Домашен арест за поляка с ”бомбата” в самолета

Апелативният съд-Бургас наложи “домашен арест“ на 67-годишния поляк Войчех Маевски, който предизвика извънредно кацане на самолет в Бургас на 19 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Домашен арест за поляка с ”бомбата” в самолета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Текстът в НК е: 2) Който застраши сигурността на въздухоплавателно средство в полет, като: б) съобщи информация или даде сигнал, за които знае, че са лъжливи И как съдът ще докаже, че е знаел, че подава "лъжлив сигнал" ? Няма начин да се докаже какво е знаел или не знаел един пиян човек към онзи момент. Само разтакават човека. Това между впрочем също е наказание и също е справедливо за хулиганското му деяние.

съм съгласен. Няма нужда от ефективна присъда.Просто тези назидателни мерки трябва да накарат разни идиоти да се позамислят дали си струват да правят простотии на борда.

съдиите да се позовават на чл. 341 А ал.2 буква Б когато съдят убийци в България та дано имаш шанс да видят затвор.

Поляка ще съди държавата. Щом само е споменал думата бомба, а малоумния екипаж се е насрал! Гнусните съдий толкова убийци на пътя пуснаха с условни, взели сега да издевателстват над един безобиден пияница.

Какви 3 до 15 години ?! Човекът явно е психично болен. Да му направят нашите психиатрична експертиза, да споделят резултатите с полските власти и колеги и да го върнат дядката в Полша ! Той не е за затвор. Той е за заведения, такива като на 4-ти километър и в Курило. Но да си го лекуват своите ! Защо да лежи дядка - поляк в наш затвор ?! В Полша също има психиатрични болници и психиатри.

Голяма част от населението на Земята, не е много умно.