Пътници бутаха самолет при -52 градуса (видео)

Пасажери в Русия от полет в Арктика слязоха от закъсал самолет в жестокия студ, за да го бутат.

Обратно в новината

Коментари - Пътници бутаха самолет при -52 градуса (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама руснаци - инженер и математик летели презокеански за семинар. По едно време пилота съобщава, че ще закъснеят с 30 минути, защото 4-ти двигател угаснал. Инженера и математика дълго пресмятали и стигнали до заключението, че пак ще имат време за по една водка на летището. След половин час пилота отново съобщава за угасване на двигател и за евентуално закъснение от един час. Ония двамата пак се успокоили, че ще успеят поне за тържествената част на семинара. След още половин час угасва още един двигател и закъснението е определено вече на 2 часа. Математика казал: - Ако угасне и четвъртия двигател, така ще закъснеем, че никога няма да пристигнем на тоя семинар. Ще си висим тука, като пране. А инженера казал: - Споко, поне няма да закъснеем за собственото си погребение.

Ама тоя самолет не буксува, той просто не пали :)))))))))) Инак нека си лети де, не му пречи, че няма вериги и е с летни гуми.

От Русия с любов! Само на представител на "славянските" народи може да му хрумне такава луда идея - да бута пътнически самолет в минусови температури! Западнякът ще стои в самолета с ръце в джобовете и ще чака някой да му реши проблема...

МУХАХАХХАХАХАХХАХАХАХА всякакъв друг коментар е излишен...

Ето защо обичаме Русия :)

"Кои сте вие?" е новата версия на въпроса "КОЙ?"

Ох, бабиното, само като видех заглавието, ми беше ясно, че това става в Русия. Иначе дават акъл на всички, отделен интернет правят и пращат ракети в космоса. Кофти противоречия.

Нали правят се на вся и все, пък то.......... все лно

то и ти си едно

Изобщо не е важно защо и какво - решили, бутали. Ама на 18 секунда от видеото има един, който е БЕЗ РЪКАВИЦИ при -52 градуса и бута гол метал.

в русия всичко е възможно даже може да го бутнат ако угасне във въздуха

И то в обратна посока на летежа ....

Добре дошли в Русия!

Не, не сте прав, обикновенните американци помагат много ако закъсаш на пътя, веднага спират и питат дали могат с нещо да помогнат ! Случвало ми се е няколко пъти, последният път преди 1-2 месеца и съм им безкрайно благодарна ! Толкова добри и отзивчиви хора не съм виждала и срещала никога в България, за съжаление ! Все още си спомням с болка един случай в Бг, когато помолихме двама яки млади мъже да помогнат да побутнат колата на сестра ми, за да запали и те казаха, че бързат и отминаха ! :(((

Смешното е, че мнозина не се замислят как нормалния свърхчовек-западняк просто послушно и по свръхчовешки ще се подчини на нарежданията - да слезе, да не бута, да се подложи на претърсване на телесните кухини, ако трябва. Някак си малцина се замислят какво значи съпоставката на това послушание с руското своеволие. Изглежда свободата се асоциира с подчинение, за да се води цивилизована... свобода?!?

Именно!"Дисциплината" на западняка в редица случаи показва само една прекрасна дресура: послушанеие,комформизъм,пасивност и безволие. Да не говорим,че чисто физически студ от -52 градуса е нещо,което малцина тук са изпитвали. Аз лично съм прекарвал часове на открито при -32,облечен аналогично на тези пътници и трябва да ви кажа,че докато се движи човек няма чак толкова голям проблем. Спре ли за минута само обаче буквално се усеща как животът бавно започва да напуска тялото и това не е преувеличение. Какво е на -52 не искам да си представям. Руснаците са наистина корава нация. +1

3евзек

Абе вие се радвайте, че самолетът не се е хлъзнал да изпопрегази двама или трима, че иначе щяхте по друг начин да коментирате.

като чета коментатите тук .... толкова се радвам че не живея в българия .....

И ние много се радваме, че не живееш в България! Ама защо се интересуваш от БЪЛГАРИЯ? Това не ни е много приятно. Родоотстъпниците - аут!

3евзек

Радвай се, че ако спрат парите изпращани на роднини у нас от емигранти в чужбина, ще пееш друга песен. Дори да не получаваш пряко такива.

еми и ние се радваме, че не си тука.... И да не се върнеш ей...

Трябва да е луд, за да се върне

когато запали самолета, бутащите хващат следващия самолет :)

не беееее, започват да бутат следващият , защото първият са изтървали.

From Russia with... shove хахахаха, тия са меганеудачници :)))

Хората задвижили ли са самолета: задвижили са го. Излетели и са: излетели са, и то успешно. Какво искаш тогава: GFY!

