17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възмущението ми е от системата - всичко е наобратно, и наопаки, извъртяно, усукано, на черното викат бяло, на бялото черно. Питам се нормален ли е тоз народ, щом търпи тази система?!

това с парите на българските пенсионери ли, че са му длъжни да го хранят и да му осигуряват условия. А на тях някой осигури ли им?

много пари се пръскат за това говедо-да го хвърлят в дрънголник поне 20 год при строг режим без право на замяна и стига са харчили парте ни за такъв

за съжаление и убийците и престъпниците и те имат права и трябва да се спазват точно, защото добър адвокат може да протака колкото си иска. Та ако задържаният не иска да го снимат - длъжни са да прикриват лицето му. Анадъма?

днес гледам бащата на убитата водеща и той е сигурен че е било поръчково убийството. Иначе е сигурен че убиецът е т.нар.Северин - има ДНК проби - няма как да се набеждава Бойко, но като нищо може той да е направил поръчката. Гиди гадни комуняги.

Ще му вземат ДНК проби колкото е нужно, ако е необходимо и всеки ден и на всяко място където го местят. То бива дебили бива ама чак и такива които владеят и машинопис не съм се надявал. Мислил съм че са неграмотни.

...със самолет ве, кой плаща ? Да го вържат за една рикша, на която ще се вози охраната му и да ги тегли до тука.

Никак не ми се вижда "дребничък" както се опитват да го изкарат някой недоатени лелчета.

"Гарантираните 4 кв.м. площ, санитарен възел в помещението, както и другите условия, ще бъдат изпълнени". Два квадрат, Цецке! Това му се полага! От данъкоплатците - толкова! А "другите условия" да му ги осигуряват родата и маалата!

Врявата продължава да се пълнят страници и да ни се вменява че това едва ли не е ''единственото'' убийство на българин защото при толкова много убийства такава врява нямаше:(((( Само не ми стана ясно как сега му вземат днк и пръстови а ни проглушиха ушите че ''намерили такива'' по тялото и дрехите???? С какво господа направихте ''сравнението''?? или просто поръчката изпълнена и вие спокойно може на се перчите на поредния ковчег...

Жалко за хубаото мумче .исгуриха му душичката тез гяури вече няма живот за нас на тас земя. С ток са го распитвали разправят всички. Прав ток от горната глава до долната са ме пускали. А трифаззен са му пускали през краката на всеки крак по едно жица .

Ще го самоубият за да пресекат разследването и евентуално поръчителство. Защо му е килия с тоалетна се питам . Нали трябва да бъде с белезници за да не се самоубие . Готви се нещо подозрително .

Както се разбира, белезниците са за атлети като Деси Иванчева. Този се видя, че е слаботелесен и няма нужда.

Да - Деси е един от най-опасните престъпници задържани някога в България. Окована с вериги от главата до краката. Браво на това правосъдие. Иначе всякакви мафиоти и тоя мръсен мангал се съпровождат от тълпа полицаи, понякога дори без белезници и се подсмихват мазно.

Защо не показвате лицето му? От къде да знаем че е той?

Толкова ярост има в мен, че дори не мога да опиша с думи.....няма дума, която да опише това създание

Защо откакто самолета кацна в България, мундзата на кафявия изрод не я показват вече??? Първоначално показваха по всички сайтове мундзата на манго, сега в един момент... хоп крият го.

Карайте го направо на екарисажа!

И този убиец /ако изобщи той е убиецът или просто някакво поставено лице/ е пътувал заедно и с други пътници в самолета.... Така, както гледа, освен няколко човека охрана, които са в цивилни дрехи, в самолета е имало и други пътници.........

Всичко се знае, но прокуратурата, разследващ полицай и следствието защитават нечий интереси!И се получава една каша, за която нямам обяснение!Според мен той не е реалния УБИЕЦ, 100000%, Ако така се защитават ИНТЕРЕСИ скоро българия ще се затрие

Гледам масово коментарите от "той не е убиеца" станаха "да бъде обесен публично". Мисля, че медиите си свършиха работата перфектно промивайки мозъци. СЛед няколо седмици няма и да си спомнят за този случай.

МВР пикчърс представя ) това не е човекът от снимката и защо са му скрили лицето. Първо уж го показаха по всички медии, сега са му замазали лицето, логика ?

Точно и аз това се чудя. Защо, аджеба крият мундзата на кафявия изрод?!

Защо се прахосват обществени средства, защо се прахосва ценно време на десетки хора и се предизвиква търпението на народа да се занимават с един изрод, вместо още днес да се обеси в центъра на Русе?

Ако бях в този самолет, бих изхвърлил тази гадина навън.

