Тръмп и Ципрас: Стратегия за F-16, дългове и газ

САЩ потвърдиха споразумението от разговорите в Белия дом между гръцкия премиер Алексис Ципрас и президента Доналд Тръмп, за модернизация на гръцките Ф-16.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Ципрас: Стратегия за F-16, дългове и газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо си се объркал. Еквивалент на Ципрас в България е Борисов. Ципрас е премиер, не президент.

Ердоганчу ще се въоръжи с руски самолетоносачи и тръби.

А така!F-16 модернизацийка!Танкове Леопард 1 и 2 модернизацийка!Нови сделки!Облекчаване на дълга!Гърците си знаят работата!При тях няма руска агентура която да саботира държавата и да ограбва населението!

Що ли се сещам за сума приказки как Ципрас е агент на Путин преди време ... Верно се въртите някои като въртележка, когато както ви изнася...

без келепир не си мисли че ще участват .далаверка нещо ,терминалче ,концесийка ,оръжие ала бала и шут в гъза .

краваристанците видяха, че гърците събраха някой лев и бързат да им ги измъкнат...

Има натрупани пари и трябва да се изхарчат.

Гърците все повече я карат като цигани. "Да вземем парите, пък после - я камилата, я камиларя."

Всички отдавна са на този принцип, само ти не си го разбрал...?

"Във Вашингтон Ципрас получи надежди, но не и решения" Това е всичко. Край на цитата. Лицемер, лицемер, лицемер .... За да не е голословен, Тръмп трябва да предостави на Гърция една от печатарските си машини за неограничено време. Така вече може и да помогне.

абе какво им става на тея хора !?! за къде се стягате бе алоооууу !!!??? самолети за Гърция, самолети за България, на Вучич му дойдоха подарък ползвани самолети от Русия .....черноморски учения щуротиии - ае през акъла ли ви е че ше стане всичко на пОтка и пепел точно тук на балканите които са помежду големите сили въоПще немога да проумея кой ахмак който живее по тея територии се вързва на тея интриги на големите и как си внушава че ше имаме кяр от цялата тая работа Бокича ше му сринат къщурката в Банкя на Цупурата ше му гръмнат вилата на островите и къщята в Атина на Вучич ше му отиде имотеца ама те сърбите са твърди глави и са свикнали барем наш Боко да смята къде ше прибере милата му щерка Венета с унучето лятос за почивка и да не се връзва на тея Американо масоно Еврейско мазни номера с Путин ли ше нис биват с Ердоган ли с кой закво са ни тея самолети туй пара прави еййй хора!

Гръцките Ф-16С са по-добър вариант от предлаганите на нас. Предлаганите на нас например били с много по-лоши радари. Ако приемат Ф-16-ките, ние тепърва ще взимаме по-лоши изтребители. Докато ги получим Ф-16 ще е на 40+ години - масово производство от 1978г. Вече не се произвеждат. От което следват и проблеми с ремонти и други.

потка ти лелчина за самальоти си тръгнал да плещиш в 2 боя не си влязъл в живота си мъжката - барем си стойте на насраните гъзове !!!

На кукуво лято!

Ще има , ще има. Още дълги години има да плащаш на Русия за ГАЗ. Докат не им свърши газа

На теб газа гратис ли ти е ?