ми оня мумун гледа ли ги тия клипове...още че се празни ли със санкции не разбрах?))))

Ако тези рашки бутаха напред а не назад, нещастната машина може би поне за миг, самолетът щеше да стигне комунизма.....Ама тя зимата сега започва....Утре или в други ден сигурно ще го видим. Нали така бе, комунета.

тъпанар аненцефаличен...ти си затм че няма кво да ти замръзне смешнико

Немой човечеца със сложни думи, че нЕма да те разбере.

....на софийския студ в момента,който е около и малко над нулата,там сигурно направо ще загина! Браво на руснаците,издръжлив народ!

Направо респект! Студ, комунизъм, тормоз и самогон, малцина биха оцелели :)))

По темата съм ! Разбра се че е по -добе да се подигравате на руснаците ами ако попаднете в такава ситуация какво ще направите . ДИР-А защо мълчите за САЩ ,защото стават интересни еща а ние цял ден ще четем за някакви си 40 лева ? Москва осъди остро насилието на властите в САЩ при потушаването на протестите. Безразборно се използват силови средства, а задържанията и арестите не спират .Действията на властите в САЩ не оставят съмнение, че те се опитват да спрат с насилие протестите срещу полицейския произвол и ненаказаните полицейски престъпления, които имат очевидна расова мотивация. В града е пристигнала Националната гвардия и военна техника, които безразборно използват специални средства за справяне с протестиращите, включително сълзотворен газ.

Ахаааа, яснооо... А вие защо биете негрите?

Сложих Ви плюс, но живея в САЩ и честно да ви кажа, че правилно действа полицията срещу вечното негодувание на черните, че са все подценявани и неоправдани ! А в повечето случаи са истински бандити с оръжие, опасни и нагли ! Нещо като нашенските цигани ако им позволят да носят оръжие!

Ако го пише във в-к Правда или Независимая газета, значи е точно така.

Е що така даваме репортажче за един все пак излетял самолет при -52, а не даваме новината за стотиците отменени полети в САЩ при минус 15?

те там и демоскратично бият през последнитте два дни ама FOX са му пъхнаха маркуч отзад с вакуум и не мое да хортува))))) ъкв кеф че е с амо кат се разпаднат тия мазни кравраски лайна голем сеир големо нещо ни чака....

работи и на -52, е с замръзнал колесник, но тогава западната е в дълбок сън

А как ли би работил Боинг или Еърбъс при тези температури?!

Питай в Аляска.

Там боингите които познаваш няма писта на която да кацнат

То хубаво, че не са му духали за да го стоплят.

стига им, че духат на путин

маитап или не, руснаците са мноооого изостанали и сега се бутат между шмарите. глупаци

Шега, шега, ама мужиците бутат самолет при -52 градуса :))) На това ли му викате шега?

Ами изпий две по сто водка на екс и се пробвай на сериозно ??

Дозата е 2 по 200, не по 100. Стакана е 200 грама.

Туй нищо не е ...при нас в Камчатка бутаме хеликоптерите нагоре!

До сега не бях виждал толкова много коментари за един майтап , хората имат чувство за хумор но за съжаление ние май сме го загубили

Западните европейци щяха да си бръкнат с ръце в джобове и да гледат умно. Забелязвали ли сте тази картинка, как на някой му се развали автомобила и те просто седят с ръце в джобовете и гледат много умно и загрижено от далеч на отворен преден капак?

А ти забеляза ли, че клипчето е майтап?

Ти си провокатор! Това е самата истина със самолета! Това не е единственият случай! Така показваме на Запада че са Гейове!

magit@abv.bg

А Брат Пит си е направил пластика когато ме е видял, иначе щеше да си остане на ниво-порно филми

государството, т'фа ви е набито ф тиквите на гламавите 9.9.44-та рашофилистичета. Има разделение на труда, нещастнико, това е цялата човешка история, само большевиките натрапиха тъпотията, че секи фасуькьофец стафа за сичко.

Западните европейци правят нещата така, че рядко да изглеждат такива глупаци, като братовчедите им от изток...

А ти да не очакваш да скачат като павиани около Москвича ти ??

Ох горкото атакистче , пардон снайперистче - ами естествено като караш лада или москвич , ще запретнеш ръкави и ще започнеш сам ремонт на пътя. Ако караш кола нормална , значи имаш достатъчно парички да си извикаш пътна помощ и след това да ти докарат колата пред вас ! ПОНЯЛ ?

... и аз бях там и бутах самолета.След като запали се качихме в движение. Последните малко ги измъчи бягането,но всички се качихме и пихме яко водка до края на полета.... Наздраве!!!!

Изпуснаха ли някой в движение?

Утре ако качат клип с Путя как тегли подводница, русофилистиците ще изпаднат в екстаз, какъв богатир е жужето. Не съм вярвал, че може да има толкова проста и наивна сган.

