Коментари - Самолет за гасене на пожари се разби в Австралия, загинаха трима американци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път чувам за момбат! Пожарите са нещо естествено в Австралия. Има ги всяка година. Точно заради изкуственото им ограничаване с години на локално ниво накрая се стига до голям масивен пожар. В много отношения екоталибаните са виновни за ситуацията. Дано да осъзнаят, че това да искаш си милосърден и да помагаш, не значи непременно че знаеш кое е добре и кое не е за прирпдата.

И е съвсем естествено също да изгорят жилища, хора, животни и да се замърси въздуха на доста места. Съвсем естествени неща казваш се случват. Ако ти дойде до главата дали пак ще ти се стори естествено?

Сериозно ли това са коментарите! Тази наща нация, ако преобладаващо "мисли", като първокоментиращите, то определено си заслужава съдбата. То бива злоба, то бива липса на човещина, то бива омраза, но такова нещо ..... Да пада метеорита, защото ...

Айде не смесвай нас българите с един, два путинофилски трола! Тяхното мнение отразява възгледите на господарите им, а не нашите.

Дано сте прав, защото се ужасих, отвратих и ... Щом бил краварски самолет, дай да се радваме едва ли не, нещо звучащо по този начин пише един там по-долу! Занемях! Това същество няма ценностна система, то няма човешко нищо в себе си, нищо. Наистина тези коментари, преди нашите звучат кошмарно, звучат, като казани от някой, който се къпе в омраза и се самоизяжда от омраза ... грррр.

Австралия ке изчезне!

idio

първо, камилата ке пие вОда от дунава Австралия после

Иран, по заповед на Путин, с участие на Ким Чен Ун, са виновни за този терористичен атентат.

СОЛИДАРНОСТ! Това е най- важното , за което трябва да се сетим по време на бедствия. По време на станалите пожари , австралийците стояха, гледаха безучастно и обвиняваха правителството си за станалите нещастия. Щетите са катастрофални! Когато това стане у нас не стойте, а се вдигайте да помагате. От градовете се вдигайте и отивайте по селата и се включвайте да гасите с всички сили. Защото това е нашата държава и нашата природа. Природата на нашия живот. Ако стоим като австралийците ще изгубим страшно много от живота си. Голямата грешка в Австралия е, че австралийците не се включиха да гасят , а чакаха властта да гаси пожарите. Можеха да помагат, но не го правеха. У нас по селата има възможност да се помага с лопати, метли, брадви, като се засипва огъня. Много е важно огънят да не остава зад теб, когато гасиш и да има кой да те подсигурява. Важна е солидарността по време на такива бедствия. Не го ли правим нещата ще са зле. Ние сме тези, които трябва да си извлекат изводите. Затова и властта не бива да спира никого да се включва и да помага.

Какви са тия тъпотии? Доста хора са се включили, та и приютяваха животни по домовете си. А разбрахте ли че гори блато у нас, отидохте ли да доброволствате? Не, нали!

Оооххх, дано не е имало и животинки на мястото ,където е паднал, че и те миличките ще са загинали...и без това са миляярди вече...

Щеше да е новина ако не беше паднала тая говедарска тенекия.

Тия ся са сетиа да гасят кат няма вече пожар ,чи и изпопадаха. Стокират мангизи.

ти трай че като гореше Сибир и гърмяха армейските складове с боиприпаси Путкин избяга в Крим

Такива животни - цитат - "животински вид - момбатите" , не знае дори и Уикипедия, интересно какви са ?