Така е в страната на двойните стандарти-убиец и изнасилвач с белезници само на ръцете, а жена обвинена във взимане на подкуп-с праги и на краката. Душата ми повръща.

Уважаеми ДИР-ници , БТВ-та и НОВА -ТВ-та ЛУДИ НИ НАПРАВИХТЕ С ТОЗИ Русенски АВСТРАЛОПИТЕК ОТ ЦИГАНСКИ ПРОИЗХОД !!! През това време колко ИСТИНСКИ ЗНАЧИМИ И ПОЛЕЗНИ ХОРА за България са извършили добри и полезни дела ? И какво медйино внимание получиха те от вас ? Качихте ТВ -екип на самолета от Франкфурт , Пряко включване от Летище София -ама моля ви това да не е Мадона или Стинг ? Дори за станалите вече рутинни посещения на Слай и сие не се отделя ТОЛКОВА МЕДИЙНО ВНИМАНИЕ !!! Помислихте ли за следващия ИДИОТ КОЙТО ЩЕ СЕ МОТИВИРА от това медийно внимание за следващото “ геройство”? Също както и мемориала в Хирошима , който се оказа СТРОИТЕЛНА ОГРАДА ДАЛЕЧ ОТ МЕМОРИАЛА !!!- според Академик Пламен Карталов . Същия е поканен в БТТВ не защото за 7-ми пореден път Софийската Опера триумфира в Япония , а заради един графит на СТРОИТЕЛНА ОГРАДА !!! Време някой да спре това зомбиране на Българския народ -той не заслужава това!!!

Schilo

Добрата новина, не е новина.

Защо се прахосват обществени средства, защо се прахосва ценно време на десетки хора и се предизвиква търпението на народа да се занимават с един изрод, вместо още днес да се обеси в центъра на Русе?

Учудвам се, че не е освободен срещу най-леката мярка-подписка.Нали така правят с другите престъпници ?

Кметицата Иванчева, беше по добре завързана, имаше пранги и на краката а този Изрод само на ръцете ??;))

Тази циганска гад трябва да бъде ликвидирана публично в центъра на Русе незабавно. Всяко бавене, разследване, процес ще е гавра с паметта на убитата българка.

да го карат директно в къщата на Биг Брадър и после при чалгар нумеро уно на чалгаристан Слави Тифонов

неграмотници от дир, днк пробата не е "иззета" от сиганина, а му е ВЗЕТА! Можете ли да направите разлика между двете?

Убиец. Убиец изнасилвач. До живот в затвора, при строг режим. Да го измъчват както той е измъчвал и гаврил с Виктория

Не ми харесва тази власт но си вършат работата. Способността се доказва в такива случаи, а не с дрънкане. Спомням си преди години ръководена от БСП една банда - Наглите тероризираше българите 2-3 години, а властта тогава практически само дрънкаше и нищо не направи дойдоха тези и за отрицателно време ги хванаха и най-важното намериха доказателства за да ги затворят за дълго. Китайците имат една приказка - "не е важно котката дали е бяла или черна важното е да лови мишки, т. е да си върши работата.

Прощавай, но ти или не живееш в България, или си първи братовчед на премиера, друго разумно обяснение няма.

Лошото е, че някои котки ловят само мишки от срещуположния цвят.

ГЕРБ хванаха на Марко Тотев онази работа. След време ще стане ясно кой е мъжа на Виктория и коя е причината да я убият

Можеха да го върнат с лодка по Дунава ....

А можеше и без лодка по Дунава.

а Курнелия Нинова в интервю каза че той бил добро момче от активистите на БСП в Русе и е невинен до доказване на противното ….какво ли знае тя

Колко лесно се лъже българина!!

А на останалите пътници платиха ли им неустойки, че трябва да дишат един и същи въздух с този и да треперят да не стане резил и да започне да се стреля в самолета? Че кой изобщо се е навил да се качи в един самолет с този? Я веднага да се поискат компенсации от Луфтханза за причинените психически щети на пътниците, че да видим друг път ще се съгласят ли да возят такива. А пък на нас нямаше ли да ни е още по евтино да си бяхме пратили наш самолет да го вземе този? Ще ми се вози той в Луфтханза. И какво в бизнес класата ли го качиха, че да е така по-отделен от останалите? По влаковете нали все първа класа ги возят такива.

Що не си лягаш, ами пишеш глупости?

В медията Пик репортерът Гергана Ингилизова, е успяла да го заснеме и дава снимка на изверга вътре в самолета. Пътуващите нищо не са разбрали, кой пътува с тях в самолета. Стефка Костадинова също е пътувала с този самолет, но е помислила, че интересът е към нея.

А Вие като пътувате не бихте ли искали да знаете какви рискове поемате? За какъв зор тогава ни будалкат с кремчета и шампоанчета дали били под 100 мл в багажа ни, ако ще седим до изнасивачи и убийци? Кое е по-опасно?

