Изтребител се разби след участие в парада в Мадрид

Изтребител "Юрофайтър", който се е връщал от военния парад по случай националния празник на Испания, се е разбил близо до военната база Албасете.

Обратно в новината

Коментари - Изтребител се разби след участие в парада в Мадрид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руският Су-24 поне катастрофира на война, а този на парад. Ех, соросоиди.... коментирайте сега де!

То самалота така или иначе не струва, а и ще направят нов, но ако може човека да е оцелял.

Истината е горчива и тя важи за всички държави. Военните бюджети се увеличават, но само за закупуване на нова техника. За поддържане на квалификация и за техническо обслужване се намаляват. Само минимума! И нищо повече. Гражданските пилоти летят максимум 900 часа на година. Това е достатъчно и за запазване на навици и усет към машината. Военните, не само у нас, обаче, трябва да се съобразяват с орязването на бюджета. Навремето летяха по 200 - 300 часа, поддържаха павоспособности и квалификации. Колко ли летят в Испания? Със сигурност не толкова. А и съвременната техника изисква постоянна концентрация и внимание. Някои неща правят и следят компютрите, но човекът на борда е най-важен. Още един отлетя завинаги. Лек пътят му нагоре!

Господ бави, но не забравя!

Тва НАТО ОВЦИТЕ и за парад не стават!!!!!!!!!!Какво остава да ги пуснат в реален бой!!!!Ще ги оборудват с три ката памперс пълен със силикагел и вакум-помпа!!!!!

Бог с пилота и близките му. За двайсетина дни две катастрофи на Тайфуни, и то при демонстрационни полети.

Абе тъпанар, преди 3 години мисля, на авиошоу в САЩ пред погледа на Обама се разби F-18. Вчера в Япония е паднал американски хеликоптер. Пак вчера излезна новината, че в Южна Корея при тренировъчен полет е паднал американски транспортен самолет. Преди 3-4 месеца F-16 в САЩ се разби близо до населено място при тренеровъчен полет... Такива неща стават навсякъде, ставали са и пак ще стават. Въпроса е да бъдат с по-малко жертви!

айдее каталунските терористи взеха да свалят испански самолети

Няма по добри от руските машини.

Льотчик Радеф искаше юрофайтер, после го потупаха по рамото и заиска грипен.

Ти не си грипозен, а идиотозен.

Ако нямаха техника руснаците до сега и помен нямаше да остане от Русия! Щом САЩ неможаха да се преборят с тях, значи имат техника! Те не са като нас ГЛУПАЦИ!

Пилотът не е успял да се измъкне!?!? Тези "файтъри" да не са от Втората световна война? Катапулт нямат ли?

Ами може да е изгубил съзнание, всичко се случва.

Не винаги има възможност да катапултира.... Както го описват е било близо поне до базата, а възможно и до населено място, ако до последно се е опитвал да спаси човешки животи на земята, може в един момент да не е останало време за него самия....

само руски самолети падат! Лека им пърст на испанците!

те руснаците ако нямат техника и то летателна и то бойна, кой тогава бе капачке???

Военната служба винаги е рискована за живота на упражняващите я. Инциденти стават на всякъде. Но ако не намерите виновен то RT призовова да обвините нея. Ако сте попаднали в задръстване обвинете пак RT. Дано това подейства успокояващо на препълнените със злоба соросоиди.

Путин го е свалил, с прашка. Аз го видях, пък щом така казват по CNN, не може да не е вярно.

Бог гледа...

Прецедентът льотчик изтропа ли се по въпроса с юрфайтерите?

Хаповете!

много моля медиите да бъдат точни - на референдума в каталуния участваха около 43% от имащите право на глас 5.3 млн... така, че точния израз за подкрепата за независимост би бил "близо половината" - или още по -точно по-малко от половината население на каталуния е подкрепило независимостта.

Възможно е. Но пък и полицията от другите испански региони бе пратена, където се провеждаше референдума. Те може да са попречили на хората да гласуват. Без тяхната намеса е могло да бъде над 50% гласуването. По-скоро е неясна ситуацията.

Стига с тези манипулации. При избори винаги се получава така. У нас като гласуват на парламентарни избори 50%, а от тях първата партия вземе 20% от тях, какво се получава? 10% определят бъдещето на страната. Да разтурим парламента по този случай?

Путлер е виновен! ахахаха Сега вече ще наложим санкции ахахаха

Проруски сепаратисти ... ааа прокаталунски сепартисти са го обстрелвали с Бук доставен от Путин. Това ще го открият година по-късно, като изровят останките на пилота от гроба и му направят аутопсия. Приликите с реални събития не са случайни!

Лили, още четене ти трябва. Казва се не "измъкнал", което е направо обидно за пилота, а "катапултирал". Измъкнал се употребява за пълзящи червеи например. Ти като че имаш някакъв афинитет към идиотски недоразумения в езика.

