпрати военни самолети да ги свалят..... Зорлян да ни натика във война, за да угоди на исканията на САЩ /които, както стана ясно, са ни наредили да не пускаме руски самолети/. Много ясно, че ще ги пусне, какво се прави, че имал кой-знае каква дилема....

Тоя път ФАЩ не са ни наредили, а Обама бил бесен. Чакам с нетърпение момента, когато И Обама ще вдигне ръце от Тиквата! Пък после...

Да, прав си, грешка на езика. Не са ни наредили официално САЩ, а някакви чиновници от Държавния департамент. И наште от бързина да се наведат взели, че изпреварили официалната позиция.

От всичкото бръщолевене по медиите, така и не разбрах, минали ли са руски самолети без разрешение, или не са минали? Разрешението дадено ли е, или не е дадено? Дадено е преди да минат, или след като са минали?

Както винаги, информацията е в стил "бил съм се бил напил", а и ТЕ така ни управляват.

Борисов не е толкова прост, колкото се прави. Тъпите му лафове са за замазване очите на гостите от Брюксел, особено на двойника на Луи дьо Фюнес - затова му отпуснаха преди време 16 млрд. заем. Брюкселските тикви, ако имаха повече акъл от Боко, и небяха толкова алчни, нямаше и те да са на това дередже. Днес закриха Шенген и възстановиха границите, пълен првал нва върхушката на ЕС.

Закриха "Шенген", за да не ни пуснат там от 01 октомври т. г. Но е ясно, че до каквато "завера" се допрем, тежко ѝ. Ред е на ЕгС!

Ех, господин Борисов - мълчанието е злато, забрави ли? Добре си мълча до сега поне по този въпрос, защо ти трябваше да се обаждаш? Сега няма да те оставят на мира тези "безделници" от ДИР-а

Нямам думи. Много лош материал.