а може би най-евтино щеше да излезе да бяхме пратили Радев с изтребител да го докара, а?

Аууу аз си мислех Flixbus да хванат най-добре...

не само ще ги изпълнят условията, а ще ги надминат.

защо така! още разходи за престъпника, транспорт, заплати на охранители, заплати на адвокати, съдии, медии, после издръжка в заттвор, медицинска помощ, всички тези разходи са държавни. Вместо гледане на болни деца, поддръжка на училища, детски градини, онкоболни. Как е възможно за престъпник още и още пари да се разходват? Да го пуснат да се прибира на собствени средства без граждански права .

Този аналоподатлив джендър , има голям шанс да забременее , тоест може още да не знае , че е такъв , но съвсем скоро ще съжалява, че е премахнато смъртното наказание , а дали е изпратен да изпълни тази поръчка или е случайност , няма значение за него , изгорял е лошо

Направо да го карат в екарисажа.

комар не е със сигурност..висок е

Невменяем ,а си крие лицето..що? По добре ще е за обществото да има смъртно наказание..Този от нещо не би се спрял да убие и да избяга от затвора...

съдейки по снимката с още трима нъже до него това е човек около 180 см. висок и около 80 килограма. Хич не е малък ...дето викаха,че бил комар...

Хайде сега следващата новина че присъдата е изпълнена и сте му върнали дрехите !!!

1.Северин цяла нощ е пил. Употребил е голямо количество алкохол. 2.Скрил се в храстите и изчаквал жертва /по Младен Маринов/, но пък престъплението е спонтанно /по Сотир Цацаров/. Така чакал до обяд; 3.Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч.; 4.За времето до 12:11 ч. /записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство. Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, даже и дреха на жертвата /като в сериал за сериен убиец/; 5.Със скорост на спринтьор, скривайки вещите, се изнесъл от местопрестъплението. Алкохолът въобще не му пречил, защото бил боксьор; 6.Пристигайки в къщата решил да остави вещите на полицията, за всеки случай. Защото ДНК-то, което му взели когато бил 10-годишен, може и да не е сигурно; 7.След това разказал на леля си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург 8.Има записи от камерата когато бяга в 12 часа значи трябва на тази същата камера да има и записи кога отива.Някой по вещ може ли да отговори?

1. А откъде си сигурен, че изобщо е пил вечерта? Това е очевидно защитната теза на роднините му. А защо сме длъжни ние да им вярваме? Че наистина е пил и то цяла нощ. Ами ако изобщо не е пил? Или само една малка чашка? Ами ако изобщо не е бил цялата нощ на празненството? А само се е мярнал там за час-два? 2. Доказано, че е бил там. Но кой го е видял дали се е крил? Или обратното се е разхождал свободно с бавна крачка? 4. Камерите в бегето рядко се поддържат добре и часовникът им обикновено не е верен. Защото някой го мързи да го коригира. Тъй че часът от камерите не е аргумент и доказателство. Убиецът не бърка хладнокръвно в джобовете й, а съвсем нормално. Нали преди това я е завлякъл в храстите. Кой го вижда там? А един труп не може да крещи "Помощ! Обират ме" Много си кух! Бил задигнал мбифона й. Ами циганина с теслата от Велико Търново също беше задигнал мобифона и банкоматната карта на убитата студентка. И дори беше заснет от банкомата при опит да източи картата й. 6. Тук си още по-кух. Циганинът е образован и знае какво е това ДНК? Де да имахме толкова начетени цигани, като него! 8. Същата куха история. Часовникът на камерите не е задължително да бъде верен и точен. Верно си мног кух и много проЗ. Не ставаш за детектив. Потърси си друго занимание!

Нито си проз, нито си глупав, но народа иска жертва, ЕС не иска да се разследва къде и кой краде пари- уронва им авторитета на организиран съюз, Борисов им е удобен защото казва само- Прави сте. Ачик ачик правят хората на невменяеми и за прикритие най- добре служи циганина- народа ги ненавижда и вероятноста да успеят с циганин е по- голяма от тази ако заръфат предишния и мъж- той си има пари за адвокати. То е дълга работа тази.По форума на тази тема пишат само платени тролчета които още повече да внушават на хората, че циганина е виновен. Останалите са чиста вода ненапита.

И ти си кух.. и проЗд. Ама много! И от двете!

Имаш пропуск, изнасилил я два пъти отпред и отзад

ЗА ПЛАВАНЕ ПО ДУНАВ С ЦИМЕНТ НА КРАКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Искат да се осигури удобна килия за изверга за да го върнат в България!...........................

само да попитам: - Кога ще песят нангала?