Оо, недей така тя е най-добрата!

защо издребняваш

Дано няма жертви, всичко друго е поправимо. Дали е грешка на пилота или техническа повреда няма значение. Слава Богу, че не е станало по време на парада и не са пострадали повече хора. Който лети не е застрахован.

тези изстребители са по руски патент...нормално е да падне

И са проектирани лично от Путин.

падна като ватенка след шише Боряшник...от руснаци самолет не е за вземане...Ф-овете са перфектни и по-бързи,а за стелтовете да не говорим

значи калпавите натовци и един самолет по дадени им чертежи на могат да направят вече...

Затова всичката ми техника от до у дома е руска. Няма по-качествени и модерни изделия.

И ние сме в нато, ама ти си идиот.

верояно го е домързяло да дръпне ръчката и да дигне самолета...

И още ще падат... като почне Мадрид АТО в Каталония!

Съпругата на пилота-испанец била от Каталония, била за отделянето, а той бил против, след провала той цъфтял, тя била бясна, казала му да се маха и повече да не й се мярка пред очите, той не го взел сериозно, но след парада летял и си мислел, че къде всъщност се е залетял сега след нейните ядни думи, депресията избухнала в съзнанието му и ... Сбогом, мила ...

Дир-а май не съобщи, че вчера падна поредния американски хеликоптер в Япония? Тоя път за разнообразие не беше Блекхоук.

Такива инциденти се случват непрекъснато. Обаче платени идиоти заработват в този сайт с пропаганда против тази или онази държава. Посетете сайта : aviation-safety точка net, за да видите огромна база от данни по години за всички авиоинциденти.

стават всякакви катастрофи. Нито е сефте, нито е за последно, уви. Дано да са живи пилотите.

Ето ви западна прецизна стока!

Русия срещу цял свят. Ако в Русия гръмне ядрена централа - вижде Япония. Ако в русия стане атентат в метрото- вижте в испания. Ако в русия застрелят 200 човека в училище - вижте в Америка Ако в русия падне самолет - вижте в Испания Ако в русия това , то вижте по света онова.... абе как така у всеко има Русия, а не друга държава. как всичко което се случва по целия свят се случва и в русия, а не да кажем всичко в япония или всичко в Испания или всичко в Италия или всичко в германиа

Русия като територия е примерно 1/6 от територията на земята. От там е най-нормално да прелитат много самолети на най-голямо разтояние. В Лихтенщайн трудно ще има много самолетни катастрофи, защото трудно ще я уцелят. И за примерите ти, атентати има навсякъде. И тук имаше. А за метро имаше и в Иран. Странно как има метро там, като слушаме пропагандата! Атентат в метро преди 20-тина години имаше и в Япония и то със зарин. Който пък е измислен от немците при Третият Райх. За застреляни хора в училище не знам какво визираш за Русия, освен може би за атентат. Имаше период в САЩ за година-две да има 4-5 такив случаят с много застреляни от съученици. Имаше и един в Германия. Май общото между всички бе, че са били хиперактивни (разбирай буйни), лекувани с амфетамини! Точно така, давали са им амфетамини като лекарство - без право на отказа. Отказваш и ти отнемат родителските права. После премахнаха това с амфетамините. В САЩ само от обезболяващи, може примесени с алкохол, на ден умиран по около 100 човека и от това се оплакваше Бил Клинтън.

а бе руски свирки помиари оня ден ревахте за пилотчетата в руската тенекия да не говорим за разни генералчета и полковничета

Яко Пърдиш на Оградата на Нужника. НАПРАВО ВСИЧКИ СЕ ОГЪВАМЕ ВЕЧЕ

Ти ревеш ли за десетките американски изтребители и хеликоптери, че и един Б-1, паднали след мисии в Ирак и Афганистан за последните 16 години? Или не си разбрал за тях? Щото не е удобно инфо?

Ае бегай да се плющиш с пенделите бе Кончита.

Оня ден точно ти рева най-много с платените си коментари, трол безмозъчен. Сега, когато се случи обратното започна друга песен, нали?

"ЮроПайДер"

Като не умеят да правят паради, така ще е! :))

Путин е виновен.

ДА ИМ ИМАМ ЮРОФАЙТЪРИТЕ!! "НИЕ" СИ ИЗБРАХМЕ Ф-16!(с малко позакърпване де!)

НИЩО НЕ СИ СИ ИЗБРАЛ. Няма да е Ф16

ЗНАЧИ ТИ СИ ОСВЕДОМЕН ФИФИ! КАЗВАЙ ПО-РАНО :-))

Е такива са натовските самолети!

:))))))))те руските щайги не се разбиват,само при излитане:)))))))))

миналата седмица един се разби при излитане.

Разбиват се, ама такива лйолйовци като тебе се пеняват само когато руски се разбият. Иначе мълчите като смачкани гуйове.

Да си купат Ф16. Е къде е портукалия