Бритиш еъруейз: Днес ще обслужваме ”почти нормално”

Бритиш еъруейз (British Airways) се готви днес да обслужва "почти нормално" полетите си на летище "Гетуик" и "повечето" полети от "Хийтроу".

Обратно в новината

Коментари - Бритиш еъруейз: Днес ще обслужваме ”почти нормално” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атаките срещу Англия продължават! Глобалистите няма да ги оставят лесно да се измъкнат от техния съюз!

Все още е гаранция за имперска стабилност и качество,но нещо май и при тях не върви.

Ами уволниха старите инженери и новоизлюпените не знаят основни инженерни принципи. То и мобилните телефони са същата работа. Няма никаква атака. Сами са си виновни за скапаната им система.

Защо ли не ме изненадват пакитата от 3-я свят. Горките толкова са изостанали но не го осъзнават. Велика Британия хахахаха. Крадливи копелета със огромно самочувствие. Добре, че си биха сами камшика защото си бяха троянски кон.

Не ги обичам, винаги са били против нас, но пък ние какво сме? Живееш сред лайна, кучкари, индианци с мустанги и койоти обикалят по кофите! Империя са си, колкото и да ти е гадно. Където са били винаги са отмъквали културното наследство на страните. Можели са - правили са го! Копче не можеш да им кажеш! Далновидност ...

lu4ka

Те не отмъкват културно наследство и не крадат. Това, те го наричат "добри търговски практики".

Далновидни са, ама са още повече алчни и меркантилни. Така че вече са се продали на арабите. Само време трябва за да изчезнат. Може и 100 години, но то не е толкоз много за една нация.