ще бута подводница, а няма да я тегли.

Не може да я бута, защото ще последва съдбата на Курск. Трябва да я тегли.

Ами аз по прост народ от американеца не съм виждал. На 11 септември колко самолета паднаха? Единия докато го обезвреждат падна. Ако бяха българи, руснаци, сърби, македонци щяха да обезвредят самолетите за нула време.

А защо не обезвредиха Курск, а си изстреляха торпедото ВЪТРЕ в подводната лодка? Майтап бе, УЙли! Стават сакатлъци!

МАШИНИ!!! А, нашите гейове щяха да си прехвърлят топката... времето било виновно... метеоролозите виновни....

машини, коит не се налага да буташ, а ти си бутай щом ти аресва ???

.....правят свирки на коне, като теб!!

Ти ходил ли си в Казахстан ,че пишеш подобни глупости.Столицата Астана е най съвременият град в света-космичен град,а и не само там.Хората от пустиня ,превърнаха страната в рай.Непрекъснато се строи,залесява,навред цветя.Тук е обратното,от рай ,България превърната в пустиня,изсечени гори навред,не се залесява,природата се унищожава.

забавен клип. е къде ги видяха тези -52 градуса? я вижте какво слънце пИче. :D

Днес летях от подобно място на 67 паралел, и имаше слънце /до обяд, после залезе/. Беше -30. На минус 50 няма как да са бутали според мен, защото е трудно да се диша и физически натоварвания не се препоръчват. По-скоро са разкъртвали самолета, за майтап на -50...... не ми се вярва.

Болни мозъци, като гледахте клипчето, какво видяхте? Бутане на самолет или майтап?

Е те затова руснаците не могат да ги пречупят! Щели санкции да им налагат и щели да спрат френското сирене в магазините им! И с това щели да ги уплашат, щуротии западняшки!

Двигателите на самолета, на ниска мощност само бутат, реално ход назад при маневри самолета няма. Ако гумите са замръзнали в снега /най-вероятно/, влекача не е могъл да го отлепи и се е наложило да го побутнат за да го откъртят. Ако това бяха европейци щяха чинно да чакат някой да им реши проблема. Руснаците имат ПО-силно чуство за колективизъм и са се хванали сами да си помогнат.

в сп."Наука и жизнь" имаше рубрика "Совети домашнего мастера", как да си поправиш новозакупена от магазина стока, штот имала фабричен дефект ???

Руснаците са се "хванали сами да си помагат" , а ти си се хванал на шегата им.

Още като видях заглавието си викам-това може да е само в Русия,Казахстан,Узбекистан,тоя регион някъде.Е,оказах се прав.

не е запалил и мурзилките са го бутали, едно време бутахме Жигулитата и скачахме в движение в тях, а бе екшън да става:)

Не е редно професионален трол без висше инженерно образование да коментира такива технически проблеми. Вероятно само Може да има изненади и да се окаже че американските самолети не замръзват при -52 градуса, ако ги топлят с факли.

Слушай смешник, коментирам един два пъти през деня, теб тролове те гонят!!! За мене е смешно как по типичен Азиатски начин се отнасят с пасажерите!!!!! Кога на Запад карат хората да бутат самолета???

Не съм имал предвид точно вас, но щом се припознавате. Явно гъзен негонен бяга.

Плужек, ти като си инженер, не разбра ли, че клипчето е една руска шега? Ама много прост инженер се е навъдил под тази статия!!!!!!!!!!!

Предлагам лотария....Победителя ще лети с Руски авиолинии!

Условията са сурови.Температура -53 градуса не е шега работа.Хората взаимно си помагат.Русия има и най големият флот в света от атомни ледоразбивачи,включително и танкери атомни ледоразбивачи-това е много съвременна техника,важен елемент са винтовете,наречени азиподи,3 на брой ,всеки с диаметър около 6 метра въртят се 360 градуса,когато ледоразбивача не може да разбие леда с предната част,завърта се на 180 градуса и разбива с кърмата.Северният ледовит океан ,леда не е гладка повърхност,понякога има камари от лед на големи височини.Изгледайте видеото"Голям,по голям ,най голям ледоразбивач в Vbox 7.Писаниците,че видите ли руснаците били изостанали са от неграмотни хора,нямащи понятие от света.

Ами по какъв начин да ти обясня, на Запад, когато има такъв проблем, хората просто ги изпращат в топъл хотел с топла храна....И те си помагат взаимно но по друг начин!!!

Dimi

И чакат зимата да свърши за да излетят и да могат да се приберат вкъщи... -52 е доста ниска температура и ако се комбинира с малко вятър такива като теб ще пукнат преди да си покажат носа навън...

Абе шамшал, не ти ли узря кухата тиква, че това е ШЕГА?